Веси, ЧеститоОо (sun)
Пожелавам ви много здраве и щастливи семейни моменти :-))))
19.09.15
08:11
Честито, Веси! Да сте живи , здрави и много щастливи четиримата! Бързо възстановяване и скоро пак на пистата на супер мамите!
19.09.15
10:55
казано от Boby_ на 26.02.15, 09:07:
Веси, стискам палци всичко да е наред по време на бременността! :) Честитките после.
Юхуууу! Значи сега вече може да честитим!!! :D
Весии, чак сега виждам! Да сте живи и здрави, цялото семейство! Много да ви радва бебка, да е много здраво, жизнено и енергично, като майка си, дете! Да порасне красива и умна жена, и да знае кога да носи токчета и къси поли, и кога да предпочете дънки и маратонки :* Нека бди над нея и я пази! :* На теб пожелавам светкавично възстановяване, в което не се съмнявам, сведени до минимум безсънни нощи и наслаждение...на всеки миг, и да се научиш да връзваш корделки!!! Права си, няма по-голямо щастие! (sun) И очаквам подробно споделяне, моля! И анализ как е с второ! Че няма време :D
*тоя Десо постоянно ми излиза от профила без да ме уведоми!
** karfi4ka
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 19.09.15 10:58.
Мария е името ,което най-много обичам!
Радвам се много Веси и ако имаше как бих ви благословил!
Бъдете здрави и вечно щастливи цялото семейство!
Поздрави!
казано от Десимир Петров на 19.09.15, 10:55:
казано от Boby_ на 26.02.15, 09:07:
Веси, стискам палци всичко да е наред по време на бременността! :) Честитките после.
Юхуууу! Значи сега вече може да честитим!!! :D
Не само може, а трябва. ;)
Благодаря много на всички :)
С малката Мария сме вече заедно, кърмим се успешно, дано така продължи :)
Аз съм добре, казват че не личи, че съм оперирана. Напълно изправена съм и вече доста пъргава :) Мъжо каза, че следи вече състезанията да не съм се записала някъде :D
Храната е основно кис.мляко с обикн.бисквити, плодове, много вода, супички и така. В болница толкова, чакам с нетърпение да разбера кога ни изписват за да сме си у дома цялото семейство.
У дома ще възобновя отчетите, тук през телефона ми е трудно.
До скорооо :)
Мнението беше редактирано от Vess на 20.09.15 08:57.
От вчера 21.09.2015г. у дома, няма по-щастлива от мен (inlove)
Ще мине време до като влезем в ритъм с всички семейни дейности, но ... всичко ще се нареди, сигурна съм. Имам разбирането и помощта от мъжо, баткото и той има желание да помага много :) А как сладко се радва на малката Мария (inlove) обожавам ги :)
Влязох в болницата в четвъртък сутрин с + 11 кг. от бременността, върнах се вчера с - 8 кг. Реално имам да сваля едни 3 кг., всички поражения са по талията и корема, но матката все още не се е прибрала напълно. Времето е пред мен, имам по-важни неща в момента като кърмене и грижа за семейството :)
До скороооо (wave)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.09.15 08:11.
Такаа, почвам с отчетите, само за храна за сега ;) къде ще съм редовна, къде не ... според ситуацията :)
22/09
Храната :
- банан с тахан
- 2 праскови
- салата домати и краставица, 3 яйца в масло, маслини
- малко тахан с какао и мен
- грозде
- салата домати, краставици, лук, пиле с картофи на фурна, чаша айрян
Водата около 2 - 2,5 л.
Всички сме си у дома. Таткото е в бащинство, баткото и той в отпуск от градина ;) докато свикнем с новия член на семейството. А тя, тя е прекрасна, хапва добре, пълни памперсите, спи доволно :) Само да ми е здравичка. Днес по обяд чакаме педиатърката да дойде на домашно посещение и да я прегледа. Така се прави след изписване.
Движението ми е пране, простиране, готвене, грижи за децата ... ходих до аптека, магазин за някой неща. Чувствам се прекрасно, но конците не са ми махнати още, абе месец ще се пазя, важното е да съм здрава :)
23/09
Храна:
- банан с тахан и 1 яйце с мед
- праскова
- купа овесени ядки с кисело мляко и 1 банан
- грозде
- салата шопска без сирене обаче, маслини, скумрия печена, малко печени картофки
Вода около 2 - 2,5 л.
Постепенно нещата си идват по местата си. Или така ми се струва, защото мъжо си е у дома, а като остана сама .... Малката Мими е доста послушна за момента, слънчице :) Баткото малко започва да му става скучно, но от другата седмица май ще го пускам на градина. Там е сред себеподобни :D
Продължавам да свалям вода постепенно, утре отивам да ми махат конците и ще говоря с доктора евентуално за след месец дали мога да спортувам вече :) че нямам търпение ;) дано не ми мине мерака до тогава (wasntme)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.09.15 07:50.
Веси, честито и от мен :)
Страхотно име сте избрали (sun) Нека много да ви радва (F)
Зозо, благодаря много (F)
24/09
Храната :
- овесени ядки с бучка кр.масло и сирене
- 3 мини праскови
- салата домати, пил.бутче печено, чаша айрян
- грозде бяло
- салата зеле, маслини, 2 кюфтета от мляно месо, кафяв ориз варен
За деня чаша кафе, вода около 2 л.
Режима у дома лека - полека започва да си потръгва, вчера само мъжо имаше доста работа и баткото му беше доста скучно, но днес ще има игра на вън :) стига времето да позволи. Малката си хапва и спи доволно, пълни памперсите и така. Е, будува в неподходящите часове, но ....то ми е ясно ;) нощна птица ще е май ;)
Днес отивам да ми махат конците (dull), супер неприятно е усещането, но ... се преживява ;) А онзи ден ходих до центъра да купувам повивалник за бебка и колко е невероятно усещането да шофираш без корем, кеф, кеф, кеф :D Днес отново ще се насладя на този момент :)
Мнението беше редактирано от Vess на 25.09.15 07:58.
Малко снимки на тумбака :)
Сутринта в деня на операцията и аз, седмица след раждането :
казано от S. P. на 25.09.15, 16:57:
Колко свали след раждането?
казано от Веселина Иванова на 22.09.15, 08:04:
Влязох в болницата в четвъртък сутрин с + 11 кг. от бременността, върнах се вчера с - 8 кг. Реално имам да сваля едни 3 кг., всички поражения са по талията и корема, но матката все още не се е прибрала напълно.
Веси, изглеждаш чудесно! Ще падне и този коремен остатък! (sun)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.09.15 17:39.
казано от S. P. на 25.09.15, 16:57:
Браво-добре изглеждаш! Колко свали след раждането?
С - 8 кг. се върнах от родилното :)
Благодаря Ви момичета, знам че всичко ще си върна, спор няма :)
25/09
Храната :
- банан с тахан и доядох овесените ядки на баткото ( около 3-4 с.л. бяха останали )
- 3 мини праскови
- салата домати и краставица, 1 кюфте и 1 пил.бутче печено
- грозде бяло
- салата домати, краставици, лук, маслини, 2 кюфтета, варен кафяв ориз
1 кафе за деня, вода - около 2л.
Разходих се малко с колата вчера, голям кеф е да се откъснеш за малко от вкъщи и видиш хора :D
Днес планувам да изведем бебка на терасата малко, а от утре разходкааааа, че май другата седмица дават да се разваля времето ....
За спорт, доктора каза ако се чувствам ОК, след месец мога да започна леко ;)
Скоро ще направя и една равносметка за това полезно или не е спортуването по време на бременност, храненето и как се отразява това на мама и бебе. Поне при мен как се получи :)
Мнението беше редактирано от Vess на 26.09.15 10:34.
26/09
Тъй като е дневник за здравословно хранене и спорт, ще си отчитам и килограмите. Знам, че бях бременна и родих преди 10 дена, но още 1 кг. остава зад гърба ми :) До началните кг. преди бременността остават само 2 кг. ;)
Храната:
- банан с тахан
- 3 оризовки с мед и тахан
- розов домат, 3 яйца в масло
- грозде бяло
- зелена салата с лук и розов домат, маслини, тиквички на фурна, заляти с кисело мляко с чесън
- 5 шок.бонбона ( много ми се ядеше шоколад, и след последното кърмене нападнах кутията (tmi) )
Почвам вече да правя план как, кога и какво ще спортувам. Бягането е ясно :) но другите домашни занимания ...
Може би ще редувам йога с кратки интервални тренировки със СТ и пудовката. За сега това обмислям, нооооо най-много ми се бяга и нямам търпение вече :)
За днес имаме желание за разходка с бебка, дано времето позволи :) Баткото голям мерак да бута количката (inlove)
Друго интересно, което забелязвам е, че операцията не ме боли а двете кълки, където ми слагаха обезболяващите още е синьо и боли ... пппффф...
Хубава неделя приятели :)
Мнението беше редактирано от Vess на 27.09.15 15:22.
Ооооохооо, честито!!! На моя имен ден точно :) Да е здравичка, засмяна и много готина :) Честитоооо!!!!
27/09
Храната:
- банан с тахан
- 3 смокини
- салата домати и краставица, 3 яйца в масло
- 2 смокини, 2 оризовки с мед и тахан
- салата зелева, маслини, пил.дробчета с лук и домат
- и пак 5 шок.бонбона (blush)
- водата около 2 л., 1 кафе за деня
Вчера разходка с батко и бебка :) Хареса й, на баткото също :) От днес Петьо е на градина, направо пусто без него у дома, бебка спи и няма кой да дивее, трака, чука хахахахах ...
Друго, друго ... влизам си в късите панталони от мин.лятоооо, урааааа :)
28/09
Храната :
- овесени ядки с кашкавал
- грозде
- салата домати и краставици, 2 яйца в масло и малко от дробчетата
- 1 праскова
- 5 фурми с тахан
- салата шопска без сирене, маслини, скумрия на фурна
- шок.бонбони ( да свършват, че голямо изкушение )
Вчера основно у дома, готвене, чистене, пазар, бебешки работи, кърмене забава :) Днес имам ходене до работа и ще видя малко хораааа ;) Иначе спорта скоро ще го почвам май, но .... трябва да е нещо кратко и интензивно може би, защото няма да имам време по час и половина за движение. Имам си и доста други задължения и не знам, ще видим....може би йогата ще се сведе до Поздрави само (dull) Трябва и да се наспивам все пак за да съм здрава и свежа за домашните си задължения и децата :)
Ще го мисля в движение :)
29/09
Да се отчета храната за вчера докато не съм я забравила ;)
- банан с тахан
- домат, сирене, резен кашкавал, 1 тънка препечена филия с квас и лимец
- 5 фурми с тахан
- шопска салата, маслинки, скумрия печена на фурна, безалкохолна бира
- 5 шок.бонбона
Туй то. Ходих до работа вчера, имах да нося болничен и разни там декларации да попълвам :) Видях се с колежките, не можаха да ме познаят, казаха ми все едно не съм била бременна :) Питаха ме, ама ти наистина ли си раждала, хахахахха :) Направиха ни много хубав и мил подарък за бебка, страхотни са :)
Определено не ме свърта и днес-утре ще има движения ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 30.09.15 08:46.
Привет отново :) Малко размисли ще споделя.
Бях споменала, че ще направя нещо като обобщение на бременността ми, начина ми на живот преди нея и сега.
Както знаете активно тренираща съм, или поне се старая :) , стремя се да се храня що годе здравословно според моите разбирания, имам отклонения, но гледам да не са често :)
След като забременях реших да не спирам с тренировките и не сгреших. Бягах до началото на 8-ми месец. От шести месец до края включих ащанга йога в активността си. До последно правех лицеви опори, клекове, напади.
Последната ми тренировка беше на 13.09. и на 17.09. родих малката ни дъщеричка.
Родих с операция, възстанових се много бързо, в момента се чувствам чудесно, все едно не съм претърпяла коремна операция. Всичко това дължа на тренировките и храненето. През цялата бременност качих 11 кг., оставих 8 кг. в родилното и в момента към днешна дата имам да сваля 1 кг. до тези, с които стартирах. Днес, 14 дни след операцията направих първата си тренировка у дома. Естествено започвам леко, така както завърших, искам плавно да премина към стария си начин на живот, така както като бременеех.
Това, което искам да кажа с тези редове, е че бременността не е болест и всичко, което жената е правела преди, може да прави и по време на бременност :)
Бъдете активни, не спирайте да се движете, всичко Ви се отплаща рано или късно ;)
П.П. Да допълня, през цялата бременност нямах никакви усложнения, пиех единствено фолиева кисилина и магнезий от 6 месец до края на 8-ми. Никакви витамини, основно плодове и зеленчуци. Нямам странични екстри като проблеми с косата, зъбите, вени и т.н.
Мнението беше редактирано от Vess на 30.09.15 18:42.
30/09
Как лети времетооооо, почвам да си мисля за Коледааааа хахахахах :)
Вчера, както споменах по-горе направих първото си раздвижване у дома след операцията. 14-ти ден след секциото, леко, чувствам се добре и за повече, но да не насилваме нещата и да не направя някой гаф ;)
Слънчеви поздрави 5 А + 3 Б
11 рунда от любимите ми :
5 лицеви опори
10 клека СТ
И днес съм с МТ, нали се сещате :D
Споменах също, че още едно кило е в историята. Нищо не правя по въпроса, не гладувам, явно тялото ми си възвръща предишната форма. Пия много вода и кърмя, продължавам да твърдя, че това спомага много за възстановяване на майката след бременност и раждане.
Колко ми е странно да правя поздравите без корем, както се правят, а лицевите опори са песееееен, хехехехех :)
Храната :
- попара от овес, бучка кр.масло и натрошено сирене
- 1 праскова
- салата домати, 3 яйца в масло
- грозде, 5 фурми с тахан
- салата зеле с домат, маслинки, купичка леща, чаша безалкохолна бира
- 2 шок.бонбона, край, свършихааааа, и 3 фурми с малко тахан
Докато мъжо е вкъщи голям кеф, ако ми се наложи нещо, щъкам си навън с колата, кеф, ама от другата седмица си оставаме сами с бебка, дамо времето позволява и излизаме на вън двечките :) Днес евентуално пак имам ходене до банката, ще видим :)
Честит Ви четвъртък. Обичам четвъртъците, двете ми слънца са родени все в четвъртък. Днес Малечка-палечка става на цели 2 седмици (inlove)
Мнението беше редактирано от Vess на 01.10.15 09:00.
01/10
Вчера ден без физическа активност :) Само ходене до разни инстанции малко работа да свърша :) Пазаруване и разни домашни дейности :)
Храната :
- попара от овес.ядки, бучка кр.масло и натрошено сирене
- 1 домат, 3 яйца в масло на тиган
- 1 огромна праскова, грозде
- 5 фурми с тахан, 2 бисквити РК с мед
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, пилешка пържола бут, малко леща яхния
- и пак около 5 фурми с тахан
Водата около 2-2,5 л., 1 кафе за деня
Днес трябва да се раздвижа нещо у дома :) Искам нещо с пудовката, не знам рано ли ми е заради операцията ... ще го помисля в движение :)
02/10
Сега, не стана така както си го мислех, но ... ще е нужно още малко да изчакам със сериозните активности явно....а как ми се бяга хорааааа..... От активностите онзи ден ми се засили пак кръвотечението ( а беше спряло за 2 дни ). Всъщност се оказва, че тези лохии са знак, кога тялото се е възстановило, т.е. като спрат. А моите още не са спрели ... ще минат едно 20 дни и нагоре явно. Затова вчера само поздрави и нищо друго, а днес планираме разходка. Ще си почакам още за сериозни тренировки, няма как (dull)
Движението :
Слънчеви поздрави А + Б х 5 повторения
Храната :
- овесени ядки с какао, фурми, стафиди и слънч.ядки
- праскова
- салата домат и краставица, 4 яйца в масло, резен кашкавал
- грозде, 5-6 фурми с тахан
- салата зеле с краставица, пил.пържола бут, варено просо с лук, домат и чубрица, чаша безалкохолна бира
- сладолед
Водата около 2-2,5 л., 1 кафе за деня
От малко над 10 дена пия Лецитин, първо х 3, после минах х 2 капсули, сега 4 дни х 1 докато свърши, забравям да го впиша. Това се принудих да го купя и пия заради запушени канали на гърдите и първоначалните проблеми с кърменето. Но Слава Богу помогна страшно много, за ден веднага усетих резултата и вече нямам нужда да го пия, но трябвало да се спира постепенно.
Друго нищо не пия в момента, чудя се дали да не почна пак магнезия (wasntme)
Слънцето днес обещава хубав ден, дано си изпълни обещанието и се разходим на въздух, че ми се стегна душата у дома ... а на Малечка - палечка съвсем .....
Мнението беше редактирано от Vess на 03.10.15 08:14.
03.10.15
19:57
Има време и за сериозните тренировки. :)
Почивай си сега. :)) Можеш да си го позволиш. Пък съвсем скоро пак ще натискаш мощно! :D
казано от Вероника Налбатска на 03.10.15, 19:57:
Има време и за сериозните тренировки. :)
Почивай си сега. :)) Можеш да си го позволиш. Пък съвсем скоро пак ще натискаш мощно! :D
Taка е Рони, да знаеш колко си права (hug)
03/10
Вчера ден изпълнен с много (sun) Прекрасно беше просто, стегнахме се цялото семейство и газ към Морската градина. И нали вече сме цял катун та с двете коли, баткото с колелото и баща си в “мъжката” кола, а аз с Малекча-палечка с количката в “женската” кола. Хахахаха, не можем се побра с двете превозни средства в една кола, съдба :D
Чудно беше, разходихме се близо 2 часа и половина (sun)
Храната :
- овесени ядки с банан, какао и мед
- пълна шепа печени бадеми и орехи микс
- 1 пълнена пиперка с ориз и кайма, 5 фурми със сусамов тахан
- грозде
- салата зеле с домат, маслини, варено просо с лук, домат и чубрица и 3 яйца в масло
Вода около 2 л., 1 кафе за деня
Фолиева кисилина 400 мг.
Лецитин 1200 мг.
Днес времето се очертава да е чудно пак, ще сме навън, то се знае (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 04.10.15 09:30.
04/10
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и стафиди
- 3 яйца в масло, маслини, салата домати
- грозде
- 3 оризовки намазани с мед и тахан
- салата шопска без сирене, маслини, печено пилешко бутче с малко печени картофки, чаша айрян
Вода 2-2,5л., 1 кафе сутринта
Вчера пак чудесно време, и близо 2-3 часа бяхме навън на разходка. Днес пак :)
Изпратихме мъжете, всеки по обектите си, и у дома женско царство (makeup) Изпивам си кафето, удрям една стирка на апартамента, душ, кърмене и газ на вън на разходка (sun)
Хубав и усмихнат ден на всички :)
05/10
Вчера бе деня на термина ми ... а всъщност бебка е на 20 дни :)
Много активен ден. Страхотно слънце, наспахме се, кърмене и газ навън с Малечка-палечка. Дъъъъълга 2-часова разходка съчетана с пазаруване, после у дома, чистене и мъъъничко спорт ;)
Слънчеви поздрави 5А + 3Б
3 мини кръгчета :
10 Руски суинг @ 16 кг.
10 Американски суинг @ 16 кг.
Скромно, но доста внимавах, така трябва. Не останах супер удовлетворена от суинговете, нещо ... много ми е скучно това упражнение....утре или в други ден ще излизам за едни 5К, да видим там как ще съм ;)
Храната :
- 5 оризовки намазани с мед и тахан
- 3 мини домата, малко пилешко печено, резен кашкавал
- грозде
- салата шопска без сирене, маслини, пилешко печено бутче с мъничко печени картофки, чаша айрян
- около 50-60 гр. шоколад, това след последното кърмене
За вчера май това беше. днес кофти време и ще си седим у дома :)
06/10
Лошо време, колко да е лошо. Вчера следобед напече и айде пак навън. Около час и половина разходка, комбинирана с пазаруване ;)
Храната :
- 1 банан, 50 гр. бадеми, 2 оризовки с тахан и мед
- 1 праскова, мъничко грозде
- салата шопска без сирене, малко кашкавал, печени тиквички на фурна с кисело мляко и чесън
- два реда бял шоколад с ядки
Това беше за вчера, днес май последно малко слънце и айде пак застудява .... пппфффф....
Надвечер е планувано първото ми бягане след раждането, да видим 8-)
07/10
Тадаааам 8-) Вчера бе деня на първото ми бягане след раждането, или по-точно след близо 2 месеца и половина :) Еми няма такова щастие, макар че бях супер бавна, бягах както като бях с корема в 7-ми месец, но въпреки това, това че съм навън и тичам ме кара да се чувствам супер щастлива, удовлетворена, обичана, свободна ... И най-важното, чувствам се чудесно и днес, никакви болки никъде, няма кръвотечение засилено, всичко е в норми, предвид операцията преди 22 дни. За мен това означава, че възстановяването върви чудесно :) Каква услуга си направих, че не спрях да тренирам бременна ... :) Отчета :
Надвечер, при силен насрещен вятър бягане 5К за 34:20 мин.
Времето е потресаващо, но не съм натискала изобщо, искам постепенно да вляза в час, има време за всичкоооо :)
Храната :
- 3 яйца, бъркани с 1 банан
- 50 гр. бадеми сурови
- 1 краставица и 1 мини домат, резен кашкавал, маслини
- 1 праскова, 1 ябълка
- салата зеле с червено цвекло, маслинки, пъстърва печена на фурна, задушени броколи
- водата 2,5 л., 1 кафе за деня
И така драги ми Смехурковци, пожелавам Ви чудесен четвъртък, изпълнен само с усмивки и удовлетворение :)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.10.15 08:56.
Драги ми смехурковци, ей сега е часът на мамааааа (makeup) Голям кеф, мъжете всеки по разпределение, изпратени, бебето накърмено и спи, а мама с чаша ароматно кафе и почивка пред компютъра 8-)
Днес чакам свеки да дойде да остане за час-два при бебка, имам записан час за преглед при доктора, който ми води ЖК, полагало ми се преглед и след раждането. Това ще ми е излизането днес, влажно е и кофти времето.
Сега отчета за вчера :
08/10
Нямаше разходка пак, че имаше вятър и беше доста облачно, затова се размърдах малко у дома :
7 кръга :
5 бърпита
10 суинга до горе @ 16 кг.
+ още 5 кръга :
5 бърпита
10 напада на място СТ
Ейййй припомних си бърпитата, последно правих някъде в 5 месец като бях бременна :) Яко вдигнах пулса ;) Скромно, но добре се раздвижих, днес обаче ще почивам, да не се изсилвам от началото. Почивните дни ще има пак ден с бягане (inlove)
Храната :
- 5 фурми с тахан
- салата зеле с червено цвекло, 3 яйца в масло
- 1 праскова и 1 ябълка
- салата зеле с моркови, маслини, пъстърва печена, варен кафяв ориз, чаша безалкохолна бира
- вода около 2,5 л., 1кафе за деня
Туй то. Друго нямаше вчера. Готвене, шетане, пранета ... обичайте домакински неща :)
Струва ми се, че няма да имам много време за йога ... нужно ми е поне час и нещо свободни а на този етап ги нямам. Ще гледам ако спортувам у дома да се побирам максимум в 30 мин. после да има време за душ преди да се е събудила бебелана. Вечер като се приберат мъжете не става, че се почва едно ходене подир баткото, после вечеря, миене, баня и т.н. и докато стане ред за мен....станало 23 часа .... Така, че за сега това е плана: бягане и кратки тренировки у дома. Така чувствам, че ще съм ОК. Като е хубаво времето навън разходка :)
Честит Ви петък (hug)
09/10
Вчера, ден без спорт, но имах бая домашно движение из нас ;) Бебка нещо беше доста нервна, първия ни ден, в който доста будува и плачка ... изтормози се, и аз с нея (dull) Но вечерта поне след банята, нахраних я и се успокои и спахме добре :) Цели 4 часа непробудни до първото й събуждане, кеф, кеф, кеф.....
Храната :
- филия от домашния хляб с лимец и квас намазана с лютеница* ( видях я в био магазина и така ми се преядееее ;) )
- 3 фурми с тахан
- два домата, 3 яйца в масло, няколко маслинки
- 1 ябълка
- салата шопска, маслинки, купичка варен нахут
- грозде
Нищо интересно за отбелязване. Ходих до доктора, но преглед не ми прави ами само взех бележка за изследвания, кръв и урина. Ще ги пусна другата седмица обаче, че бързах да се прибирам заради дребната.
Днес пак вали от сутринта....излиза ми се, две не виждам ама...май ще си седим в нас и днес (dull)
10/10
Дъждовен ден (rain) Заведохме баткото при баба му малко за разнообразие, ходихме да си търсим маратонки с мъжо, но нищо не харесахме, бебка с кошницата с нас и тя ;) и после се прибрахме. Основно из нас цял ден, като след обед по някое време излязох за тичане :
Поредните 5К бягане, този път 31:43 мин. По-добре като време от предния път, но все още така отчайващо....но няма да бързам, колкото толкова :)
Храната :
- попара от овесени ядки, бучка кр.масло и натрошено сирене
- салата домат и 1/2 краставица, 3 яйца в масло, няколко маслини
- 5 фурми с тахан
- салата зеле с моркови, маслини, 2 кюфтета от мляно св.бекон с бут смес, варен кафяв ориз за гарнитура
- 2 оризовки намазани с мед и тахан
Вода около 2,5 л., 1 кафе за деня
Фолиева кисилина
Омега 3
Омегата се търкалят из нас и да помогна на мъжо да ги изпие ;) а фолиевата четох, че е полезна както при планиране на бременност и през първите месеци, така и при кърмене :)
Неделята пак дъждовна я пиша (dull)
Мнението беше редактирано от Vess на 11.10.15 09:00.
11/10
Както казах по-горе, неделята я пиша дъждовна ;) Основно из нас, ходихме пак да търсим маратонки, е, мъжо си взе ама аз продължавам да търся ...
Иначе, разпределихме дните кой кога ще тренира, на мен се падат понеделник, сряда и събота дни за бягане, а домашните тренировки, когато си ги направя, от мен си зависи :)
Храната :
- попара от овес.ядки, бучка кр.масло и сирене
- 1 ябълка
- салата домати, 3 яйца в масло, малко от кафявия ориз
- 5 фурми с тахан сусамов
- зелена салата с лук и краставица, няколко маслини, 2 кюфтета от мляно свинско, няколко печени картофчета, много чесън
- 3 бисквити РК, намазани със слънч.тахан объркан с какао и мед
Баткото ми е със сополи и почна да кашля :( от днес си го спирам у дома да се лекуваме, а как ще опазя дребната не знам ...
Много ми е мъчно и за двамата ;( ох, хората са казали .... майка да не си :(
А на Вас, хубава седмица желая (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.10.15 08:42.
12/10
Добро утрооо :) Часът на мама е (makeup) Да се отчета за вчера докато не са се събудили детитата ;)
Яко във филма влязох вчера аз ... баткото със сополи и кашля стои в хола, дребната в спалнята а аз снова ту в едната, ту в другата стая .... ппппфффф.....почва се :D И на цялата тая лудница ми идва куриер на врата ми носи някакви подаръци от един друг всеизвестен форум, да не го назовавам, с рекламна цел разбира се, но чудни неща донесе човечеца ;)
Обаче, нали съм супер мама в промеждутака докато баткото обядва а Мария спи, раздвижих малко телеса ;)
Лицеви опори : 5, 8, 8
Набиране с лек подскок : 2, 3, 2 - жалка картинка (dull)
+ 5 кръга :
5 лицеви опори
5 изхвърляния дясна ръка @ 16 кг.
5 с лява @ 16 кг.
Надвечер, като се прибра мъжо, връчих му наследниците и газ навън да ме одуха малко вятъра ;)
Поредните 5К бягане за 32:18 мин. :) много вятър и на последния километър и дъжд ме валя. Прибирам се, а мъжо преспал бебето, злато, златоооо .....
Храната :
- банан с тахан
- 1 ябълка
- 1 краставица, 3 яйца в масло, 1 фпх с лимец и квас, 2 бисквити РК, намазани с бъркало от тахан, мед и какао
- 3 фурми със сусамов
- салата шопска без сирене, маслини, 2 кюфтета от мляно месо, няколко печени картофчета, 3 бисквити РК пак с бърканлото
- вода около 2,5 л., 1 кафе за деня
Фолиева кисилина
Вит.Ц 2х500
Омега 3
Толкова за вчера :) Днес ще видим какви ще ги къдрим пак тримцата. Имаме излизане до докторката, дребната на консултация да видим колко е наддала, а баткото да го прегледа. Мъжо взе моята кола да сменя масло и там още нам си кво и сега ще има да треперя с неговата, че е нова .... пппфффф......
И едно студено станаааа.....не мога да се адаптирам още....
Мнението беше редактирано от Vess на 13.10.15 09:01.
13/10
Добро утро :) През деня не успявам да легна за дрямка, но вечер се наспивам поне ;) пу пу пу :P
Сега си пия кафето на спокойствие, такова блаженствоооо, всички спят :) даже мъжо още не е станал за работа 8-)
Вчера само излизане с колата и детитата до педито, Малечка-палечка е наддала цял 1 кг. за 27 дена и е дръпнала с 4 см., шушонка :) и вече е цели 4 кг. Явно на мама млякото добре й се отразява ;)
Баткото и той добре, каза докторката, гърлото спокойно, кърти кашлицата вече, днес последно у дома и от утре на градина :)
Без тренировка вчера, днес ми е ден за бягане а утре ще направя домашна тренировка.
Храната :
- 1 банан с тахан
- салата домат и краставица, 3 яйца в масло, малко био лютеница, 2 бисквити РК намазани с таханово бъркало
- 1 ябълка, малко грозде
- зелена салата с лук и домат, маслини, яхния от домашен петел с грах и моркови, много чесън
- 3 бисквити РК пак мазани с бъркалото ( яде ми се много шоколад ;) )
Днес някак си съм обнадеждена, че ще видим малко слънчице :) То и вчера го видяхме ама беше със зъби (shake)