Моторетка

Темата е заключена.
Прескочи до:
Теди Илиева

21.03.16
23:06

Търсих информация каква е почвата на село - то не бяха атласи, карти, превод от английски на български и обратно на разни термини... и накрая намерих учебник за почвите, предназначен за ВУЗ-ве. Повече от половината неща ми бяха доста непонятни но в крайна сметка се ориентирах каква е почвата на село, какви култури ще растат, общи насоки как да я направя по-плодородна. Вчера освен, че носих камъни и свих шапката на кибиците от мегдана, взех проба от двора и сега правя тест за структурата на почвата да видя колко е глинеста. Казва се Mason jar soil test. И от това ще излязат после някакви насоки какво да подобрявам. Абе, забавлявам се :) Темата е безкрайна, а аз още не съм одраскала повърхността. Нападнах един градинарски форум - и там съм начинаеща и ме търпят :) Накрая подозирам, че ще отида на един ускорен курс по градинарство при бабите в съседство и така.

Хайде сега малко какви ги свърших днес.

Понеделник 21.03.2016

Тренировка А
Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 8х70кг, 6х70кг
Тяга: 10х60кг, 5х70кг, 0x90кг, 0х90кг, 0х90кг
Раменна преса: 4 серии 8х10кг на ръка
Почивките: по 1 мин.

Всичко като предния път, включително нулите. Само дето направих не една, а 3 нули, а на клека увеличих леко бройките. Мога още, но следващия път. Постепенно се отпускам и ми минава спек-а.
Какво оплесках: забравих да загрея и да си събуя гуменките (headbang). За техниката ще кажеш, Сашо. Сега ти качвам клипче. Дано да се вижда нещо, че не направих никаква подготовка да нагодя добре ъгъла на снимане.
Стягах корема, пъчих гърдите, чак ме заговориха по време на пъченето, значи определено съм се пъчила. Главата в неутрална позиция, коленете и глезените ми се струва не играеха много. Обаче пак не можах да вдигна 3х2х90кг на тяга. На първата нула краката изморени, на втората и третата нула отлепих, но хвата ми изпусна.
Накрая се ядосах и ходих да вися малко на лост та дано ми се заздрави тоя хват. Може би трябва да махна ръкавиците, не знам. Висях 5 пъти по 10-12 секунди на дебел лост, докато не падна.

Храната за деня: два суроватъчи шейка, единия в чаша мляко, свинско бофиле (към 150гр) с манатарки, 20гр. печен лешник, бучка сирене тофу, зелена салата с 50-80гр пушена херинга и 1сл зехтин. Не съм смятала калории днес.
Вода и чай ройбос: 3л.
Кафе: 1бр. с мляко
Добавките (обичайните):- рибено масло 2гр, 10гр. хидролизиран колаген, сока на 1/2 лимон, мултивитамии на Doppelherz с лутеин, таблетка витамини В комплeкс на Now

Всичко това свърших на 4,5 часа сън. Може и това да е била причината за нулите, макар че не ми липсваше силичка.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 21.03.16 23:09.

21.03.16
23:40

Остави почвознаноието на нас агрономите, а дръж стриктен режима и тренировките.
Всичко ще ти вирее на двора, не се вживявай в теорията, иска се работа и грижи.

Теди Илиева

21.03.16
23:56

Да ви оставя да се забавлявате, а аз само да гледам :) Друг път :) Ше кОпам!

казано от Теди Илиева на 21.03.16, 23:06:

Накрая подозирам, че ще отида на един ускорен курс по градинарство при бабите в съседство и така.

Това може да се окаже най-доброто решение! :)

Теди Илиева

22.03.16
21:30

Вторник 22.03.2016

Храната: под всякаква критика
Вода: 2,5л
Добавки: не

Тренировка Б (следобед):
Лег (раменен хват): 8х40кг - 4 пъти
Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг - 2 пъти и 8х50кг - 2 пъти
Гребане (на машина): 8х70кг - 4 пъти
Лег с дъмбели с успореде хват: 8х10кг на ръка - 4 пъти

Не успях да изпълня всичко на горния скрипец. Трябваше и 4-те серии да са с по 10 повторения, обаче ръцете ми умаляха.
Друго, друго .... ща не ща спирам да ходя с колегите на обяд и започвам да си нося отново храна от вкъщи.
Трябва да си стегна колелото. От април се мятам и започвам да въртя до работа и обратно.

22.03.16
21:47

казано от Теди Илиева на 22.03.16, 21:30:

Трябва да си стегна колелото. От април се мятам и започвам да въртя до работа и обратно.

И аз това чакам, нямам търпение вече :)

Теди Илиева

25.03.16
21:44

Ооо, още един съмишленик :) Колкото повече, толкова по-добре!
Аз след седмица се пускам, дано само се постопли, че удари един студ тия дни.

23.03 Сряда и 24.03 Четвъртък - почивах

25.03 Петък
Тренировка Г:
Лег (раменен хват): 8х40кг - 4 пъти
Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг - 2 пъти и 8х50кг - 2 пъти
Раменна преса (последователно): 8х10кг на ръка - 4 пъти

Допълнително след тренировка карах кростренажор 30 мин - редувах скорости както дойде, не беше монотонно. Изминати 6,2км за минутите. След това ходих да вися на дебел лост - 5 пъти по 12-15 секунди задържане с почивки от 30 секунди.

На горния скрипец отново не можах пълната бройка. При лег-а също е борба на последните бройки да държа лактите до тялото.
Храната и водата трите дни - прилична.

Утре ще правя тренировка В.
Тренировъчната седмица се получи: А, Б, почивка, почивка, Г, В, почивка.

Теди Илиева

27.03.16
00:43

26.03, Събота

Днес Batmetal.

Тренировка В - check
Диета - check
Вода - check
Добавки - check
Сън - check

:D

27.03.16
17:22

Оф, как ми липсва лежанката :(
Вдигай и вместо мен ;)

Теди Илиева

28.03.16
23:24

Понеделник 28.03.2016

Тренировка А
Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 6х70кг, 6х70кг

Загрях леко като кляках без тежест към 15 пъти. Свалих гуменките и не отлепях петите.
Днес струва ми се кляках малко по-дълбоко от предния понеделник, когато се оказа съм се спирала високо. Сигурно за това макса на клека в края беше 6 повторения, а не 8 като предния път. Макс имам предвид на 2 повторения преди да се откажа. Трябва да вдигна тази бройка - несериозна е.
Положителното е, че днес почти не накъсвах бройките на тягата.
Отрицателното е, че пак не успях да вдигна нито веднъж 90 кг. Отлепях щангата, но ми се отваряха пръстите. Опитах и без ръкавици - все тая. След тренировката отново ходих да вися на дебел лост - 5 пъти по 10-15 секунди задържане докато се пусна от зор.

Храната за деня: омлет с масло (към 5-6гр.) от 3 малки яйца и кашкавал ементал (към 60гр.), варено пилешко без кожата- 3 бутчета (към 150гр), зелена салата със зехтин (2 с.л.), айрян 300 мл., сурови тиквени семки 20 гр.

Вода и билков чай: 3 л.
Кафе: 1 бр. с мляко
Добавките (обичайните): рибено масло 2гр, 10гр. хидролизиран колаген, сока на 1/2 лимон, мултивитамии на Doppelherz с лутеин, таблетка витамини В комплeкс на Now

Теди Илиева

30.03.16
22:07

Вторник 29.03 - без тренировка
Сутринта по задачки, после на работа. Вечерта се замотах в службата до 22ч, защото бях обещала да спазим едни срокове и фитнеса взе че затвори.

Храната: омлет (3 яйца, 5-6 гр. масло, кашкавал 80гр), салата (листа от глухарче, краставица и половина, много магданоз, маслини 30гр и малко белено конопено семе за поръсване, 2сл зехтин), варено пилешко с червен пипер и чубрица (3 бутчета), печен лешник 50 гр., айрян 300мл.
Добавки: обичайните
Вода и чай: 2,5л

Сряда 30.03
Тренировка Б (сутринта):
Лег (раменен хват): 8х40кг, 8х40кг, 6х40кг, 8х40кг
Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг, 10х50кг, 9х50кг, 10х50кг
Лег с дъмбели с успореден хват: 8х10кг на ръка - 4 пъти

Продължавам с дребни отклонения от програмата, защото не ми достига сила.  Само лег-а с дъмбелите ми е лесен.
Сега виждам, че съм забравила да повися пак на лост за хвата. Пу, че ме е яд!

Храната:
закуска - доза протеин на Ever Build Whey разтворен в айрян (от 1/2 кисело мляко по БДС на LB),
след тренировка - печени орехи 50 гр.
обяд -варено червено цвекло с орехи (към 250гр), пилешки гърди към 150гр.,
следобед - айрян 300 мл.
вечеря - омлет (3 яйца, 5-6 гр. масло, кашкавал Витоша на LB 80 гр,)
Вода и чай: 3л

Яйца мога да ям всеки ден, никога няма да ми омръзнат. Вкусно ми е менюто, но месото, гледам, ми е малко. Утре дояждам пилешкото и обръщам пак на свинско и риба. Имам свински черен дроб във фризера и ще взема да го наготвя.

Теди Илиева

30.03.16
22:08

Тренировъчната седмица се очертава: Трен А, почивка, Трен Б, Трен В, почивка, Трен Г, почивка

Теди Илиева

30.03.16
22:33

Клек и тяга от тренировка А този понеделник. Да се посмеете малко.

30.03.16
22:45

Мисля че господинът в червената тениска на 4:10 се опитва да ти каже нещо, виж го как усилено ти ръкомаха! Да не си му взела тежестите??

Теди Илиева

30.03.16
23:05

Всеки път е пълно с разсейващи елементи :)

Каква е тая дъвка, бе???
Да я махаш веднага.

Малко плитичък ми се видя клекът.
Като обобщение - насърчително браво ;)

Мнението беше редактирано от Маданеца на 31.03.16 10:06.

Теди Илиева

31.03.16
10:57

Тъй вярно :)

Теди Илиева

01.04.16
22:15

Четвъртък 31.03.2016

Тренировка В
1. суинг - 4х30
2. бг клек - 2х15 (на крак)
3. напади - 2х15 (на крак)
4. клек - 4х20
5. хип тръст на един крак - 4х10
6. планк 2 пъти макс време (2х1 мин 20сек.)
7.  страничен планк 2 пъти макс време (2х40 сек.)
8. планински катерач 2 пъти макс бройка (2х120 бр.)

Без промяна от предния път.

Храната: омлет с кашкавал, пилешко месо, зеленчуци, зехтин, малко ядки
Водата: почти 3л

Петък 01.04.2016- почивка
Храната на картинка.

Събота и неделя имам работа на село. Утре вечер ще сместя и тренировка Г, че през седмицата не успях.

Теди Илиева

02.04.16
22:38

Събота 02.04

Тренировка Г (в 20ч):
Лег (раменен хват): 8х40кг - 3 пъти и 6х40кг - 1 път
Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг - 3 пъти и 8х50кг - 1 път
Раменна преса (последователно): 8х10кг на ръка - 4 пъти

Допълнително след тренировката ходих да вися на дебел лост - 5 пъти по 15-16 секунди задържане с почивки от 30 секунди.
Храната като вчера. Закусих бъркани яйца със сирене и масло, през деня само вода и какаови зърна. Половината вечеря към 18ч. след като се прибрах от село. След два часа - тренировката. След тренировка другата половина от вечерята.
Вода - към 4 л.

Гроги съм. Цял ден копах с лопата и кирка, бърках на ръка цимент с пясък и вода. Правих се и на нивелир. Изгорял ми е врата, лицето и ръцете до лактите. Накрая се довърших с тренировка. Тя пък учудващо добре се получи.

Утре без тренировка, но пак имам работа на село. Ще опъваме оградата, за която днес слагахме колове.

Теди Илиева

04.04.16
21:55

Понеделник 04.04.2016

Тренировка А (следобед към 16:30ч)
Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 5х70кг, 4х70кг

Загрях леко и отново тренирах боса. Стремях се да клякам максимално дълбоко. Като гледах клипа, мисля, че стана по-ниско от предния път.
Бях сериозно изморена от хобито ми и днес тренировката стана измъчена. Още повече, че съм изгоряла на врата и лоста ме жулеше страшно. Тягата отново без прогрес. След тренировката не ходих да вися на лост, защото дланите са ми натъртени от кирката.

Храната за деня: закуска-протеинов шейк на Dymatize Elite Whey, обяд - патешка супа и яйца по панагюрски  (2 яйца, кисело мляко, масло, сирене), вечеря - зелена салата с 2 консерви риба скумрия собствен сос (към листата маруля и лапад имаше 1 авокадо, 15 дребни маслини каламата, без добавен зехтин)

Добавките (обичайните): рибено масло 2гр, 10гр. хидролизиран колаген, сока на 1 лимон, мултивитамини на Doppelherz с лутеин, таблетка витамини В комплeкс на Now

Добри тренировки, но телосложението лошо. Май ядеш повече от нужното.

Теди Илиева

05.04.16
19:36

Вярно е. От Коледа насам редовно прекалявах. Спрях се от известно време и пак свалям.

Теди Илиева

05.04.16
19:47

Вторник 05.04.2016

Открих велосезона :) За деня към 15 км. общо на отиване и връщане от работа.
Понеже още съм изморена - на батерия, в режим асистънс, обаче си го броя.

Тренировка Б (следобед):
Лег (раменен хват): 8х40кг-4 пъти
Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг -4 пъти

Днес си изпълних програмата. И на лост висях 5 пъти през 30 секунди за заздравяване на хвата (18, 16,12,10,12 секунди)

Храната:
закуска - 3 бъркани яйца с 80гр. сирене и 5гр. масло,
обяд -телешка шкембе чорба, 1 кюфте от мляно свинско месо с лапад
следобед - айрян 300 мл.
вечеря - 1 краставица, 2 репички и варено-пушен свински врат 200гр

Теди Илиева

06.04.16
18:22

Сряда 06.04.2016 - без тренировка

Движението: към 15 км. колело на батерия в режим асистънс (намалява усилието наполовина)

Храната:
закуска - 3 бъркани яйца с 80 гр. сирене и 5гр. масло,
обяд - купичка агнешка курбан чорба и към 150 гр. свинско бонфиле с гъбен сос
следобед - айрян 300 мл.
вечеря - 1 краставица, 150 гр печен свински бут с лапад и лук

Добавки: 10 гр хидролизиран колаген (Flexy); 2 гр. рибено масло; 6 таблетки витамин В Комплекс на Софарма (временно докато си поръчам други); таблетка мултивитамини на Doppelherz с лутеин
Вода: остават ми още 2 чаши и стигам 2,5 л.
Кафе: 2 бр.

Теди Илиева

07.04.16
18:35

Четвъртък 07.04.2016 - без тренировка

Движението: към 15 км. колело на батерия в режим асистънс

Храната:
закуска - горещ кроасан със сирене (shake), 1 айрян 300мл.
обяд - купичка телешко варено и към 150 гр. панирана бяла риба
следобед - печени лешници 50гр.
вечеря - 1 краставица, половин връзка магданоз, 1 с.л. зехтин, 200 гр печен свински бут с лапад и лук

Добавки: 10 гр хидролизиран колаген (Flexy); 2 гр. рибено масло; 6 таблетки витамин В Комплекс на Софарма (временно докато си поръчам други); таблетка мултивитамини на Doppelherz с лутеин
Вода: 2,5 л.
Кафе: 1 бр.

Трябваше след работа да тренирам, обаче няма как да стане, защото излизам - ще ходя на рожден ден. Ще допиша почерпката по-късно.

Дописвам почерпката: 2 айряна, 4 пилешки хапки със сусам,  200 гр запечени гъби с кашкавал, 1 чаша цедено кисело мляко с боровинки.
Утре ще компенсирам с храната като заменя закуската и обяда с общо 20гр. какаови зърна. Ще вечерям обичайно след тренировката.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 07.04.16 22:19.

Теди Илиева

09.04.16
17:07

Петък 08.04 - тренировка В, колело 15км. на батерия
Събота 09.04 - тренировка Г, колело 5км. на батерия

Всичко си изпълних. Утре почивам.

Храната днес:
1 кафе със сметана,  3 бъркани яйца със сирене (80гр) и масло (5гр.), за обяд и вечеря салата (общо няколко листа маруля, 1 краставица, половин връзка магданоз, 4 с.л.  белено конопено семе, 100 гр маслини каламата, 2 бр. авокадо, 2 с.л. зехтин, 100 гр кашкавал, 50 гр. шунка)

Edit: +2 печени пилешки бутчета с шарена сол

Добавки: обичайните витамини, колаген, лимон

Този уикенд нямам работа на село. Само ходих да нагледам как върви вдигането на каменния зид от работниците. От следващата събота ще започна да подготвям градината - има много камъни за вадене и ще вършея с кирка, лопата и мотика. Сега ще си почивам, че ме боли корема.

Качвам две снимчици от маршрута ми за работа.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 09.04.16 22:02.

Теди Илиева

11.04.16
23:04

Понеделник 11.04.2016

Тренировка А (вечерта след 21ч)
Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 8х70кг, 7х70кг
Тяга: 10х60кг, 5х70кг, 0x90кг, 1х90кг, 1х90кг
Почивките: по 1 мин., само между клека и тягата към 3 минути

Загрях леко и отново тренирах боса. На клека без прогрес. В началото 10-те повторения тяга на 60 кг. ми се сториха леки. Като се сетя първата тренировка колко зле ми се получиха и как ми извадиха душата :).
Днес хубавото е, че най-накрая успях да вдигна 90кг. на тяга и то две единички. Целта все още не е постигната. Трябва да станат три двойки на 90кг. После стана късно и нямаше време да ходя да вися на лост след тренировката.
Разликата от предишните пъти беше, че този път тренировката я правих на гладно и това, че събота и неделя се наспах хубаво.

Храната за деня: на картинка (същата беше и вчера)
Вечерята отиде чак в 22:30ч, но ми беше добре.
Добавките (обичайните): рибено масло 2гр, 10гр. хидролизиран колаген, сока на 1 лимон, мултивитамини на Doppelherz с лутеин, 6 таблетка витамини В комплeкс на Sopharma

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 11.04.16 23:11.

100 гр. и повече мазнини на ден според мен не са добра идея.  Защо приемаш по толкова?

Едит:  да, видях—долу в легендата “Цели” е обяснено.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 12.04.16 09:02.

Теди Илиева

12.04.16
09:47

Трябва да се придържам към кетогенен режим. С това хранене имам енергия през деня, сита съм и свалям плавно от обиколките. Тази зима качих и сега работя сериозно.  Малко да се отпусна с храната и всичко трупам моментално на корема.

Теди Илиева

12.04.16
22:14

Вторник 12.04.2016

За деня към 15 км. велосипед на батерия в режим асистънс. От утре на връщане от работа ще спирам батерията. Мисля, че се адаптирах вече към натоварването в това число задника ми изтръпна :)

Тренировка Б (вечерта след 21ч.):
Лег (раменен хват): 8х40кг-4 пъти
Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг -4 пъти

Много леко мина тренировката. Някъде към средата забелязах голяма дупка на клина ми на лявото коляно. Пак добре, че е на коляното, а не другаде. Кога е станало не съм разбрала. Вероятно от тягата вчера е цъфнала. В тази връзка трябва да си взема някакви протектори за подбедриците, че след всеки понеделник са сини. Не знам какви, сега ще чета.
И днес много ме разпитваха - защо тренирам толкова тежко, за какво състезание се готвя и е такива работи. Като казах, че свалям килограми не ми повярваха. Е как така с щанги, не се прави така! После разменихме информация кой какво го боли и какво да прави или не прави като упражнения. Накрая заключиха, че лежанката ми е лека щото ми е много къс пътя на лоста.

Храната:
закуска - палачинка от 2 яйца, 5гр. масло, половин доза суроватъчен протеин
обяд (с колегите) - порция пържени тиквички към 150гр, пилешка пържола от бут на скара към 120гр, салата снежанка 200гр.
вечеря - печено пиле 100 гр, салата зеленолистни и краставици към 200гр, 1 с.л. зехтин

Не знам дали ще ти е удобно с протектори. Единствените протектори, за които се сещам на този момент са тези, които се използват при бойните спортове.
Нямам опит с тях, не съм си слагала, но ми се струват доста обемни и мен лично биха дори ми попречили на тягата. Може и да греша.

Опитай с комбинация от удобен клин + отгоре или отдолу да обуеш чорапи до под коляното. Има и по-специални такива, които са по-плътни и са супер за тягата.
Тренирала съм с подобни и макар и да е имало някакъв ефект, синките при мен винаги са вървели ръка за ръка с тягата (в настоящия момент също :D).

Теди Илиева

13.04.16
09:27

Благодаря, и аз до подобен извод стигнах. Трябва да не е обемно за да не пречи на лоста, да не го спира. Ако може и коляното да обхване, още по-добре. Ще се разходя до Декатлон да видя два модела протектори за бойни спортове.

Стана топло, изкарах роклите и няма да е приятно постоянно да съм насинена :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 13.04.16 09:27.

Виж сега, човек като е хубав, си е хубав и със синки по подбедриците.
Ти си хубава и ще се разхубавяваш още повече правопропорционално с напредването при тягата. :D :D :D

Шегувам се, принципно си права. Аз може би съм свикнала, а и почти не нося такива дрехи, така че някак синките ми се връзват с клиновете.

Огледай, пробвай, внимателно подбирай, но според мен протекторите за бойни спортове няма да са удобни за тази цел, изглеждат ми прекалено дебели. Виждала съм хора, които дърпат с протектори за футбол, но по моето мнение и това не е оферта. :D

Срещала съм в статии (но не български източници), както и по снимки Deadlift shin guards. Те поне не са толкова обемни (както за бойните спортове) и няма да е нужно да нарушаваш траекторията на лоста спрямо тялото ти. Не знам обаче дали могат да се намерят у нас, нито дали са удобни.

13.04.16
09:56

В Хит има  налакътници ,които могат да се сложат на подбедрицата.Достатъчно дълги са,от сравнително плътна материя , а и са разтегливи  така ,че няма да ти стягат.По 1,50лв...

Теди Илиева

15.04.16
09:43

Уикенда ще се разходя за да проверя в Хит и в Декатлон какво има, че сега ми е кът времето. Благодаря!

Сряда, 13.04 - почивка
Храната беше добре, но вече не помня какво точно.
С колело на работа, общо 15 км, половината без батерия.

Четвъртък, 14.04 - тренировка В у дома вечерта.
Доста изморена бях, но си направих тренировката.
С колело на работа, общо 15 км, половината без батерия.
Храната не особено добре - имаше цели два сладоледа допълнително.

Петък 15.04 - тренировка Г
След малко тръгвам към фитнеса. Преди това си изпих витамините, колагена и си направих един протеинов шейк. Не съм си подготвила храна, ще си взема скара или нещо друго подходящо от стола в работата.
С колелото съм. Някакъв кален дъжд пак валя и сега го чистя.

Събота и неделя, както писах по-горе в дневника се очертава да поработя в градината на село. Дано успея да си почина, щото в понеделник пак ще дърпам тяга, така де, ще се разгъвам :)

Теди Илиева

17.04.16
00:17

Храната
Качвам си менюто от днес - събота и за утре-неделя.

Днес не съм го смятала и за това въглехидратите са в повече, но за утре го нагодих да е малко по-добре и да доближава кетогенния режим. Киселото мляко с краставицата, копъра и чесъна ги разбърках на сух таратор. Много добре ми дойде, защото ме е напекло слънцето и не ми се яде месо. Какви са тия летни температури!?! Сега пък ръцете ми изгоряха на ръкавче.... червена съм като рак. Мазах с гел от алое. Утре ще се намажа с кокосово масло преди да изляза и ще се крия под ореха като напече. Работата ми е обръщане с права лопата на градината и чистене от керемиди, стъкла и камъни. От време на време превключвам на кирка, когато някой камък ми се опъна. Днес се справих с едва 10 кв.м.

За понеделник и вторник мисля да направя някаква рибна салата с маслини, също ще готвя коприва и спанак.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 17.04.16 02:13.

Теди Илиева

18.04.16
20:20

18.04. Понеделник - почивка

Движението: към 17 км. колело, половината без батерия.
Неволно карах на собствен ход почти половината, главно защото се скапваше контакта заради една клема. До преди малко го оправях.

Днес трябваше да направя тренировка А, но съм на три часа и половина сън и две бири та не става. Освен това ме болят дланите от кирката и лопатата.
Храната, като изключим бирите, е прилична. Много вкусна ми се е получила спаначената супа т.е. става за ядене. Добавки пих, вода недостатъчно.

След малко лягам да се наспя. Утре ще тренирам (muscle)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 18.04.16 20:24.

19.04.16
08:34

казано от Теди Илиева на 18.04.16, 20:20:

Неволно карах на собствен ход почти половината, главно защото се скапваше контакта заради една клема. До преди малко го оправях.

:) Добро начало на сезона. Трябвало е да го оставиш така, без да го ремонтираш. ;)

19.04.16
09:34

А ако си вземеш и нормално колело, че да не ти тежат допълнително батерията и ел. мотора, ще ти е още по-леко и лесно.

Всъщност, това е доста добра идея - каране на велосипед, с добавена тежест - може да стане нова форумна мода. Сега се сещам, че у нас имам 2 диска по 20 кг, мога да ги прикача като инвентар на колелото и да правя преходи :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1