Хоп, привет отново :)
Ще си попълня дневника и за днес, щото през телефона не ми се занимава докато сме извън Варна :) А и честно казано не ми се следи кога какво съм яла и т.н., малко релакс от писане (makeup)
08/04
Активен ден днес. Първо раздвижване у дома, после разходка и така.
5 кръгчета :
5 набирания асистирани
10 скачащи напада
10 лицеви опори гърди до пода
20 изправяне от колянна ( х 10 на крак )
Планк 3х1 мин. а 30 сек. почивка
Разходка около 5 км. с бебка :)
Храната до момента :
- варено жито с кокосово мляко и мед
- 1 банан и 1 корни
- пак от житото, пак банан но с тахан тоя път
- вечерята предстои :)
Приятни почивни дни на всички :)
Мнението беше редактирано от Vess на 08.04.16 17:09.
Ехо, добро утро Драги ми Смехурковци :)
Починах си добре тия дни :) Със близките, на вън на слънце, хубава домашна храна :) Получи се чудесно (sun)
Вчера обаче се раздвижих у дома като се прибрахме :)
10/04
Движението :
Лицеви опори - 10, 12, 7, 7, 13 с почивка 60 сек. между тях
Клекове - 19, 24, 19, 19, 36 с почивка 60 сек. между тях
3 кръга :
5 бърпи + 2 скачащи напада
10 суинг @ 16 кг. + клек
Планк - 3х1 мин. с 30 сек. почивка
Храната :
- парче торта ( тръгнахме си рано с Мимка от РД на вуйчо ми събота вечер и ми бяха взели парче, та си го хапнах на закуска )
- купичка варено жито с мед и тахан
- банан
- пак от житото с мед и кокосово стърготини тоя път
- салата шопска без сирене, маслини, печено пилешко, варена елда със зеленчуци
- 40 гр. шоколад
И така :) Мрачно и кофти време, ако не вали и е подходящо, по обяд излизаме :)
Хубава и усмихната седмица (F)
Добро утро :)
Отчет за вчера. Активен ден отново, днес за сега не обмислям спортни занимания, но може ми надвечер малко лицеви опори и клекове ;) но не е твърдо решено де....
11/04
Сутринта йога, действа ми страхотно :) надвечер бягах (sun)
Йога 45 мин. (nod)
Бягане 7,100К за 42:20 мин.
Разходка с пазаруване 3,200К :)
Храната :
- варено жито с мед и тахан
- пак от житото, 1 банан с тахан и 3 фурми
- ябълка и банан
- зелена салата с риба тон, маслини, елда със зеленчуци, пил.печено, 1 фпх
- нямаше шоколад :(
Малко лирическо отклонение. Мисля, че открих формулата за мен, да се чувствам добре в кожата си. Йога + бягане + кратки тренировки предимно със СТ. Храната ... предимно въглехидратна :) Но в интерес на истината на тези килограми не съм била още от преди да бременея с баткото, т.е. преди 6 - 7 год. :) Чувствам се страхотно, леко. Стават ми дрехи от студентските ми години абе .... готино ми е :) Със сигурност за това допринася и недоспиването и движението цял ден, сигурно като тръгна на работа и седна на стола ще ми е кофти, но няма да го мисля сега.....
Стига размишления :)
Чуден вторник да си имате (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.04.16 09:11.
Привет 8-)
Чудно е напекло от сутринта (sun) Ще се ходи в Морската днес :)
Вчера се раздвижих доволно пак :) Днес трябва да бягам, но леко се клатят плановете.....дано се стабилизират ;)
12/04
Разходка с Мария 7,600К динамична, като съм сама превключвам на втора и газ :D
Лицеви опори през 60 сек. - 10, 12, 8, 8, 13
Клекове през 60 сек. - 27, 34, 21, 21, 41
От планк на длани, повдигане на таз с крака на швейц.топка - 3х10
Храната :
- вареното жито
- 2 яйца, елда, зелена салата, маслини, банан с тахан
- пак от житото но с кокосови къбчета, годжи бери и стафиди
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, 3 варени яйца, печени картофки с гъби, чаша бира
- кокосови кубчета с какаови зърна
Това беше вчера, днес предстои (sun)
Усмихната, слънчева срядааа (sun)
Добро утро :) Как сте днес, мен ми е супер сънливо и недоспало ама....какво да правиш, живот.....
Вчера имаше и разходка, имаше и бягане, и голям глад ме гонеше :P
13/04
Първо разходка в Морската но лежерна, не съм засичала, че като не съм сама и .... то разходка ли е изобщо.....ама много се влачат тия майки значи, големи мърди (tmi)
Бягах 11К за 68 мин. 49 сек. :)
Храната :
- някаква пица на детския кът в Морската (tmi) ( ужас просто, няма какво читаво да си вземеш в градината, забравих да си взема от нас а ми предстоеше бягането, трябваше нещо да ям.... )
- банан и последното жито....пппфффф свърши, ще си почина малко от него
- салата шопска без сирене, маслини, 3 варени яйца, печени картофки с гъби, чаша бира
- шоколад 70% какао с кокосови кубчета
Толкова драги ми Смехурковци :) Днес пак имам да ходя тук и там и йога има в плановете (sun)
Приятен и успешен ден (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.04.16 09:18.
Привет :) То добър ден стана ;) Пак се замотах нещо днес, отчета сега :
14/04
Йога сутринта около 30 - 35 мин.
Разходка с пазаруване - 5,200К (sun)
Храната :
- май не закусвах.....да, не съм....
- 2 яйца на очи, малко елда, малко маслини, филия и 1/2 с мед и тахан
- 4-5 бисквити РД с домашно сладко от малини
- банан и ябълка
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, боб чорба с много зеленчуци, филия квасен хляб от лимец
- фурми и кокосови кубчета с какаови зърна
Днес времето е ужасно ветровито.....ходихме сутринта до Морската с Мимка на организирана тренировка на мами с колички, е....няма да повторя ... не е за мен там ... или съм прекалено фит, или наистина мамите са супер .... нефит, а и упражненията, които даваше ” треньорката ” не ме натовариха хич, ама хич ;)
Както и да е :) Ще си тичаме с Мимка и това е, у дома здрави тренировки :)
Петък е, усмихнете се и хубаво се отпуснете почивните дни (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 15.04.16 17:16.
Веси, със сигурност си по-фит. . . даже от тренерката :D Готов съм да се обзаложа хаха
казано от Иван П. на 15.04.16, 13:14:
Веси, със сигурност си по-фит. . . даже от тренерката :D Готов съм да се обзаложа хаха
От любопитство отидох, но повече няма. Просто наистина тренировката беше за мами, които изобщо си нямат представа даже и от ОФП. За тях си беше супер, умориха се момичетата :)
Аз току-що си приключих йогата и вече мога да кажа, че съм тренирала :)
15.04.16
19:35
Вес, ти им събра очите там хаха. А даже нямаше лост да им покажеш какво можеш.
Забавно беше все пак, пък и се видяхме.
Да споделя един от забавните моменти:
Ще правим планк за 30 секунди. С Вес се чудим кой ще засича, тя предлага да си вади таймера. Едно от момичетата казва “какъв таймер, бройте си там някак”. После се смяхме, че Вик така ни е школувал, че цепим секундата на две, още повече ако се отнася за планк. :D
Аз също не съм впечатлена, не знам дали ще повторя. Определено ме поизмори тренировката, но не знам дали ме натовари или се дължи на това, че снощи бях на клуб и спах само 4 часа. (giggle)
Радостче, просто за мен си е загуба на време, а то ми е ценно, но е хубаво че има такива организирани неща, защото виждаш колко мами има без никаква физическа активност.
Това с планка беше забавно да, или пък дето си вмъкнахме с теб лицевите опори между някакви странни повдигания на ръцете настрани за гръб (wasntme) Абе....здраве да е :) С теб ще се уговорим за хубава динамична разходка както ние си знаем ;)
Днес пак времето кът, та сега отчет за вчера и днес :)
15/04
Организирания спорт на открито на мами с колички :)
Йога 40 мин.
Храната не я помня (blush) Като маймуните, по 3 мин. помня, но ако ме питате какво пюре е яла Мимка вчера, колко пъти е напълнила памперса, каква нова храна съм въвела към менюто й, колко вода е изпила и т.н. съм отличничка :D Откачена работа ей (tmi) Мама на две :)
16/04
Първо в Морксата градина сутринта с бебка :
Бягане 10К с количката за 61 мин. и 54 сек. (sun)
После с мъжете пак в Морската градина :)
Разходка 6К динамично препускане аз и мъжо след Петьо. Махнахме помощните колелета на колелото му и точно за 20 мин. вече беше готов, че и се засилва и бързо кара....та търчене след него :D
Хубав, много слънчев ден със семейството :)
Храната :
- попара от овесени ядки с кр.масло и сиренце
- 1 банан, шепа печени бадеми и орех
- салата краставици, 1 кюфте, боб чорба
- 1 банан и 5 фурми с тахан
- салата зеле с домати, маслини, 2 кюфтета и ориз с гъби, 1 фпх
- шоколад
Хапнах си хубаво хич да не е :)
А сега малко картинки от последните два-три дни :)
Мнението беше редактирано от Vess на 17.04.16 07:53.
Лятото дойде много рано.....пак..... Не се оплаквам, но ... малко да се климатизираме така, няма да е лошо ;) Ей на, от сряда пак някакви ниски градуси.....
17/04
Е пак супер активен ден :) Първо у дома малко спорт, после кратка разходка с пазаруване, и после бягане, тоя път с баткото, той с колелото по велоалеята до нас :) Май бяганията от сега нататък ще са или с бебка с количката или с баткото с колелото :D
Слънчеви поздрави
Лицеви опори през 90 сек. - 11, 15, 9, 9, 13
Клекове през 60 сек. - 30, 38, 27, 27, 43
Глутеус мост - 100
Бягане 6,200К с Петьо за 40:55 мин.
Уж леко бягане, спирахме и заедно пресичахме ходейки, помагах му където имаше нужда, пък на моменти така съм го гонела, че.....
Половинът утре е на спорт, и се очертава днес пак да бягам май.....че полумаратона наближава (wasntme)
Храната :
- 1/2 банан
- пак от житото, банан с тахан, 2-3 резенчета портокал
- шопска салата без сирене, маслини, кашкавал, 4 яйца в масло с кисело мляко отгоре ( нещо ме избива на млечни ), филия препечен кваен хляб
- шепа кокосови кубченца
Такава беше моята неделя :) Приключвам седмицата с изминати 56 км. 8-) 34 км. бягане, останалите ходене пеш :)
Хубав, слънчев понеделник (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.04.16 09:04.
казано от Vess на 16.04.16, 22:40:
Ухааа, даде ми много добра идея относно моите тренировки по бягане ... Ще си купя една количка да бутам, поне хората да не ми се смеят че бягам по бавно от теб с количката :))
казано от kaloyan на 18.04.16, 22:00:
казано от Vess на 16.04.16, 22:40:
Ухааа, даде ми много добра идея относно моите тренировки по бягане ... Ще си купя една количка да бутам, поне хората да не ми се смеят че бягам по бавно от теб с количката :))
Ето ти още по-добра идея, в количката да има и бебе :P
18/04
Слънчев понеделник беше. Излязохме само за малко навън, хапване и пазаруване, прибрахме се обаче да си спи у дома бубка, че много беше жега.....а у дома все още си е хладничко ;)
Разходката около 3К само, но пък тичах надвечер :)
Бягане 8К за 46:51 мин. (sun)
Мислех си, че няма да се получи, но....се получи бягането. Започваме седмицата с 11 км. :)
Храната :
- 2 филии препечени с домат и кашкавал
- 5 фурми с тахан
- малко портокал и 1/2 банан
- зелена салата с лук, репички, краставица и авокадо, маслини, печена скумрия, салата картофена
- пак варено жито с какао и мед
И май се нахраних вече :D
Днес още не знам....ще се качваме в колата и към центъра по обед и пак едно хойкане ще падне ;)
Усмихнат вторник (F)
Добро утро готини хора (sun)
Ще се отчитам за вчера. Хубав топъл ден, облачно но пък приятно....абе пролетно (sun)
Първо сутринта у дома малко раздвижване, после разходка с бубка :)
19/04
Движението:
Слънчеви поздрави 5А + 3Б
Лицеви опори през 60 сек. - 10, 13, 8, 8, 15
Клекове през 60 сек. - 27, 34, 21, 21, 45
Разходка офроуд по тротоарите около Чаталджа 5К
Хем си знам, че в нашия квартал е в пъти по добре за разходка от към тротоари и пространство, но има някой неща, които от Чаталджа трябва да ги взема и си е.....егати и преживяването с количка....фитнес от всякъде (whew)
Храната :
- лимецови крекери, 1 бисквита от лимец с белгийски шоколад
- ябълка
- малко останала зелена салата, няколко маслини
- 1/2 банан
- обичайната зелена салата, маслини, скумрия печена с картофена салата
- филия с мед и тахан
Бубка е вече на 7 месеца и цели 7,200 кг. :) Боцнаха й последните ваксини за сега и малко почивка :)
Днес няма да се излиза като гледам, ще шетаме, ще готвим и ще се търкаляме из къщи с Мимка (inlove)
Мързелива сряда от мен ;)
Добро утроооо :)
Откачено време, откачени хора .... Времето няма да го коментирам, но липсата на култура у българина не спира да ме възмущава, обижда, разочарова и .....
Духаше силно, но излязох за едни кратки 5К вчера като се прибраха мъжете. И бягам си аз, пред мен някакъв мъж пресича улицата и ме вижда, че приближавам. Най-безцеремонно си изсекна носа ( бях още далеко ). После приближавам към него, настигам го, със сигурност чува стъпките ми и дишането, че бяхме на баир, и на крачка да го задмина се изплюва точно в посоката, от която ще го задмина.....от другата страна има храсти, пък и знам ли аз на къде ще плюе (punch) Е няма такава простащина бе хора, няма (tmi) ...
20/04
Движението :
5 кръгчета :
Въртене около торса @ 16 кг. х 10 във всяка посока
Руски суинг @ 16 кг. 10
Американски суинг @ 16 кг. 10
Бърпи 10
Бягане 5К за 27:46 мин. и голям вятър ме брулеше, насрещен ....
Храната :
- попара от овесени ядки с кр. масло и сиренце
- 2 пътпъдъчи яйчица варени, малко ранно зеле, маслини, 5 оризовки с мед и тахан
- ябълка
- банан
- салата шопска без сирене, кашкавал, маслини, купа варена леща, филия препечен квасен хляб, чаша бира
Не съм яла шоколад отдавна май :P
Хубав четвъртък, любим ми е (sun)
Здравейте мили хора :)
Слънчева сутрин, ще има разходки и днес :)
Вчера иначе.....голямо бягане, голямо нещо.....и днес ме чака бягане с Петьо и колелото....има да пъпляяяя.....ама, каквото-такова :)
21/04
По обед отидохме на стадиона с бубка, мама да тича :) Тръгнах за 10К пък то......
Бягане с количката 17К за 01:48:48 (sun)
Мисля, че съм готова за полумаратона, имах нужда от едни такива километри да подготвя психически и физически тялото. С количката щом минах 17К, без нея ще мина и 23К :) Вярно, че в гората е коренно, ама коренно различно...но тогава ще заредя подобаващо от предните дни. Вчера наистина тръгнах за 10К, после си викам айде още 2К, после абе айде да станат 15К и ..... така 17К :) Нечовешко просто ....
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко, банан и мед
- 1 банан и 5 фурми с тахан ( това преди бягането )
- 2 филии с мед и тахан ( това след :D )
- орехи шепа
- зелена салата с риба тон, маслини, купа леща и 2 яйца в масло, филия квасен хляб, чаша бира
- шоколад 100 гр.
Днес ще има разходка, а надвечер бягане с колелото....но ако времето е хубаво само ;)
Приятен усмихнат петък 8-)
Мнението беше редактирано от Vess на 22.04.16 22:42.
казано от Vess на 22.04.16, 08:51:
Здравейте мили хора :)
Слънчева сутрин, ще има разходки и днес :)
Вчера иначе.....голямо бягане, голямо нещо.....и днес ме чака бягане с Петьо и колелото....има да пъпляяяя.....ама, каквото-такова :)
22/04Вчера наистина тръгнах за 10К, после си викам айде още 2К, после абе айде да станат 15К и ..... така 17К :) Нечовешко просто .... 8-)
Аз така със суджука. Първо си казвам едно парченце,после си режа една трета,накрая отива цялата подкова... :D
казано от Vess на 21.04.16, 09:12:
Откачено време, откачени хора .... Времето няма да го коментирам, но липсата на култура у българина не спира да ме възмущава, обижда, разочарова и ..
значи и ти си го забелязала....
22/04
Е не бягахме с баткото, духаше а и половинът се прибра по-късно от работа и ... оставихме за друг път :) А и имах нужда от почивка от бягане, определено ...
Само се разхождахме през деня с Бубана (inlove)
6,200К разходка навъртяхме пак (sun)
Храната :
- жито с мед и тахан
- почти цял пакет бебешки бисквити :P
- ябълка
- 3 оризовки с мед и тахан
- 1/2 банан
- салата шопска без сирене, маслини, готвено просо със зеленчуци, печ.пил.бутче, бира
- 1/2 шоколад
Общо взето ям по-често от 7-месечно бебе (blush)
Облачна и прохладна събота се очертава, но нека бъде изпълнена само с хубави емоции (sun)
Как сте Драги ми Смехурковци :P
Отчет за вчера, хубав ден със семейството в Морската градина, после оставихме баткото на бабиндом, у дома с дребната, а надвечер бягане :)
23/04
Йога около час (sun)
Разходка около 6К в Морската градина :)
Бягане 9К за 53:00 мин. (sun) Силно пресечен терен с доста качвания и спускания....
Храната :
- 4 яйца в масло, салата домати със зеле, 3 оризовки с мед и тахан
- салата шопска без сирене, маслини, готвено просо със зеленчуци, пил.бутче, бира
- 6 фурми с какаови зърна
Днес е Цветница (F)
Честит празник на всички празнуващи днес (F)
Мнението беше редактирано от Vess на 24.04.16 09:28.
Отчет за неделя, мързелива неделя у дома :) Нищо особено, без излизане, само шетане, готвене и малко се раздвижих :) Цял ден чакаме уж да вали, по прогноза цял ден щеше да вали, и не посмяхме да излезем.....за какво ли ги слушам и аз синоптиците, ама ....
24/04
Движението :
Слънчеви поздрави 3А+3Б
11 кръгчета :
5 лицеви опори
10 скачащи напада
Скромно, но на мен си ми е екстра ;) И от нощес съм с МТ на задните части (tmi)
Храната :
- 1 банан и остатъци от житото с овес, сирене и кр.масло, няколко маслини
- ябълка
- 5 фурми с тахан
- салата шопска без сирене, маслини, пилешки дробчета с много лук, морковки и домат, филия пх
- 1 филия с мед и тахан
Такава беше моята неделя :)
Хубава, спорна и слънчева нова седмица Ви пожелавам (sun)
Привет банда 8-)
Е вече дъждовен ще е днешния ден (rain) Вчера едни ветрове, едни чудеса, нямаше разходка, днес пааааак.....
25/04
Понеделник беше ден за чистене на цялата къща (dull) И това не ме остави с време за някакво спортно занимание, само чистене, после пазаруване с бубка с колата, грижи около нея и деня мина.....Надвечер обаче излязах малко да тичам :)
Бягане едни скромни 5К за 28:08 мин. :)
Храната:
- филия с мед и тахан
- 1 и 1/2 варено яйце, зелена салата с репички, маслини, 3 бисквити РК с мед и тахан
- банан и портокал
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, печени тиквички на фурна с кисело мляко и пресен чесън, 1 фпх
- шоколад с цели лешници
Днес ще си мързелуваме, ще се търкаляме из нас с Мимката :)
Също така и ден за йога (sun)
Хубав вторник (F)
Да пожелая успех на полумаратона, колежке и да ти кажа че не е страшно - в неделя избягах първия си полумаратон, като преди това бях бягал най- много 13-14 КМ непрекъснато. Голяма емоция, много пауър в деня на състезанието, от идеята, от всички хора, от съпортърите, от победата над себе си, суперположително изживяване. Отсега започнах да планирам следващия си полумаратон. Или както е казал народа - таз година полумаратон, догодина цял маратон!
казано от Димо на 26.04.16, 14:38:
Да пожелая успех на полумаратона, колежке и да ти кажа че не е страшно - в неделя избягах първия си полумаратон, като преди това бях бягал най- много 13-14 КМ непрекъснато. Голяма емоция, много пауър в деня на състезанието, от идеята, от всички хора, от съпортърите, от победата над себе си, суперположително изживяване. Отсега започнах да планирам следващия си полумаратон. Или както е казал народа - таз година полумаратон, догодина цял маратон!
Благодаря! Със сигурност не е страшно, щом толкова много хора го правят :) За май месец имам два полумаратона в графика, ще се справя, сигурна съм :) А за емоцията...така е, на не едно състезание съм била, страхотно е :)
Благодаря още веднъж!
Най накрая слънце (sun) Само дето преди петък не знам дали ще имам възможност да тичам.....тъй както се готвя за два полумаратона, така и си почивам активно напоследък :D
26/04
Активностите на вчерашния ден :
Йога около час сутринта (sun)
След обед :
Загрявката на Вик с 16 кг. + 3х10 от повдигане на таз с крака на швейцарска топка + лицеви опори ( краднах от клипчето на Дидлина ;) )
Храната:
- овес с кокосово мляко, банан и какао
- зелена салата остатъци от предната нощ, маслини, 3 яйца в масло
- 3 бисквити РК с тахан и мед
- бананов кекс с брашно от елда на Кобрата (inlove)
- зелена салата с лук, репички и краставица, маслини, пъстърва печена, картофено пюре
- бананово-елдения кекс на Кобрито :)
И тъй :) Днес имам пазар и после ангажимент с баткото да го взема от градина към 16 часа, после имаме задачки с него, дребната трябва да я пласирам на баба й и .... бягането .... ще отпадне днес май (dull)
Хубава и слънчева срядааа (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 27.04.16 09:21.
Привет :)
Не съм тренирала вчера, не остана ред.....Оставих за днес да бягам и утре :)
Около 2,5К разходка с пазаруване вчера, после у дома, следобед гимнастиката с баткото от градина и т.н., която споменах в предния пост, прибрахме се към 19 часа чак, сама бях с двамата и .... за спорт не остана ред.
27/04
Храната :
- кекс от банани и брашно от елда
- зелена салата, маслини, 1 варено яйце, 2 пфх с кашкавал
- 3 бисквити РК с мед и тахан
- салата шопска без сирене, маслини, пъстърва печена, картофено пюре, чаша бира
- 2 редчета шоколад с цели лешници.....
Хубав четвъртък от мен (sun)
Привет банда :)
Отчет бърз, че пак ми е кът времето......
28/04
Бягах на стадиона с количката и бубка :
Бягане 8К за 51:11 мин. като последния 8-ми км. го вървях ;)
Храната :
- кекс от банани и брашно от елда
- банан
- филия с кашкавал печена, 2 варени яйца, маслини, 5 фурми с тахан
- 3 бисквити РК с мед и тахан
- шопска салата без сирене, маслини, пил.пържола бут, варена елда със зеленчуци, чаша бира
Това мисля беше вчера....ако е имало друго....забравила съм ;)
29/04
Днес празник на Irun, имат РД имаше и торта но не останах до края....не ядох торта ;( Но, който има деца....няма как да се помотва, бързах да се прибирам, че половинът и той на спорт, та трябваше и той да тръгва.....абе спортно семейство от всякъде :D
Иначе всички ми казват, че супер много съм отслабнала, което много ме радва разбира се (blush)
Бягане 10К за 57:08 мин. (sun)
Храната до момента :
- последни парченца от кекса и 1 банан
- .... предстои.....
Заминаваме следобед извън Варна. Ще си почина от спорт събота и неделя, понеделник вече ще се спортува, че се очертават едни козунаци, яйца и т.н. (blush)
Весели празници приятели !!!
Христос Воскресе !!! Много здраве, любов и разбирателство !!! Бъдете добри !
30/04 и 01/05
Почивка от спорт. Основно със семейството, първо с едните, после багаж, колата и газ при другите. Пак на маса, яйца, козунаци и така. Знаете как е :) Не съм прекалявала обаче никак, всичко в рамките на нормалното, без тъпкане :)
Лошото когато почивам два дни е, че днес не знам как ще се събера и организирам за спорт, а трябва ;) отпускам се малко .....
Няма да качвам снимки на яйца и козунаци ;)
Ставам, че едното гърло нахраних, сега ме чака другото гладно :P
Ще тичам днес и лицеви опори ще има :)
Хубав и слънчев понеделник (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 02.05.16 11:23.
Привет банда 8-)
Днес у дома ще сме основно.....мокро и дъждовно е навън (rain)
02/05
Вчера бягах :) Тая седмица ми се ще още 2 леки бягания да направя преди полумаратона в неделя ..... Очертава се кален маратон :D
Движението вчера :
Слънчеви поздрави 5А+3Б
11 кръгчета :
5 лицеви опори
10 скачащи напада
Много приятна е тази комбинацийка от лицеви с нападите :)
Бягане 8К за 46:50 мин. :)
Храната :
- козунак с мармалад и стафиди
- салата домат и краставица, пълнен пипер с ориз печен, 2 варени яйца
- банан, парче козунак
- ябълка
- салата шопска без сирене, маслини, 1/2 пържола бут, печени картофки, 2 варени яйца, едното пътпадъче, чаша бира
- около 50 гр. шоколад
Толкова :) Свършиха почивни дни, днес ме чака голямото чистене след празниците :)
Приятна и лека работна седмица на работещите ;)
Добро утрооо :)
Вчера ден основно у дома :) Само по обяд отидохме до спортния магазин да си купя подходящ колан с бутилка за маратона ;) Днес като гледам ако излезем, ще е пак с колата....за пазар основно :)
03/05
Йога около 40 мин. (sun)
Храната :
- козунак с локум
- 3-4 бисквити РК с кафето
- домат, 2 варени яйца, резен кашкавал, 1 филия квасен хляб
- ябълка и банан
- зелена салата с лук, чесън и краставица и пъдпъдъчи яйце, маслини, пил.бутче печено, печени картофки
- шоколад домашен с орехи (inlove)
Хубава сряда (F)
Здравейте 8-)
Едни ветрове навън са се развихрили, ама на мен ми е едно такова готино (sun)
04/05
Движението :
Едни леки 7К в дъжда и вятъра за 40: 54 мин.
Стягам черните Календжита за сериозно кално трасе в неделя :D
Храната :
- филия с мед и тахан
- банан с тахан, 3-4 бисквити РК с мед и тахан
- ябълка
- 2 варени яйца с мед
- салата шопска без сирене, маслини, пил.печ.бутче, просо със зеленчуци, чаша бира
- домашен шоколад :P
Почвам леееееко да се спичам....за неделя ....
Честит празник на всички, които празнуват днес !
Вчера пак затворници у дома....но днес има надежда да си покажем носовете ;) Освен това днес бягам пак, нещо леко ще е около 5К, да пазя крачката ;)
05/05
Раздвижих се леко вчера преди обяд:
Слънчеви поздрави 5А+3Б
5 кръгчета от :
10 бърпита
15 СДХП @ 16 кг.
20 затворническо изправяне
Приятно се получи :) Припомних си колко хубаво е да правиш СДХП :)
Храната :
- последни 3 резена козунак
- филия препечена с кашкавал, 1 варено яйце, домат
- банан и фурми с тахан
- зелена салата с лук и домати, маслини, 3 варени яйца, просо със зеленчуци
- малко парченце шоколад ;( щото свърши ....
След обед по някое време ще изляза да тичам, и нямам търпение да изпробвам новото си бебче (inlove) Влюбена съм, обожавам го, като бижу ми е (inlove)
Мнението беше редактирано от Vess на 06.05.16 09:38.
Ох, напече най-накрая .... дано цял ден пече, малко ветрец да духне и малко да у пръхне калта....
Вчера до обяд добре беше, излязохме с количката по обед на пазар, и малко преди да се приберем ни заваля (dull) сложих дъждобрана на бебка ама....ни развали разходката тоя дъжд (punch)
Надвечер излязох да тичам...
06/05
Бягах 5К за 29:01 мин. :)
Храната :
- овесени ядки с кисело мляко и стафиди
- салата домат и краставица, 3 яйца в масло, филия препечен квасен хляб
- банан и малко тахан халва
- салата шопска без сирене, маслини, печени тиквички на фурна с кисело мляко с чесън, бира
- пак от халвата
Днес малко йога и това ще е :) И надявам се разходка разбира се (sun)
Хубава и слънчева събота (F)
Ехоооо, тук съм :) Добро утро :)
Отчет за два дни :)
Събота лежерна и спокойна, с йога практика кратка и разходка. Неделя, охххх неделяяяяя :) супер емоционално ми беше, полумаратон, успешно завършен :) Чувството е неописуемо, само трейл бегачите ще ме разберат. Чудесно трасе, чудесна маркировка, 2 подкрепителни пункта, усмихнати хора, всичко прекрасно :) Вечерях стабилно предната вечер, сутринта закусих 2 часа преди старта, 2 глътки от кафето, за да не ме обезводнява и да не ми се допишка в неподходяо време, на 10-ти км. 2 чаши вода, 1/2 банан и резен лимон. На 18-я км. пак 2 чаши вода, резен лимон и няколко резени краставица със сол в шепите и газ. Имах си в препаската и домашно приготвена електролитна напитка, чувствах се прекрасно през цялото бягане. Умишлено не тръгнах с рогите напред.....леко, спокойно, внимателно в калта. Не паднах нито веднъж, герой! Само едно жестоко поднасяне в една кал, ама как се задържах и аз не разбрах....и реката минах без да цопна, по каманите скок - подскок и готово :) Емоции от всякъде....
07/05
Йога около 40 мин.
Разходка следобед 7,400 км. със семейството (sun)
Храната не я помня....ще си я спомня сигурно ако се напъна, но.....
Само вечерята беше салата домати и краставици, маслини, и порция пълнозърнести спагети с натрошено сирене, чаша бира.
08/05
Първия в живота ми полумаратон, 23 км. гора, баири, КАЛ, безкрайни поля и невероятна природа. Уникално! Благодаря на прекрасното си семейство, без тях аз нямаше да успея. След две седмици Плевен :)
Горско бягане 23 км. за 02:45:03
Храната :
- препечена филийка със сирене и 1 варено яйце
- 1/2 банан, 2 резена лимон и резени краставички
- салата домати и краставици, супа пилешка, ориз с пиле и зеленчуци
- 4 оризовки с мед и тахан
- шопска салата без сирене, маслини, 2 кюфтенца, ориз със зеленчуци
- заслужен шоколад ;)
И те така :) Малко картинки на трасето и калните ми маратонки :) После е има още :) Между другото съм 4-та от 7 участнички на тази дистанция. Бяхме 8, но явно една не е завършила....
Мнението беше редактирано от Vess на 09.05.16 09:13.
Привет :)
Вчера ден за релакс, без спортни занимания. Само разходка с пазаруване с детето. МТ на бедрата, то се очакваше.....
09/05
Храната само :
- филия с мед и тахан
- домат, 2 варени яйца, сиренце, филия препечен квасен хлаб
- ябълка и портокал
- зелена салата с риба тон, маслини, 2 кюфтенца с ориз със зеленчуци
- няколко хапки тахан халва
Хубав и усмихнат вторник от мен (sun)
Добро утрооо (sun)
Чудно време се очертава ей :) Иначе и вчера добре се разходихме с Мимка. Първо у дома малко йога, после навън и така :)
10/05
Слънчеви поздрави 20 мин. (sun)
Разходка с Мимка 7,800K :)
Храната :
- попара от овес, бучка кр.масло и натрошено сирене
- 80 гр. сурови орехи, 1 банан
- 1 кюфте, 1 варено яйце, последния ориз обрах, 3 оризовки с мед и тахан
- зелена салата с лук, краставица и репички, маслини, скумрия печена, варени картофки
- малко халва тахан
Баткото ни днес е на еднодневна екскурзия от градината. Много се вълнува милия, ще ги водят до Камчия и после пикник ще си правят. На втора екскурзия го пускаме да ходи с госпожите, много развълнуван, много впечатления събира, всичко :) Ще го чакам и аз с нетърпение довечера да ми разкаже (inlove)
Слънчева сряда (sun)
Как сте, как я карате 8-)
Аз не издържах и излязох вчера за бягане.....според машинката на ръката ми трябваше да възстановявам 5 дни след горското в неделя....но.....не трая аз толкова (blush)
11/05
Възстановително бягане 9,400К за 58:22 мин. :)
Храната :
- попара от овес, кр.масло и сиренце
- кюфте, гъбки, 1 банан и козунак
- 1 банан
- салата домати, краставици и лук, маслини, скумрия печена и малко картофки
- 2 редчета шоколад
Днес не знам още....прави ми се нещо, но не знам какво.....мисля нещо лицеви опори, напади и те така :)
Любимия ми четвъртък мокър :) Но то ще напече (sun)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.05.16 09:21.
Добро утроооо (sun)
Вчера основно до обяд у дома, после излязохме за 2 часа, малко на площадката, малко пазар и обратно в нас :) Имах малко чистене, после готвене докато спи дребната и деня мина. Сутринта обаче се раздвижих :)
12/05
Сутринта:
Слънчеви поздрави А+Б х 3
13 кръга :
5 лицеви опори
10 скачащи напада
Храната :
- 1 банан и 5 фурми с тахан
- манджичка с ориз, зеленчуци и охлюви, 1 препечена филия квасен хляб, зелена салата
- ягоди
- 2 оризовки с мед и тахан
- шопска салата без сирене, маслини, тиквички печени на фурна с кисело мляко с пресен чесън, бира
- ред шоколад
Такъв беше моя четвъртък :)
Хубав и усмихнат петък 13-ти ;)
Привет драги ми съфорумци 8-)
За някой работна, за други не, нека Ви е усмихната съботата (sun)
13/05
Тичах вчера :) През деня из нас шетане, после разходка с пазар и надвечер бягане.
Иначе започнах да ползвам пулсомера. Доста висок пулс поддържам, а според формулите за дългите ми бягания трябва да ми е доста по-нисък.....Аз се чувствам ОК, не знам....там където усетя, че не мога спирам, ходя и после пак тичам. Струва ми се, че тия формули са само ориентир, всеки човек си е индивидуалност. Ще го нищя де ...
Бягане 8К за 46:54 мин. :)
Храната :
- банан и 5 фурми с тахан
- зелена салата с домат, филия препечена с масло, няколко маслини, 1/2 кофичка кис.мляко
- банан и 2 оризовки с мед и тахан
- салата шопска без сирене, маслини, чиния боб, 1 и 1/2 филия квасен хляб, бира
Голям глад (blush) Нямах шоколад обаче.....голям пропуск (shake)
Веси, какви са стойностите на високия ти пулс и при какви условия ги достигаш и за колко време ги поддържаш?