Клек- 1х180
Набиране подхват- 4х6х60
Военна- 2х90, 10х70
Започвам по-сериозно военната, че май си мина месец и нещо в лигавщини, докато го чакам рамото... ще се оправя в движение, бал съм го.. :Д
Мнението беше редактирано от ddd на 03.12.16 20:00.
04.12.16
00:56
казано от ddd на 03.12.16, 19:30:
Клек- 1х180
Набиране подхват- 4х6х60
Военна- 2х90, 10х70Започвам по-сериозно военната, че май си мина месец и нещо в лигавщини, докато го чакам рамото... ще се оправя в движение, бал съм го.. :Д
Щеше ми се да ти кажа, че си лигльо, ама не си :D…
Не си прави експерименти с рамената ...трябва да го знаеш по-добре от мен, няма оправяне с месеци, да не кажа повече.
Надявам се и някой с по-голяма тежест от мен да ми подкрепи думите, та да ме вземеш насериозно.
Иначе кажи сбогом на домашните бонбони хаха...ич не се бъзикам
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.12.16 00:58.
Елеее, ебаси изнудването !!!!! :Д
А бее лигльо съм си... :Д Рамото далеч не е толкова зле, просто трябваше да правя известно време с много леко, за да се пооправи. На мен това, обаче, ми се струва адски скучно и направо го пропусках :Д
Ще се оправи, няма ядове :)
Клек- 5х5х133
Тяга от коляното- 1х320
Тяга под коляното- 2,4,3,3 х 270
Предстоящите няколко дни май няма да мога да тренирам, затова, днес, предвидливо се смазах :Д
Клек- 10х1х163
Набиране подхват- 10х3х65
Много съм доволен :Д Някак успях да ги изръгам тея единички на клека, добре че ми е як кръстът и макар с треска и смазан, държи яко... :Д
Клек- 1х190
Военна- 3х10х70
Ади какви ужасно сполучливи бонбони беше направила.... честно казано не очаквах... :Д
На клека поне от 3 години не съм се затискал, струва ми се, че е невъзможно :Д
П.П Теглото сутринта- 89.8 :)
Мнението беше редактирано от ddd на 10.12.16 22:41.
казано от ddd на 10.12.16, 22:39:
Ади какви ужасно сполучливи бонбони беше направила.... честно казано не очаквах... :Д
Очаквай неочакваното... 8-)
(mooning)
Тяга- 2х280
Клек- 5х133, 1 х 150, 160
Набиране подхват- 5,5,5*,5*,4* х 65
Полегнах си назад на второто повторение на тягата. Нещо много често почнах да заклчювам така, а не ми допада особено. Ще трябва да включа нещо по-сериозно за гъзягата.
Клекът си ме мачкаше, опитах да мина късо с някви единички, но си ме мързеше да се гърбя и продължих напред :Д
Клек- 10х1х163
Набиране подхват- 0х85 :( :Д, 5х2х75
Баклава, щанги и жени, ака “ко поичи” :Д
:Д
17.12.16
16:08
Не жени, а жЕнки :D
Ето за това клипче ти разказвах: https://m.youtube.com/watch?v=_65tLeIWtx0
Военна- 3х5х80
Дефицитна тяга- към 15х1х200
Иии пробвах някви неща за задник, който общо взето ми се пали от упражнения със СТ... :Д
казано от ddd на 18.12.16, 18:05:
Иии пробвах някви неща за задник, който общо взето ми се пали от упражнения със СТ... :Д
Магарешки ритници? :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 18.12.16 18:30.
Нее, тях не, те не ми трябват на мен, оставям ги на вас, че и без това останалите са си достатъчно тегави :Д
Първо мъчех хип тръста, малко е неудбно там, дето трябва да се подпирам, ама ще трябва да свикна. Пробвах пулл тру, но ми беше леко на скрипеца, пък си е на машина- не ме кефи :Д Смазах се с глутеус мостовете.. без тежест... и в не голяма бройка.. :Д Викам си “брее, не им било лесно на момичетата :Д”
И така, видяло се е... ще си жертвам готиното, малко дупе, в името на тягата :Д (евнтуално, ако има някакъв ефект изобщо.. :Д)
Мнението беше редактирано от ddd на 18.12.16 19:09.
казано от ddd на 18.12.16, 19:09:
Викам си “брее, не им било лесно на момичетата :Д”
И така, видяло се е... ще си жертвам готиното, малко дупе, в името на тягата :Д (евнтуално, ако има някакъв ефект изобщо.. :Д)
И кво - ще си хем с гърди, хем с дупе... цял живот жертвам едното в името на другото, в търсене на баланса... - ти тука няколко хип тръста и... (u)
Отивам да поплача, свита на кълбо под душа ;(
За гърдите нали ти казах каква е тайната- да не ги тренираш :Д Пък гъзлив мъж не е особено готино, но ще компенсирам с 400+ тяга, някой ден... :Д
казано от RogueOne на 18.12.16, 19:34:
казано от ddd на 18.12.16, 19:09:
Викам си “брее, не им било лесно на момичетата :Д”
И така, видяло се е... ще си жертвам готиното, малко дупе, в името на тягата :Д (евнтуално, ако има някакъв ефект изобщо.. :Д)И кво - ще си хем с гърди, хем с дупе... цял живот жертвам едното в името на другото, в търсене на баланса... - ти тука няколко хип тръста и... (u)
Отивам да поплача, свита на кълбо под душа ;(
\
Aaa не . Баланс си трябва, но ...нека не поставяме на последно място тяхно величесто - гърдите! А-е МоЛя ви Се :D
Гъзлив мъж никак не е готино, но виж ГъРдест :D :D
казано от ddd на 18.12.16, 19:41:
За гърдите нали ти казах каква е тайната- да не ги тренираш :Д Пък гъзлив мъж не е особено готино, но ще компенсирам с 400+ тяга, някой ден... :Д
То пред еректорите колкото и гъзлив да си, пак ще бледнее, не бой съ :P
Спирам лежанката официално от днес! Само лечебен глад и тежък клек :D
18.12.16
19:59
Без лежанка к’ъв билдер си бре, Ади :D
Все едно някой авто маниак и рейсър, да спре да вкарва рязко на по-ниска предавка.
Зори, защо все слагаш аватарите си под наклон.....да ти кажа, доста голяма хипертрофия развих на вратните мускули :D
казано от Daffy Duck на 18.12.16, 19:59:
Без лежанка к’ъв билдер си бре, Ади :D
Все едно някой авто маниак и рейсър, да спре да вкарва рязко на по-ниска предавка.Зори, защо все слагаш аватарите си под наклон.....да ти кажа, доста голяма хипертрофия развих на вратните мускули :D
хахаха, хората с “кръгли” лица така правят :D
този въпрос е в топ 10 от най-често задаваните ми :D
казано от Зорина Ангелова на 18.12.16, 19:43:
Aaa не . Баланс си трябва, но ...нека не поставяме на последно място тяхно величесто - гърдите! А-е МоЛя ви Се :D
Гърд-best? :P
Daffy :P Нали съм rogue-aта... ама да не взема да заприличам на чист powerlifter, затова махам лежанката... Така ще съм bodylifter… или powerbuilder… или bodyfitter :D
Ай спирам да спамя дневника, че утре ще ми тури шефа 80 на клека и ще ми каже “20 повторения с пауза... опраай съ” :D
Мнението беше редактирано от RogueOne на 18.12.16 20:12.
Клек за наказание ? Обърка ме нещо... ще те пусна по без клек програмата :Д
казано от Зорина Ангелова на 18.12.16, 19:43:
Така е, гърдест звучи къде къде по-добре :Д
казано от RogueOne на 18.12.16, 19:45:
То пред еректорите колкото и гъзлив да си, пак ще бледнее, не бой съ :P
Пак ли искаш да изчервиш крайно стеснителната ми натура ? (blush) :D
казано от Зорина Ангелова на 18.12.16, 20:07:
А някои си отрязват цялата глава... :Д
казано от ddd на 18.12.16, 20:30:
e сЯ, аз от време на време я и оставям :D :D
казано от Зорина Ангелова на 18.12.16, 21:11:
e сЯ, аз от време на време я и оставям :D :D
- Когато не мешаш алкохолите, нали?! :Д :D :D:D:D
Клек за наказание ? Обърка ме нещо... ще те пусна по без клек програмата :Д
Само не и клека! Готова съм на всичко, само не ми отнемай най-скъпото! :D
Пак ли искаш да изчервиш крайно стеснителната ми натура ? (blush) :D
Тя достатъчно се черви на клека :D
Мнението беше редактирано от RogueOne на 18.12.16 21:20.
казано от Зорина Ангелова на 18.12.16, 20:07:
казано от Daffy Duck на 18.12.16, 19:59:
...
Зори, защо все слагаш аватарите си под наклон.....да ти кажа, доста голяма хипертрофия развих на вратните мускули :D
...
Или ползват т.н. Short Lighting ;)
Тяга- 1х280
Тяга с пауза под коляното- 5х1х240
Накрая направих малко хват и пробвах да вдигам дискове от земя :Д Стигнах до 1х170- крив на куче ;Д Дисковете се клатеха, иначе можех да сложа още 50-тина кила ;Д
казано от ddd на 21.12.16, 20:45:
Накрая направих малко хват и пробвах да вдигам дискове от земя :Д Стигнах до 1х170- крив на куче ;Д Дисковете се клатеха, иначе можех да сложа още 50-тина кила ;Д
Не разбрах само - как се хващат 170 кила дискове? Като за борчески клек, на фаланги, стиснал с пръсти и палец или?
Мнението беше редактирано от Боян на 21.12.16 20:50.
Да, като за борчески, само дето ги взимам от земя, като дисковете са между краката ми и не ги опирам в гърдите. Общо взето, както би ти дошло да вдигнеш купчина дискове от земята, като имаш място да бръкнеш под тях :) Ма не те съветвам да го правиш :Д
Клек- 3х3х155
Военна- 2х5х80
За почивка съм... особено след паузите вчера, но ще изкарам и утре, и други ден, че после ме чакат 2 дни почивка :С :Д
(wasntme)
Мнението беше редактирано от ddd на 22.12.16 21:00.
В десетката (а.к.а - точка червена) с тая песна ! :D
Мнението беше редактирано от RogueOne на 22.12.16 21:13.
И Рири-то е в 10-тката с горната и тази песен...уцели на кой да ги изпее, така че и нея после да уцелят :Д
П.П Поздрав за всички, които се чувстват “big enough” :D
Мнението беше редактирано от ddd на 22.12.16 21:25.
казано от ddd на 22.12.16, 21:23:
И Рири-то е в 10-тката с горната и тази песен...уцели на кой да ги изпее, така че и нея после да уцелят :Д
П.П Поздрав за всички, които се чувстват “big enough” :D
Meрси за поздрава :P Накрая да няма само:
:P
Мнението беше редактирано от RogueOne на 22.12.16 21:45.
Клек- 10х1х165
Набиране подхват- 10х3х70
Е за тва обичам клека... дори да съм изморен, слагам по-тежко и някак ги изкарвам :Д
И заличката... и нея много си я обичам :Д
казано от ddd на 23.12.16, 20:49:
И заличката... и нея много си я обичам :Д
Знам, че сте заедно от повече време, отколкото съм аз с нея... то и ти си преди мен, няма как да те изместя, де... но тя е типична жена - има в сърцето й място винаги за още един :Д (за още една? може БИ е БИ?!)... Както и да е... и аз много я обичам :) (blush)
п.п. Май тя ще ми е Коледното чудо... 28.12 (devil)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 24.12.16 01:46.