02.02.2017 - четвъртък 10/96
ХРАНА:
Храна за деня: 1,460 Ккал
Дефицит за деня: 1,430
Общо дефицит: 7711 Ккал
АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- рамо с ластици + корем с колелце
- 3 км бягане
- 6 рунда круша вкъщи
Храната добре. Макар и с доста въглехидрати, дефицит има. И юхууу! Първия килограм мазно в калории (поне на теория, не съм се теглил и няма и да се тегля скоро) трябва да е в историята. За 10 дни бива. Още 86 дни до деня на маратона, ако запазя тенденцията ще е супер :) И наполовина да ми падне напредъка, пак ще е супер.
Относно маратона все повече се надъхвам да се пробвам да го бягам предиобяд и следобед и вечерта да ходя да си снимам :D Снощи успях да стигна до едни алеи, където минават тръби на топлофикация и са на сух асфалт - ми то било супер да усещаш асфалт под маратонките и да не си като Буратино в краката от страх да не се плъзнеш по леда. Като усетих сцепление под краката си бях като вятъра :D Малко кофти че е покрай булеварди с интензивно движение, но явно пълно щастие в момента не се предлага.
Втора вече подред се наспивам и пак не ми стига. Е, съвсем друго е като си спалл някакви нормални часове де, може би просто имам много да наваксвам.
Много вкусна и лесна супичка си спретнах. 500 гр. нарязани на кубчета пилешки гърди, пакет замразени зеленчуци “Chinese mix” от лидъла, малко замразени броколи. Всичко се слага в 2-3 лира вода, слага се сол и се пуска да ври. Приготовление 5 минути. Готвене 20 минути. След бягането беше вече готова. Под 100 Ккал за 350 мл купа питателна супичка.
Една жизнеутвърждаваща случка от трета ръка. На мой колега приятел виси някъде на автостоп и го качва Милко Калайджиев. Вече в колата Милко го пита каква музика предпочита да му пусне. Този пич от учтивост казва: “Еми може би някоя Ваша песен?”, а Милко казва: “А, не, нямам, аз чалга не слушам” :D и му пуснал някво рокче.
03.02.17
13:03
Милко е братовчед на един на от най-добрите ми приятели и мога да ти кажа, че със сигурност е рокаджия и не е циганин :) С чалгата се занимава за пари, щото с рока не може да ги изкара.
Знам, знам, че е готин пич. Жената на един приятел пък му е племеница или нещо такова и също ми е казвала че е супер пич и тарикат.
А на скоро разбрах и на кой ми прилича Милко цял живот - на Никола Тесла! :D
03.02.2017 - петък 11/96
ХРАНА:
Храна за деня: 3,232 Ккал
Дефицит за деня: няма
Общо дефицит: 7711 Ккал
АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- тяга и бицепс с ластици
- бокс в Ботев
Е, има и такива дни, в които засядаш с любимата пред телевизора и изглеждате 8 серии от ситком наведнъж и през това време си угаждаш на лакомията :) Кофти за шкембака, супер за душата. И все пак за отбелязване е че, аз набивах печено пиле с цвекло и спанак, грейпфрути, портокали и кисело мляко с извара, овес и замразени горски плодове, а любимата изяде пред очите ми две цели милки за десерт на основното. Как го прави това, без да тренира никога нищо и да изглежда толкова добре след 3 деца за мен си остава мистерия (не че съм недоволен де :) ).
Бокса беше супер, добре че не се върнах след като установих почти до залата че съм си забравил гумата, а петък е ден за спаринги. Раменете тотално унищожени.
казано от Димо на 04.02.17, 10:50:
03.02.2017 - петък 11/96
Е, има и такива дни, в които засядаш с любимата пред телевизора и изглеждате 8 серии от ситком наведнъж и през това време си угаждаш на лакомията :) Кофти за шкембака, супер за душата. И все пак за отбелязване е че, аз набивах печено пиле с цвекло и спанак, грейпфрути, портокали и кисело мляко с извара, овес и замразени горски плодове, а любимата изяде пред очите ми две цели милки за десерт на основното. Как го прави това, без да тренира никога нищо и да изглежда толкова добре след 3 деца за мен си остава мистерия (не че съм недоволен де :) ).
Аз съм се убедил, че при жените е преди всичко ген. За разлика от мъжете не им е нужно да тренитат за да поддържат красива и стройна фигура. Даже наблюдавам точно обратното, жени които не спортуват са доста по -сексапилни от спортуващи такива.
Мнението беше редактирано от I`M на 04.02.17 10:55.
казано от Иван Марков на 04.02.17, 10:55:
Аз съм се убедил, че при жените е преди всичко ген. За разлика от мъжете не им е нужно да тренитат за да поддържат красива и стройна фигура. Даже наблюдавам точно обратното, жени които не спортуват са доста по -сексапилни от спортуващи такива.
На вас ви е заложено да търсите определена пропорция. Естествено, има вариации, но в общи линии, ако силуетът е женствен, другото е маловажно. Плюс, че самото излъчване на жената може да поправи/скофти много външни дадености....
Ген със сигурност има, наследила е на баща си издължения и атлетичен силует. Също го има че докато аз винаги бях дебеличко хлапе което не му даваха нищо да спортува, тя никога не е била дебела и като тийнейджърка е тренирала лека атлетика и танци и е била жилка - като я срещнах на 20 още имаше плочки...
Четох в една научна статия как веднъж образувани мастните депа си остават там и много по- лесно се използват за трупане на мазно, докато хората, които нямат такива готови складове не били много склонни да качват мазнини, дори и при завишен калориен прием, по простата причина че нямат готово складово място.
Хубавото в статията беше, че противно на досегашното вярване че веднъж образувани мастните складове си остават завинаги и само си намаляват обема и винаги са готови да складират ефикасно мазнината, всъщност се наблюдавало естествено редуциране на броя мастни клетки но след дълъг период, в който не се използват - 6 - 8 години. Т.е. каквото си взех като поука е че трябва да стоиш зорлем на ниски мазнини 6-8 години и евентуално после вече ще ти е по- лесно да си стоиш неомазнен :) Да, така казано звучи много, но си спомням като четох че са нужни 5-15 години след като спреш цигарите за да падне риска от инфаркт до този на човек, който никога не е пушил ми се виждаше цяла вечност, но ето че вече сигурно 6-7-8 години не пуша и времето си минава.
казано от БПН на 04.02.17, 11:35:
На вас ви е заложено да търсите определена пропорция. Естествено, има вариации, но в общи линии, ако силуетът е женствен, другото е маловажно. Плюс, че самото излъчване на жената може да поправи/скофти много външни дадености....
И да, сигурно ако подложа фигурата ѝ на научен анализ ще се окаже че вече не е в чак толкова отлична форма, но все пак впечатлението (както казваш има го и излъчването) е за стройна фигура. Иначе да, имам няколко примера колежки дето ако ги мериш с метъра и на кантара сигурно имат добри пропорции, но такова смотано излъчване и стойка имат, че цялостното впечатление е мех... И отделни уж маловажни елементи допринасят за общото излъчване - тънки глезени, елегантна шия, скули, форма на лицето, тънко кръстче, добро разпределение на мазнинките, стойката на раменете, хубави ръце, етц...
Всичките жени, с които съм общувал и общувам не са спортували и не се занимават със спорт. Бившата му приятелка набиваше по няколко вафли и шоколади на ден, отделно си ядеше хляб, ориз и прочие и ако не ме лъже паметта беше с пропорции 98/68/85. Жена ми само от бирата прави по 1500 КК отделно без бял хляб не сяда да яде и е 50 кила. Чат пат вдига някой килограм по празниците, които сваля после без спорт. Майка ми е 175 висока и е се движи около 55-57 килограма, никога не е спортувала, даже и пеша не ходи. Имам и други познати, които стоят по цял ден пред компютъра, а са слаби и доста женствени.Така, въз основа на личните ми наблюдения, за мен си остава факт обстоятелството, че при жените генът е много голям фактор за добрия вид( говоря за форми на тялото и склонност към затлъстяване) . Казано по друг начин ако генът на жената е добър не й трябва да тренира, даже тренировките могат да загрозят природно дадените красиви форми. Говоря при определени обстоятелства и прекаляване с тренировките.
П.п. пиша от телефона.
Факторът “ген” със сигурност играе роля, но в повечето случаи става въпрос за начин на живот. Аз, когато си ям нормално и без ексцесии, свалям много бързо. Вероятно обаче имам “генът на здравия апетит” :D. Има и жени късметлийки, които ядат много и не качват. Имам такива приятелки. Повечето обаче внимават изключително много какво и колко ядат.
Един чийт мийл се превърна в чийт дей, после в чийт уикенд, добре е че се спирам преди да се превърне в чийт уийк :D Даже не ми се тренираше много покрай едни тихи екзистенциални кризи (а и как се бяга след като си изял половин кутия мюслита?!?). Добре че си правя задължителните 300 лицеви на ден да има нещо да раздвижвам. Поне се наспах - трети ден си лягам преди 12, което е най- силната ми поредица от години.
Занулявам и почвам от днес наново. Мислех си че да свалиш от 90 на 80 е същото като да свалиш от 100 на 90. Изобщо не е същото. Трудна работа са това плочките, още повече респект на тези, които са ги направили.
Адската ситуация... Отидох до банята да си погледна издутите от лицеви и сгъване с ластик за бицепс вени по предмишниците, но всъщност първото нещо, което ми привлече погледа бяха паласките, които срамежливо се подаваха отстрани над колана дори и през тениската (dull) Т’ва е направо нереално. Преди 3 дни гадовете ги нямаше (puke) Трябва крути мерки да взимам :( Както каза едното докторче от Клъцни-срежи: “След 40 не трябва дори да дишаш дълбоко покрай въглехидрати”.
Добродушков , кефиш ме с простодушието си :)
айде сега пак вкарай сметки: ” 1400 кк изядох , 1350 дефицит , за оправяне 56789 кк.” ” А барманката ми се усмихваше ..” ” карах веселопед -25 км ” :))))
отделно да не забравиш да дадеш съвети на девойки , които искат за 3 дена да станат бикини модел бийст моде турн он :))
Ю кен ду ит :))
О, шиш, никакъв не се обаждаш, къде се изгуби?
Не че си липсвал някому де.
Интересно че от всичко, което можеш да си в интернет ти си избрал да си задник и да се гордееш с това.
Мнението беше редактирано от Димо на 08.02.17 15:20.
В позитивен план да кажа, че си ремонтирах велосипеда и пак е готов за каране.
И от 2 мастити местни фирми ми пратиха данни за фактурите за работа, която съм им свършил още преди 2 месеца. Не се работи лесно с големи фирми. Искат всичко бързо и точно по техния начин, а после на плащането не са никак пъргави.
казано от Албаст на 08.02.17, 12:59:
” карах веселопед -25 км “
Като ще се подиграваш за нещо, поне избирай правилните цитати, де. :D
казано от Just Average на 08.02.17, 19:02:
казано от Албаст на 08.02.17, 12:59:
” карах веселопед -25 км “
Като ще се подиграваш за нещо, поне избирай правилните цитати, де. :D
Пацо е известен комплексар и хейтър и няма нужда от рационални причини да мрази. Добре изглеждащите момчета във фитнеса според него са педали и иска да ги бие, добре изглеждащите момичета са к*рви и иска да ги ш*ба, софийските шофьори са тъпанари и си носи брадва в багажника да ги трепе...
Говори за хората със снизхождение и насмешка, но за страничния наблюдател остава необяснимо от позицията на какъв. Нито демонстрира някакъв блестящ интелект - на времето лично няколко пъти съм се опитал да му обясня как работи сравнително просто приложение като майфитнеспал, той си каза накрая че не я разбира и изобщо не можа да схване идеята за нетни калории. Нито е някав суперуспешен в кариерата си - работи диспечер на камиони и все се оплаква от работата си. Подиграва се на тренировките на другите “скандинавска разходка”, “ти си луд да караш колело” и т.н. и се възхищава на Сашо и момчетата в залата му и се кефи как вдигали тежки щанги, но самият той не може да вдигне теглото на собственото си туловище от земята и се задъхва докато си завърже обувките. Иска да е фадърайулдлайктусак, но се държи като чичка и се чуди че младежите в офиса му викали “Чичо Пацо” и не го канели никъде. Как да те поканят бе човек, кой иска да е покрай такъв? То не е достатъчно да подражаваш на мъжкарите (малцови уискита, пури, черна музика, американизми) за да си куул, ако отвътре си кух.
Даже не знам как се забърках с него. Малко като “Кабелджията”. Както ми обясняваше къде се намира една зала без да съм го питал и в следващия момент вече ми пишеше лични съобщения и ме тормозеше да съм го запознавал с една моя приятелка. Което аз направих, но той дори не ѝ се обади (и по- добре, не мога да си представя каква конфузна ситуация щеше да се получи ако бяха излезли на среща). В следващия момент вече ми даваше наклон на на оная работа какво да съм бил тренирал и какво да съм бил ядял, питаше ме къде живея, на което аз му казах че нямам нужда от чак такива отношения. И веднъж споменах банички в един мой пост и този ми ти Пацо като се засегна (щото той май е единствения, който се гордее че яде банички в тоя форум). И оттогава не пропуска повод нещо да ме заяде. Отначало завоалирано в неговия си дневник, сега вече и в моя дневник се нанесе. Това е било сигурно преди година, но той е злопаметен, а и явно няма много други занимания, щом при неговото отношение към собственото си тяло губи време пишейки и четейки във фитнес форум :D Веднъж една луда на бургаската гара ми каза че съм имал хубава аура и това привличало ненормалниците като мухи на мед.
Толкоз. Следващия път като ми пише някакви тъпотии или ще му тегля майните, или ще го репортна и въобще няма да се занимавам с него. И толкова му е много.
08.02.2017 - сряда
ХРАНА:
Храна за деня: 638 Ккал
Дефицит за деня: 2,244
Общо дефицит: 2,244 Ккал
АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- рамо и бицепс с ластици
- велосипед
- гръб
- бягане
Вчера четох едно изследване, в което на 2 групи са давали по 800 Ккал храна за 8 седмици. При тези, които правили само кардио свалили повече килограми, но част от това била мускулна маса, докато тези, които са правили силови тренировки мускул не се е загубил, само мазно. Явно не е толкова страшно на ниски калории. Мисля известно време да пробвам така. Месо и салата.
Тренировките 300 и ластиците нормално в офиса, велосипеда в едната посока само на прибиране от фирмата, бягането по размразените алеи, започнахме официалната програма по подготовката за маратона с най- големия. 3.2 КМ, браво на момчето, бавничко, но си ги избяга.
Едит: Забравих да кажа нещо, което ми се стори от съществено значение, а именно че в първата група - тази с кардио тренировките метаболизма се забавил, докато при тези със силовите не само че не се забавил, а се забързал. И да сложа линк към самото изследване ако и на някой друг му е интересно. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10204826
Също и забравих да си пиша че правих гръб вкъщи с набирания с тежест (за да спадам повече във втората група :) )
Мнението беше редактирано от Димо на 09.02.17 14:36.
Ами то и аз не знаех, ама нали съм алтруист и вярвам в любовта, каквото мога - правя :)
Какви ги предпочиташ и с каква цел?
Мнението беше редактирано от Димо на 09.02.17 12:16.
Е, целите са дългосрочни, но то в движение се разбира какво е възможно да стане.
казано от БПН на 09.02.17, 12:26:
Е, целите са дългосрочни, но то в движение се разбира какво е възможно да стане.
Това е важно уточнение. :)
09.02.17
13:01
казано от Димо на 09.02.17, 12:29:
казано от БПН на 09.02.17, 12:26:
Това е важно уточнение. :)
Ти дай краткосрочни :D Дългосрочното идва с опознаването :D
P.S. Разревах се на дългия ти пост, буквално :D
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 09.02.17 13:01.
Абе не знам какъв е бат Пацо, ама по софийските комерсиални фитнеси наистина е пълно с баткоподобни и кифли. Ако искаш да си вдигаш и да не ги гледаш такива, си намираш заличка като на ddd и си вдигаш с кеф, тряскаш тягата и пускаш пуш пресата :D
Мнението беше редактирано от Боян на 09.02.17 13:27.
Да бе, всякакви ги има, явно и теб не те кефят, но ти си възпитан младеж и не съм те чул да се заканваш кого ще биеш и кого ще едисикво.
09.02.2017 - четвъртък
ХРАНА:
Храна за деня: 823 Ккал
Дефицит за деня: 2,059
Общо дефицит: 4303 Ккал
АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- велосипед
Храната ми се видя малко днес, даже за салата на вечерята нямаше място, но ми се ядяха яйца. Сезона на свежия спанак е явно и стават много вкусни яйцата със спанак.
Движението минималистично - 300 лицеви и до работа и обратно с колелото. След вчерашното отпускане на времето, днес пак застудя. Поне бяха доизчистили снега от велоалеите. Вчера си направих няколко непреднамерени и вълнуващи дрифта с гладките гуми на снега :D Днес по- спокойно.
Мнението беше редактирано от Димо на 09.02.17 22:22.
10.02.2017 - петък
ХРАНА:
Храна за деня: 806 Ккал
Дефицит за деня: 3,016
Общо дефицит: 7319 Ккал
АКТИВНОСТ:
- велосипед
- “300” лицеви
- бягане
- фитнес
- бокс круша
За вечеря забърках една тенджерка пилешка супа със зеленчуци, която оставих да къкри тихичко под надзора на любимата докато съм навън да тренирам. Този път не я беше оставила да изкипи и да мирише целия апартамент на загоряло :D Стана чудесна и даже не можах да я изям всичката. Освен добре запълваща стомаха и стопляща понадишаното със студен въздух гърло, 5-6 купи гореща супа на мен ми действат отлично и на перисталтиката.
Добре откъм движение. Колелото до работа и обратно, на отиване се подлъгах да мина през централната алея на парка, че ми се видя поразчистена в началто, но беше груба грешка - навътре е само лед и сняг. Поне мисля че схванах как се кара с гладки гуми на сняг - не трябва да спираш да въртиш педалите и не трябва да завърташ кормилото. В мига в който не изпълняваш едно от двете условия неизбежно занасяш :)
Лицевите комбинирани с малко бицепс с ластици.
Вечерта ми се падаше да бягам по програмата за подготовка за маратона, но ми се правеше и фитнесче. А във фитнеса има и боксова зала и тази седмица не съм ходил на бокс, та ми се искаше да ги комбинирам някакси и трите в оставащото малко време и накрая го измислих. Бягане до залата 1.5 км, после интензивно фитнес - обръщане, гребане, набиране, корем - трийсетина серии за 30 минути, после бързо в боксовата зала 5 рунда круша, можеше и повече, но ми излезе джигера, а и затворих фитнеса. На връщане бягах 2км по друг маршрут без киша. Носих си и сака, та се получи малко подобно на Мърфи.
Мнението беше редактирано от Димо на 11.02.17 10:50.
И всичкото това движение на 806 кал? :x След това не ти ли се искаше да изядеш света? :D
Мнението беше редактирано от Диляна на 11.02.17 11:15.
Всъщност беше на 230 Ккал от обяда. :) И даже не ми се ядеше като се прибрах след бягането. Но на мен така ми действа като правя кардио - стомаха ми се свива и нищичко не ми се хапва. Седнах малко зорлем на масата, защото трябваше все пак да имам някакви протеини след силовата. Но на мен толкова ми трябва де - с яденето бързо ми идва апетита, та ми се услади супичката :D
Имам съмнение, че супите ти са бистри (надявам се не) и не знам как ги ядеш...
Сетих се за тази картинка по-долу. :D Само като си представя толкова бягане на почти гладно... :D Иначе, браво! :)
казано от БПН на 11.02.17, 11:22:
Имам съмнение, че супите ти са бистри (надявам се не) и не знам как ги ядеш...
Бистрички зелено- жълти от броколите и морковите. С доста оцет в купата (много обичам оцет, всъщност и обратното е вярно - обичам много оцет :D) стават леко млечно-бели. Ям си ги, свикнал съм им, даже са ми вкусни. Разбира се повече обичам на майка ми гъстите и жълти от разварени картофи, фиде, и застройка с брашно, яйце и мляко супи, но там работата е съвсем извън контрол, особено с пласта плуваща отгоре наситено жълта мазнина :D
Понякога си мисля как се променя човек. Някой ако преди 10 години ми беше казал как няма да близвам капка алкохол и какви избори с храните ще правя, откровено щях да му кажа, че се е объркал и говори за някакъв съвсем друг човек.
А ти си ранобудна, май не си правила много грешни избори снощи? ;)
казано от Диляна на 11.02.17, 11:23:
Сетих се за тази картинка по-долу. :D
Не споделям нито един от трите страха :D
Завиждам на хората, които се засищат от бистри супи. Единствената такава, която ям с кеф, е на мама борша <333
Принципно обичам само супа топчета с консистенция на брашняна каша с кюфтета. :D
За изборите... явно съм добила физически усет за мяра с алкохола. :D И си прав, че с опитът(’щото е смешно аз да говоря за години), явно са нужни различни стимули за повече адреналин.
Чакам портфолиото! :D
11.02.2017 - събота
ХРАНА:
Храна за деня: 989 Ккал
Дефицит за деня: 1,669
Общо дефицит: 8988 Ккал
АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- Мини Мърф
Калориите малко повече, но бях на 5- часово вечерно гости и доста салата от цвекло и моркови изхрупах. Домакинята ме знае че не ям руска и други подобни “салати” и ми прави такива нещица, но после видях че беше предварително овкусена със зехтин и оттам малко се вдигна цифрата.
Движението реших да не се забивам във фитнеса при страхотното временце навън и си направих един мини-Мърф в парка. За незапознатите Мърф е кросфит комплекс състоящ се от 1 миля бягане, 100 набирания, 200 лицеви, 300 клека и пак 1 миля бягане, всичкото това с 10 кг жилетка за време. Мини-Мърф е от всички съставки по половината - 800 метра бягане, 50 набирания, 100 лицеви, 150 клека и пак 800 метра бягане. То моето е по- скоро като микро-Мърф, защото и жилетка нямам, но пак е нещо де :) Пиша си резултата 26:51 за бъдеща референция, като имах доста бягане по сняг и лед. 126 пулс средно, 155 макс.
казано от Димо на 12.02.17, 10:32:
Да поискаш от мама рецептата за борша и да я споделиш.
У нас всичко се готви според моментното състояние на хладилника и т’ва, което ти дойде на акъла. Дори и по-засуканите неща, за които някой някъде е дал рецепта, се префасонират над котлона.
Та така...
един голям телешки кокал (най-добре джолан) се вари, докато се свари к’вото има по него. После се слагат, морков, глава лук, картоф, (кисело или пряасно) зеле, грах, зелен фасул, задължително целина ( и корен, и суха) и като се посварят другите неща, една консерва домати. Посоляваш си (а мамам слага и от онези универсални химически подправки) и воала!
Заформя се една опашка с купите пред тенджерата (ние вкъщи го правим в 30 литрова това упражнение). Мамам от години разказва за една семейна приятелка, рускиня, от която се е научила да го го готви това и как трябвало задължително да преседи 24 часа преди консумация, но истината е, че на нас никога не ни се е случвало да ядем борш на две поредни хранения. :D
12.02.17
14:24
За да е истински борш - задължително цвекло и зеле.
Мерси за рецептата и съвета. Толкова вкусно ми звучи, че на връщане от разходка с колелото накупих всичко необходимо, малко по- късно ще споделя как ми се е получило.
12.02.2017 - неделя
ХРАНА:
Храна за деня: 947 Ккал
Дефицит за деня: 1,850
Общо дефицит: 10838 Ккал
АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- колело
- бягане
Калориите пак малко повече, но борша стана трепач :) Малко по- гъст, отколкото ми се искаше, другия път ще сложа по- малко материал и повечко вода. Благодаря още веднъж за идеята.
Движението минимално. С колелто до панаира да посетя едно приятно специализирано изложение и бягането малко непредвидено, но ми се наложи да отскоча до едно място и не ми се ходи с колата.
13.02.2017 - понеделник
ХРАНА:
Храна за деня: 1,258 Ккал
Дефицит за деня: 2,094
Общо дефицит: 12932 Ккал
АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- колело
- домашен фитнес
- бокс круша
Храната като за след 3.5 часа сън даже доста консервативно :) Бягането, което си писах за вчера, го правих всъщност тази сутрин, че снощи се отплеснах до 2:30, а вече го бях написал в сметките. Станах в 6:00 и побягах 2 км. Интересно че втория човек когото срещнах след една леля, която метеше пред една закусвалня, беше друг бягащ рано- рано. После колело до работа, 300 лицеви и малко бицепс с ластиците в офиса, като се прибрах още малко лицеви, този път с 60+ килограма добавена тежест и набирания с 15-20 кг раница, накрая 6 рунда круша (малко по- спокойно от обикновено).
Интересно нещо е че се теглих тази сутрин и кантара показа, че в последните 5 дни съм качил 1.5 кг :D Огледалото мисля че казва друго, но кантара си знае неговото :)
Доядох и борша, не знам дали беше станал по- вкусен от престояването 24 часа. Съвсем скоро ще го повторя.
Мнението беше редактирано от Димо на 13.02.17 23:12.