Димо сваля 28 кила с бой, първа смяна, стригане и глад.

Прескочи до:

03.02.17
09:57

02.02.2017 - четвъртък 10/96

ХРАНА:
Храна за деня:  1,460 Ккал
Дефицит за деня:  1,430
Общо дефицит:  7711 Ккал

АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- рамо с ластици + корем с колелце
- 3 км бягане
- 6 рунда круша вкъщи

Храната добре. Макар и с доста въглехидрати, дефицит има. И юхууу!  Първия килограм мазно в калории (поне на теория, не съм се теглил и няма и да се тегля скоро) трябва да е в историята. За 10 дни бива. Още 86 дни до деня на маратона, ако запазя тенденцията ще е супер :) И наполовина да ми падне напредъка, пак ще е супер.

Относно маратона все повече се надъхвам да се пробвам да го бягам предиобяд и следобед и вечерта да ходя да си снимам :D Снощи успях да стигна до едни алеи, където минават тръби на топлофикация и са на сух асфалт - ми то било супер да усещаш асфалт под маратонките и да не си като Буратино в краката от страх да не се плъзнеш по леда. Като усетих сцепление под краката си бях като вятъра :D Малко кофти че е покрай булеварди с интензивно движение, но явно пълно щастие в момента не се предлага.

Втора вече подред се наспивам и пак не ми стига. Е, съвсем друго е като си спалл някакви нормални часове де, може би просто имам много да наваксвам.

Много вкусна и лесна супичка си спретнах. 500 гр. нарязани на кубчета пилешки гърди, пакет замразени зеленчуци “Chinese mix” от лидъла, малко замразени броколи. Всичко се слага в 2-3 лира вода, слага се сол и се пуска да ври. Приготовление 5 минути. Готвене 20 минути. След бягането беше вече готова. Под 100 Ккал за 350 мл купа питателна супичка.

03.02.17
12:04

Една жизнеутвърждаваща случка от трета ръка. На мой колега приятел виси някъде на автостоп и го качва Милко Калайджиев. Вече в колата Милко го пита каква музика предпочита да му пусне. Този пич от учтивост казва: “Еми може би някоя Ваша песен?”, а Милко казва: “А, не, нямам, аз чалга не слушам” :D и му пуснал някво рокче.

03.02.17
13:03

Милко е братовчед на един на от най-добрите ми приятели и мога да ти кажа, че със сигурност е рокаджия и не е циганин :) С чалгата се занимава за пари, щото с рока не може да ги изкара.

03.02.17
13:42

Знам, знам, че е готин пич. Жената на един приятел пък му е племеница или нещо такова и също ми е казвала че е супер пич и тарикат.

А на скоро разбрах и на кой ми прилича Милко цял живот - на Никола Тесла! :D

04.02.17
10:50

03.02.2017 - петък 11/96

ХРАНА:
Храна за деня:  3,232 Ккал
Дефицит за деня:  няма
Общо дефицит:  7711 Ккал

АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- тяга и бицепс с ластици
- бокс в Ботев

Е, има и такива дни, в които засядаш с любимата пред телевизора и изглеждате 8 серии от ситком наведнъж и през това време си угаждаш на лакомията :)  Кофти за шкембака, супер за душата. И все пак за отбелязване е че, аз набивах печено пиле с цвекло и спанак, грейпфрути, портокали и кисело мляко с извара, овес и замразени горски плодове, а любимата изяде пред очите ми две цели милки за десерт на основното. Как го прави това, без да тренира никога нищо и да изглежда толкова добре след 3 деца за мен си остава мистерия (не че съм недоволен де :) ).

Бокса беше супер, добре че не се върнах след като установих почти до залата че съм си забравил гумата, а петък е ден за спаринги. Раменете тотално унищожени.

04.02.17
10:55

казано от Димо на 04.02.17, 10:50:

03.02.2017 - петък 11/96

Е, има и такива дни, в които засядаш с любимата пред телевизора и изглеждате 8 серии от ситком наведнъж и през това време си угаждаш на лакомията :)  Кофти за шкембака, супер за душата. И все пак за отбелязване е че, аз набивах печено пиле с цвекло и спанак, грейпфрути, портокали и кисело мляко с извара, овес и замразени горски плодове, а любимата изяде пред очите ми две цели милки за десерт на основното. Как го прави това, без да тренира никога нищо и да изглежда толкова добре след 3 деца за мен си остава мистерия (не че съм недоволен де :) ).

Аз съм се убедил, че при жените е преди всичко ген. За разлика от мъжете не им е нужно да тренитат за да поддържат красива и стройна фигура. Даже наблюдавам точно обратното, жени които не спортуват са доста по -сексапилни от спортуващи такива.

Мнението беше редактирано от I`M на 04.02.17 10:55.

04.02.17
11:35

казано от Иван Марков на 04.02.17, 10:55:

Аз съм се убедил, че при жените е преди всичко ген. За разлика от мъжете не им е нужно да тренитат за да поддържат красива и стройна фигура. Даже наблюдавам точно обратното, жени които не спортуват са доста по -сексапилни от спортуващи такива.

На вас ви е заложено да търсите  определена пропорция. Естествено, има вариации, но в общи линии, ако силуетът е женствен, другото е маловажно. Плюс, че самото излъчване на жената може да поправи/скофти много външни дадености....

04.02.17
12:15

Ген със сигурност има, наследила е на баща си издължения и атлетичен силует. Също го има че докато аз винаги бях дебеличко хлапе което не му даваха нищо да спортува, тя никога не е била дебела и като тийнейджърка е тренирала лека атлетика и танци и е била жилка - като я срещнах на 20 още имаше плочки...

Четох в една научна статия как веднъж образувани мастните депа си остават там и много по- лесно се използват за трупане на мазно, докато хората, които нямат такива готови складове не били много склонни да качват мазнини, дори и при завишен калориен прием, по простата причина че нямат готово складово място.

Хубавото в статията беше, че противно на досегашното вярване че веднъж образувани мастните складове си остават завинаги и само си намаляват обема и винаги са готови да складират ефикасно мазнината, всъщност се наблюдавало естествено редуциране на броя мастни клетки но след дълъг период, в който не се използват - 6 - 8 години. Т.е. каквото си взех като поука е че трябва да стоиш зорлем на ниски мазнини 6-8 години и евентуално после вече ще ти е по- лесно да си стоиш неомазнен :) Да, така казано звучи много, но си спомням като четох че са нужни 5-15 години след като спреш цигарите за да падне риска от инфаркт до този на човек, който никога не е пушил ми се виждаше цяла вечност, но ето че вече сигурно 6-7-8 години не пуша и времето си минава.

казано от БПН на 04.02.17, 11:35:

На вас ви е заложено да търсите  определена пропорция. Естествено, има вариации, но в общи линии, ако силуетът е женствен, другото е маловажно. Плюс, че самото излъчване на жената може да поправи/скофти много външни дадености....

И да, сигурно ако подложа фигурата ѝ на научен анализ ще се окаже че вече не е в чак толкова отлична форма, но все пак впечатлението (както казваш има го и излъчването) е за стройна фигура. Иначе да, имам няколко примера колежки дето ако ги мериш с метъра и на кантара сигурно имат добри пропорции, но такова смотано излъчване и стойка имат, че цялостното впечатление е мех... И отделни уж маловажни елементи допринасят за общото излъчване - тънки глезени, елегантна шия, скули, форма на лицето, тънко кръстче, добро разпределение на мазнинките, стойката на раменете, хубави ръце, етц...

04.02.17
13:24

Всичките жени, с които съм общувал и общувам не са спортували и не се занимават със спорт. Бившата му приятелка набиваше по няколко вафли и шоколади на ден, отделно си ядеше хляб, ориз и прочие и ако не ме лъже паметта беше с пропорции 98/68/85. Жена ми само от бирата прави по 1500 КК отделно без бял хляб не сяда да яде и е 50 кила. Чат пат вдига някой килограм по празниците, които сваля после без спорт. Майка ми е 175 висока и е  се движи около 55-57 килограма, никога не е спортувала, даже и пеша не ходи. Имам и други познати, които стоят по цял ден пред компютъра, а са слаби и доста женствени.Така, въз основа на личните ми наблюдения, за мен си остава факт обстоятелството, че при жените генът е много голям фактор за добрия вид( говоря за форми на тялото и склонност към затлъстяване) . Казано по друг начин ако генът на жената е добър не й трябва да тренира, даже тренировките могат да загрозят природно дадените красиви форми. Говоря при определени обстоятелства и прекаляване с тренировките.
П.п. пиша от телефона.

04.02.17
14:20

Факторът “ген” със сигурност играе роля, но в повечето случаи става въпрос за начин на живот. Аз, когато си ям нормално и без ексцесии, свалям много бързо. Вероятно обаче имам “генът на здравия апетит” :D. Има и жени късметлийки, които ядат много и не качват. Имам такива приятелки. Повечето обаче внимават изключително много какво и колко ядат.

08.02.17
08:51

Един чийт мийл се превърна в чийт дей, после в чийт уикенд, добре е че се спирам преди да се превърне в чийт уийк :D Даже не ми се тренираше много покрай едни тихи екзистенциални кризи (а и как се бяга след като си изял половин кутия мюслита?!?). Добре че си правя задължителните 300 лицеви на ден да има нещо да раздвижвам. Поне се наспах - трети ден си лягам преди 12, което е най- силната ми поредица от години.

Занулявам и почвам от днес наново. Мислех си че да свалиш от 90 на 80 е същото като да свалиш от 100 на 90. Изобщо не е същото. Трудна работа са това плочките, още повече респект на тези, които са ги направили.

08.02.17
10:54

Адската ситуация... Отидох до банята да си погледна издутите от лицеви и сгъване с ластик за бицепс вени по предмишниците, но всъщност първото нещо, което ми привлече погледа бяха паласките, които срамежливо се подаваха отстрани над колана дори и през тениската (dull) Т’ва е направо нереално. Преди 3 дни гадовете ги нямаше (puke) Трябва крути мерки да взимам :( Както каза едното докторче от Клъцни-срежи: “След 40 не трябва дори да дишаш дълбоко покрай въглехидрати”.

08.02.17
12:59

Добродушков , кефиш ме с простодушието си :)

айде сега пак вкарай сметки: ” 1400 кк изядох , 1350 дефицит , за оправяне 56789 кк.” ” А барманката ми се усмихваше ..”  ” карах веселопед -25 км ” :))))
отделно да не забравиш да дадеш съвети на девойки , които искат за 3 дена да станат бикини модел бийст моде турн он :))

Ю кен ду ит :))

08.02.17
13:17

О, шиш, никакъв не се обаждаш, къде се изгуби?

Не че си липсвал някому де.

Интересно че от всичко, което можеш да си в интернет ти си избрал да си задник и да се гордееш с това.

Мнението беше редактирано от Димо на 08.02.17 15:20.

08.02.17
15:23

В позитивен план да кажа, че си ремонтирах велосипеда и пак е готов за каране.

И от 2 мастити местни фирми ми пратиха данни за фактурите за работа, която съм им свършил още преди 2 месеца. Не се работи лесно с големи фирми. Искат всичко бързо и точно по техния начин, а после на плащането не са никак пъргави.

08.02.17
19:02

казано от Албаст на 08.02.17, 12:59:

” карах веселопед -25 км “

Като ще се подиграваш за нещо, поне избирай правилните цитати, де. :D

09.02.17
10:22

казано от Just Average на 08.02.17, 19:02:

казано от Албаст на 08.02.17, 12:59:

” карах веселопед -25 км “

Като ще се подиграваш за нещо, поне избирай правилните цитати, де. :D

Пацо е известен комплексар и хейтър и няма нужда от рационални причини да мрази. Добре изглеждащите момчета във фитнеса според него са педали и иска да ги бие, добре изглеждащите момичета са к*рви и иска да ги ш*ба, софийските шофьори са тъпанари и си носи брадва в багажника да ги трепе...

Говори за хората със снизхождение и насмешка, но за страничния наблюдател остава необяснимо от позицията на какъв. Нито демонстрира някакъв блестящ интелект - на времето лично няколко пъти съм се опитал да му обясня как работи сравнително просто приложение като майфитнеспал, той си каза накрая че не я разбира и изобщо не можа да схване идеята за нетни калории. Нито е някав суперуспешен в кариерата си - работи диспечер на камиони и все се оплаква от работата си. Подиграва се на тренировките на другите “скандинавска разходка”, “ти си луд да караш колело” и т.н. и се възхищава на Сашо и момчетата в залата му и се кефи как вдигали тежки щанги, но самият той не може да вдигне теглото на собственото си туловище от земята и се задъхва докато си завърже обувките. Иска да е фадърайулдлайктусак, но се държи като чичка и се чуди че младежите в офиса му викали “Чичо Пацо” и не го канели никъде. Как да те поканят бе човек, кой иска да е покрай такъв? То не е достатъчно да подражаваш на мъжкарите (малцови уискита, пури, черна музика, американизми) за да си куул, ако отвътре си кух.

Даже не знам как се забърках с него. Малко като “Кабелджията”. Както ми обясняваше къде се намира една зала без да съм го питал и в следващия момент вече ми пишеше лични съобщения и ме тормозеше да съм го запознавал с една моя приятелка. Което аз направих, но той дори не ѝ се обади (и по- добре, не мога да си представя каква конфузна ситуация щеше да се получи ако бяха излезли на среща). В следващия момент вече ми даваше наклон на на оная работа какво да съм бил тренирал и какво да съм бил ядял, питаше ме къде живея, на което аз му казах че нямам нужда от чак такива отношения. И веднъж споменах банички в един мой пост и този ми ти Пацо като се засегна (щото той май е единствения, който се гордее че яде банички в тоя форум). И оттогава не пропуска повод нещо да ме заяде. Отначало завоалирано в неговия си дневник, сега вече и в моя дневник се нанесе. Това е било сигурно преди година, но той е злопаметен, а и явно няма много други занимания, щом при неговото отношение към собственото си тяло губи време пишейки и четейки във фитнес форум :D Веднъж една луда на бургаската гара ми каза че съм имал хубава аура и това привличало ненормалниците като мухи на мед.

Толкоз. Следващия път като ми пише някакви тъпотии или ще му тегля майните, или ще го репортна и въобще няма да се занимавам с него. И толкова му е много.

09.02.17
10:42

08.02.2017 - сряда

ХРАНА:
Храна за деня:  638 Ккал
Дефицит за деня:  2,244
Общо дефицит:  2,244 Ккал

АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- рамо и бицепс с ластици
- велосипед
- гръб
- бягане

Вчера четох едно изследване, в което на 2 групи са давали по 800 Ккал храна за 8 седмици. При тези, които правили само кардио свалили повече килограми, но част от това била мускулна маса, докато тези, които са правили силови тренировки мускул не се е загубил, само мазно. Явно не е толкова страшно на ниски калории. Мисля известно време да пробвам така. Месо и салата.

Тренировките 300 и ластиците нормално в офиса, велосипеда в едната посока  само на прибиране от фирмата, бягането по размразените алеи, започнахме официалната програма по подготовката за маратона с най- големия. 3.2 КМ, браво на момчето, бавничко, но си ги избяга.

Едит: Забравих да кажа нещо, което ми се стори от съществено значение, а именно че в първата група - тази с кардио тренировките метаболизма се забавил, докато при тези със силовите не само че не се забавил, а се забързал. И да сложа линк към самото изследване ако и на някой друг му е интересно. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10204826

Също и забравих да си пиша че правих гръб вкъщи с набирания с тежест (за да спадам повече във втората група :) )

Мнението беше редактирано от Димо на 09.02.17 14:36.

09.02.17
11:49

Не знаех, че си сватовника на форума. Ако имаш нещо ‘арно, да обадиш.

09.02.17
11:57

Ами то и аз не знаех, ама нали съм алтруист и вярвам в любовта, каквото мога - правя :)

Какви ги предпочиташ и с каква цел?

Мнението беше редактирано от Димо на 09.02.17 12:16.

09.02.17
12:26

Е, целите са дългосрочни, но то в движение се разбира какво е възможно да стане.

09.02.17
12:29

казано от БПН на 09.02.17, 12:26:

Е, целите са дългосрочни, но то в движение се разбира какво е възможно да стане.

Това е важно уточнение. :)

казано от Димо на 09.02.17, 12:29:

казано от БПН на 09.02.17, 12:26:

Това е важно уточнение. :)

Ти дай краткосрочни :D Дългосрочното идва с опознаването :D

P.S. Разревах се на дългия ти пост, буквално :D

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 09.02.17 13:01.

09.02.17
13:25

Абе не знам какъв е бат Пацо, ама по софийските комерсиални фитнеси наистина е пълно с баткоподобни и кифли. Ако искаш да си вдигаш и да не ги гледаш такива, си намираш заличка като на ddd и си вдигаш с кеф, тряскаш тягата и пускаш пуш пресата :D

Мнението беше редактирано от Боян на 09.02.17 13:27.

09.02.17
22:21

Да бе, всякакви ги има, явно и теб не те кефят, но ти си възпитан младеж и не съм те чул да се заканваш кого ще биеш и кого ще едисикво.

09.02.2017 - четвъртък

ХРАНА:
Храна за деня:  823 Ккал
Дефицит за деня:  2,059
Общо дефицит:  4303 Ккал

АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- велосипед

Храната ми се видя малко днес, даже за салата на вечерята нямаше място, но ми се ядяха яйца. Сезона на свежия спанак е явно и стават много вкусни яйцата със спанак.

Движението минималистично - 300 лицеви и до работа и обратно с колелото. След вчерашното отпускане на времето, днес пак застудя. Поне бяха доизчистили снега от велоалеите. Вчера си направих няколко непреднамерени и вълнуващи дрифта с гладките гуми на снега :D Днес по- спокойно.

Мнението беше редактирано от Димо на 09.02.17 22:22.

11.02.17
10:30

10.02.2017 - петък

ХРАНА:
Храна за деня:  806 Ккал
Дефицит за деня:  3,016
Общо дефицит:  7319 Ккал

АКТИВНОСТ:
- велосипед
- “300” лицеви
- бягане
- фитнес
- бокс круша

За вечеря забърках една тенджерка пилешка супа със зеленчуци, която оставих да къкри тихичко под надзора на любимата докато съм навън да тренирам. Този път не я беше оставила да изкипи и да мирише целия апартамент на загоряло :D Стана чудесна и даже не можах да я изям всичката. Освен добре запълваща стомаха и стопляща понадишаното със студен въздух гърло, 5-6 купи гореща супа на мен ми действат отлично и на перисталтиката.

Добре откъм движение. Колелото до работа и обратно, на отиване се подлъгах да мина през централната алея на парка, че ми се видя поразчистена в началто, но беше груба грешка - навътре е само лед и сняг. Поне мисля че схванах как се кара с гладки гуми на сняг - не трябва да спираш да въртиш педалите и не трябва да завърташ кормилото. В мига в който не изпълняваш едно от двете условия неизбежно занасяш :)

Лицевите комбинирани с малко бицепс с ластици.

Вечерта ми се падаше да бягам по програмата за подготовка за маратона, но ми се правеше и фитнесче. А във фитнеса има и боксова зала и тази седмица не съм ходил на бокс, та ми се искаше да ги комбинирам някакси и трите в оставащото малко време и накрая го измислих. Бягане до залата 1.5 км, после интензивно фитнес - обръщане, гребане, набиране, корем - трийсетина серии за 30 минути, после бързо в боксовата зала 5 рунда круша, можеше и повече, но ми излезе джигера, а и затворих фитнеса. На връщане бягах 2км по друг маршрут без киша. Носих си и сака, та се получи малко подобно на Мърфи.

Мнението беше редактирано от Димо на 11.02.17 10:50.

11.02.17
11:14

И всичкото това движение на 806 кал? :x След това не ти ли се искаше да изядеш света? :D

Мнението беше редактирано от Диляна на 11.02.17 11:15.

11.02.17
11:19

Всъщност беше на 230 Ккал от обяда. :) И даже не ми се ядеше като се прибрах след бягането. Но на мен така ми действа като правя кардио - стомаха ми се свива и нищичко не ми се хапва. Седнах малко зорлем на масата, защото трябваше все пак да имам някакви протеини след силовата. Но на мен толкова ми трябва де - с яденето бързо ми идва апетита, та ми се услади супичката :D

11.02.17
11:22

Имам съмнение, че супите ти са бистри (надявам се не) и не знам как ги ядеш...

11.02.17
11:23

Сетих се за тази картинка по-долу. :D Само като си представя толкова бягане на почти гладно... :D Иначе, браво! :)

11.02.17
11:42

казано от БПН на 11.02.17, 11:22:

Имам съмнение, че супите ти са бистри (надявам се не) и не знам как ги ядеш...

Бистрички зелено- жълти от броколите и морковите. С доста оцет в купата (много обичам оцет, всъщност и обратното е вярно - обичам много оцет :D) стават леко млечно-бели. Ям си ги, свикнал съм им, даже са ми вкусни. Разбира се повече обичам на майка ми гъстите и жълти от разварени картофи, фиде, и застройка с брашно, яйце и мляко супи, но там работата е съвсем извън контрол, особено с пласта плуваща отгоре наситено жълта мазнина :D

Понякога си мисля как се променя човек. Някой ако преди 10 години ми беше казал как няма да близвам капка алкохол и какви избори с храните ще правя, откровено щях да му кажа, че се е объркал и говори за някакъв съвсем друг човек.

А ти си ранобудна, май не си правила много грешни избори снощи? ;)

казано от Диляна на 11.02.17, 11:23:

Сетих се за тази картинка по-долу. :D

Не споделям нито един от трите страха :D

11.02.17
11:57

Като стана въпрос за бягане, аз пък се сетих за тази картинка :D

11.02.17
12:04

Завиждам на хората, които се засищат от бистри супи. Единствената такава, която ям с кеф, е на мама борша <333
Принципно обичам само супа топчета с консистенция на брашняна каша с кюфтета. :D

За изборите... явно съм добила физически усет за мяра с алкохола. :D И си прав, че с опитът(’щото е смешно аз да говоря за години), явно са нужни различни стимули за повече адреналин.

Чакам портфолиото! :D

12.02.17
10:32

12.02.17
10:48

11.02.2017 - събота

ХРАНА:
Храна за деня:  989 Ккал
Дефицит за деня:  1,669
Общо дефицит:  8988 Ккал

АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- Мини Мърф

Калориите малко повече, но бях на 5- часово вечерно гости и доста салата от цвекло и моркови изхрупах. Домакинята ме знае че не ям руска и други подобни “салати” и ми прави такива нещица, но после видях че беше предварително овкусена със зехтин и оттам малко се вдигна цифрата.

Движението реших да не се забивам във фитнеса при страхотното временце навън и си направих един мини-Мърф в парка. За незапознатите Мърф е кросфит комплекс състоящ се от 1 миля бягане, 100 набирания, 200 лицеви, 300 клека и пак 1 миля бягане, всичкото това с 10 кг жилетка за време. Мини-Мърф е от всички съставки по половината - 800 метра бягане, 50 набирания, 100 лицеви, 150 клека и пак 800 метра бягане. То моето е по- скоро като микро-Мърф, защото и жилетка нямам, но пак е нещо де :) Пиша си резултата 26:51 за бъдеща референция, като имах доста бягане по сняг и лед. 126 пулс средно, 155 макс.

12.02.17
11:14

казано от Димо на 12.02.17, 10:32:

Да поискаш от мама рецептата за борша и да я споделиш.

У нас всичко се готви според моментното състояние на хладилника и т’ва, което ти дойде на акъла. Дори и по-засуканите неща, за които някой някъде е дал рецепта, се префасонират над котлона.

Та така...
един голям телешки кокал (най-добре джолан) се вари, докато се свари к’вото има по него. После се слагат, морков, глава лук, картоф, (кисело или пряасно) зеле, грах, зелен фасул, задължително целина  ( и корен, и суха) и като се посварят другите неща, една консерва домати. Посоляваш си (а мамам слага и от онези универсални химически подправки) и воала!
Заформя се една опашка с купите пред тенджерата (ние вкъщи го правим в 30 литрова това упражнение). Мамам от години разказва за една семейна приятелка, рускиня, от която се е научила да го го готви това и как трябвало задължително да преседи 24 часа преди консумация, но истината е, че на нас никога не ни се е случвало да ядем борш на две поредни хранения. :D

12.02.17
14:24

За да е истински борш - задължително цвекло и зеле.

12.02.17
15:43

Мерси за рецептата и съвета. Толкова вкусно ми звучи, че на връщане от разходка с колелото накупих всичко необходимо, малко по- късно ще споделя как ми се е получило.

12.02.17
23:00

12.02.2017 - неделя

ХРАНА:
Храна за деня:  947 Ккал
Дефицит за деня:  1,850
Общо дефицит:  10838 Ккал

АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- колело
- бягане

Калориите пак малко повече, но борша стана трепач :) Малко по- гъст, отколкото ми се искаше, другия път ще сложа по- малко материал и повечко вода. Благодаря още веднъж за идеята.

Движението минимално. С колелто до панаира да посетя едно приятно специализирано изложение и бягането малко непредвидено, но ми се наложи да отскоча до едно място и не ми се ходи с колата.

13.02.17
23:11

13.02.2017 - понеделник

ХРАНА:
Храна за деня:  1,258 Ккал
Дефицит за деня:  2,094
Общо дефицит:  12932 Ккал

АКТИВНОСТ:
- “300” лицеви
- колело
- домашен фитнес
- бокс круша

Храната като за след 3.5 часа сън даже доста консервативно :) Бягането, което си писах за вчера, го правих всъщност тази сутрин, че снощи се отплеснах до 2:30, а вече го бях написал в сметките. Станах в 6:00 и побягах 2 км. Интересно че втория човек когото срещнах след една леля, която метеше пред една закусвалня, беше друг бягащ рано- рано. После колело до работа, 300 лицеви и малко бицепс с ластиците в офиса, като се прибрах още малко лицеви, този път с 60+ килограма добавена тежест и набирания с 15-20 кг раница, накрая 6 рунда круша (малко по- спокойно от обикновено).

Интересно нещо е че се теглих тази сутрин и кантара показа, че в последните 5 дни съм качил 1.5 кг :D Огледалото мисля че казва друго, но кантара си знае неговото :)

Доядох и борша, не знам дали беше станал по- вкусен от престояването 24 часа. Съвсем скоро ще го повторя.

Мнението беше редактирано от Димо на 13.02.17 23:12.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1