16.06.17
19:52
Dizzy,при жените натрупванията са предимно в глутеалната област(ханша и бедрата).
Количеството на алфа2 рецепторите в тези области е по-голямо и това ги прави по-резистентни към отслабване(зоните).
Така че определено си частен случай.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 19:52:
Статистика нямам, (ти също) но голяма част от жените започват да слабеят точно от прасците, бедра, седалище. Примери колкото искаш, Диззи изобщо не е частен случай.
Въпрос на структура.
Dizzy,при жените натрупванията са предимно в глутеалната област(ханша и бедрата).
Количеството на алфа2 рецепторите в тези области е по-голямо и това ги прави по-резистентни към отслабване(зоните).
Как ги метна всички жени в един кюп... 🙂 Без значение, че има такива, които качват основно в областта на пояса, други, които се омазняват в задната част на ръцете и гърба, трети, които не качват никъде и чак четвъртите са с форма на круша.
Но нали се сваля винаги и само отгоре надолу, по-добре да игнорираме очевидното. 🙂
16.06.17
21:12
Боби,учен мъж си,чети,моля,казах предимно.
16.06.17
21:14
Ако пък излезе една дама от целия форум,която не и е улекнал първо сутиена ще изям един цял шоколад.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 21:12:
Боби,учен мъж си,чети,моля,казах предимно.
Не на мен тия, ако обичаш. 🙂 Това, че си направил плах опит да се застраховаш, не означава, че не си обобщил, както ти дойде.
16.06.17
21:21
Първо плахата защита грам не е в моя стандарт,точно каквото съм написал,това съм имал впредвид.
Това,че ти изпускаш нишката не е мой проблем.
16.06.17
21:34
Барт, хващай шоколада 🙂
Сваляне отгоре надолу се води заболяване, което се нарича локализирана липодистрофия. Здравите хора свалят равномерно, обаче тъй като броя и разпределението на мастните клетки е генетично предопределено, ако на торса имаш по-голям брой мастни клетки, отколкото на краката, то визуално ще изглежда, сякаш първо сваляш от краката. Така си мисля аз.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 21:21:
Първо плахата защита грам не е в моя стандарт,точно каквото съм написал,това съм имал впредвид.
Това,че ти изпускаш нишката не е мой проблем.
Така да бъде. Започваме по-сериозно.
Тежестта на доказването пада върху изказващия твърдението. В случая това си ти.
Докажи, че повече от 50% от жените се омазняват в областта на таза и бедрата.
16.06.17
21:38
Ето това е мотивация,благодаря ти,за което,за това и казах,че си учен мъж.
16.06.17
21:42
казано от Dizzy на 16.06.17, 21:34:
Барт, хващай шоколада
Сваляне отгоре надолу се води заболяване, което се нарича локализирана липодистрофия. Здравите хора свалят равномерно, обаче тъй като броя и разпределението на мастните клетки е генетично предопределено, ако на торса имаш по-голям брой мастни клетки, отколкото на краката, то визуално ще изглежда, сякаш първо сваляш от краката. Така си мисля аз.
Няма да хвана шоколада докато мнението ти завършвас -така си мисля аз.
Не е важно колко мастни клетки имаш в определена област,а каква е надитеността с алфа2 и бета2 рецептори, изчети ги и ще разбереш защо някои мазнини са по резистентни изащи ти е по-трудно да ги изгориш
16.06.17
21:44
Боянски, най-хубаво се омазнява със свинска пържола.... или май това беше за сваляне. Обърках се вече 🙂
16.06.17
21:45
Барт, дай линк да видя какво и от къде четеш.
16.06.17
21:47
Всичко,което съм прочел за жалост е на харттия
16.06.17
21:51
Просто е,Боби,алфа2рецепторите в тези”проблемни” области са повече.
Не казвам никъде,че първо трупат там,а че от там се отървават най-трудно.
Малко като интензитет и интензивност случея ми изглежда това,Димас го няма,чети целите мнения.
А сега ще кажа и нещо,което не мога да докажа и няма да се опитвам да защитавам:
В еволюционно-физиологически пкан в тази област на женското тяло се помещават репрудоктивните органи,които за природата са по-важни отколкото тези отговорни за оцеляването на индивида.
С две думи това е функционална защита на областа,но това е само мое усещане и както започнах,нямам сили да го защитя.
За отговор на заставянето да се защитя,моля вземи само впредвид първата част от мнението ми,другото са само..........сладки приказки.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 16.06.17 22:40.
16.06.17
21:56
казано от Dizzy на 16.06.17, 21:34:
Барт, хващай шоколада
Dizzy-свалянето никога,ама никога не е равномерно.
16.06.17
22:32
казано от Dizzy на 16.06.17, 21:44:
Боянски, най-хубаво се омазнява със свинска пържола.... или май това беше за сваляне. Обърках се вече
Видя ли ми заченките на плочки,по-горе?
За четири месеца,когато започнах не си виждах оная работа,а сега започват да се показват плочките,вчера тупах свински ребра,мазни,капе от тях,сама си отговори объркала ли си се или не знаеш?
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 21:51:
Малко като интензитет и интензивност случея ми изглежда това,Димас го няма,чети целите мнения.
А сега ще кажа и нещо,което не мога да докажа и няма да се опитвам да защитавам:
В еволюционно-физиологически пкан в тази област на женското тяло се помещават репрудоктивните органи,които за природата са по-важни отколкото тези отговорни за оцеляването на индивида.
С две думи това е функционална защита на областа,но това е само мое усещане и както започнах,нямам сили да го защитя.
За отговор на заставянето да се защитя,моля вземи само впредвид първата част от мнението ми,другото са само..........сладки приказки.
Разсъжденията не са доказателство. Продължавай с опитите.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 21:51:
Разсъжденията не са доказателство. Продължавай с опитите.
16.06.17
23:00
Нали те помолих само първата част да вземеш впредвид,не се съобрази с това,защо,искаш да съм в грешка или да стигнем до заключение?
Разсъжденията са опаковани с обяснение,че не са част от доказателството на тезата ми.
16.06.17
23:07
http://woman.hotnews.bg/dieti-i-fitnes/kude-sa-razpolozheni-mazninite-vi.15331.html
Ш
http://fitbg.net/kak-da-se-spravim-s-uporitite-maznini/
Ш
http://media.muskuli.com/category/медицина/Estrogenat-i-metabolizma-na-mazninite.html#.WUQ5-RkTjqB
Ш
Това само успях да ти намеря в последните минути,не смятам че са някакви капацитети авторите,но може малко от малко да върнеш скороста и да се зачетеш по-задълбочено.
16.06.17
23:33
И все пак......едни плочки напред,с бира,без тяга и продължаваме......
16.06.17
23:49
Дидо, ти ли си това? По плочките те познах! 😄
Брат Барт, направо кашкавал можеш настърга на тях! 😄
Мнението беше редактирано от Gogo на 16.06.17 23:49.
16.06.17
23:53
Не,мани,не са плочки,а полу-плочки,но на фона на шкембака от преди няколко месеца са лудница.
И продължаваме..........
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 00:42.
16.06.17
23:55
Абе до сега ги четох тия работи, вместо да си довърша лятното романче....
Основно гледах тук но не само:
http://medicine-bg.net/pharmacology/lekarstven-spravochnik-2013/1507-e-sss-1072
Та въпросните рецептори се появяват за пръв път в публикация от 1946г., даже Нобелова награда има за първия бета блокер, обаче чета, че не се намират само в мастните клетки, т.е. ако тръгваш да им въздействащ умишлено на “упоритите мазнини” заложени като такива от собствените ти гени, ще трябва да ползваш симпатикомиметични лекарства или по-слаби активни съставки, които се слагат в термогенните фетбърнъри. Те от своя страна “предизвикват разнообразни ЦНС ефекти: от леко повишение на вниманието и концентрацията до подтискане на апетита и до развитие на остра шизофренна психоза.” Аз лично съм пас, щото вече съм си перко :-) Който иска да вярва в точковата редукция и да буха йохимбин за бърз резултат. Ако толкова можеше целево да се въздейства на алфа 2 рецепторите, от 1946г до сега при тази масова истерия за плочки, до сега все да е излязло нещо на пазара.
Мнението беше редактирано от Dizzy на 17.06.17 20:22.
Ш, тука верно голяма говорилня е станало и разговора си е заживял свой собствен живот, не мога да си намеря последния отчет, а е от снощи. Май ще се наложи да ви черпя една нова отделна (безплатна) тема за сладки приказки, а тука ще помоля някой модератор да поразчисти.
петък 16.06.2017
Храна: 2,362
АКТИВНОСТ:
- 20км велосипед
= 496 Kкал
Дефицит за деня: 404
Общо дефицит: 4766
Много работа, много нещо, и през деня и вечер вкъщи и реших да си спестя час и половина ходене и връщане до фитнеса и тренировка, та си останах само с колоезденето.
И храната доста, та дефицита мижав днес... Понеже имам още часове работа пред компютъра, а отвън единия квартален алкохолик се е напил пак и вика, ако ме хване съвсем саклета ще се облека да побягам малко в парка, ама ще видя де, дали си струва да рискувам да се изкуша да го посъветвам за житейските му избори ако така и така съм долу при него.
И Гого, добре дошъл обратно 🙂
Мнението беше редактирано от Димо на 17.06.17 00:47.
17.06.17
00:50
Хахаах,ми ти каза пиши си иаз си пиша и те се връзват и си спортуваме хахахахаххах
17.06.17
01:08
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 14:33:
И Барт Симпсън повежда с едни полу-плочки......
Полу-плочки = наполовина бременна = малко умрял
И може би е от снимката, ама не само не повеждаш, а оставаш назад в резултата - с 1 масивна плоча си, но те водя по размера й.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 15:14:
Боби,аз щесе съглася с теб,защото тялото при нужда първо “складира”в най-важните за него депа и при топене ги задържа най-дълго тъй като са най-важни за него.
Но от тук идва въпроса как се степенуват по важност?
И при всяко тяло ли са еднакви?
Обожавам това мнение! Правиш извод, а след това сам му правиш харакири със следващите 2 въпроса! Аплодисменти!
казано от Carbohydrate на 16.06.17, 15:16:
няма смисъл да се спори))) просто отслабването си започва от горе първо....и това е (визуалното отслабване)
Карбохидратко, тук се съгласявам на 100%, а ти си жив пример. Отслабнал си тотално най-отгоре и се стараеш с мненията си да ни го доказваш! 🙂
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 15:20:
но въпросите са същите,еднакво важни ли са различните депа за всяко тяло и кои са с приоритет за запазване при започване на изпразването им?
Мазно депо1 = Мазно депо2
Тялото е толерантно и не дискриминира мастните депа. Мрази/обича ги еднакво.
казано от Carbohydrate на 16.06.17, 16:13:
Еми просто е! преди биопсии, биологични, медицински и други всякакви глупости))) ББ опитно набарали тренировките за мускулен растеж. Сега всички се опитват Опитно да докажат “защо”, но...)))и ко като си толкова вещ в биопсията))...или не вярваш в мускулния растеж...това няма абсолютно никакво значение, ...защото....от ББ метода мускулите растат!))) и те това е))
То е доказано много отдавна, Васко, ако руските ти източници са назад с 30-40 години, почни да четеш и други, иначе може да не разбереш навреме...
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 16:23:
Убедиш ли тялото си (чрез системно натоварване)че му трябва по-голяма мускулна маса то ще я натрупа.
Не се ли храниш редовно то ще реши,че му трябват запаси,защото тялото няма от къде да знае кога смяташ да зареждаш отново.
Един от малкото ти наистина верни изводи.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 17:42:
Заключената енергия в мастните клитки се освобождава от адреаналина,а той идва чрез натоварването от тренировката с кръвта-
Заключение:
Повече кръв,повече отключена енергия или стопени мастни клетки.
Изпускаш една сюрия други хормони, които действат, като адреналинът не е дори най-важният. Примерно норадреналина също е важен в процеса.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 19:22:
Ти виждал ли си дебел нервак-няма тех ги тресе адреаналина по24-часа.
Да, виждал съм. Мен. И не, не ни тресе адреналин по 24 часа. А действието на кортизола също е много важно, но ти си прочел за едни бета рецептори, едни алфа рецептори и само за тях си говориш.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 19:30:
Винаги има изключения,но когато се разглежда общ случей се взема предвид мнозинството.
То няма и дебели италианци ама покойния Павароти си беше едър мъж нали?
Кое мнозинство? Хвърляш аргумент ей така, без доказателства и абсолютно без да можеш да го докажеш, защото е абсурден. Логическа заблуда е това, ама не мога да определя коя точно - поне за няколко се класираш и ми е трудно да определя победител. В определени квартални среди биха казали, че се “изхвърляш като чи*ия на мокър пясък”.
Същото като горното.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 21:14:
Ако пък излезе една дама от целия форум,която не и е улекнал първо сутиена ще изям един цял шоколад.
Отново логическа заблуда. Недоказуем аргумент.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 21:42:
Не е важно колко мастни клетки имаш в определена област,а каква е надитеността с алфа2 и бета2 рецептори, изчети ги и ще разбереш защо някои мазнини са по резистентни изащи ти е по-трудно да ги изгориш
За теб ендокринологията ако се събира в едни алфа2 и бета2 рецептори, разни хора учат 6 години за обща диплома и още 4-5 специализират само в ендокринология. Много, ама много по-сложна е картинката. И въпреки че има значение колко е наситено с въпросните, не е най-важното. Иначе щеше да е много лесно.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 21:56:
Dizzy-свалянето никога,ама никога не е равномерно.
Равномерно е - когато тялото сваля, то сваля ОТВСЯКЪДЕ.
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 22:32:
Видя ли ми заченките на плочки,по-горе?
За четири месеца,когато започнах не си виждах оная работа,а сега започват да се показват плочките,вчера тупах свински ребра,мазни,капе от тях,сама си отговори объркала ли си се или не знаеш?
Първо, това беше ироничен пост на Диззи към Боян, с определен смисъл извън темата, която обсъждаме. Второ, не се върти светът около теб.
Трето, обясних ти за тия наченки - точно като моите наченки на плочки са 🙂
Четвърто....аз и сега си я виждам, явно ти е прекалено малка 😄
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 23:07:
.
Такива автори си подбрал, че немея........
казано от Bart Simpson на 16.06.17, 23:33:
И все пак......едни плочки напред,с бира,без тяга и продължаваме......
Ако продължаваш, ще трябва да сложа и моите плочки и форумът ще крашне от прекалената ми нацепеност. С бира и тяга.
Поне разбрахме, че хормоните са едни прости неща за прости хора и въобще тия дето ги учат по толкова години са лалави балами 🙂 Барти можеше да им ги обясни със съвсем мъничко четене.
17.06.17
01:15
Норадреаналина също е катехоламин,пич,вообще не омаловажавам уенето на хората-лекъри.
Имаме напредък,поне с едно мнение патолога на моите мнения се е съгласил.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 01:18.
17.06.17
01:19
А за полу-плочките:
Пристрадтен съм към хляб и бира,а не съм близвал хляб от месеци,реве ми се като ми замирише,бира не пия,яд ме е на ината ми, но плочки ще има,когато срещнеш такава мотивация трябва да я уважаваш.
17.06.17
01:26
Агресивното държание по отношение обсъждането на размера на мъжко достойнство на опонент в спор определено предполага несигурност,а и всички знаем че дебелите мъже имат малки пи#ки,защото кръвоносната им система е прекалено заета да изхранва месищата.
17.06.17
01:31
И топенето на мазнини няма как да пропорционално в едно тяло при положение, че на цялото тяло влиаят едни исъши фактори, а мазнините са разлижни по състав и характер.
17.06.17
01:33
Пу,ти гониш.
17.06.17
01:39
http://www.useful-news.com/debelite-maze-imat-po-kas-penis-ot-slabite/
17.06.17
02:17
казано от Atom на 16.06.17, 20:55:
Така че определено си частен случай.Статистика нямам, (ти също) но голяма част от жените започват да слабеят точно от прасците, бедра, седалище. Примери колкото искаш, Диззи изобщо не е частен случай.
Въпрос на структура.
Ами започват от там защото има най-големи натрупвания,а най-упоритите последни мазнини остават там,до последно.
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 07:03.
17.06.17
07:00
Ако ми намерите една снимка на жена с дебели ръце и слаб ханш ще се съглася и ще се извиня,че сме си загубили взаимно времето.
Или с която ида е омазнена друга част на тялото при слаб ханш и бедра.
Късмет!!!!!!’!
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.06.17 07:02.
17.06.17
08:49
казано от Bart Simpson на 17.06.17, 07:00:
Ако ми намерите една снимка на жена с дебели ръце и слаб ханш ще се съглася и ще се извиня,че сме си загубили взаимно времето.
Или с която ида е омазнена друга част на тялото при слаб ханш и бедра.
Късмет!!!!!!’!
абе, оставяй ги)) те тук всичките жени се оплакват, че им висват циците, но спорят, че отслабват от гъза))) ахаха....пък, за мъжете)) плочките им почват да се виждат от долу нагоре))))
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 17.06.17 08:51.
17.06.17
08:52
Цяла нощ си си говорил сам и си спамил. За теб админите работят денонощно, гледам, че са изтрили доста култови неща. Това, че в петък вечер, когато нормалните хора са със семействата си или се забавляват, а ти си пуснал 70 коментара, говори, че имаш много сериозни вътрешни проблеми за решаване.
17.06.17
08:59
казано от Никой на 17.06.17, 08:52:
Цяла нощ си си говорил сам и си спамил. За теб админите работят денонощно, гледам, че са изтрили доста култови неща. Това, че в петък вечер, когато нормалните хора са със семействата си или се забавляват, а ти си пуснал 70 коментара, говори, че имаш много сериозни вътрешни проблеми за решаване.
кой го казва)), човек с 19494857674636 теми във форума)) ахаха, които са за едно и също