07.01.18
12:12
Това малко като квартален шах, пипнеш ли фигурата, трябва да я играеш.
06-01-2018 събота
Храната ~1400 Ккал. Деня започна със снимки извън Пловдив, в Кричим имах ангажимент и щото имам приятели там после планувахме да се разходим с жените и с децата по балканите току-над града, риба да печем на барбекю бях взел, времето беше супер, обаче жената се събуди зле и не можа изобщо да стане и ходих сам. Хвърляха кръста в реката, много ми допадна че имаше цяла групичка млади и в добра форма явно трениращи момчета.
Още няколко неща ми направиха впечатление. Едното беше че българчетата носят прави европейски мечове и саби, а циганчетата бяха с криви турски ятагани от дъски изрязани. Другото беше историята как във вътрешнополитически общински борби къде и как да се постави паметника на Васил Левски в Кричим, за малко да не мине гласуването. Минало с гласовете на турските и циганските общински съветници. После там главния им съветник на турците бил казал на тоя мой приятел: “Ма как бе чоджум няма да го гласуваме, нали после ше разправят че заради турците няма паметник на Васил Левски в Кричим. А и той си е национален герой, как няма да гласуваме.”
После шопинг, обикаляне. А, и поредната порция житейски размисли. Обличайте се всеки ден на излизане от вкъщи сякаш ще срещнете най- лошия си враг или любовта на живота си. Вчера аз излязох неглиже и в един момент съжалих :(
Надвечер фитнес. Аз като фастя почти винаги тренирам на празен стомах. Обаче вчера нали почивен ден, моичките си поръчаха пица от Доминос и нагъваха безпардонно, та аз си доядох пилешките пържоли от предишния ден. И не знам дали защото бях хапнал нещо 2-3 часа преди фитнеса, или защото си бях пил хапчетата, или защото сутринта се наспах, или защото много се ядосах за нещо точно преди фитнеса и ми се вдигнаха всички адреналини, или комбинация от тези неща, но като хванах щангата - направо като неуморния. Всичко супер леко, хвата държи, изобщо като летен бриз минах през тренировката. Клек, тяга, лежанка, лег преса, корем, гръб, набирания, над час доста интензивно. Накрая за доизцеждане 1 км на 15% за 10 минутки и ай вкъщи.
казано от Bart Simpson на 07.01.18, 12:12:
Това малко като квартален шах, пипнеш ли фигурата, трябва да я играеш.
Не е само квартален, такива са официалните правила. Докосната фигура с ръка се мести, докоснато поле на дъската с фигурата се оставя там (ако може разбира се). Ако само ще наместваш фигурата преди това обявяваш “поправям”.
07-01-2018 неделя
Храната не е за хвалене, на маса за Ивановден у майка ми... Не че е нещо много или извън пътя, но имаше и палачинки и кекс накрая. Уж умерено, поне с брашняните 🙂 ~1500 Ккал до тук и не съм си стигнал протеина за днес (палачинките и кексовете бързо вдигат празните калории). Но пък не съм и гладен... Ще видя.
Сутринта 😄 ама тоя път наистина преди 12 наобяд, към 9К бягане разделено на 2 пъти - имах работа по центъра и се придвижих на самоход че беше слънчево временцето, а и нали неделя трябва да има 5К рън дей. (9 поредни ми станаха). От снощните тяги, клекове и легпреси краката и гъза ги чувствах поуморени, а след бягането пък още повече. Въздуха си беше бая студен, добре че поне вятър нямаше. 92 кг се претеглих тая сутрин преди бягането, горе- долу се връзва с прогнозата на базата на дефицита, който съм си писал последните 7 дни, утре ще видя сутринта след душа когато винаги се тегля и меря какво ще покаже светата троица - кантара, метъра и калипера. 😄
Както бяха 1500 калориите преди вечеря и след вечеря станаха 2500. Чак снощи като писах вече в МФП видях колко калории и захар има в тези 3 райски ябълки които изядох за десерт, то повече от колкото в кило нормални ябълки. Трябва да измисля какво да ги правя останалите, че така май няма да се разберем с тях.
В позитивен план, вчера, в потвърждение на вярването ми че по тениска изглеждам ОК (нищо че без дрехи изглеждам скинифат 😄 ), един пич, който е супер натрениран и в отлична кондиция и с 10+ години по- млад от мен ми направи индиректен комплимент (поне аз за такъв си го слагам 😄 ) като си говорехме нещо за натурално трениращите и той казва нещо от сорта на: квото и да тренираш, най- много да изглеждаш като мен и теб. Факта че ме сложи в една категория с него (макар и само за изглеждане) си е комплимент, та дрънка.
По балтон може би, по тениска не съм толкова сигурен. Дори и да е така, все пак това е бодибилдинг форум, да изглеждам стандартно като за бодибилдинг форум ми е ОК 🙂
Този професор е луд. За който не му се чете цяла статия на англисйки, за да демонстрира от първо лице на студентите си, човека е свалил 12 кг за 2 месеца набивайки основно опаковани в шумоляща опаковка кексчета, вафли и пастички, следейки само да е в калориен дефицит. Процента подкожни мазнини му е спаднал от 33.4 до 24.9 (ясно е че е загубил и мускул, щото не е тренирал и не си е набавял достатъчно протеин). Дотук нищо шокиращо. По- учудващо е че и холестерола и триглицеридите му са се повлияли много положително.
Човека си казва, че не може да се премерят всички потенциални негативни последствия от избора му на храна. Също си казва, че не е доволен от резултата, защото макар че на изследвания всичко да му се е подобрило, той дълбоко в душата си се съмнява че дава добър пример на децата и изобщо другите хора.
08.01.18
14:04
Хаха, стига да е вярно написаното на опаковката, така най-лесно се следят калории. Няма да мериш и теглиш, пък в прясно състояние, пък в сготвено състояние, пък колко сол, захар, олио или зехтин и не знам какво съм добавил в манджата и т.н. Взимаш например вафлата или кроасана......или чипса, четеш на опаковката колко калории е и ядеш. Смяташ си ги до колкото ти трябват или можеш на ден и готово :-)
Все пак аз не бих възприел подобен подход ;-)
казано от nervak на 08.01.18, 14:02:
Е като стои гладен,много ясно,че холестерол и глицеридите ще са надолу)))
По 1800 Ккал на ден бил приемал. Мен лично никога не са ме вълнували (да чукна на дърво), но иначе в статията пишеше, че специално за кръвното, триглицериди и холестерол най- голямо значение имало наднорменото тегло. Също пишеше, че като почнал да яде месо, холестерола му се е повишил. Има му и фейсбука с редовни изследвания - глюкози, млюкози
За мен си си слагам един линк тук, но разбира се и за всеки който му се чете и му е интересно. (например в тази статия намерих отговор, който търся от доста време, а именно доколко стомашните бактерии оказват влияние на усвоените калории и може ли те да са значителен фактор)
https://www.bodyrecomposition.com/fat-loss/the-energy-balance-equation.html
И едно изследване.
Мнението беше редактирано от Димо на 09.01.18 10:50.
08-01-2018 понеделник
Храната 1,477 Ккал от супа, риба тон, шунка, сирене, айсберг, туршия, извара, кисело мляко.
Тренировка не, само 20 КМ колело.
===============================
09-01-2018 вторник
Храната доста, нямах план какво конкретно ще ям и съответно “ай от т’ва малко, ай от он’ва малко” и ги докарах към 2500 Ккал. Пак не ми се тренираше нищо вкъщи, а за фитнес време нямах, та си останах с колелото. Иначе краката още ми бяха уморени от клякането и бягането уикенда. Носих си едни неща в раницата и стана 20+ кг и доста дискомфортно дърпа назад и занася по завоите като се кара колело с толкова тежка раница. Като я оставих в колата на един приятел на връщане, 2-3 КМ до вкъщи ми се стори че литнах направо 😄
10.01.18
12:04
казано от Димо на 08.01.18, 09:30:
Както бяха 1500 калориите преди вечеря и след вечеря станаха 2500. Чак снощи като писах вече в МФП видях колко калории и захар има в тези 3 райски ябълки които изядох за десерт,.
И аз се притеснявах за това в дневника ми лятото. Има различни сортове- едните са с почти 130 ккал, но другите са точно наполовина. Разликата е 20 гр. захар на 100 което не е малко.
https://en.wikipedia.org/wiki/Persimmon#Nutrient_and_phytochemical_content
10.01.18
12:13
казано от Димо на 10.01.18, 11:50:
Носих си едни неща в раницата и стана 20+ кг и доста дискомфортно дърпа назад и занася по завоите като се кара колело с толкова тежка раница. Като я оставих в колата на един приятел на връщане, 2-3 КМ до вкъщи ми се стори че литнах направо
И аз миналата година, като ходих да си купувам двупудовка за вкъщи и нали съм ербап, та ходих с колелото, викам ще я сложа в раницата 😄
Едвам си сложих раницата на гърба и видях, че няма да стане, оставих колелото в магазина, прибрах се с трамвай, то даже ходенето беше невъзможно с раницата на гърба, вечерта ходих да си прибирам колелото от магазина 😄
Помня че питаше за тея райски ябълки. Не им знам сорта на моите, но ако трябва да сложа някъде 5 лв, веднага бих заложил че моите са от най- захарните, то такова сладко нещо не можеш да си представиш. Като шипков мармалад примерно (давам го за сравнение, щото наскоро открихме шипковия мармалад в малки бурканчета от лидъл) 😄
казано от Alexander Krastev на 10.01.18, 12:13:
И аз миналата година, като ходих да си купувам двупудовка за вкъщи и нали съм ербап, та ходих с колелото, викам ще я сложа в раницата
Мани, и аз си купувах тежести 😄 Имам един дълъг лост вкъщи и 2 къси за дъмбели на някакъв 28 мм или нещо подобно фи, но само трийсетина килограма дискове и поне за един фран да взема още 10 кила да ги докарам до 40.
5 кг бетонен облечен с пластмаса диск от жъмбо за 7.99, кво му плащаш.
Тоя моя приятел, в чиято кола си оставих раницата по пътя за вкъщи, щото купувахме там един компютър, пък аз с колелото и трябваше да се срещнем после пред нас, вика: е, аз щи зема раницата бе, колко е.. щот му викам че е тежка ... и само го гледам как се изпъна целия да я отлепи от земята хаха.. и вика: ти верно си луд.
А сега се сетих, че ние се оплакваме, ама има клошари с по цял бойлер или пералня на багажника и карат 😄
Мнението беше редактирано от Димо на 10.01.18 12:47.
Привет,Димо 🙂 да не спамя в коментарната тема ще питам тук.Става дума за бенките,които видях в снимките пуснати в началото на предизвикателството и последните в темата. Загледах се...на първите снимки двете големи тъмни петна в средата на гърдите и в страничната поза ги няма.Понеже аз съм пълен с бенки,несъзнателно погледа ми се насочва натам,странно ми е как за седмица са се появили...
Мнението беше редактирано от Дидо на 11.01.18 00:35.
11.01.18
01:36
Димас-ти гониш.
Аз ги погледнах, погледнах и старите снимки и като зуумнеш се вижда че това е леко размазано петно, може би нещо на обектива, защото се появява на различно място в зависимост как е застанал (тъй като това е колаж от снимки). На старите снимки въобще го няма това петно...
Ама Димо да каже де 😅
То аз не че си нямам бенки и уж родилни петна, но в случая Саня е права за естеството на петното, това е прашинка, само че за да е толкова силно и ясно видимо, най- вероятно е на матрицата. На челната леща на обектива, вярвате или не, може да се сложи дори монета от 10 стотинки и зависи как се снима може изобщо да не повлияе по никакъв начин на снимката.
Тези последните снимки от вторника ги снимах с едно старо тяло, което е още от ерата преди да въведат технологията за изтърсване на праха от матрицата и трябваше да се чистят ръчно, съответно е блъскан с прах най- вероятно. При новите фотоапарати това на практика вече не е проблем.
10-01-2018 сряда Храната към 2500 Ккал, движение само колелото 20 км.
11-01-2018 четвъртък Същата работа като срядата и храната и движението. От дъждовете и мъглите ли е, от постоянните ми заетости след работа или защото не съм си платил картата за фитнеса, но не ми се получава да тренирам тея дни. Май беше тъпа идея цяло лято и есен да ходя на фитнес и като стана студено и тъмно да реша да мина на стрийт фитнес 😄 Ето, снощи след зъболекаря си викам всичките стресови хормони ще ги канализирам в една убийствена тренировква в залата, ама като не съм свикнал да си нося всеки ден екип за фитнеса трябваше да мина през вкъщи и като влезна и ме завърта една друга реалност и си останах само с намерението за фитнес.
Позитивното в случая е че поне си стоя на баланса и не бинджвам, вече десетина дни не съм млатил филии с масло и мед или някви бисквиДи.
Нищо, утре и вдругиден ще почивам, че съм и ерген, ще мога да си обърна малко внимание. Даже май ще върна във фитнеса един мой легендарен приятел с който почнах да тренирам преди години, но той оттогава нещо му стана - разведе се, откри Бог по негов си начин, стана вегетарианец, свали 30 кила основно мускул.. Да го видим дали ще е мимолетен проблясък или завръщане към реалността 😄
12.01.18
11:01
казано от Димо на 12.01.18, 09:27:
10-01-2018 сряда Даже май ще върна във фитнеса един мой легендарен приятел с който почнах да тренирам преди години, но той оттогава нещо му стана - разведе се, откри Бог по негов си начин, стана вегетарианец, свали 30 кила основно мускул.. Да го видим дали ще е мимолетен проблясък или завръщане към реалността
Описвай и наблюденията си как му се отразяват и на него тренировките, ако не е проблем.
Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 12.01.18 11:02.
Разбира се че ще го споменавам, но на него ще му трябва доста период да влезе обратно в релси, снощи ми вика: сигурно са ми паднали наполовина силовите постижения, трябва няколко месеца само кръгови да правя. Само да тръгне наистина сериозно на фитнеса. Че се наложи за тая първа тренировка да го примамвам с информацията че към обяд в събота и неделя в тоя фитнес идват да тренират женския волейболен отбор на Марица 😄
Още един линк си слагам да си прегледам по- късно.
Ух (или по- скоро ГРух 😄 )
12-01-2018 петък
Грубо по откъслечни спомени към 5400 Ккал храна и пиене, за излишък от 2721 Ккал.
Всичко започна че в петък бях с колата и съответно колело не съм карал. Викам си: айде да мина да се видя със Сашо през Гребната, може да понаправя нещо там ако има възможност, хем ще се издължа за облога за Мейуедър срещу Макгрегър. Трябва да ви кажа, че в тая зала цари яка динамика и блъскане - всички станции са постоянно заети и хората си тренират здраво, няма размотаване. Сашо много спокоен и много силен пич и му личи че тренировките са в кръвта му и има око, показа ми някои уж малки, но съществени неща и за тягата и за клякането и за раменната. Оказа се че не ядрото и краката са ми най- слаби, ами най- неочаквано задника 😄 Човек нали от главата и от гъза най- често си пател, и аз така. Тягата корекцията беше да си вдигам по- нагоре задника при стартова позиция и да си държа главата неутрална спрямо гръбнака - да гледам на 2 метра пред мен, не в стената отсреща. На клека корекцията беше да пропадам с гъзъ директно надолу и не толкова назад и също и да дам малка чупка с коленете навън преди да тръгна надолу. Позицията на ръцете горе също - много нашироко хващах с палец и лактите не ги давах надолу, а ми стърчаха назад. С тея корекции Сашо каза че клека ми е идеален и не би трябвало никви проблеми да имам да натискам, така и стана, никакъв дискомфорт от клякането оттогава. Раменната май с дъмбели ще си я правя, стартовата позиция на лакътя плътно до ребрата ниско като при блок от бодишот, траекторията директно нагоре, хвата на дланта неутрален.
На тягата не можах да дръпна 160, само ги отлепих, като оправдание за мен си мога да кажа че досега не се бях пристягал с колан, така ме пристегна Сашо, че въздуха ми излезe, също и със сравнително новата за мен механика с гъзъ горе не можех да ползвам сравнително по- силните си крака и не можах да се разгъна от задника. Сашо да ме додепресира както ми беше заредена щангата я дръпна с една ръка, без да си сваля якето 😄
После заслужени бири при Елито, аз както толкова пъти съм казвал - без едно мога, с едно не мога. Оттам с другари уж по едно питие в един тракийски лъскав бар, оттам вече направо в някаква най- модерна чалгатека. 8 уисикта по- късно вече бях се запознал и със Шушана, и с Емануела и с балета, бях изял всички шоколади, ядки и мезета, поне не всички бяха джънк - морковите, гроздето и цитрусите бяха ОК. Не разбрах какъв им е бизнес- модела на разхождащите се по бельо между масите и сепаретата членки на балета. Учудващо за мен, само едната от танцьорките имаше уникален задник и крака, другите бяха соу-соу. Оуу, имаше и половин маса някви много люти шотове с маслинки. Поне пури не пуших и забранени стимуланти не съм ползвал. А, и с едно от момчетата от на Сашо залата по едно време се прегръщахме като стари бойни другари, някъде в чалгатеката се засякохме 😄 Пиянски селфита с изцъклени физиономии във фейсбука в 5 сутринта... Абе... Изобщо класическа свинщина като едно време. Музиката нестига че адски силна да ти подскача диафрагмата, ами повечето бясни анадолски маанета, но популацията в заведението беше на много добро естетическо ниво, почти всички от момчетата бяха видимо спортуващи, момичетата и те бяха приятни, макар и да не видях нещо чак изключително.
13-01-2018 събота
грубо 4821 Ккал общо храна за 2601 излишък
Съботата нормално от кафе на кафе и от диван на диван вкъщи, нищичко не пипнах да тренирам. Силна храна и питателни напитки да туширам ефектите от снощната свинщина. От петъчната дискусия за хлябовете взех че замесих един хляб набързо, децата си облизаха пръстите да го ядат, аз не останах по- назад - чак всичкото масло вкъщи свърши накрая 😄
14-01-2018 неделя
4077 Ккал храна за 1036 Ккал излишък.
Нормално като се теглих сутринта бях 95 кг, с 1 кг повече от началото на чалънджа :( Иначе вече чисто нов, сутринта неделните 5К си избягах, после доста работа посвърших вкъщи домакинска, всичко лъсна, сготвих, даже една баница направих на децата да има кво да влачат, та и аз покрай тях си хапнах - как да правиш нещо и да не опиташ, а и бях пак на зъболекар после и ми каза да ям преди това, че доста упойки ще ми слага... Аз все се оплаквам, обаче снощи беше зверско при моя приятел зъболекар. 3 зъба ми прави, 3 часа. Направо ми сцепи и дисплея и панела 😄 Като си тръгнах и ме отпуснаха упойките ми идеше да си отрежа главата. Викам си: не ставам за нищо, но двойна доза аналгин по- късно като че ли се позакрепих и направих много силна тренировка: клек, тяга, гърди, гръб, трапец, рамо, корем, всичко каквото се сетих, бях като неуморния.
Продължаваме напред.
15.01.18
12:34
Ти си в същия град и чак сега я свърши тая работа, аз се чудя как от Ирландия да се измъкна за да го направя.
Ам така е къдравите си изправят косата, правите се къдрят.
15.01.18
13:19
За тоя рейд по баровете ли ти даваха толкова зор? 😄
15.01.18
13:28
казано от Димо на 15.01.18, 12:21:
А, и с едно от момчетата от на Сашо залата по едно време се прегръщахме като стари бойни другари, някъде в чалгатеката се засякохме Пиянски селфита с изцъклени физиономии във фейсбука в 5 сутринта...
Подозрително звучи като Таласъма това 😄 😄 😄
казано от James Hinks на 15.01.18, 13:19:
За тоя рейд по баровете ли ти даваха толкова зор?
Точно. Те хората си имат нужди и като съм казал че ще излизам с тях те си го търсят 😄
казано от Херцог Трън на 15.01.18, 13:28:
казано от Димо на 15.01.18, 12:21:
А, и с едно от момчетата от на Сашо залата по едно време се прегръщахме като стари бойни другари, някъде в чалгатеката се засякохме
Подозрително звучи като Таласъма това
Не е Таласъма, него го познавам 😄 С този пич не съм се запознавал, само се видяхме няколко часа по- рано в залата. Той сигурно ще си каже ако чете форума и не иска да не се издава 😄
Мнението беше редактирано от Димо на 15.01.18 13:43.
15-01-2018 понеделник
Храната 2,941 Ккал, почти на нулата съм успял, което е цяло чудо, щото почнах с бисквиди сутринта и завърших с филии с масло вечерта 😀
Движението: колелце 25 КМ и около час във фитнса, но слабо, бях с този мой приятел, който се завръща във фитнеса след десетина години прекъсване и повечето време лаф и обяснения, пиша го jaw day. Много е изгубил и от форма и от сила. Милия 60 кила едва бутна 5 пъти на лежанката, а навремето казва че е бутал над 100. А и разбиранията му са от сферата на назобаните квартални батки (какъвто беше и той самия де). “Кво е тва упражнение и кво тренираш с него?” (обръщане) “Закво ти е тая двайспетица за коремните, прави си нормални коремни”, “Като тренираш корем с тежести ако имаш отгоре шкембе ще ти изглежда още по- голям корема” “Оле, много хора има”, “Хубаво е и малко кардио да правиш след тренировка” (иначе като му казах: аре яла ся да напрайм малко пътечка вика: ааа, не ща, не ми са занимава), “Мисля да почна с бицепс тренировката”, “Ооо, аз не клякам”, “Чай да вида тоя уред закво е” и т.н. и накрая му викам: “Ш, бай пич, ша влизаш в пътя, щот иначе ща зачаткам” 😄
16.01.18
13:34
Ми и ти си за зачаткване с теа бисквити.
Изпукай една шепа бадеми и няма да се сетиш за бисквити.
Мани, пак само 3-4 изядох и се спрях. От трима рожденици общо. Голяма лакомия съм.
С тая мойта голяма уста.... Аз все викам че ми е широка челюстта, обаче завчера получих и на’учно потвърждение. Зъболекаря се гласи да ми взима силиконов отпечатък и мери с едни приспособления, на които им се викало “лъжица” и случат за основа на отпечатъка. Съответно има различни размери, щото на хората челюстите са различни. Мери с едната, мери с другата и накрая се оказа че и най- голямата ми е малка и трябвало да се прави къстъм лъжица за моята уста 😄 Вика: “Бах таа челюст!” 😄
И щото предишния ден бях правил почти всичко, което нормално си правя, снощи реших някакви вариации - например пробвах румънска тяга, която се оказа че всъщност съм правил тяга с прави крака като гледах днес по ютубето. Щото знам че е уж упражнение за крака задна част и си викам: м, как се тренират крака като те чисто прави и стегнати, обаче усетих точно там отзад напрежението и днес усещам че съм ги тренирал.
16.01.18
16:15
И що не каза да ти я покажа и да ти я разясня тая румънска тяга?
Щото не се бях замислял изобщо за нея, снощи за пръв път правих. Другия път.
Някой беше писал че едно яко напиване те дърпа седмица назад, е, при мен ефекта се проточи до две седмици 😄
Тренирам си някви работи, храната в някои дни е контролирана, в някои абсолютно неконтролируема. Ако перефразирам шефката ми: “С тея филии скоро няма да отслабнеш”
Като споменах контролиране на храната, вчера прекия ми шеф черпеше за РД и ся как да му откажеш, то не бяха големи вити горещи хрупкави баници, не бяха разни шоколадови работи.. както и да е, наблюдението, което исках да споделя е че както си седях на единия край на масата и кротко набивах вита баница, си поставих за цел да видя кой какво си избира и по колко от отрупаната маса. И по- специално двете колежки с най- хубавите дупета. Едната си взе една бисквита, държа я, приказва си, хили се с другите, които набиваха бисквити айу-ихи, и накрая си излезе все още държейки тази същата бисквита без даже да я е опитала. Другата със страхотно гъзе си взе 3 мандарини и с тях си и излезе, забравих да погледна после на бюрото ѝ дали си ги беше изяла. И си викам: майна, нито е до ген, нито е до тренировки (макар че едната преди време бягаше по малко, вече не, а другата си прави разни йоги и също побягва по малко), нито е до “просто така ми се получава” Ние ометохме 4 големи торби с брашно и захар, те си взеха, но даже не опитаха. Иначе и двете ако ги питаш, си угаждат много с храната, даже и с алкохола.
Толкова за страхотните гъзета от офиса.
Завчера най- накрая се прежалих и занесох ризи, дънки и панталони на шивачка да ми ги стесни малко. надявах се да е като съм вече по плочки, но уж междинния етап се проточи доста. За 6 лева получавам риза, която ми стои по мен. Тези спортните модели с широки рамене и гърбове и по- тесни кръстове ги гледах по 60 долара едната, а тези от магазина ако горе са ми добре, на кръста ми се набират. Отлично се получиха явно, днес 3 жени и двама мъже ми направиха комплимент че много съм се издокарал, а аз тази риза съм я носил 100 пъти сигурно, просто сега ми седи като шита по поръчка.
Днес сметнах, че трябва да почвам тренировъчната програма за маратонските бягания пролетта. Записах се и за един полумаратон преди Пловдивския, някакъв пич е решил да избяга за благотворителност 60 полумаратона по 21 КМ в 60 различни града в Европа за 120 дни и Пловдив е един от тях. Човека от майна си Райна на крака ми е дошъл, как да не отида да побягам с него. Някой друг от тук ако му се бяга, на 12-ти април вечерта е и ще е по- неформално - без отцепване на булеварди и т.н. Ще опитам да си подобря времето за полумаратон.
Опитах да си подновя картата за фитнеса за следващия месец, човешките ресурси каза че съм закъснял за следващия месец, сега опитвам друг начин, самоубедих се че не е оптимално зимата с късите дни и студовете и мокротиите и тъмниците да тренираш основно навън.
Ванката каза че си е получил половинката награда за Плочки чалънджа 2017, не каза дали я е опитал, но добра се получи партидата, досега не съм чул оплаквания от никой за нея 😄
23.01.18
17:26
Ами за преброителя на гласовете защо няма облаги? 😄 😄 😄
Шегувам се.
Жестока снимка!