Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

Cedar, не знам, ще го разгледам специално следващия път като отида.

Ох, не съм писала от ехеееееееееееееееееее. Т’ва щото ме е срам, че я свърших една...
ама да почнем отначало.
Петък ВВД ден
не си спомням какво ядох. Яйца сутринта, спанак с ориз за обед, вечерята беше придружена от 2 чаши вино (вечерях навън със семейството)
Не тренирах.
Събота:
8:30 - овесени ядки 3 сл, 250 мл мляко, ягоди+боровинки 100 гр общо
10:00 - 1 курабия СЛ
ТРЕНИРОВКА
13:00 - 80 гр свинско на скара, зелена салта с тиквички, 30 гр филаделфия лайт
16:30 - 100 гр пилешко, тиквички
18:30 - 3 яйца, кашкавал 50 гр, шунка 50 гр, 1 филия СЛ
иииииии
22:00 -05:00 - изпит алкохол хм, не помня, поне 4-5 големи уискита, изядени боклуци също не знам какво количество, торта също хапнах, и накрая приключих с пица и бира в  5 сутринта в Уго. WOOOHOOO…. добре се осрах. Ама пък истински се забавлявах.  И без това толкова работя над това тяло, поне да го поизведа малко :) Но пък не съм седнала - танци, песни, така че поне движение имаше....

Тренировката беше интересна:
тръстър с 2 дъмбела 10 кг х10 (последните 2 серии смених с 8 кг, че много ми дотежа)
избутване на дъмбели от лежанка 6 кг х10
чукове с дъмбели 10 кг х10
това в суперсерия - 6 серии с почивка от минута на всеки 2 серии

янда коремни преси х10 на страна
обратни коремни преси на лежанка х10
хиперекстензии х10
3 серии

15 мин интервално бягане

Днес щях да тренирам, но имах такъв ужасен махмурлук, че....
Храната днес: хм, хич не бях гладна - защо ли.....
11:00 - ягоди, кисело мляко, овесени ядки,
13:00 - 100 гр пилешко, зелена салата
16:00 (у Мария) - 1 филия СЛ, 2 яйца, 1 домат, 1 парче гауда лайт
предстои вечеря от агнешко със зелена салата

унищожителен уикенд. Но пък днес бях на гости при Мария :) И си прекарахме сууупер:) Поговорихме си по женски, запознах се със съпруга й, абе беше чудесно. Гледах снимки преди/след на Мария и искам да ви кажа - разликата е ОГРОМНА!!!!! Само така момиче :) Смело напред. И да ме стягаш и мен повечко, че гледай каква я свърших и аз :) Че и само 3 пъти съм тренирала, тцтцтцтцт ментора се изложи.

Намерих много приятели тук :)

01.03.09
17:40

Привет, хич да не те е яд за осирането -  всички го правим, пък и ний сме хора, а не роботи. Така че  веднъж на незнам-колко-си- време строг режим можем да си позволи няколко уиските, махмурлук и всячески прегрешения. Това не вреди, стига само да не става системно и начин на живот. Най-хубавото е, че си се забавалявала! Пък останалото - след 2 тренировки ще забравиш за “менторските прегрешения”. Нали и днес е ден за прошка... ;-)

козуначе, ооо хич не се тормозя. Имах нужда,хапнах, пийнах, забавлявах се, сега с нови сили мога да продължа моренето на последните мазнинки

02.03.09
06:05

казано от Венцеслава Атилова на 01.03.09, 18:08:

козуначе, ооо хич не се тормозя. Имах нужда,хапнах, пийнах, забавлявах се, сега с нови сили мога да продължа моренето на последните мазнинки

Поздравявам те и даже благородно ти завиждам за прекрасния ден. Мисля че мазнините са се шокирали и ще избягат от теб ;-P

02.03.09
06:18

Хаха, супер яко Венци! Нали трябва и ние да се почувстваме като нормални хора от време на време, а не като вманиачени машинки, които само броят калории и мислят довечера какво ново упражннеие да си вкарат в тренировката, че да стане още по-размазваща! Браво за почивката ;) !

02.03.09
12:21

Я и аз да изкажа едно професионално мнение: Венцетунка е в такъв, ако мога изобщо да го нарека етап, в който има пълен контрол над тялото си и това дали ще хапне пица и сладки неща, няма да и се отрази по никакъв начин на психиката или на физиката й, понеже не е перманентно и по естествен начин си продължава с нормалният ритъм на тренировки и хранителен режим! Макар че още ми е смешно какво описание направи на корема си след тая фиеста......................

;-P П.П. Днес съм на работа, ама... няма работа и драскам по дневниците на хората...

Мнението беше редактирано от maria на 02.03.09 12:42.

Абе, трябваше да ги снимам да видиш какъв беше. Нали знаете от алкохола и гадната храна как се подува човек - в неделя сутринта коремът ми беше така подут, че нито плочки, нито дявол нямах. Хехе направо щях да ревна - ама до вечерта всичко се оправи.

Днес почивам от работа и така добре се наспааааааах. Ходих ей сега да тренирам, а с това хубаво време планирам и да направя една голяяяяяма разходка малко по-късно.

Храната до момента:
10:00 - 2 яйца, кашкавал 50 гр, шунка свинска около 60 гр
ТРЕНИРОВКА
14:00 -  агнешка дроб сърма с черен ориз (в интерес на истината с черен ориз е по-вкусна) около 200 гр, зелена салата, кисело мляко 100 гр

ММММ голям кеф, много вкусен обяд.

Тренировката:
сумо тяга 50 кг 5х5
хиперекстензии 15 кг 5х8
скрипец 26 кг 5х5
военна преса 20 кг 3х5 23 кг 3х5
face pull 3х8 10 кг с дългите въжета
планкове на топка 3хотказ

пак оттървах кардиото (подкупих Павел с 1 сметана хихи) ама утре ще наваксам на спининг

АМи май това е от мен засега :) Лек ден на всички :)

02.03.09
22:11

Какво стана с онези изследвания...?

Tpd всичко е в норма :) Ходих две седмици подред кръв, урина и утайка. Първата седмица имах леко утайка, която доктора сметна, че е от лекарствата и затова ме накара да отида пак след 1 седмица - и съм чиста като вода :) Ходих и на ехограф да гледат за камъни в бъбреците, пак всичко е ок. За всеки случай ми препоръчаха да не взимам карнитин и никакви бърнери, както и да почна на пия силимарин (Milk Thistle). Другото беше, ако мога да приемам нужната си дажба протеин само от храната, без да пия пудра, което също не  е чак такъв проблем. Мерси, че попита :)

аз да се отчета (корема ми пак се е подул - тоя уикенд нещо обърках нещата ми се струва - че бях забравила и противозачатъчните да си изпия и ми се наложи да пия 2 хапчета наведнъж. Сега съм хормонална бомба направо)
Продължение за вчера:
17:30 - 100 гр пуешка шунка
20:00 - зелена салата, тиквички, патладжани и червени чушки на скара, 80 гр сирене, пилешко месо + зеленчуци на плоча около 300 гр общо
Дъъъъъъъъъъъълга разходка из Южния парк - от 17:30 до 20:00 - голямо ходене му ударихме :)

Днес храната ще я описвам довечера :) Планирала съм един спининг днес

И така - връщам се обратно в норма. Направих един много нисковъглехидратен ден днес.

08:30 - 3 яйца, кашкавал 50 гр, бекон 50 гр
11:00 - кисело мляко 2% 200 гр, извара 50 гр, орехи 20 гр
13:00 - пилешка пържола 100 гр, домати, сирене 50 гр
16:00 - 100 гр пуешка шунка, домат, извара, 30 гр
Спининг
20:30 - сьомга 200 гр, зелена салата, броколи

спининга не беше особено интензивен - почти не се изпотих, обикновено ходя понеделник или сряда, при определена инструктурка, но днес беше друга и.... както и да е така или иначе липсата на въглехидрати днес нямаше да ми позволи да направя много....

Утре ще хапна малко към следобедната закуска, че ме очаква доста тежка тренировка сигурно. Мисля да държа въглехидратите ниско тази седмица - чувствам се “омазнена” след фиестата. А е възможно и да задържам вода все още - хормони + алкохол - лоша комбинация. Както и да е, борбата продължава :)

Вчера:

07:00 - 2 яйца +1 белтък, синьо сирене 30 гр, филе 40 гр
10:00 - 50 гр извара, 200 гр кисело мляко, половин доза протеин
13:00 - 150 гр свинско на скара, 100 гр зелен боб, сомати, извара
16:30 - 80 гр хляб СЛ, извара 50 гр, домат
ТРЕНИРОВКА
21:30 - телешко на скара 150 гр, домат, броколи, сирене 30 гр

Тренировката
напади 40 кг 5х5
скрипец, тесен надхват - 33 кг 3х5
push-pull 15 кг 3х5
флайс с гири 8 кг 5х8
обратни преси под наклон 3х отказ
изометрични хиперекстензии 15 кг диск 3хотказ (40, 30, 30 сек)
10 мин интервали

искаше ми се да направя повече кардио, но нямах време - в 9 имах уговорка и трябваше да бягам. Като цяло фитнеса беше пълен и трябваше много да чакам за кабелите и лоста. Дори Мария забеляза - “Вие двамата с Павел май само се смеете”. Вярно голям смях беше тази тренировка. Затова днес ще да взема да направя една тренировка с пудовки :)

ами -това е от мен. Лек ден :)

05.03.09
06:33

Така беше - тия двамцата никаква тренировка не направиха - все като поглеждах към тях и те все си гугукат и се смеят.. а менееее яко гърч!!!

Днес направих една от най-добрите си тренировки.

комплекс от:
5 лицеви упори
10 бърпета
15 суинга
5 серии 30 сек почивка между сериите

НАУЧИХ СЕ (ПОЧТИ) ДА ПРАВЯ СУИНГ С ОБРЪщАНЕ - направих по поне 50 на ръка докато го схвана тъпото му обръщане

100 pull-up пак с пудовката раделени на серии по 10 с по 10 сек почивка
15 мин суперинтензивни интервали на тренажора (8/29-30 скорост)

Резултатът беше такова бясно изпотяване, че изглеждах като излязла изпод душа. Мисля, че стресирах останалите клиенти.
Задника така ми се е стегнал, че все едно не е моя.

Храната: днес бях цяла сутрин в НБУ и проявих лека импровизация с храната:
7:00 - 2 яйця+ 1 белтък, кашкавал 50 гр, шунка 50 гр, 1 филия СЛ
10:30 - протеин с 250 мл мляко, 20 гр бадеми
13:00 - 120 гр свинска пържола (направо си извадих пържолата межу лекциите, реакцииите бяха  :ohh:  :sick:  - “да ама аз съм стегната и релефна, пък вие сте като мекички, нали”)
15:00 - зелен боб 130 гр, пилешко месо 100 гр, домати, сирене 40 гр
18:00 - 50 гр извара, 100 гр кисело мляко
ТРЕНИРОВКА
21:30 - маслена риба 150 гр, тиквички на скара 150 гр, домати и краставици

Добре, днес се справих много добре. Дори се наградих с едни шорти Stella Mccartney for adidas :) И познайте - вкарах си задника в 34ти размер. 34ти! Някога си мечтаех да стана 38ми!
Другото много позитивно нещо, което ми се случи е, че най-накрая успях да убедя майка си (която точно навърши 50 и тежи точно 104 кг в момента) да дойде с мен в залата. И се получи добре - в събота ще я водя пак. Хранителните и навици почти съм ги ошлайфала  - с правилно хранене от от 130 стигна 104, но беше време да се поразмърда.

Ами това е от мен, цъфтя и пръскам позитивна енергия :)

06.03.09
07:05

казано от Венцеслава Атилова на 05.03.09, 21:20:

13:00 - 120 гр свинска пържола (направо си извадих пържолата межу лекциите, реакцииите бяха  :ohh:  :sick:  - “да ама аз съм стегната и релефна, пък вие сте като мекички, нали”)

Браво на теб! Само така! Това ни напомня как една колежка миналата година възмутено ми каза - нали си на диета, защо ядеш? И всички хвърляха едни леко иронични погледи, като затътря от халите нарязано месо, бадеми и все от сорта, и като влетя енерегезирана в редакцията след тренировка. Като се стопли и стана хубавото лято - вече беше неудържимо надпреварването да ми обясняват и питат как и колко съм отслабнала, и как и те щели да дойдат на фитнес ама не искали да правят мускули.... Някои от тях още се канят!

Ха - и аз вчера имах тежки преговори с моята майка, която е на 65 г. Но топусът бе просто за някаква 10-15 мин раздвижваща гимнастика сутрин... Първоначално беше “да, да маме, права си”, после - “абе ти мен ли ще ме командваш” и “ти какво искаш сега да ходя да ти демонстрирам ли? - и въобще ударих на камък. Така че те поздравям че си се справила и с това.

ER

06.03.09
09:03

Абе аз не мога да разбера кво им обръщате внимание изобщо на нек’ви, които дори не знаят какво ядат, камо ли защо го ядат ...
Оставяте ги да пасат и т’ва е ...

Ендиланке, ти си извадила е*ати тялото и им се стряскаш, а т’ва вместо да си го мислиш според мене е трябвало да им го кажеш :)
Или да им обясниш с 2 думи, че 6-пак със солети и бисквитки не се поддържа :)

О, не им се стряскам, напротив, смея им се. Ама, то не е и за смях честно казано, ами е тъжно. като се замислиш само - колко ниска култура на хранене имаме - повечето хора не могат да направят разлика между белтъчини и въглехидрати...... и това погрешно мислене, че жената трябва да яде по-малко от котката ми едва ли не.... толкова е лошо, грешно и гадно, че понякога просто си затварям устата и си замълчавам - просто нямам желание да им обеснявам, особено когато си мислят, че им говоря врели некипели. Ям си пържолите и си мълча. Пък после на плажа ще гледаме кой ква я е вършил.

Козуначе - майка ми е бивш професионален спортист - 2 пъти републиканска шампионка по лека атлетика. Това беше както в мой плюс така и в минус. Плюс, защото има “спортна култура’, знае кое защо се прави, лека полека ще си спомни техниките и способите. Минус, защото тялото й се е износило за годините, а и все още никой не знае с какви химии са я блъскали по онова време и дали натрупаните килограми не са в следствие на това (както и ранната менопауза) Плюс да не говорим, че ако си тренирал 15тина години професионално, има един момент на пренасищане. Най-трудно ми беше обаче, да преодолея “срама” - тя ми казваше “как искаш да ходим заедно, виж ти каква си, а майка ти на какво прилича”. А за синдрома “знам и мога всичко” няма какво да си говорим. Не знам Павел как я издържа - но се справи много професионално :)

Добро утрооо - а какво яко слънце е изгрялооооо супер е :)

Вчера не тренирах - осъзнах, че съм направила 4 поредни тренировки и реших да се поспра малко. А и мускулната треска беше зашеметяваща. Обичам го това напрежени, чувствам се много по-стегната  :)

И та - храната:
7:00 - 2 яйца, кашкавал, филе, 1 филия СЛ
10:00 - извара 50 гр, 150 гр кисело мляко, кокосови стужки + ядки общо 50 гр, 1 сл протеин
13:00 - маследна риба 100 гр, зелен боб 150 гр, домат, сирене 50 гр
16:00 - филе елена 80 гр, домат, филаделфия лайт 40 гр
18:30 - кис. мляко 150 гр
21:30 - пилешко + телешко общо 150 гр, зелена салата с кедрови ядки, тиквички и гъби на скара

Така като погледна храненето ми е било много бедно откъм въглехидрати и по-богато откъм мазнини тази  седмица. В интерес на истината, така май ми е по-добре. Поне за мен - имам чувството, че съм се поизчистила добре тази седмица. Последните мазнини са най-трудни обаче и нищо чудно и да си внушавам. И тъй като не съм особен привърженик на екстремностите в диетата, реших днес да направя един по-богат откъм въглехидрати ден - ще да взема да позаредя - ама по културния начин този път :) Не ми се правеше много, но се опасявам, че ако продължа така, някой ден другата седмица ще озверея за сладко и всичко ще отиде по дяволите. И затова закуската тази сутрин беше:

7:30 - сандвич с хляб СЛ, гауда, пуешко запечен на фурната, след това още 1 филия СЛ препечена, намазана с медец (мммм от мария - страаашен е) и после 1/3 курабия СЛ с диетично сладко.
Мале закуска за шампиони. Добре че майка ми ми измъкна буркана с меда, че щеше да стане една ....

след малко отивам да тренирам, предполагам,че от толкова въглехидрати ще съм като фурия :)

Лек и усмихнат ден

Добро утро :)

вчера добре заредих:

след закуската последва зашеметяваща тренировка. Намерих в Т-маркет някакви бисквити от 80% плодове с овесено брашно без захар и подсладители. Жалко, че изхвърлих кутията да погледна на коя фирма са. Та взех си едни такива и една кутия медени сладки пак с овесени ядки и без подсладители и брашно. И една такава кутия си взех

след тренировката хапнах няколко
после 13:30 - дроб сърма с черен ориз около 150 гр, кисело мляко, зелена салата
15:30 - от двата вида бисквити, 1 кисело мляко
18:30 - 1 smoothie (био кисело мляко, ягоди, боровинки, малини), сандвич с черен хляб и  пиле, някакъв диетичен десерт от кисело мляко, плодове и овес
21:30 - санвич с ръжен хляб и филаделфия
ТАНЦИ МАНЦИ до 4 сутринта

тренировката - всъщност Мария вчера дойде доста късно  и не видя началото, което си беше брутално

комплекс
10 предни клека
5 военни преси
10 гуд морнинг
10 чукове

6 серии. Без почивка, изпълнено с лоста + 1,5 дискове. Начи 23 кг

след това
http://exercise.about.com/b/2005/10/11/exercise-of-the-week-side-lunge-with-windmill-arms.htm само че - в ръката сочеща нагоре гира 6 кг, тази надолу - 14 кг х8 повт  на страна
в кръг с
янди по 10 на страна
обратни преси на римското столче по 10
3 серии
15 мин интервало бягане

доста добре

айде отивам да тренирам пак

Добро утро! Честит осми март, за тези които са го празнували... аз май не съм от тях.

Отпразнувах го с първата си тренировка с 3-ки :)

клек
40 кг 1х5
50 кг 1х5
60 кг 1х1 (рекорд)
55 кг 3х3

набирания тесен надхват
5х3

лицеви опори с лакти до тялото
5х3

dragon flag http://www.youtube.com/watch?v=mjCMq2zkbOo
oобаче само слизането (слизане +качване дори и Павел прави едва едва. А каква мускулна треска имам сега от него лелееееее)
5х3

15 мин интервали крос тренажор
стречинг, сауна масаж, сън :)

Храната също си беше на ниво

9:30 - 2 яйца, кашкавал, филе
12:00 - 1 сл мед, половин курабия СЛ
ТРЕНИРОВКА
14:00 - веднага след тренировката - протеинов шейк
16:00 150 гр пиле на скара, зелена салата, извара
18:00 - berry smoothie ( 150 гр кис мляко, 50 гр ягоди, 50 гр боровинки, 1 сл овес и няколко капки подсладител - всичко това в бледера мммм)
20:30 сирене 50 гр, филе 100 гр, зелена салата с кедрови ядки, броколи

обхване ме творческо настроение и реших да си изпека сама курабийки. Станаха невероятни. Ето рецептата:

пол. чаша овес
1/4 чаша ленено семе
2 яйца
2 дози протеин
сушени сливи 10 бр нарязани
пол. чаша счукани лешници, бадеми
канела, джинджифил

всичко се омесва в купа и се пече 15 мин на 200 град.

Не стават много сладки, така че може би трябва да се прибажи стевия зз тези, които ги предпочитат по-сладки :) Но иначе стават страхотни. И са много лесни за изпълнение.

АМи това е от мен, лек ден на вас.

09.03.09
07:41

казано от Венцеслава Атилова на 09.03.09, 05:56:

dragon flag http://www.youtube.com/watch?v=mjCMq2zkbOo
oобаче само слизането (слизане +качване дори и Павел прави едва едва. А каква мускулна треска имам сега от него лелееееее)

Ууу, Венци, това изглежда много маниашко! Чудя се дали мога и едно такова да направя - дори и само надолу :)
Ще пробвам :)

Limka - упражнението е супер - ама е адски трудно - особено долу - аз долу изпускам и се чува едно “туп”

Малко снимки реших да кача....не че имам особена разлика ама ей така да ми се порадвате :)

Ето това са кукитата :) Много са симпатични

и :

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 09.03.09 15:23.

нов корем - май няма особено развитие, не знам

айде още

пак ръка

мдам, явно имам неосъзнат афинитет към розовото.... руса история

09.03.09
17:19

Страаааашна мацка, айде скрий се че ние трябва да си ходим. Мисля че пиците и бирите много добре ти се отразавят. :-)

09.03.09
17:32

Ей това е преса  ;-)

Дива, абе не знам за пицата ама си спомням, че бая услилия ми отне да си стегна мускулите, че да ми изглеждат така :)

Добро утро :)

Вчера не тренирах :) - Миналата седмица съм направила 6 тренировки. Луда работа - не съм ги усетила изобщо. Нещо пак се разболявам - боли ме гърлото и кашлям. така ще е в събота като се размотавах по сако....  Винаги съм се чудела - в такива случаи какво яде човек? Трябва ли да променя нещо?
И:
7:00 - 2 яйца, бла бла бла
10:00 - 5 кукита, 200 гр кисело мляко
12:30 - пилешко на скара 120 гр, зелена салата, зелен грах задушен
15:30 - и сегааааа - овесена каша с 1 сл мед, 1 банан (адски ме болеше главата, прецених, че е от въгл. глад и го забърках това - и помогна между другото. Не бях яла банан от години)
19:00 - 100 гр пилешко, 1 домат, филаделфия лайт 40 гр
21:30 - овчарска салата около 100 гр, 150 гр броколи запечени с кашкавал и синьо сирене

Ами това е , дано днес не ме боли главата следобед така, защото от тоя овес бая се подух - хич не ми хареса усещането.....

Цункииии и лек ден :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 10.03.09 06:21.

ER

10.03.09
09:00

Трескай повече витамини и антиоксиданти - аз така лекувам хреми/настинки и т.н. ... И малко повече въглехидрат, ако много си орязала, предполагам :)

10.03.09
09:32

Праскай високи дози Ц + L-Lysine !!
И имаш ебати релефа. !

10.03.09
10:08

Много яка преса :) И готин тен!
Супер си!

Лелеле страшна работа! Какво повече да кажа. Таа имаш ли си приятел  ;-P

Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 10.03.09 15:45.

BU

10.03.09
18:20

Венции...венци,венци... :)  Хубави снимки си правиш,научи и другите момичета така.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 10.03.09 18:21.

Леле  :red:  :red:  :red:  мерси на всички за комплиментитие
amnesia - с теб по-късно ще си говорим  ;-)
Тrashmetal -  е как виж, Лимка си слоьи снимки скоро, Мария си слага периодично, Весито също. Само Дива не можем да я накараме - но когато е готова, съм сигурна, че и тя ще “изгрее”.

Вчера все още ме болеше гърлото и главата, но пак по-добре от онзи ден.

Храна:
7:00 - 2 яйца, кашкавал, месо, 1 крекер Nairnst с 1 чл диетично сладко
10:00 - Protein berry smoothie - 200 гр кисело мляко, 1 доза протеин, 50 гр замразени боровинки, 50 гр ягоди, 1 сл овесени ядки
12:30 - 120 гр телешко на скара, зелена салата, гъби, чушки, 50 гр сирене, 3 крекера
15:30 - 3 крекера, филадалфия лайт, 30-40 грама останало телешко от обед
18:30 - протеин, 200 гр мляко 0.1%
Тренировка
21:30 - свинско на скара 120 гр,спанак с рикота и кедрови ядки 100 гр, зелена салата

Тренировката ми пак предизвика тихи възклицания в залата:
тяга 60 кг 5х3 ( 3 много много чисти повторения - доволна съм)

комплекс:
swing с 1 ръка х 5 на ръка
swing с обръщане х 5 на ръка
swing с 1 ръка х5 на ръка
и така 3 серии

50 бърпета разделени в 5 сериии по 10 през 10 сек (тука си изплюх дробчетата)
повдигане на крака от вис с гира 12 кг 5х8
интервалки 15 мин

Swing-овете с обръщане вече са ми като детска игра - днес успях да обърна без проблем, без да си натоварвам ръцете, и почти без да се удря пудовката в ръката ми. Мисля, че развивам дълбока любов към пудовките :)

Ами това е от мен - вдъхновена от готварската книга на Bill Philips - Eating for Life снощи си изпекох протеинов кекс от овесени ядки, трици, пшеничен зародиш, протеин. Стана yummmmyy. Ще да взема да си направя една тема за рецепти, където да качвам всичките си “произведения”.

Лек ден от мен :)

11.03.09
06:09

Венци, здравей!
Комплимент имаш и от мен за релефа :)
Можеш ли да ми покажеш какво е това “животно”:

казано от Венцеслава Атилова на 11.03.09, 05:46:

бърпет

че ми стана интересно... изобщо, твоите тренировки и упражнения са ми интересни като цяло и си ги следя :) Нали нямаш против...?

Winnie - как ще имам против - за мен е чест :) Бърпет - не знам как е на английски даже - и Павел питах и той не знае. И не мога да намеря клипче. Едно време в училище ни караха да го правим - ще се опитам да го обесня с думи (пък довечера ще накарам Павел да ме снима в залата) - значи клякаш, както си клекнал си поставяш ръцете на земята и си прехвърляш тежестта на ръцете. С подскок опъваш двата крака назад бързо, така че да станеш успореден на земята. С подскок пак връщаш в изходна позиция, и с подкок се изправяш. Всичко се прави бързо и динамично. Лудница е, задъхваш се и се изпотяваш яко,  за теб  специално ще позирам довечера :)

11.03.09
06:45

Привет и от мен, да това ми е познато, в клипчетата на Били Бланкс го има, той обаче го прави с ластици, и при опъването долу на краката успоредно на пода, да има съпротивление, ако има и ластици е още по яко :)

11.03.09
08:22

Казва се burpee ако е това :)

http://www.youtube.com/watch?v=c_Dq_NCzj8M

Limka да това е :) ЕЕЕ няма да се снимам начи :( хехе само, че пича го прави доста бавно - целта е колкото се може по-бързо да ги правиш.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1