СТРАШНО МНОГО МИ ЛИПСВАШ, МОМИЧЕЕЕЕЕЕ!!!!!!
АЗ ПРОДЪЛЖАВАМ КАКТО СИ МЕ УЧИЛА!!
ОБАЖДАЙ СЕ, КОГАТО ИМАШ ВРЕМЕ!!! 24 ЧАСА СЪМ НА ЛИНИЯ ЗА ТЕБЕ!!! НАМИНАВАЙ КЪМ НАС, КОГАТО ТИ СЕ УДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ, КОГАТО ЩЕ ДА Е!!
УСПЕХ!! И ТЕ ЧАКАМ ДА СЕ ЗАВЪРНЕШ!!! ЕДНО ТАКОВА ТЕРСЕНЕ И ПУСТО МИ Е БЕЗ ТЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!
Мнението беше редактирано от maria на 20.03.09 09:55.
20.03.09
12:07
I’m baaaaaaaaaaaaack :)
Хехе, споко бе Мария, тук съм, чета за успехите ти, гледам добре се справяш (за разлика от мен).... браво браво
Такам, проекта, който бях захванала ще се позабави малко - което е чудесно за мен - ще мога по-добре да се подготвя и да имам малко повече време. Така че отново съм на линия.
Отчета за предишните дни е направо плачевен. Тренировки от понед до сега - 0 (все още кашлям....)Храна, през деня що годе ок - но вечер трябваше да присъствам на множество официални вечери и количеството изпито вино направо не ми се смята.
Резултат - обвита съм в прекрасен слой мазнина и водица. Плочки - 0. Мамка му. Като си видя снимката от аватара и се депресирам - 3 месеца усилия си отидоха точно за 2 седмици. Но такъв е живота - има си ups annd downs, понякога има и по-важни неща от релефа. Според Павел задържам и голямо количество вода и с моя бърз метаболизъм за около 2 седмици би трябвало да се върна пак във форма. Дано стане - за целта ще трябва да съм по-стриктна с папането тия 2 седмици, че не се ли оправя “уйде коня у рикЪтЪ”. Хмм, даже се замислих дали да не направя ударно една ВМ–НВД, ама не съм много сигурна долколко ще ми издържи психиката и дали няма да превъртя за въглехидрати. Още го обмислям. Ще трябва пак да започна да смятам кал, мазн, въгл.
Храна за днес до момента:
9:00 (12ти рожден ден на Червило снощи - прибрах се в 3 спах до 9 - лукс) - 2 яйца, 50 гр гауда, 50 гр шунка
11:30 - 200 гр кис. мляко, 4 ягоди, 1 сл трици, 20 гр бадеми
13:30 - 130 гр пилешко на скара, салата домати и краставици, 1 филия СЛ
Днес ще се престраша да отида да тренирам ( 3 дни не съм и вече не ме свърта). Дано да не си изкашлям дробовете.
Ами мили ми сладури, това е около мен, общо взето вместо да напредвам аз назадвам....
От хаповете е, Венци! И аз съм им сърбала попарата на тези Ясмини... докато си ги пийваш си суха, после става една не много розова картинката.
Оправяй се с грипа :)
20.03.09
15:41
Ама аз не съм ги спирала.... не е от хапчетата Уин, от храната и алкохола е....
21.03.09
06:11
Добре, вчера стигнах до залта, а и храната ми беше ок. Започвам 2ри период от дневника си - Да попражим нанесените вреди :)
храната:
(продължение от вчера)
16:00 - 100 гр пуешко месо, извара 30 гр, 1 домат
18:30 - протеин, мляко 1% 200 мл
21:00 - пилешки гърди 120 гр, зелена салата с кедрови ядки, броколи
22:30 - кис. мляко 200 гр, извара 50 гр, 1 чл какао, подсладител
Тренировката ми беше един лек комплекс. Ще правя само леки комплкексзи следващите 2 седмици - да не натоварвам имунната система много, а и да чистя:
squat x 10
good morning x 10
push- press x 10
bent over barbel row x 10
5 серии 30 сек почивка между сериите
планкове на топка 3х1 мин
15 мин интервално бягане
Давам си 2 седмици срок да се вкарам пак във форма. На 31ви ще кача пак снимки да видим дали съм се справила.
Лек ден от мен :)
22.03.09
06:55
Добро утро :) Как обичам неделите....
Такаааа за вчера - добра храна и тренировка ;) Доволна съм. Тренирах сутринта - сутрин честно казано м и е много по-добре да тренирам, ама няма как....
Храна:
07:00 - обичайните 2 яйца с кашкавал и шунка
ТРЕНИРОВКА
11:00 - протейн, 200 мл мляко 1,5%
12:30 - пилешко на скара 150 гр, зелена салата, домат, половин филия СЛ
15:30 - 2 парчета пуешко филе намазани с извара и 1 чл лютеница, 200 гр кисело мляко
18:00 - още 100 гр кисело мляко
21:00 - 120 гр пилешко, спанак с рикота 10 гр, зелена салата с кедрови ядки
Май пак прекалено много протеин ми се връзва за моите кг.
Днес малко ще разнообразя с телешко, че от това пиле ще ми пораснат крила вече.
Тренировката:
high pull x 10
bent over barbell row x 10
romanian deadlift x 10
front squat x 10
5 sets 30 sec rest
20 мин интервално на крос-тренажора.
Общо 40 мин - това си беше направо кардио тренировка - изпоти ме яко :) Малко ми липсват 5х5 честно казано, ама за 2 седмици ще издържа. Смятам в понеделник да отида на спининг в Кемпински - там инструктoрът е толкова брутален, че маха седалките на колелата ..... за да не сядаш... лудница е :)
Цунки на всички
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 22.03.09 08:01.
Венци, откъде си намираш крос-фит комплексите?
Ровичках из нета и намерих някакво самъри обаче само с Bodyweight комплекси... В сайта crossfit.com има дoста филмирани WOD, но всичко, което успявам да намеря е видеота, и ми идва малко много времеемко да ги свалям и гледам всичките, за да подбирам...
Та, ако си намерила някой друг източник, където са изписани (не филмирани), би ли да споделила?
22.03.09
08:06
Limka .... ами Павел ми ги измисля (все пак нали ми е персонален инструктор и той някаква работа да върши) - разрови ми се из дневника по-назад има много вариации на комплекси които съм правила.... намерих и 3 много добри комплекса в t-nation http://www.t-nation.com/article/bodybuilding/complexes_for_fat_loss
Ще поствам всички комплекси, които правя следващата седмица - и ще пиша кое как ми е подействало. От вчерашния например задното бедро и дупето яко са се стегнали
Limka…в youtube-to…има доста добри клипчета, даже и някой лекциики можеш да случиш да гледаш, в USA хората са взели доста сериозно крос-фит-а, има и няколко гуру-та..:)))...някой го препоръчват горещо, други го отричат тотално, аз лично съм голям фен и резултатите за впечтляващи-като тренировка за обем е уникално...
22.03.09
13:02
slavko - аз пък ползвам кросфита за чистене - ама това си зависи от повт, кг, диета и тн, при мен дава много добри резултати :)
cedar - с лоста 20 кг ги правя. Ако преценя слагам и по 1 диск 1.5 кг тоест 23 кг, но повече от това не съм вдигала - идеята на кросфита когато го ползвав за изчистване е не толкова килограмите, колкото темпото и малкото почивки между сериите. Пък и 10 повт военна преса с повеяе от 23 кг не мога да изкарам....
Мерси Венци,
Аз ти прегледах няколко пъти дневничето за такива комлекси ;)
Ще ги пробвам. Определно много ми хареса натоварването - перфектна тренировка хем за издръжливост, хем относително силова (към края особено силова :) )
Ще продължавам да крадвам ;) С твое разрепение, де... Просто ми се щеше и аз да допринеса към кросфит маниата :)))
Slavko, 10x и на теб :) Има много материали...време трябва само...аз искам за 2 дни да ‘попия’ всичко в нета...ама не става :)
Мнението беше редактирано от Limka на 22.03.09 13:18.
22.03.09
13:59
лимка - кради, кради с пълни шепи :) дано и при теб имат същия резултат като при мен :)
23.03.09
05:33
Добрютрю ;)
Вчера не тренирах - дадох си пълна почивка :) За сметка на това обаче се обзаведох със синтракс нектар (шоколадов трюфел мммм), стевия, нови ръкавички и няколко мостри Fyre :) Мерси tonu :)
И така храната:
08:00 - 2 яйца, 50 гр кашкава, 50 гр пуешко
11:00 - 200 гр кис. мляко, 1/2 доза протеин, 5 ягоди (всичко в блендера и айдеее)
14:00 - 120 гр телешко на скара, 00 гр спанак с рикота, зелена салата
16:30 - не издърьах - трябваше да пробвам новия протеин - и 1 доза протеин 300 мл мляко
20:00 - 120 гр телешко, 150 гр зелен боб, зелена салата
22:30 - 30 гр рикота, 30 гр извара, 30 гр кис мляко, боровинки -20-30 гр
Добре изглежда, но май пак ми е била малко - тази сутрин се събудих озверяла от глад. Изпих 1вото хапче Fyre на гладно - засега нищо.
ХАйде лек ден от мен :)
23.03.09
09:25
Лакомо дупИ :) Ама да, преди тренировката ще ударя 2 (и ще счупя спинъра сигурно хехе)
23.03.09
19:38
Лелееее малеле - този спининг беше брутален :)
Днес ми се струва, че попрекалих малко с храната:
06:50 - файър 1 хапче
07:00 - 2 яйца, 60 гр кашкавал, 50 гр гауда
10:00 - протеин с 250 мл мляко 1.5%
12:00 - 120 гр пилешко на скара, зелена салата с домати и зелен боб, извара около 50 гр, филия и половина СЛ
15:00 - 3 ръжено-пълнозърнести сухара с филадалфия лайт и пушена сьомга
18:00 - протеин с мляко (пристрастена съм)
18:30 - 2 хапа файър
СПИНИНГ
21:00 - пуешко на скара 130 гр, зелена салата, 4-5 маслини, сирене 30 гр
ПП УЖАС - сметнах си храната - протеина ми отива към 180 гр - нищо чудно, че ми е супер подуто в момента, въглехидратите и мазнините са ми адски малко - по 67 гр (от които 10 гр фибри) и 66 гр съответно. А калориите са 1750. Поне калориите са ок ...
Хм, ще почна протеина да го пия с вода само, че половин литър мляко не си е шега.
втората доза файър я усетих много добре - страшен прилив на енергия, мисля, че ако не беше той едва ли щях да издържа спининга. А спинингаааааа лелееееее - аз си мислех, че съм издръжлива, но заклевам се толкова интензивно кардио не съм правила никога. Изпотих се меко казано жестоко, задъхах се, накрая вече едва въртях. Лудница - и да наистина се кара без седалки - тоест 45 мин въртиш прав. Сряда пак съм там :)
Доволна съм. Аха аха и ще си върна релефа :)
Хайде лека ви вечер
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 23.03.09 20:44.
24.03.09
14:14
казано от tonu на 24.03.09, 10:39:
Този инструктор е ненормален (с извинение) но да ви маха чак седалките ....
ти мани това, че ти маха седалката ама ако не правиш нещо както трябва и почва примерно “Венцеславооооооооооо кво си ми го развъртяла тоя задник, няма мъже зад тебе” хахахаха щях да падна :lol: Луд е наистина, ама така не се бях натоварвала и потила отдавна. Притеснявах се да не би от файър-а да не мога да спя - ама къде ти като пън заспах в 10:30.
24.03.09
20:45
Еху,
днес беше добър ден :)
Каква тренировка направих ехааа :)
Отдавна не бях правила силова, а днес си беше доста тежко
напади х2
отпади х2
и напади настрани х2
с пудовката 16 кг в ръка - ръката сгъната в лакъта - тоест обръщане, напад, отпад, напад на стани, смяна на ръката и продължавам с другия крак :) 5 серии
после
С 2те пудовки по 16 кг - обръщане, напад, отпад х 1, смяна на краката - и така 3 серии
набирания тесен надхвад, но с помощ - имаше един лост под краката ми
5 серии х 3
набирания - подскок и бавно пускане надолу 5 серии х3
набирания - само повдигане с гърба - тоест много малка амплитуда
5х3
лицеви опори - 30% 5х3 със задържане по 10 сек долу
странични планкове - но updated version - докато съм в планк cable-pull 8 kg 2 серии х 1 мин на страна
и сега идва черешката на тортата :)
SWING С ГОЛЯМАТА ПУДОВКА 32 КГ
3Х5
3Х10
Ихаааа разцепих дупарата
15 мин интервали на пътеката :)
Страшна тренировка :)
Храната
07:00 - файър 1 хап
7:30 - 2 яйца, гауда, месо
9:30 - протеин, 200 гр кисело мляко, 1 сл овес
13:30 - 150 гр пуешко, тиквички на скара 150 гр, рикота 60 гр, 3 сухара Finn crisp fibre
17:00 - 2 филии ръжен хляб намазани с филаделфия лайт и пушена сьомга около 30 гр
18:30 - файър 2 хапа
ТРЕНИРОВКАТА
21:30 - телешко на скара 120 гр, домати, маслини 5-6, котидж 30 гр, броколи, тиквички
Този файър е лудница. I’m in love :red:
Tова е от мен, следващата тренировка ще е кросфит със сигурност! Само дето Павел отказва да ме научи на обръщане с лост - трябвало да изчистя техниката с пудовките първо и след това. Пфу!
25.03.09
21:06
I’m back in the game baby woohoo
Гадното циклище най-накрая дойде. мама му.... ама отдавна не му се бях радвала така :)
И та днес храна и тренирожка пак на 6 :) Стува ми се, яе от файр-а апетита ми е понамалял или е от гостите нинам или пък си въобразявам
Първо храна:
07:00 - обичайното
10:30 - нектар 1 доза с вода. С мляко е по-добре ама ще го намалям няма как
11:30 2 хапа файър
12:30 - пилешко филе 130 гр, зелен бобец, 2 сухара finn crisp
15:00 - oще 3 сухара, сьомга 30 гр, 40 гр пилешко филе, котидж 50 гр
18:00 - кисело мляко 200 гр, котидж 30 гр, трици 1 сл
19:00 - 2 хапа файър доза л-карнитин
ТРЕНИРОВКА
21:30 - свинско 120 гр, зелена салата, извара 50 гр, кедрови ядки 10 гр
Тренировка - днес кросфит :) и то какъв :)
Комплекс
тръстър х 10
тяга х10
чукове х10
странична мелница х 10
всичко с дъмбели 10 кг. 5 серии без почивка. Иха. Честно казано с дъмбели е много по-трудно от с лоста.
След това планк на лакти 1 ръка http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-hold-a-single-arm-plank-195245/ 5x3 смени на всяка ръка. Това е вече любимото ми за корем. Разказа ми играта
70 бърпета 10 през 10 сек
равновесие на колене върху топка - 3х 30 сек :)
Доволен :) Лека нощ.
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 26.03.09 05:31.
26.03.09
20:45
Днес не тренирах - семеен празник трябваше да присъствам, пък и 3 дни подред тренирах.
Храна:
07:00 - 2 яйца, кашкавал, месо
10:00 - Нектар 1 доза + 100 мл мляко и микс замразени боровинки + малини. Всичко в блендера ммммммммммммммммммммммммммм. Нектара определено е по-добър от Оптимум - става по-плътен на вкус, държи ме и по-дълго сита. От друга страна пък няма въглехидрати и мазнини. Абе ще повторя със сигурност. Даже сестра ми го налази този та май няма дълго да издържи
12:30 - мишмаш с извара 200 гр, пилешко 100 гр, 4 сухара
15:00 - 2 филии ръжен хляб, котидж 40 гр, 2 парчета шунка
20:00 - зелена салата, свинско на скара 130 гр, кашкавал 1-2 парчета, малко останал мишмаш
имах голяма дупка от 15 до 20 часа ама нямаше как - трябваше да отида на фризьор, което при мен отнема около 3 часа (пусто му и русо), и докато се прибера после...... трябваше да си взема една доза протеин да изпия (но както казах пусто му и русо....)
ами това е от мен засега. Събирам кандидати за спининг в неделя от 3. Мария? Anybody?
:bug: Ти полуде ли?! Как така ще издържа 45 мин БЕЗ СЕДАЛКА-А-А-А !?!?!?
П.П. Тошко ми е обещал да ходим на един платен язовир тука край София за риба. Голям манияк е!! А ПЛАТЕН - щото поне да съм сигурна, че ще ми налови пъстърва или там каквато риба има, НО СЪМ МУ ПОСТАВИЛА УСЛОВИЕ: ДА СТАВА ЗА СКАРА!!!
Мнението беше редактирано от maria на 27.03.09 07:41.
27.03.09
08:16
Абе не бе споко, в спарта в неделч ИМА седалки. Този без седалките е в кемпински успокойте се и двамата :)
27.03.09
20:16
Здравейте,
така добре започналият ден днес.....приключи не толкова добре. Не че нещо особено се е случило де... просто доброто насторение ми се изпари. Имам чувството, че не напредвам изобщо последния месец а точно обратното....
Ще ми мине - както и да е
Храна:
07:00 - 2 яйца, кашкавал, месо
10:00 - Нектар със 150 мл мляко и малко вода (това май ми стана любимото хранене за деня)
12:30 - телешко 130 гр, спанак с рикота 50гр и 1 яйце, 1 домат, 2 сухара
16:00 - 1 курабия СЛ, кис мляко 200 гр
18:30 - още 200 гр кис мляко, 30 гр извара, боровинки 30 гр
ТРЕНИРОВКА
21:30 - риба 150 гр, зелена салата, кашу 20 гр
Тренировка:
Тяга с 1 ръка 30 кг 5х5
набирания с помощ 5х3
пуш преси 25 кг 5х5
изометрия с кабели за трицепс (това зщо ме накара Павел да го правя - noo idea) - 3x 30 sec
swing с пудовка 16 кг - 70 10 през 10 сек
15 мин интервали на крос тренажора
Имам чувството, че нищо не правя.....
Айде лека от мен
Венци, кажи малко за телешкото - готово ли си го купуваш или сурово и ти си го правиш?
Защо не ядеш овес?
28.03.09
09:43
казано от Cedar на 28.03.09, 07:29:
Венци, кажи малко за телешкото - готово ли си го купуваш или сурово и ти си го правиш?
Защо не ядеш овес?
Не си купувам нищо готово... просто не мога да се доверя на някой друг - аз дори на майка ми не й давам да ми готви храната.
Телешкото си го купувам охладено - обикновено бонфилета или вайсбрат. Вайсбрата по принцип е най-крахкото и най-доброто, но е супер скъпо .... то телешкото по принцип си е скъпо. Начуквам го леко (хахах) и после мариновам със зехтин и подправка Котани аржентина - има в Метро - едни огромни кутии са. И бум в хладилника. Мариновано държи около седмица. Сутрин си вадя колкото ми трябва и си го пека по мин-две на страна на оребренич тиган (аз го обичам кърваво, полусурово иначе като изсъхне ми е адски жилаво). Понякога си правя и следната марината, с която месото става адски крехко:
2 скилидки чесън смачкани
1/3 чаша соев сос
1 сл балсамико
1 чл джинджър
1 чл черен пипер
Става УНИКАЛНО - адски ароматно и с лек сладък привкус от балсамикото. Тази доза е за около 500 гр месо. НЕго го пека във грила на фурната по около 5 мин на страна на 230 градуса. става много крехко така.
А овес не ям.... щото не ме кефи. Сутрин си ям яйцата - аз съм на мнение, че п+м е по-добра закуска от овес, а после не ми се занимава да мъкна ядки из офиса. Не знам, нямам навик просто май..... що?
28.03.09
10:22
Само да се похваля :) ГАДИНАТА ПОЧНА ДА МЕ УЧИ НА ОБРЪЩАНЕ ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
28.03.09
10:43
казано от Cedar на 28.03.09, 10:27:
Ами питах за овеса, защото не го бях виждала в храната ти.. :)
абе от време на време разнообразявам с него ама.... не ми е любим хич
казано от Венцеслава Атилова на 28.03.09, 10:22:
Само да се похваля :) ГАДИНАТА ПОЧНА ДА МЕ УЧИ НА ОБРЪЩАНЕ ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Уффф, и мен снощи Vic се опитваше да ме учи...ама голяма жена съм...не схващам и толкова...
А и това рамо как боли на обръщането не е истина...
НО, ядосах се, че не мога да го правя и ще го науча аз него (обръщането де)!!! :))))))
28.03.09
11:19
казано от Limka на 28.03.09, 10:56:
Уффф, и мен снощи Vic се опитваше да ме учи...ама голяма жена съм...не схващам и толкова...
НО, ядосах се, че не мога да го правя и ще го науча аз него (обръщането де)!!! :))))))
о Лим, не ми говори -аз си разбих ключицата. Но обръщане и изтласкване са две от най-трудните движения. Професионалистите се учат на това с години....споко и ние ще се научим, но отнема време. Аз обръщане с пудовката (което е уж по-лесно) се учих почти месец и още не е мн добре.
казано от Венцеслава Атилова на 28.03.09, 11:19:
казано от Limka на 28.03.09, 10:56:
НО, ядосах се, че не мога да го правя и ще го науча аз него (обръщането де)!!! :))))))о Лим, не ми говори -аз си разбих ключицата. Но обръщане и изтласкване са две от най-трудните движения. Професионалистите се учат на това с години....споко и ние ще се научим, но отнема време. Аз обръщане с пудовката (което е уж по-лесно) се учих почти месец и още не е мн добре.
Хахаха...ключицата, да...голямо блъскане :) аз нямам синьо днес, обаче като се пипна там и болиии...
29.03.09
06:19
Здравейте, да пусна отяета за вчера:
храна:
07:00 - както винаги
ТРЕНИРОВКА
веднага след тренировката - още не се бях изкъпала даже : половин курабия СЛ
15 мин след това - 1 доза Нектар
13:00 - пилешко 130 гр, зелен бобец 150 гр, 1 домат
16:00 - 100 гр шунка, филаделфия лайт, 1 сухар
18:30 - ядки микс 20 гр
20:30 - телешко 130 гр, зелена сата, рукола и тн зелении, пармезан 10 гр
23:00 - извара 50 гр, кис мяко 100 гр
Иха 7 хранения. Изварата накрая я сложих с надежда да не се събуждам пак в 7 сутринта умряла от глад, все пак днес е неделя, мога да поспя малко, но не би ..... 7:30 Динг Донг
Тренировката беше подобаващо добра:
обръщания - около 30 докато схвана за кво иде реч
после
комплекс
обръщане х10
преден клек х 10
преден клек + пуш преса х 10
чукове х 10
3 серии 30 сек почивка с лоста 20 кг
след 30 сек
30 тяги с 30 кг
30 клека с 30 кг щангата зад врат
след 30 сек
повдигане на прави крака от вис - до отказ -29
половинки коремни преси - до отказ -20
коремни преси на римско столче -половинки - до отказ 20
пак повдигане на крака до отказ - опааааа тука вече на 10тото умрях.
Вчера тренирах с любимите шорти и самочувствието се завърна. Е доста помогнаха и учудените мъжки погледи около мен - един даже дойде при Павел да го пита как така съм толкова слаба пък силна - и му препоръча да ми дава упражнения на машини хахахаха, че така съм можела да се конкурирам с момче.
Вчера ми беше доста динамичен ден като цяло - изоставиха ме сама да се оправям на работното място и се разкатах от слизане до склада. Сигурно поне 50 пъти съм слязла. Кефче :) Готин ден, и времето беше супер. Не съм правила зареждащ ден от ....10 дни май ще станат. Ама нямам никакво желание, а и сестра ми утре има РД и не знам дали ще успея да издържа на натиска да не изпия някоя и друга чаша вино..... Не знам как, семейството ми вече от повече от година така и не се е научило да не ме натиска за такива неща - само се опитват да ме натъпчат с боклук.
АМи това е:) Лек ден.
казано от Венцеслава Атилова на 29.03.09, 06:19:
Вчера тренирах с любимите шорти и самочувствието се завърна. Е доста помогнаха и учудените мъжки погледи около мен - един даже дойде при Павел да го пита как така съм толкова слаба пък силна - и му препоръча да ми дава упражнения на машини хахахаха, че така съм можела да се конкурирам с момче.
Хихи, само така, Венци! Ти навярно нямаш видима (за всички околни) причина да си провесила нос...ама...всичко е в главите ни damn it! :coolgrin:
И...кво си ги метнала тия тежките тренировки да комплексираш момчетата?! Я, от следващия път, само на колело/ крос тренажор, аддуктор/ абдуктор до главозамайване и няколко серии за трицецс и рамо, но задължително с цветни, по възможност розови или лилави гирички! И никакъв бицепс! Ще вземе да порастне! ;)
Мнението беше редактирано от Limka на 29.03.09 06:59.
и само да допълня ...
с трицифрено число от повторения... иначе не е интересно особено на абдуктор 8)
Аз пък си мисля, че е по -важно да правиш нещо за тялото си независимо дали с розови гирички, хиляди повтораения или с големи щанги. Важното е всеки да прави това което му е приятно. ако правиш нещо насила едва ли ще има голям ефект, да не говорим че ще се отрази и на психиката и на мотивацията за тренировка. За това аз уважавам и тези които тренирот по женски, така да се кажа и тези които тренирот тежко. Просто трябва да има движение и хубава храна, много усмивки и позитивно настроение.
29.03.09
13:59
казано от Limka на 29.03.09, 06:58:
казано от Венцеслава Атилова на 29.03.09, 06:19:
Хихи, само така, Венци! Ти навярно нямаш видима (за всички околни) причина да си провесила нос...ама...всичко е в главите ни damn it! :coolgrin:
Мдам, Лим, това при мен е голям проблем - колкото и да е хубаво да си перфекционист от гледна точка на това, че се стремиш винаги към целите си и почти винаги ги постигаш, е доста натоварващо за психиката. Аз никога не съм доволна от себе си. Винаги си мисля, че може повече, че не съм дала 100% и това ми играе лоша шега. Когато примерно някой ми направи комплимент, не казвам благодаря ами винаги го приемам леко скептично - от сорта на “абе тоя кво ме баламосва сега”. Не съм се научила да се харесвам сама себе си колкото и кофти да звучи това. Все си намирам за какво да се хвана ....
Дива, всеки който е решил да направи промяна и да живее здравословно заслужава уважение. Това не го оспорваме. Всеки си има обаче и собствено мнение относно модела на тренировки и хренене - и в крайна сметка сме хора няма как да не спорим. Всеки си има и резлични цели. Щом постигаш резултати, които теб те задоволяват с малките тежести и многото повторения, продължавай така. В крайна сметка е важното ти да се чувстваш добре и щастлива от тренировките си, а какво ние си говорим за розовите гири... ;) Има място за всички под слънцето.
Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 29.03.09 13:59.
Венци...едва ли имаш идея колко добре те разбирам... :) Аз съм същата животинка ;)
Дива, безспорно си права. Не съм искала да засегна теб или някой, който тренира по женски - това си е избор на всеки трениращ!
Иронията ми беше към повечето момчета из залите, които имат много и дават много акъл, и в чиито виждания ‘женският’ начин на трениране е единсвеният възможен и препоръчителен начин за една жена...просто защото обратното ги комплексира...