Еми мисля че така е идеално като за първи път да го пробваме...Станахме 4-ма от Варна мисля че е добре..Аз ,моя приател,CheFolino и Svilen.Ако сте навити пишете ЛС за някви телефони ,скайпове да разменим и ще се разберем вече.... Иначе за местонахождението на склада няма проблем...Знам къде е точно. ;]
Мнението беше редактирано от AiR на 30.03.09 23:35.
казано от CheFolino на 30.03.09, 21:26:
суроватъчният сутрин веднага след ставане на гладно и след тренировка , може и 30 -40 мин преди тренировка , в нетренировъчни дни сутрин на гладно и по някое време следобяд м/у храненията , а казеина преди лягане
мерси много аз мисля така да направа като за начало да си зема един американски протеин за тренировъчните дни като например този http://nutrillion.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=534 ,дали е удачен,защото аз трябва доста да качвам или има нещо по хубаво за горе долу тези пари,някои ако знае много ще съм благодарен да посъветва.А в нетренировъчните дни суроватъчен от склада.
Мнението беше редактирано от comitment на 31.03.09 05:49.
31.03.09
10:40
Абе ся се сетих, тоя протеин концетрат ли е суроватката 80%
И аз днес ходих до склада в Пловдив но ми казаха,че по принцип не са имали 80% а само 65% който е свършил в момента,като питах за цената и ми казаха че е 15лв.-страно защото тука чета за цена от 10?
И аз бях днес до склада в Благоевград , всичко е наред , но нямат 80% , дали са го всичкия на фирма за фитнес храни , останал им беше само около 5 кила 65% , за който ми казаха , че само ченгетата са го били купували ( не чатнах защо ) . Та аз взех 2 , по 8.86лв. килото . Пих една доза и мога да кажа , че вкуса е дооооооооооооста гаден , дайте ми предложения за подсладител :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 31.03.09 13:48.
днес взех 3 кила от склада в горна оряховица 65%,казаха че съвсем скоро ще има 80%,взех го на 8,40,пих един шейк разтворен с блендер-с бъркане просто няма начин и мога да кажа че вкуса е страхотен-истинска суроватка,една идея по сладка(никога не съм харесвал сладкото),взех и кило креатин за 15лв,прилича на креатин и при допир и на вкус,така че съм доста доволен за сега в общи линии.
31.03.09
16:44
Никой ли няма да каже концетрат ли се води протеина, интастен ли какво житовтно е по-принцип и колко лактоза има?
Лактозата е 20% на 100 протеин , води се концентрат Whey 65% . Отгоре на втория ред пише : http://free.hit.bg/blades/wheypro65.jpg
П.П : КАЖЕТЕ КАК ДА СИ ГО ОВКУСЯ , ЧЕ СИ ИЗПОВРЪЩАХ ЧЕРВАТА :(
Мнението беше редактирано от Гошко на 31.03.09 16:57.
31.03.09
17:05
Гошко аз за 80%-ния питах,мерси все пак.Относно овкусяването, разбрах че в същият склад продават и овкусители.Трябваше направо на място да питаш и да си земеш някакъв.
Питах мацките там , но ми казаха , че по-малко от кило овкусител не мога да взема , което не е оферта , трябва ми не повече от 20 грама , защото реално погледнато овкусителите са си чиста захар . Дадоха ми предложение да взема ванилийки на прах от магазина и да смеся , но не знам дали ще стане , идей ?
31.03.09
17:35
Идеи - какао или ванилийки :)
Само във Варна ли не продават на дребно ? Чета, че по другите градове хората купуват по 1-2 кг ?!?
01.04.09
12:52
Така..току що си идвам от склада им в Русе, купих 10 кг 80% за 93,60лв което си е далавера отвсякъде,за съжаление в Русе нямат казеинат и л-карнитин.А и да имаха като им казах, че искам само 500 гр л-карнитин ме погледнаха лошо,щото разфасовката им била 25 кг хахаха. Ей ся пробвах доза от протеина,и искам да ви кажа че все едно бях засмукал вимето на крава и дърпах здраво,още се оригвам на мляко.Мисля че точно такъв вкус би имало една истинска суровата - натурална,неовкусена. За който се интересува да кажа че на етиката пише че има 75% протеин,10% лактоза и 5% мазнини.След като направим изследването ще видим дали сме се прецакали.Аз искам да питам някой пил ли е вече л-карнитина и ако да,дали е доволен?
01.04.09
18:43
казано от Aleksandar Marinov на 01.04.09, 12:52:
Така..току що си идвам от склада им в Русе, купих 10 кг 80% за 93,60лв което си е далавера отвсякъде,за съжаление в Русе нямат казеинат и л-карнитин.А и да имаха като им казах, че искам само 500 гр л-карнитин ме погледнаха лошо,щото разфасовката им била 25 кг хахаха. Ей ся пробвах доза от протеина,и искам да ви кажа че все едно бях засмукал вимето на крава и дърпах здраво,още се оригвам на мляко.Мисля че точно такъв вкус би имало една истинска суровата - натурална,неовкусена. За който се интересува да кажа че на етиката пише че има 75% протеин,10% лактоза и 5% мазнини.След като направим изследването ще видим дали сме се прецакали.Аз искам да питам някой пил ли е вече л-карнитина и ако да,дали е доволен?
Ако не ме лъжат сметките излиза с 6.4% по-насметка от по-нископроцентния вариант, а като бонус и два пъти по-малкото лактоза от него, което вече го прави смислен вариант дори при НВД. Тук чух положителни мнения за л-карнитина, да видим. Само не знам дали на мен ще ми дадат 70 - 80 грама, хаха, аз отначало исках даже 50 ама викам айде малко повече. Ама повече от 100 не ми трябват - имам си на Трек.
П.С. Макар да не е много пари чувала, все още се страхувам да си купя, не искам накрая да се окаже че съм пил сухо мляко и нишесте. Иначе като говориш за натуранлна неовкусена суроватка, се сещам за един продукт, който струва точно...6 пъти повече. Този протеин е толкова евтин, че ако е истински, направо ми е жал като давам пари за храна - излиза 3 пъти по-евтино дори от яйцата!
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 01.04.09 18:46.
01.04.09
18:56
Хахах много си прав Гоше,виж не съм пил оня скъпия дето и 2мата говорим за него неовкусения ,но за тези пари които дадох съм ДОВОЛЕН! Двойно подчертано! На изследването даже и 50% да излезе пак файда за тези пари! Не е ли така? Забравих да спомена,че съм дал от ноември до сега над хммм 2000 лв за добавки,което означава че не се скръндзя :) Просто щом мога най-важната добавка да я взимам като американец,мисля така да правя занапред и да забравя за яките етикети.Освен ако не излезе че пия отрова де :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.04.09 18:59.
01.04.09
19:18
казано от Aleksandar Marinov на 01.04.09, 18:56:
Просто щом мога най-важната добавка да я взимам като американец,мисля така да правя занапред и да забравя за яките етикети.
Хехе, ами малко по-нагоре в темата казвам същото със абсолятно същите думи! Нещо имаме общо с тебе, сега виждам датата, на която сме се регистрирали, хаха. Ако излезе че е 50% и 40% въглехидрати, ще го пия само за маса. Ако излезе квото пише - даже и за релеф. Само да не излезе че е просто имитация, и дефакто няма протеин. Дано. Иначе и ако е отровен де... Ама той нека да има протеин! Хаха, ние билдерите обичаме да се тровим... :P
кога ще излязат изследванията,някой захванал ли се е изобщо?
Ако не давайте да предприемаме нещо
01.04.09
20:38
казано от Svilen на 01.04.09, 20:19:
кога ще излязат изследванията,някой захванал ли се е изобщо?
Ако не давайте да предприемаме нещо
Ами виж в темата от същия раздел в който е тази и дай пари когато стане нужно! Аз честно казано искам да изследвам САМО този протеин.
02.04.09
12:55
Хм, за къжаление каквото научих днес от Пазарджишкия склад беше че дават на дребно само 65% суроватка, от другите продукти не. Ако някой желае, може да си поделим известно количество л-карнитин, но аз не искам повече от 150 грама. В смисъл цял чувал няма да купувам, но ако някой може да си купи по-малко на дребно и желае да раздели малко с мен, моля да каже.
02.04.09
13:41
Стегнете се малко бе, мислите ли 4е 15 лв/кг суроватка е ка4ество???????????
Абе пичове дайте адреса на склада на тази фирма в Русе,че ми е най-близо до Варна.Може от Варна да организираме едно ходене няколко човека да си понакупим по 5-10 кила протеин.Хахахаха ако този протеин излезе нещо що годе свестно това лято ще съм ГОЛЯМ :)
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 02.04.09 17:19.
02.04.09
17:21
Ако ще тоя протеин да излезе по свестен от на НАУ, Оптимум, Синтракс и всички останали, пак ме съмнява да си ГОЛЯМ за лятото само от него ;)
02.04.09
18:07
Георги,другата седмица ще ходя да видя за л-карнитин,ще ти пиша ако взема и мога да ти пратя.
02.04.09
19:41
казано от XZANDER на 02.04.09, 13:41:
Стегнете се малко бе, мислите ли 4е 15 лв/кг суроватка е ка4ество???????????
Не, но тя затова е 8 лв/кг. Това, виж, може да е качество. :)
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 02.04.09 19:55.
02.04.09
19:56
казано от Aleksandar Marinov на 02.04.09, 18:07:
Георги,другата седмица ще ходя да видя за л-карнитин,ще ти пиша ако взема и мога да ти пратя.
Благодаря, преди това обаче аз ще видя нямам ли път през София - там нали дават. Впрочем нека да питам запознатите - ще ми дадат ли 100-150 грама? Това даже е максимумът, повече не ми трябва.
В Горна хващаш пътя за гарата и точно срещу бензиностанция ЕКО се пада.Има и други складове,ама като поразпиташ малко бързо ще го намериш.
0618/6 42 11 - звъниш и питаш , и да не забравиш да кажеш дали има 80% зад баира...
Ще ходя утре до Пловдив!Кажете ми къде им е склада адрес,телефон...???Майка ми работи по разни лаборатории мисля да им пусна продуктите за изследване да видим за какви ла*на на прах иде реч....
03.04.09
09:44
Ми виж в сайта от първата страница, там има. И ако може, би ли питал дават ли л-карнитин в малки дози? 100-на грама? Ако не забравиш питай моля те, за да знам да идвам ли да си взема.
П.С. От сутринта съм изпил 150 грама от протеина...
03.04.09
09:47
казано от Георги Николаев на 03.04.09, 09:44:
П.С. От сутринта съм изпил 150 грама от протеина...
И как го усещаш.
03.04.09
09:51
Ами от час не е писал,да се надяваме ,че не протеина е причината :) :) :)
и аз четвърти ден пия по около 150гр на ден разделени на четири,но ми прави впечатление че като го изпия почти веднага огладнявам,а съм ял преди 2 часа,докато предишната суроватка коята пиех (Bargain Whey на ASN) ме задържаше сит за малко по-дълго време.
03.04.09
12:52
Хаха, моя стомах нищо не го разстройва, в преносен и буквален смисъл.
Усещам го, ебъ ли го как го усещам, никак. Струва ми се че не е пълна лъжа. Не мога да кажа преди изследванията. Иначе ако говориш за пърдене, подуване - няма такова нещо, но наистина стомаха ми е желязен.
03.04.09
13:00
казано от Георги Николаев на 03.04.09, 12:52:
Иначе ако говориш за пърдене, подуване - няма такова нещо
Точно за това говорех :)
03.04.09
15:03
Пия по 3 дози на ден,нито се подувам,нито газове - нищо засега.
казано от Aleksandar Marinov на 03.04.09, 15:03:
Пия по 3 дози на ден,нито се подувам,нито газове - нищо засега.
силно се надявам след известо време да споделиш мнение как ти се отразява насипният протеин ,защото знам че си опитвал много марки и можеш да направиш пряко сравнение ... то се видяло че изследване трудно ще му направим ..
някой ако знае във Варна къде могат да направят изследване на протеин за процентно съдържание и евентуално някакъв аминокиселинен профил да каже , лично се заемам да направя едно такова с лични средства
03.04.09
16:40
Някой знае ли на 100% дали в склада в Пловдив дават на дребно(1-3кг протеин).