Домашни тренировки...

14.06.09
10:00

Здравейте,
Имам прав лост,2 гири по 3кг и още 2 по 5кг,1 дъмбел,пружини.Искам да тренирам всички части на тялото.За бицепс,трицепс и рамо знам упражнения,но за гърди,гръб и трапец какви упражнения мога да правя с тези уреди ?  Търсих в сайта програма като за мен,но не успях да намеря.Така,че ще съм Ви много благодарен ако ми предложите някаква програма 3,4,5 дневна,няма значение.

14.06.09
10:08

Колко е дълъг лоста, ще можеш ли с него да правиш примерно тяга?
Ако е дълъг, ето някой упражнения.Най-добре разгледай тази секция от сайта и си избери упражнения.

Трапецовидно повдигане на рамене

Гребане с щанга

Пулоувър

Гребане с дъмбел

Гребане с Т-щанга/Мечка

14.06.09
14:56

Ако нямаш свободни тежести този лост,единственото което можеш да направиш с него е да потърсиш къде да го закачиш за набирания.И ето ти треноровка за гръб и корем.

DI

14.06.09
16:15

С толкова малки дъмбели няма какво да правиш освен за загрявка,а с лоста можеш да правиш много неща ако имаш тежасти иначе можеш да седиш и да си го гледаш ама по здрав нема да станеш така(поне аз така си мисля).

Мнението беше редактирано от diablo91 на 14.06.09 16:16.

14.06.09
16:22

Имам тежести и за лоста и за дъмбела.С гиричките загрявам само :) Значи за гръб мога да правя само 1 упражнение с лоста,така ли ?
Тези пружини немога ли да ги ползвам за гърди ?

DI

14.06.09
16:39

казано от CyBeR на 14.06.09, 16:22:

Имам тежести и за лоста и за дъмбела.С гиричките загрявам само :) Значи за гръб мога да правя само 1 упражнение с лоста,така ли ?
Тези пружини немога ли да ги ползвам за гърди ?

Еми тяга и гребане с щанга.Аз за тях се сещам но то други не ти и трябват

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1