05.07.09
20:48
Това му беше мача на живота,накрая и на мен ми стана жал. :(
06.07.2009г. Тренировъчен ден - гърди + рамо
А1.Полулег - 3х8х 52 , 62 , 62
А2.Лег - 3х8х 52 , 62 , 62
А3.Кофички - 6, 5 и три неуспешни опита :)
А4.Пек дек - 3х9хпълен ( не знам колко килограма са това )
Б1.Хеликоптер - ( обърната пирамида ) - 8х45 , 8х40 , 8х35
Б2.Арнолд преси - 3х8х17.5кг.
Тренировка
-протеин
След това имах 60 минутен мач и се прибрах в 23.45ч. , на бързо един протеин + извара с масло и в леглото. Днес е плануван кардио ден , но съм на кормуване и ще видим кога ще тичам. :)
Така дойде .. . Нямах сили за военните преси , за това реших да правя хеликоптера , но после се сетих за арнолд пресите и ги опитах. Нищо фатално ;)
В момента тренировъчно с тенис - не . Но любителски .. в месеца веднъж. Гледам имаш снимки на кортовете.. браво ! Ами .. не е само фитнес . Включвам футбол ( 2-3 пъти в седмицата ) , което ми е достатъчно за момента. Веси , напредваш ли ? ;)
П.П : Ух .. сега виждам , че снимката на аватара е всъщност с тенис ракета , а не с прозрачна шапка , както си мислех :lol: Head Flexpoint , доволна ли си :) Аз започнах да тренирам с профи ракета , но ми беше много трудно , заради малката глава и солидния грамаж и преминах към малко по-неизвестна марка , но доста стабилна и мощна ракета - Artengo ( испанско производство ) . Ако имаш да питаш нещо , относно спорта и екипировката - пиши тук . Поздрави !
Мнението беше редактирано от Гошко на 07.07.09 11:13.
Ами тренера казва че напредвам, даже днес отново след работа сме на корта :) естествено най труден ми е сервиза...... мъка голяма, но ще го науча аз :) инъче ракетата ми е подарък, Head 245гр. първоначално мислех че ми е тежка, но не, просто не съм и била свикнала, сега всичко е ОК :)
Хах , за всеки сервизът е най-сложен , защото се изпълнява от повече движения. Аз го научих на една тренировка , когато треньора ми даде един кош с топки и ме остави сам на корта , като преди това ми направи едно малко кръгче пред мен , в което всяка хвърлена топка да попада в центъра му. И така хвърлях , гледах и най-накрая започна да става . Та , тогава разбрах , че самото подхвърляне е 80% от сервиза ;)
ХА, И НА МЕН ТОЧНО ТОВА МИ СЕ ОБЕСНЯВА ВСЕКИ ПЪТ, ЧЕ ВСИЧКО Е В САМОТО ХВЪРЛЯНЕ :) ОПС, СОРИ ЗА КАПСА.....
Хах , нищо , прощавам :)
Гледам по другите дневници , че всеки си е поставил някаква цел , която да следва . Е , реших и аз да си поставя такава цел , която ще споделя в петък и ще започна да работя върху нея от новата седмица , защото все още уча. Преди малко направих снимки , но мисля в петък да повторя “уражнението” , този път на празен стомах и в отпуснато състояние. Мисля , че мога да се справя с поставената задача , но за нея .. в петък :-P
Днес е плануван тренировъчен ден , но го отлагам за утре , защото трябва да отида на шофьорски курс . Тия дни са ми много натоварени , спя по 7 часа и нямам време за нищо. Училище , курсове , евентуално работа.. апф.. най-лошия начин да си прекараш ваканцията :) Дано скоро свърши този ад , че откачам.
П.П : Снимки няма да качвам , защото няма да се бръсна до 3-ти август , все пак трябва да си удържа баса с гаджето :) Може да направя 2-3 в петък , но без лице , че изглеждам .. трагично :)
09.07.2009г. Тренировъчен ден - гръб + крака
А1.Набирания - 7,6,5,5
А2.Гребане с дъмбел - 3х8х25кг.
А3.Гребане на хоризонтален скрипец - 8х50 , 8х60 8х60
А4.Мечка - 8х50 , 8х50 , 8х55
Б1.Бедрено разгъване ( много ми убива на краката ) - 8х50 , 8х70 , 8х70
Б2.Лег преси - 8х90 , 8х100 , 8х100
Б3.Напади - 3х8х 10кг. дъмбел във всяка ръка
Б4.Прасец на смит - общо 60 повторения в 2 серий
Тренировка
-банан
-протеин ( тройна доза )
Днес ранна тренировка , от 17.00ч. съм на шоф. курсове и нямам време след него за фитнес. За това днес тренирах по жегата , която ме отказа от тягата . Нещо не ми се яде и го карам само на протеин и масло , което е много лошо. Храната днес е добра : овес с мляко + мед , 100гр. орехи + к.мляко , 300гр. пил.дробчета в масло + голяма овчарска салата със зехтин + половин филийка хляб “Фитнес”.
Утре ще си купя пак от този хляб и ще го снимам , за да ми дадете съвет дали става за ядене , че в 60гр. въгл. в общо 400гр. хляб ми се виждат добър вариант.
11.07.2009г. Тренировъчен ден - ръце + корем
А1.Лег тесен хват - 3х8х50
А2.Зад врат ( с пудовка ) - 3х8 ( не знам точното тегло )
А3.Кик бек - 3х8х10
Б1.Бицепсово сгъване с дъмбел - 3х8х~15
Б2.Бицепсово с прав лост - 3х8х ..
Б3.Концентрично 3х8х~15
В1.Римско столче - 2х20
В2.Обратна коремна преса - 1х20 ( тук издъхнах )
Тренировка
-шоколад ( 85% какао ок.35гр. )
-протеин
Така .. слабите килограми и приблизителните стойности са заради това , че тренирах вкъщи с наличните уреди и тежести. Никаква мотивация , просто отбих номер , защото залата не работеше. Снимките ще ги оставя за другата седмица , защото съм доста натоварен до сряда , а специално заради Вик ще пусна снимки от преди 3 години , когато бях 105кг.
Сега следва една хубава салатка с риба тон и мнооооого зехтин , след което .. ще му мислим :) Лека вечер.
13.07.2009г. Тренировъчен ден - гърди + рамо
А1.Полулег - 3х8х 40 , 50 , 60
А2.Лег - 3х8х 50 , 60 , 60
А3.Кофички - 5 , 5 и два неуспешни опита.. гадост.
А4.Пек дек - 3х8х пълен
- 3х10 лицеви , колкото за .. не знам защо :)
Пуловър - 2х15х дъмбел 15кг.
Б1.Арнолд преси - 3х8х 15
Б2.Въртолет - 3х8х 30 , 30 , 35
Нормална тренировка , не съм мислил за вдигане на работните тежести , единственото , което ми пречеше беше задушното време . Храната днес е добра - 2 дози пудра , около 200гр. овес , 1 кисело мляко , 2 броя пил. гърди ( 400гр. общо ) , 2 пъти салата от краставици , домати , извара и риба тон , малко кашкавал , 3 филийки безглутенов хляб ‘Фитнес’ и .. около 30-40гр. масло . Отделно от това 150-200гр. сливи , 1 вафла и .. 4 литра вода , засега. Лека вечер.
Гошко, айде, къде са ония твои снимки дето обеща да покажеш?! На които си бил дебел....
14.07.09
09:39
Брат навит ли си?
Маре , ще ги пусна , но в момента съм доста зает и ограничен като време . Утре ще ги кача , обещавам.
Никззз , навит съм , но ще започна от този понеделник. Дай ми цялата програма тук , за да преценя дали ще мога да се справям. А препоръчваш ли някаква строга диета , примерно ВВД , РБД или ВМ-НВД , защото в момента не ползвам конкретна диета , а разделям на въгл. - 20% , мазнини - 20% и белтъци - 60% , което ме устройва екстра. Поздрави !
Извинявам се !!! В момента съм при една твоя адашка ( my luff ) , та на нея и викам Маре и така по инерция .. съжалявам :)
14.07.09
12:32
Марче,кат’ гледам нямаш си другарче... :lol:
Еййййййййй , големи сте закачки двамата :) И тука се напипахте.. :-P Спирам да пиша , че да видя жената..
14.07.09
12:38
Ако можеш влез в скайп да се разберем най- удобно, за да не спамим тук. Ако искаш може да минем, като мен на ВВД за да се следим, мисля че и на 2мата ще ни е по- лесно така, но зависи от целите ти :)
Мнението беше редактирано от Николай Н. на 14.07.09 13:03.
14.07.09
12:45
Извинявай Гошко.Това за което говорите с Никз,не е ли изненадата,която щеше да ни представяш преди няколко дена?Някаква нова програма май беше?
15.07.2009г. Тренировъчен ден - гръб + корем
А1.Набирания - 8 , 5 , 5 , 4 - много съм доволен , вече си правя добри повторения , при това без помощ :-P
А2.Гребане с дъбмел - 3х8х 20 , 25 , 25
А3.Гребане на хор. скрипец - 3х8х 50 , 50 , 60
А4.Класическа тяга - 8х60 , 5х90 , 5х105 - рекорд :) Другия път ще опитам 110кг.
Б1.Римско столче - 2х20
Б2.Повдигане на краката ( свити ) от вис - 2х20
Б3.Навеждане настрани - 2х 10 , 10 на всяка страна с 20кг. дъмбел
Тренировка
-протеин
-обилна храна..
Така.. тренировката стана добре , промених я в последния момент , тъй като трябваше да правя гръб + крака , но така трябва да пропусна петъчната тренировка , която трябваше да бъде бицепс + трицепс , но усетих че претренирам ръцете и не искат да растът , та няма да ги тренирам. Сега ще кача снимки “преди - след” , както обещах на Вик и Мария :)
Родж , от другата седмица започвам нова програма.
Така.. на първата снимка съм около стоте , момчето с пицата :)
Втората снимка е междинна - 85кг. точно.
И най-слабото ми състояние .. 69кг. С някаква пижама , която ми даде гаджето ми , хаха :-P
Мнението беше редактирано от Гошко на 15.07.09 13:38.
казано от Гошко на 15.07.09, 13:32:
Така.. на първата снимка съм около стоте , момчето с пицата :)
Втората снимка е междинна - 85кг. точно.
И най-слабото ми състояние .. 69кг. С някаква пижама , която ми даде гаджето ми , хаха :-P
Ей, Гоше!
Браво! Колко време ти отне?
На 69 кг си твърде лек, според мен. На аватара и на снимките от галерията изглеждаш значително по-як.
Уаууу, браво, добре че не си продължил с пиците ;-) . Поздравления!!
Мнението беше редактирано от maria на 15.07.09 14:03.
15.07.09
14:47
Браво на Гошко!
Ето това е воля и постоянство!
15.07.09
14:50
Голяма промяна. На снимката в гръб какви са тея гащи бре ???? :lol:
15.07.09
14:52
казано от aMneSia на 15.07.09, 14:50:
Преславе, не четеш :)
На гаджето му са , предполагам само ги пробва... :P
15.07.09
15:01
казано от Aleksandar Marinov на 15.07.09, 14:52:
казано от aMneSia на 15.07.09, 14:50:
Преславе, не четеш :)
На гаджето му са , предполагам само ги пробва... :P
Ах, пропуснал съм. Смяхх се и не съм прочел.
пп мойта бившата имаше същите :)
15.07.09
15:03
Да се надяваме,че само ги пробва :)
15.07.09
15:05
казано от RogerF на 15.07.09, 15:03:
Искате ли да ме видите мен в едни много секси гащички? :lol:
Ама без много смях, че ще се разсърда :)
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 15.07.09 15:05.
15.07.09
15:06
Давай!Ама в твоя дневник,че пак оспамихме :)
15.07.09
15:08
казано от aMneSia на 15.07.09, 15:05:
казано от RogerF на 15.07.09, 15:03:
Искате ли да ме видите мен в едни много секси гащички? :lol:
Ама без много смях, че ще се разсърда :)
Ooo давай :)
Хах , дори не съм искал да ги пробвам , просто се наложи да облека нещо , защото беше много топло и нямаше друго.. :)
Та.. промяна има , личи си определено. Вик , отне ми малко повече от 2 години , през които съм се лишил от всичко , за да може днес да пиша тия редове. Но нали целта оправдава средставата :) А колкото до килограмите - структурата ми е такава , че “трабва” да съм висок и голям и да ти кажа .. отнесох много критики , че съм се превърнал в скетел , но се радвах повече на хвалби :)
Иначе имам и снимка с нейна пола .. няма да я пускам , че ще стане фал :) Тогава се чудехме как да се направим за смях :-P
казано от vlad-o на 15.07.09, 15:04:
Браво за промяната.Обаче не я ли отдаваш и на факта че си бил в пубертета.
Хехе, 30кила сланина не могат да се свалят само щото са му се разбушували хормоните :) Това, че е млад и има бърз метаболизъм със сигурност е улеснило промяната, но такава едва ли щеше да има ако не беше престанал с пиците и не се беше захванал със спорт :)
Евала за волята и от мен!
Казах включително и на пубертета, много ясно че ако беше нагъвал пици и банички нямаше да се втали.Това му е било в + че се е усетил навреме.
Хах , Владо , и аз съм страшно доволен , че се усетих навреме ... Сега живея по-леко , с кеф и най-важното - здравословно :) През тези 3 години , станах пример на много познати , приятели , съседи ... . А колкото до пубертета - помогна ми , определено. Въпреки , че майка ми беше на мнение , че в пубертета ще кача още килограми , защото тогава се ядяло повече , а и такава ми била структурата. Е остана нещо в мен от “тогава” - гадни паласки , с който продължавам да се боря , но започнах да свиквам , въпреки че не ги искам. Но се оказва , че са ми наследство .. гррррррррррррррр...