Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

Рейки имаше - и рамото е пушка! Мерси Лазаре! Рейкито е голяма работа да знаете.

Днес - стойки + силова

Няколко 3ки тяга на 90 кг
обръщания с 30 кг няколко серии по 15 - динамично
лицеви
подскоци

Уникално е да си сред позитивни хора :)

Спах непробудно. Заредена съм

27.02.10
17:09

казано от Венцеслава Атилова на 27.02.10, 16:56:

Това е тооооооооооооооооооооооооооооолкова вярно!!! :) :) :)

казано от Ines на 27.02.10, 17:09:

Това е тооооооооооооооооооооооооооооолкова вярно!!! :) :) :)

Да Инес :) През седмицата с нетърпение чакам събота и неделя, за да се видя с тези хора - да им дам и да получа.

Рейки имаше - и рамото е пушка! Мерси Лазаре! Рейкито е голяма работа да знаете.

:)
пожелавам ти следващия път Рейкито да не бъде по такъв повод :)

ЛР

27.02.10
20:41

казано от KETLOT на 27.02.10, 20:33:

:)
пожелавам ти следващия път Рейкито да не бъде по такъв повод :)

Писна ми разни хора да ми пишат от профила и какво стана - почнах аз да пиша от профилите на другите хора :lol:

Ще ме извиняваш Данчо :)

:D xaxa извинен си:)

Иначе Венци, и аз ти го пожелавам рейкито по другия повод

Надъшвам някаква конспирация тука.

Как сте младежи? Аз попътувах и попиянствах тези дни. И ядох много. И тренирах много.

И съм много хубава. Ей ме на да ме видите какво щастие ме е обзело

От кого си се blush-нала така ? Няма да ни заблудиш с алкохола :)

казано от Владимир92 на 28.02.10, 20:55:

От кого си се blush-нала така ? Няма да ни заблудиш с алкохола :)

от никого :) И това е най-хубавото. Не ми е нужен някой, за да ми е пълен живота. А точно в конкретния случай - танци манци от калиманци :)

01.03.10
08:56

Алкохола и яденето явно доста добре ти се отразяват. Светиш, като слънце направо. Попийвай си за блясък от време на време. Хубавичка си бре

01.03.10
12:19

мацета свалям ви шапка :-)
в моята зала -където ходя де-няма ни една дето да вдигне повече от 5кила и да не си счупи нокът :-/
признавам че не споделям вашия начин на трениране ама страшно ви се кефя на всичките- на лимка на венцислава и т.н.
дерзайте

Дива не е нито от алкохола, нито от храната. Просто съм спокойна. И щастлива. Един вид друга съм.

The filthy fifty:
50 box jumps (в моя случай  10 скока на височина 60 см, после 40 на 45 см с 2 гири по 2 кг в ръцете)
50 jumping pull-ups
50 kb swings 16 kg
50 walking lunge
50 knee to elbow
50 wallball shoots (6 kg med ball)
50 burpees
50 Double unders (в моя случай просто подскоци на въже, че съм супер дупер зле с DU)
25:30 Ихаааааааааааааааааа. Ама Данчо ми беше на главата и неме оставяше на мира. Много яко :) Ама много :)
Благодаря Мастър :)

Правила съм го преди време за около 45 мин. Баси - направо времето наполовина.

След това рейки.

Сега има едно спокойствие в мен - вътрешна удовлетвореност - смес от приятна умора, енергията, която Данчо ми даде, очакване на утрешния ден и още много красиви чувства и емоции, които обаче искам да си запазя за мен си.

Скоро май ше спра да го водя този дневник

01.03.10
20:45

казано от Венцеслава Атилова на 01.03.10, 20:42:

Дива не е нито от алкохола, нито от храната. Просто съм спокойна. И щастлива. Един вид друга съм.

Знам, знам аз се пошегувах просто. Намерила си се...Рейките са страхотно изживяване за духа и тялото

02.03.10
07:12

Вдъхновяваш :)

02.03.10
07:21

рейки рейки рейки....баси какво е това чудо бре Венци-то...другия път на София ник’ви табати мабати...рейки искам и аз да се успокоя:))))

02.03.10
07:50

не е казано ,че ще се успокоиш ;)

ако имаш няккави дисбаланси (физически ,емоционални),тялото ще ти ги изкара на показ ,докато не ги решиш.може да ги решаваш дълго ,или веднага ,може да имаш лечебни кризи(како стана със сина ми и астмата-няма астма 3 мес.вече) ,но посоката на трансформацията е Истинския ти ,и потребностите на душата ти от развитие.:)

02.03.10
07:51

Какво е рейки?

Мнението беше редактирано от maria на 02.03.10 07:53.

02.03.10
08:06

Система за енергийно лечене,балансиране ,по-точно ,чрез полагане на ръце в определени зони от тялото.Сеансите са различно дълги ,обикновено около час ,по време на който човек най-малкто релаксира дълбоко.

ЛР

02.03.10
08:16

И още малко инфромация за Рейки :)

Аз лично го ползвам основно в процеса на тренировките да помогна на някого, когато се е контузил, да се възстанови и да може да тренира.
Тези дни правих рейки върху контузено от ски коляно, разтегнат бицепс и на Венци рамото :)
А да - и върху два проблеми кръста (един с дискова херния и един с болки след падане от сноуборд)

хубав ден :)

Мнението беше редактирано от Лазар Радков на 02.03.10 08:17.

Мда при мен води до една приятна разсеяност, сънливост и апетит :)

Днес - ха, Мастър и Венциту странно бяха избрали един и същи комплекс - The barbel complex. Чак надупихме и Лазар да се включи :)

Само дето аз го правих на 35 кг и пусках лоста от време на време, а и пушпресите бяха пуш-джъркове. Абе пак поизместих малко идеята - то няма да съм аз иначе де. Рамената ми обаче страдат яко - вече усещам мускулната.

Амда :) Все така добре балансирана :)

Храна малко. Нещо от сорта на 2 яйца, някоя и друга сланина, пилешко бутче и после агнешко със зелена салата.

Ама тва пък що го пиша знам ли? да ми се карат, че ям малко :)

И айде лека :)

03.03.10
09:21

Добре, че беше Лазар да ви сваля щангите от гърбовете, че щеше да видим инак кой се дупи с щанга на гърба в градския транспорт :lol:

Edit на Лазар: и поредният пост от друг профил :)

Мнението беше редактирано от dennym на 03.03.10 09:22.

Мда така е :) И все пак го надупихме :)

Шестте грешки на човека:
1. Заблудата, че личният напредък се постига чрез потъпкване на другите.
2. Склонността да се тревожим за неща, които не могат да бъдат променени или поправени.
3. Твърдението, че нещо е невъзможно, защото ние не сме способни да го направим.
4. Отказът да оставим настрана дребнавите си предпочитания.
5. Пренебрежението към развитието и усъвършенстването на духа и липсата на навика да четем и да учим.
6. Опитите да натрапваме на другите своите убеждения и своя начин на живот.
Марк Тулий Цицерон

Ебаси как може да е писано преди толкова много време и все още да е вярно?

Днес - лек провал в бягането. 3,6 км за 20,30 мин. Тва щото съм много умна и незнайно как реши че стадионът е 400 м пък той бил 300. Малко сън, малко ядене и много тренировки.
МНого яд ме хвана. Ама много. Направо си тръгнах като буреносен облак от НСА.

Сори ако на някой съм прехвърлила моите негативни емоции. Хубавото е, че се научавам да ги изразявам, а не да ги стъпквам или подминавам.

Розе, гхи, мед, какао :)

Хубави тренировки, хубави хора, хубави емоции :) О йееее :) Привличам хубавото.
Тази сутрин например си говорихме с Данчо напът към залата колко ми се пие домашно мляко. То аз мрънкам за домашно мляко от снощи де :) И глей ти - на подлеза пред Плиска един мил човечец с бутилки жълто, мазно, прясно мляко от Самоков. МММММ :) И това ако не е предизвикване :)

Цяла седмица тренирах (метаболично понеделник, силово вторник, сряда бягане, четвъртък разтяжки и “акробатика” пригодена за мен, петък - опаковане няколко палета мебели от ковано желязо на студа хехе). Днес стойки и силово. 

Този дневник взе да прилича на “мило, дневниче....” Яко :)

06.03.10
14:15

като гледам колко усмивки си наредила...явно наистина ти се получават нещата..:)))
какво сте замислили за утре...?

Ей да бе колко усмивки съм напляскала ...

Утре - хапване :)

Вчера стойки + сила. Стойки - що годе добре, само дето съм супер нестабилна.

Сила - хаха елате да видите. Излагация пълна

Паук пуук 3ки без проблем до 110 и за още питах.
флор преса обаче - 5ци с 10 кг, супер непосилна задача с 13 - добре че беше Кетлота да ми държи ръцете, после 8ци с 10 пак
овърхед - от 20 до 30 - 5ци, 3ка и отказ на 30. Което пак си е успех, досега макса, с който си смопням да съм правила овърхед е ...25? 20? Ба ли му....
хоризонтални набирания ( с врат хихи )
колелце

хоризонталното бутане хич го няма

ЛР

07.03.10
06:12

казано от Венцеслава Атилова на 07.03.10, 05:32:

Паук пуук

това малко ми напомня на диалектния правопис на овца - уфсъ :lol:

казано от Лазар Радков на 07.03.10, 06:12:

казано от Венцеслава Атилова на 07.03.10, 05:32:

Паук пуук

това малко ми напомня на диалектния правопис на овца - уфсъ :lol:

хахахахахахаха сега го видях :) хахахахаха

паук пуук :) яко :)

и за тези които не са наясно = rack pull

хахахах

http://www.youtube.com/watch?v=ufVcD2_2dXg

Олеле :) без дъх

ЛР

07.03.10
08:29

йо,

кефи :)

07.03.10
09:49

баси и девойките...OHS-ta, muscle-ups, pull ups…връщам се в щатите аз...там някъде е бъдещата ми съпруга..:)))...защо толкова малко females тренират така в БГ бре баси...

Не че болшинството мъже в БГ са много атлетични, но хайде :)
П.С. Венци, сори за спама!

ЛР

07.03.10
10:14

казано от slavko на 07.03.10, 09:49:

баси и девойките...OHS-ta, muscle-ups, pull ups…връщам се в щатите аз...там някъде е бъдещата ми съпруга..:)))...защо толкова малко females тренират така в БГ бре баси...

стига рева ве :)

1. стават все повече
2. на теб не ти трябват много, а една (като разбира се, признавам, че не съм запознат с религията ти :) )

:lol:

07.03.10
10:26

хахахаха...:)))))....ЕДНА ми трябва бре разбира се, нормална си ми е религията:))...THE ONE
но тя Лимчето работи по въпроса из Варна:)))

08.03.10
05:18

Работи...работи....ама...все повече неразбиране среща към тренировките си....
Нищо, Славко, в Плевен ги зарибяваш вече хората ....има групичка...все някоя девойка ще надъхате ;)

ЛР

08.03.10
06:20

казано от Limka на 08.03.10, 05:18:

Работи...работи....ама...все повече неразбиране среща към тренировките си....
Нищо, Славко, в Плевен ги зарибяваш вече хората ....има групичка...все някоя девойка ще надъхате ;)

Прекалено много мутреете във Варна и това ви е проблемът.
А и с Вик гледате много лошо :lol: :lol: :lol:

Ей спамерчета малки сладки :)

С мен тези дни:

вчера
20 минути интервално тичане по стълби (по 5 етажа - бързо, в напад, високо коляно, и така докато не станат 20 мин)
после 5 скромни кръгчета:
3 лицеви с изпънати крака и максималко до долу
10 обратни коремни
5 тяги на 1 крак с 16 кг пуд
руски туист х 10 на страна 3 кг топка

много ходене пеша на токчета, както и стоене права пак на токчета
доста хапване  :red: ама все убаво

днес
у днес с Мастър нагласихме едно много красиво комплексче
25/50/75
гребане 5 кг дъмбел
пушпреса 20 кг лост
суинг 16 кг пуд
отпад на крак
ренегатски
първата серия правих ренегатските с 5 кг дъмбели, следващите две - планкови ренегатски на лакти, че коремиту повече се товари така.

09.03.10
07:39

казано от Лазар Радков на 08.03.10, 06:20:

А и с Вик гледате много лошо :lol: :lol: :lol:

Хахаха - Вик може и да гледа лошо, ама аз съм една такава сладка и усмихната :))))
Гледам лошо само някой като ми гепа щангата под носа в суперсерия или комплекс :)

Венци, извинявам се :)

09.03.10
08:55

ти не можеш да гледаш лошо...

Венци и от мен извинявай:)))

Аз се вкючвам само да наспамя  :*  :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1