Тренировъчна програма за начинаещ.

28.08.11
20:27

Здравейте.Аз сам на 17 години, тежа 94кл. и сам висок 1.85см.Тренирам в къщи , правя лицеви опори 5 серий по 10 , имам дъмбепли по3, 5 и 7 килограма и 1 фитнес уред които е безмислен според мен : Total Body Revolution . Ако може да ми предложите някоя фитнес програма за сваляне на килограми и хранителна програма . Имам много време не бързам, имам и воля но незнам какво да правя и искам да се допитам до професионалисти. Благодаря.

30.08.11
01:00

Спираш да употребяваш безалкохолни напитки, сокове и намаляш кафетата до едно на ден.
След това отиваш в залата и започваш да тренираш, използвайки базови упражнения за максимален разход на енергия.
Купуваш си хубав и качествен протеин и БЦАА за да възстановяваш достатъчно след тежките тренировки.
Когато усетиш, че никой мускул не те боли, отиваш и пак се размазваш в залата с базови. И всеки път се опитвай да слагаш повече и повече килограми. Постянно.а

30.08.11
04:20

казано от Timon на 30.08.11, 01:00:

намаляш кафетата до едно на ден.

Може ли да споделиш защо?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1