дневникът на Ина - мотивация,постоянство,резултати!

Темата е заключена.
Прескочи до:
АВ

17.03.12
20:52

Пак съм аз. Прочетох много неща относно тренировките вкъщи,но точно определена схема за протичането им не намерих. Затова реших да си направя собствена. Прочетох,че е добре през различните дни да се тренират различни мускулни групи и да се започва от най-големите. Разгледах упражненията и ето я примерната седмична тренировка:

Понеделник- ръце +гърди

1.Флайс с гири http://www.bb-team.org/exercise/1203_flays-s-dambeli1 или хоризонтална ротация с гири http://www.bb-team.org/exercise/1662_horizontalna-rotatsiya-na-ratsete-s-dambeli (ще сменям упрежненията,1 седмица ще е едното,следващата другото)
2.Бицепсово сгъване с гири http://www.bb-team.org/exercise/1160_bitsepsovo-sgavane-s-dambeli
3.Кик-бег http://www.bb-team.org/exercise/1174_kik-bek
4.Сгъване за предмишници с гири http://www.bb-team.org/exercise/2148_sgavane-za-predmishnitsi-s-shtangadambel

Сряда- дупе + крака

1.Пистолет http://www.bb-team.org/exercise/2752_pistolet
2.Повдигане на таза и седалището от тилен лег http://www.bb-team.org/exercise/1524_gluteus-most-povdigane-na-taza-i-sedalishteto-ot-tilen-leg
3.Напади с гири http://www.bb-team.org/exercise/1185_napadi-sas-sobstveno-teglo-i-s-dambeli
4.Плие http://www.bb-team.org/exercise/1528_plie-klek-s-dambel-ot-razkrachen-stoezh
5.Глутеус ритник http://www.bb-team.org/exercise/1532_gluteus-ritnik
6.Повдигане на пръсти http://www.bb-team.org/exercise/1194_povdigane-na-prasti-ot-stoezhsedezh

Петък- тичане + корем

1.Тичане – 15-20 мин
2.Янда коремни сгъвания http://www.bb-team.org/exercise/3280_yanda-koremni-sgavaniya-i-tehnite-variatsii
3.Извивки на тялото от лег http://www.bb-team.org/exercise/1169_izvivki-na-tyaloto-vstrani-s-shtanga-ot-naklon-ili-vis
4.Махало на земя  http://www.bb-team.org/exercise/3277_mahalo-na-zemya-za-koremnata-muskulatura

Неделя- тичане +корем

1.Тичане – 15-20 мин
2.Вертикални коремно-тазобедрени повдигания  http://www.bb-team.org/exercise/3272_vertikalni-koremno-tazobedreni-povdiganiya
3.Руско извиване  http://www.bb-team.org/exercise/2652_rusko-izvivane
4.Извивки встрани с 3кг.гири http://www.bb-team.org/exercise/1170_izvivki-vstrani-s-dambeli-kabeli-ili-lastitsi

Петък и Неделя съм заложила на тичане +корем,тъй като си мисля че чрез тичане се постига голям ефект върху дупето и краката, а корема си тренирам след тичането. Тоест в петък и неделя тренирам всичко. Повторения не съм написала точно, защото не знам как ще издържа на натоварването и сериите. А и чакам коментари относно самата програма, дали съм подредила добре упражненията и дали не трябва да прибавя нещо или махна и след това ще видя по колко пъти да ги правя. Ще се радвам на коментари 

АВ

18.03.12
14:06

Добър ден от мен! Нямам търпение да стане 15 часа и да обуя маратонките и да потичам малко! Ето го менюто ми днес:
11:15 2 препечени филии,,едната с маргарин и кетчуп,другата с гъши пастет + 250 мл чай от мечо грозде (наскоро настинах, а когато се случи това ми се появява и цистит и заради това чая е от мечо грозде) + 1 шоколадов бонбон
14:00 салата от варени картофи,червен лук,сварени белтъци,кисели краставици,олио (8-10 вилици, страшно вкусна е) + 1 мъфина
15:00 тичане 15 мин (редуване умерено тичане + по-бавно тичане + бързо ходене + много бързо тичане (не спринт))
- 3 Х 20 от лег изправяне на краката последователно във въздуха и спускане до пода (не знам как се казва самото упражнение). Това,което планирах да правя „Вертикални коремно-тазобедрени повдигания” ми се стори много трудно или аз не го правя правилно,но си мисля,че и това,което направих е добро
- 3 Х 20 Руско извиване. Направих го като държах една гира 3 кг; едвам издържах 3те серии, но си мисля,че е много хубаво упражнение
- 3 Х 20 Извивки встрани с 3 кг гири
След това разтягане на краката
15:50 ябълка. Четох в дневниците,че много жени я предпочитат и реших и аз да се включа
18:00 ориз с пилешки бутчета и моркови на фурна + малко от следобедната салата + чаша червено вино
19:00 1 сладка + 1 шоколадов бонбон (незнам защо ги ям тези сладки, по принцип не изпитвам потребност от тях)
21:00 1 ябълка
И с това мисля да приключа днешното меню. А и общо за деня съм изпила около 1.5 литра вода. Лека и усмихната вечер на всички :)

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 18.03.12 20:54.

АВ

20.03.12
00:25

19 март

11:15 2 препечени филии с маргарин, сирене и кетчуп + чаша кафе със захар
17:00 около 50 гр. орехи
19:00 гюведже с картофи,яйце,сирене,колбас (около 150 гр)
21:00 1 ябълка
23:00 тренировка
Общо за деня: около 1 литър вода ( малко е,но ми беше тежък деня)

1.Защо първото ти хранене е толквоа късно през деня? Ако ставаш в 11, ОК. За състава на закуската Анелия се изказа :)
2.Шест часа е “дупката” между първото и второто хранене, като последното не включва кьорава белтъчинка?!
3.Яденето в 19.00 те съветвам да бъде изтеглено по-рано през деня - примерно за обяд
4.За водата виждам, че си знаеш :)

И като цяло - храната не е добре.

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 20.03.12 20:08.

20.03.12
06:55

Бляк, какъв е този маргарин (puke) Купи си краве масло. Немските са най хубави на поносима цена. Иначе Президент е Маслото с главно М. Кетчупът също няма място в едно здравословно меню. Нарежи си парче краставица или домат.

АВ

20.03.12
15:35

казано от Anelia на 20.03.12, 06:55:

Бляк, какъв е този маргарин (puke) Купи си краве масло. Немските са най хубави на поносима цена. Иначе Президент е Маслото с главно М. Кетчупът също няма място в едно здравословно меню. Нарежи си парче краставица или домат.

мерси много Анелия, ще се коригирам :)

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 20.03.12 15:35.

АВ

20.03.12
20:15

20 март
Ден без трениране
08:00 Активия Закуска
10:00 меден линцер
13:00 студентски стол-3 кебапчета+зеле и моркови салата+ пърж.картофи със сирене(малко)
15:00 Нестле Фитнес (ягода)
18:00 ориз + пил.бутче
20:00 шепа орехи
22:00 ябълка
Ще последвам съвета на Анелия и утре ще си намеря хубаво масло за закуска. Иначе се чувствам много добре нахранена, за пръв път от доста време, последно време нямах много сили, сигурно заради малкото храна,която поемах, но днес някак си съм много много по-добре
Общо за деня: 2 литра вода

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 20.03.12 20:15.

20.03.12
20:28

Лично на мен не ми допада храната ти. Липсват достатъчно качествени белтъчини. Няма яйца, няма риба... Присъстват много захари - Активия, Нестле?! Ако мислиш, че добавката “фитнес” има нещо общо със спорта...е по-добре не си го мисли :) По-горе виждам, че закуската започва в 11.15. А преди това? Щом кебапчетата са от студентски стол, не разчитай на белтъчното им съдържание. Събират ти се доста калории във втората половина на деня. Аз съм на мнение, че те трябва да са съсредоточени по-скоро в първата. Споделих виждането си за да не стане вместо стягане, качване.
Ето примерен храноден:
1.8.00 - Закуси сутрин със сандвичите (вече с маслото) + добави яйце/а.
2.10-11 - шепата орехи
3.13.00 - обяд - по възможност риба, пилешко, свинско + някакъв въглехидрат, но да не са ПЪРЖЕНИ картофи. Поне да са варени или ориз.
4.15.00 - може още малко орехи или 1-2 яйца с домат и сирене, примерно
5.18.00 - вечеря - риба/яйца/месо + обилна салата

АВ

20.03.12
20:53

казано от Стоянчо на 20.03.12, 20:28:

Лично на мен не ми допада храната ти. Липсват достатъчно качествени белтъчини. Няма яйца, няма риба... Присъстват много захари - Активия, Нестле?! Ако мислиш, че добавката “фитнес” има нещо общо със спорта...е по-добре не си го мисли :) По-горе виждам, че закуската започва в 11.15. А преди това? Щом кебапчетата са от студентски стол, не разчитай на белтъчното им съдържание. Събират ти се доста калории във втората половина на деня. Аз съм на мнение, че те трябва да са съсредоточени по-скоро в първата. Споделих виждането си за да не стане вместо стягане, качване.
Ето примерен храноден:
1.8.00 - Закуси сутрин със сандвичите (вече с маслото) + добави яйце/а.
2.10-11 - шепата орехи
3.13.00 - обяд - по възможност риба, пилешко, свинско + някакъв въглехидрат, но да не са ПЪРЖЕНИ картофи. Поне да са варени или ориз.
4.15.00 - може още малко орехи или 1-2 яйца с домат и сирене, примерно
5.18.00 - вечеря - риба/яйца/месо + обилна салата

Благодаря Стоянчо, заради това публикувам менюто си за деня, за да ме критикувате и да си взема съответните поуки. Знам,че не се храня никак здравословно,но тепърва си изграждам навици, като например да закусвам (колкото и късно да е) + това спрях цигарите и вече не ставам с мисъл за цигарата и кафето. Преди половин година пиех по половин литър вода и се чудех като четях дамските дневници как жените пият по 2-3 литра вода на ден, постепенно и аз се научих да пия много вода и се чувствам наистина добре така. Сега ще започна да се съобразявам и с това примерно меню. Благодаря! За тренировките нещо да кажете?

20.03.12
21:04

В деня за гърди и ръце - сгъването за предмишници не смятам, че ти е от полза. Разнообразявай тренировките - веднъж флайс, другия път може преси. За трицепс може да използваш и скрипеца.
В деня за крака и дупе - едни клекове ще решат до голяма част проблемите ти :) Аз бих се замислил много сериозно и за мъртвата тяга. Все ключови движения.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.03.12 21:04.

АВ

20.03.12
21:08

казано от Стоянчо на 20.03.12, 21:04:

В деня за гърди и ръце - сгъването за предмишници не смятам, че ти е от полза. Разнообразявай тренировките - веднъж флайс, другия път може преси. За трицепс може да използваш и скрипеца.
В деня за крака и дупе - едни клекове ще решат до голяма част проблемите ти :) Аз бих се замислил много сериозно и за мъртвата тяга. Все ключови движения.

да вмъкна само,че си тренирам вкъщи

АВ

21.03.12
23:22

21 март

10:00 2 препечени филии с МАСЛО + парченце кашкавал + чаша боза (много ми се пиеше)
11:00 шепа орехи + 1 вафла (много сгреших с нея :( )
13:00 овчарска салата + 1 печена пилешка пържола с лимон
15:00 шепа бадеми
16:00 бяло фрапе
17:00 1 малка наливна бира (и с нея много съгреших, но беше топло и бях на вън в едно заведение)
Обяда в 13 часа ме засити и не вечерях
22:00 тренировка
-  3 Х 20 Коремни преси (половинки)
-  3 Х 10 Глутеус мост
-  3 Х 20 Напади  с дъмбели
-  3 Х 10 Плие (Клек с дъмбел от разкрачен стоеж)
-  3 Х 20 Глутеус ритник и в страни
Общо за деня: 2 литра вода

22.03.12
06:47

Това, че не се вечеряла е възможно най-голямата ти грешка ... след тренировка задължително трябва да имаш някакво хранене, за да може мускулите ти да се възстановят - спокойно няма да напълнееш. Следващия път се постарай да вечеряш поне 30 мин. след тренировка!
М/у бях чела в един дневник, че вечерята трябва да е по-голяма част от калориите особено ако си тренирала късно вечерта. :)

В общия случяй е хубаво е да се яде след тренировка с оглед на по-доброто възстановяване. Има обаче вариант за бързо сваляне на мазнини където се гладува точно след тренировка. Целта е да се възползваш от това, че тогава организма гори много по-лесно мазнини. Тънкостта е във вида на тренировката. Тя трябва да е бърза (около 40 минути макс), с тежести близки до максималния опит (80%RM+), с многоставни упражнения, за да може да се покрие цялото тяло, малообемна и не до отказ. Такава тренировка ще създаде необходимите антикатаболни стимули и ще помогне да се запазят мускулите дори и при продължителен глад.  Обратното - ако тренириовката е в стил кардио или пък е с много повторения и серии със сравнително леки тежести, най-вероятно гладуването след нея ще се изрази в загуба на мускули. Това, което се опитвам да кажа е ,че няма абсолютни правила. Това какво е правилно, зависи изключително много от целите и приоритетите.

22.03.12
09:29

Разбирам... значи щом не е чувствала глад не е било проблем да пропусне вечерята.

АВ

22.03.12
15:55

Здравейте! Моята вечеря е най-късно в 7, изчела съм доста материали и знам,че не е хубаво да се яде след 18-19 часа, този принцип го спазвам, пък и не изпитвам нужда след тренировка да хапна нещо, тъй като по време на самата тренировка пия вода,а след нея още поне половин литър. Относно другия коментар си мисля,че правя точно 1то обяснение дадено за тренировката-не залагам изцяло на кардиото, продължителността не надвишава 1 час, също така използвам тежести 3 кг, а за моите хилави ръце си мисля,че не са леки тежести :) Благодаря за коментарите!

АВ

07.04.12
12:38

Някой ще ми каже ли как да си изчисля от колко въглехидрати,мазнини,протеин се нуждае организма ми на ден.Бях намерила някъде тук такова нещо си мисля,но сега не мога да го намеря.

АВ

07.04.12
13:36

Започнах да изчислявам и си харесах това http://www.bb-team.org/articles/911_forma-s-ravnomerno-balansirana-dieta-rbd , но ако съотношението въглехидрати:мазнини трябва да е 45:55%, протеините в какъв процент трябва да са?

В коментарите под въпросната статия съм дал пример. :)

АВ

07.04.12
13:39

казано от Тихомир Велев на 07.04.12, 13:37:

В коментарите под въпросната статия съм дал пример. :)

мерси много,не бях видяла коментарите, съжалявам моя грешка

АВ

07.04.12
14:01

Ако се храня по 4 пъти дневно трябва да приемам с всяко хранене по протеин 90,2 гр; въглехидрати-49,9 и мазнини-22,. Добре ли съм изчислила или бъркам нещо? Калорийния ми баланс е 1958,518 като махна 300 за калориен дефицит се получава 1658,518…нещо  май бъркам :(

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 07.04.12 14:22.

Докато си ограничила достъпа до профила ти и не знаем възрастта ти, теглото и височината ти, няма как да ти помогнем. :)

АВ

07.04.12
15:54

казано от Тихомир Велев на 07.04.12, 15:47:

Докато си ограничила достъпа до профила ти и не знаем възрастта ти, теглото и височината ти, няма как да ти помогнем. :)

без да искам е било :) оправих ,мисля

Ако се храниш 4 пъти дневно, на всяко хранене трябва да приемаш 22,5гр. протеин, 41гр. въглехидрати и 18гр. мазнини. Това е при въглехидрати към мазнини 50%:50%.

90гр. протеин, 161гр. въглехидрати и 72гр. мазнини са ти за целия ден. Не е задължително да приемаш от всичко по равно на всяко хранене. Едно хранене може да ти е изцяло от мазнини и протеин, друго от въглехидрати и протеин...важно е в края на деня като теглиш чертата, да се получават дневните стойности.

Сравнително правилно си смятала. Може би си взела други проценти за въглехидратите и мазнините. Затова се различават малко с моите сметки. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.04.12 16:05.

АВ

07.04.12
17:24

казано от Тихомир Велев на 07.04.12, 16:03:

Ако се храниш 4 пъти дневно, на всяко хранене трябва да приемаш 22,5гр. протеин, 41гр. въглехидрати и 18гр. мазнини. Това е при въглехидрати към мазнини 50%:50%.

90гр. протеин, 161гр. въглехидрати и 72гр. мазнини са ти за целия ден. Не е задължително да приемаш от всичко по равно на всяко хранене. Едно хранене може да ти е изцяло от мазнини и протеин, друго от въглехидрати и протеин...важно е в края на деня като теглиш чертата, да се получават дневните стойности.

Сравнително правилно си смятала. Може би си взела други проценти за въглехидратите и мазнините. Затова се различават малко с моите сметки. :)

мерси,сега остава да започна да пресмятам какво хапвам и дали се вписвам в нормите...което май е най-трудното

АВ

08.04.12
14:28

Здравейте! :) Днес е един страхотен и слънчев неделен ден особено тук в Стара Загора. Искам да споделя нещо с вас,наскоро си купих съвсем обикновено въже за скачане и след като загрея правя 3-4 серии по 20 скачания и мога да ви кажа се изпотявам от това нещо,а аз съм от хората, които малко се изпотяват.Наистина е много зареждащо самото скачане и дори само с това си мисля,че могат да се стегнат крака и седалище.От около 3 седмици тренирам всяка вечер без неделя и сряда и се чувствам наистина адски добре. Правя напади напред, за които ми каза едно момче в дневника (сори не се сещам как се казваше,а и не ми се рови) и искам да ви кажа,че отначало бях скиптично настроена,тъй като си мислех,че се натоварват много коленете, :) но при правилно изпълнение (тоест коляното да не минава пред пръстите на съответния крак) наистина забелязах,че бедрата ми са се стегнали адски много и сега изпълнявам 4 Х 20 без да залитам,което си е голям успех за мен. Но имам проблем и се чудя :) кое е най-ефикасното упражнение за странична част на седалището и така наречените паласки,там имам целулит и стрии,а и съм от типа хора, как се казва “круша” (е не чак толкова де) и искам да се намали малко тази област. Правя едно упражнение с дъмбели 3 кг. като ги плъзгам встрани по тялото до средата на бедрото по посока на коляното (незнам как се казва точно),но си мисля,че това упражнение не е точно за тази област,а по скоро за косите коремни мускули. Това исках да споделя.Радвам се,че го има този сайт всеки ден чета по много теми и коментари и се надявам след време и аз да разказвам за моя опит и за това кое е най-добре да се прави. :)

АВ

24.05.12
13:30

10.05
06 :30 кис.мляко+мюсли с ядки+1 белтък+малко сирене+1 капс. Омега 3
10:00 1 кис.мляко активия закуска (с плодове микс)
13 :00 1 яйце + маруля с малко оцет и зехтин + кис.мл.+сирене+10 бр.лешници+1 капс. Омега 3
15:00 няколко хапки заешко месо + 10.бр лешници+съвсем малко сирене+2 табл. Омега 3
18:00 пилешка супа+зелена салата с кис.мляко+малко заешко месо+чаша бяло вино+1 табл.Омега 3
20:00 1 чаша доматен сок + малко сирене
22:00 4 серии по 20 повторения за дупе и бедра +V-преса+половинки кор.преси+повдигания нагоре от стол
11.05
ставане в 10:00
10:30 2 с.л. кис.мл. с мюсли с ядки + 1 яйце + малко сирене+1табл.Омега 3
13:00 1 белтък+купа пилешка супа+малко сирене+парченце телешки салам+1/2 чаша бяло вино+1 табл.Омега 3
15:00 10 бр. лешници (забравих за млякото :()+1табл.Омега 3
18:00 парче и 1/2 пица, зелена салата с кис.мл.+1 чаша айрян+1табл.Омега 3
12:00 400 подскачания на въже (с малки почивки);
15:00 3 серии по 20 повторения без 2то упражнение http://www.youtube.com/watch?v=_j5cMC18gqY&feature=relmfu
20:00 200 скачания на въже
12.05
ставане в 8:00
8:30 малко кафе с мед+мляко с мюсли( не ми се ядеше въобще)+1 Омега 3
14:30 2 пил.филета+шопска салата с много сирене+1 Омега 3
18:30 пил.супа+кис.краставички+малко луканка(протеини няма :()+малко лешници +1 Омега 3
бях на работа, цял ден на крак и въобще не ми беше до тренировка :(
13.05
ставане в 8:00
8:30 малко кафе с мед+мляко с мюсли( не ми се ядеше въобще)
14:30 2 пил.филета+шопска салата с много сирене
18:30 3 парчета картофено пюре (със салам,кис.краставици и лук)+малко миш маш+чаша вино+2 Омега 3
видях,че почти нямам протеини затова изпих в 20:00 чаша айрян 
21:00 4 упражнения за корем-3 серии по 20
14.05
ставане в 7:30
8:00 кис.мл с мюсли+1белтък+малко сирене+1 Омега 3
10:00 зелен чай(със захар)
13:00 1 цяло яйце,1 парченце от картоф.руло,малко сирене+малко миш-маш+1 Омега 3
14:00 зелен чай с дом.мед
16:00 чай с билки от Мелник против кашлица (почти нямам глас и кашлям леко,а този чай много помага)
18:00 едно варено пил.бутче в доматен сос+зелена салата с кис.мляко+1 Омега 3
20:00 2-3 с.л. кис.мл
17:10 500 подскачания на въже (рекорд)
22:00 3 серии по 20 повторения http://www.youtube.com/watch?v=k7uHS9HYups&feature=plcp
15.05
ставане в 7:30
8:00 кис.мл с мюсли+1 Омега 3
13:30 2 яйца (1 цяло + 1 белтък)+сирене+2 парчета тел.салам+ 1/2 кофичка кис.мл+Омега 3(това се казва обяд)
15:00 2 чая за болното ми гърло
20:00 малко супа с пилешко,картофи и фиде+малко варено пилешко+малко миш маш+1 Омега 3
22:00 4 упражнения за корем 3 серии по 20
16.05
ставане в 06:00
06:30 половин вафла+1Омега 3
13:00 1 цяло яйце, сирене, малко рус.варено от консерва+1 Омега 3
20:00 1 варено пил.бутче+малко сирене 
22:00 5 упражнения за бедра и дупе
17.05
06:30 1 препечена филийка със сирене+ 1 Омега 3;
08:00 мляко с какао
10:00 1 Активия с мюсли
12:00 1/2 домат+малко сирене+1 яйце+1 Омега 3
14:00 1 шок.бонбон+20 бр. лешници
18:00 зелена салата с кис.мл+1 варен картоф+1 печена чушка+малко създърма 
20:00 500 подскачания на въже;
22:00 упражнения против целулит - 3 серии + 3 Х 20 половинки коремни преси
18.05
10:30 кис.мл с мюсли+сирене+1 белтък+1 Омега 3
12:30 1 яйце+1/2 домат+сирене+1 Омега 3
18:00 черно Корни
20:00 1 свинска пържола+малко карт.салата с майонеза+печен лук+1/2 домашна питка–1Омега 3
тренировка-почивка
19.05
1/2 питка със сирене и домат+1/2 кофичка кис.мл+1 кафе с мед
12:00 500 подскачания на въже
13:00 4 с.л. кис.мл+мюсли (знаам малко протеин,ама не ми се ядеше въобще) 
18:00 малко пържен салам (знам,че е лошо,бяха 3-4 хапки само)+ сирене(достатъчно)+съвсем малко питка 
22:00 http://ezfitness.tv/bg/workouts/workoutwithequipments/videos/dampelna-treska +3 серии по 20 половинки кор.преси,2 упражнения за паласки и дупе
20.05
ставане в 12:00
12:30 малко питка с много сирене, маслинки, малко печен лук 
14:00 много сирене+ домат+ чаша айрян
15:00 500 подскачания на въже;
17:00 чаша айрян+1/2 мъфина+бисквитка+7-8 лешници :(:( съжалявам
18:00 малко гювеч (картофи с колбас и моркови)+1 белтък 
21:00 2 упражнения за корем и 3 за дупе и паласки-3Х20
21.05
ставане в 07:00
07:30 2 яйца(1 цяло и 1 белтък)+сирене+домат 
12:00 активия с мюсли+черно корни 
20:00 1 варен картоф+домат и краставица с малко зехтин и оцет+много сирене
22:00 2 парченца шоколад с лешници
не си спах вкъщи и заради това не тренирах :(
22.05
07:30 2 парченца шоколад+3 в 1 на Якобс (не бях вкъщи) 
12:00 1 яйце+сирене+малко колбас 
18:00 2 варени картофа+1 белтък+домат+10 лешника 
тренировка-почивка
23.05
10:30 1/2 кофичка кис.мляко+мюсли+1 капс.Омега 3;   
20:00 салата (домати,краставици,зелен лук,прясна чушка,магданоз)+сирене+2 яйца(1 цяло+1 белтък)+няколко зелени маслини с бадем+чаша айрян+1 капс.Омега 3 (пътувах цял ден заради това е малко храненето ми)

АВ

24.05.12
20:08

24.05
10:00 1 яйце+1/2 домат+сирене+5-6 парченца краставица+3-4 хапки шоколадова торта с орехи+1 Омега 3+кафе с малко дом.пр.мляко
12:15 500 подскока на въже
13:30 1 колаче (тесто на сач направено,вътре с кашкавал)+1домат+краставица+сирене
15:00 1 киви+10 сушени стафиди
3 часа за риба :)
20:00 пълнен заек с ориз и дреболии+картофи покрай него+сирене+шопска салата+малко маслини+1 капс.Омега 3
20:30 ягоди и череши
тренировка-не знам още, защото съм изморена от риболова :)
21:30 3 упражнения за корем + 4 упражнения за дупе и бедра = 3 Х 20

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 24.05.12 22:11.

АВ

26.05.12
01:09

25.05
ставане в 9:00
10:00 1 киви+10 бр.череши+3-4 парчета шок.торта с орехи+1 капс.Омега 3
13:00 заешко+салата(домати,краставици,лук,магданоз)+зелени маслини с бадем+сирене
15:00 череши и ягоди
20:00 пилешко (печена кокошка)+домат+краставица+сирене 
Много тежък ден…ужасен даже и не ми беше въобще до тренировки, храненето ми също е под всякаква критика, но когато си под голямо напрежение не ти е до това :(

АВ

26.05.12
23:38

26.05
08:30 2 яйца (1цяло+1 белтък)+един домат+плочка сирене+1 капс. Омега 3+1 кафе с лъжичка захар 
12:30 домат,козе сирене (страшно вкусно нещо)+1 белтък+малко заешко+зелени маслини с бадем+4-5 бр. череши и ягоди 
15:00 1 киви+5 бр. череши+3 бр.ягоди+1 кафе
19:00 1 кебапче+салата(домат,краставица,лук,магданоз)+1 белтък+козе сирене+1 капс. Омега 3
тренировка отново няма...ще наваксам тези дни....просто нямам сили от голямото напрежение и не искам просто да тренирам

АВ

27.05.12
19:49

27.05
цял ден пътувах и храната ми е под всякаква критика :( :( :(
9:30 1 сандвич (малък)+чаша айрян+1 капс. Омега 3
12:00 1/2 баничка 
19:00 4-5 малки копърки (уловени от мен) на тиган+козе сирене+1/ домат и краставица+ няколко парчета диня+лешници+1 капс. Омега 3
тренировка- все още не съм решила,но предполагам ще са коремни преси няколко вида+махало с крака напред назад и за паласки не знам как се казва упражнението повдигане на крак встрани примерно; за скачане на въже вече наистина нямам сили, ще видя и колко серии упражнения ще направя, че наистина съм адски изморена, но тези дни не съм имала някакви тренировки,а и с това мазно хранене е напростимо да си легна отново :)

АВ

28.05.12
18:05

28.05
ставане в 10:30
11:00 4 с.л. кис.мл с мюсли+малко домат+1 яйце+козе сирене+1 капс.Омега-3
13:00 солети+мляко с какао (лошо:( ) 
17:00 малко пържен пушен свинси врат+домат+козе сирене+1 белтък+3-4 парченца диня+1 капс.Омега-3
20:00 15 бр. лешници
вода- досега 1,250; предполагам до края на деня ще станат 2 литра
тренировка- още не съм решила,но ще е нещо от 12 минутните - http://ezfitness.tv/bg/workouts/twelveminworkouts
нов план за действие-преди всяко хранене по 250 мл.вода; преди загравка 5 мин скачане на въже

АВ

28.05.12
23:44

Тренировката беше тази -2 мин, скачане на въже, загряване, http://ezfitness.tv/bg/workouts/twelveminworkouts/videos/otnesena-ot-vjatura/play , разпускане. Хубава вечер от мен :):) Нещо не ми пишете, или не ви се занамива с мен или се справям що годе добре :) Което и да е аз ще си продължавам да тренирам :)

АВ

29.05.12
18:54

29.05
10:30 3 с.л. кис.мляко+мюсли с ядки+ 1 капс. Омега-3
250 мл вода непосредствено преди това 11:30 2 препечени филийки Fines 5 зърна с козе сирене и малко краставица
12:20 500 подскачания на въже
250 мл вода преди това 13:00 1 яйце+2-3 парченца кашкавал+домат+краставица +съвсем малко от снощния пържен пушен врат
14:00 1/2 кафе с малко мед+4-5 бр.лешници
150 мл вода преди това непосредствено 18:30 2 пил.филета(печени)-вакумирани+1/2 кутийка чери домати+малко краставица+магданоз+сирене+1/2 кофичка кис.мл+3-4 лъжички соев пастет с маслини
150 мл вода непосредствено преди това 20:00 същото както в 18:00+1 капс. Омега-3
тренировка: коремни преси-4 вида-3 Х 20; няма да спя вкъщи и зариди това тренировката ми е слаба...макар че коремните преси не са никак за подценяване :):):)

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 29.05.12 18:59.

АВ

30.05.12
20:15

30.05
ставане в 7:00
7:30 1/3 кофичка кис.мляко+10 бр. черници+1капс. Омега-3
08:00,10:00 3 в 1 на Нескафе
09:00 1 огромна ябълка 
18:00 250 мл вода преди храненето+2 пържени чушки със сирене (с много малко мазнина)+1 яйце+козе сирене+домат+3 парченца шоколад Милка :(:( лошо!+1 капс.Омега 3
19:00 500 подскачания на въже
тренировка-по-късно ще напиша каква е.
Днешния ден отново е под всякаква критика относно храненето,защото няма обяд, но бях много заета и нямаше как да обядвам :(. Забелязах,че не се изморявам толкова много както преди на 500-те скачания на въже и не правя толкова грешки, което може би ми подсказва,че трябва да увелича бройката.

АВ

30.05.12
23:12

тренировка-
22:00 4 мин. скачане на въже + загрявка + http://ezfitness.tv/bg/workouts/workoutwithequipments/videos/dampelna-treska/play (горна част) + 1 упражнение за корем
23:00 1 филия Финес с 5 зърна+сирене+малко краставица+1 чаша айрян

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 30.05.12 23:12.

АВ

31.05.12
19:55

31.05
06:30 250 мл.вода,след това 4 с.л. кис.мл+мюсли+1 яйце+малко краставица и сирене+1 капс. Омега-3
08:00 3 в 1
10:00 1 корни със стафиди;3 шок.бонбона Своге с ром :(:( голяма грешка!
14:00 250 мл. вода преди храната + 2 пил.филета(печени)-вакумирани+1/2 кутийка чери домати+малко краставица+магданоз+сирене
16:00 10 бр. лешници
18:00 250 мл вода преди самото хранене+2 пържени чушки със сирене (съвсем малко мазнина)+домат+1 белтък+сирене+1 филийка Fines 5 зърна със съвсем малко немско масло+1капс.Омега 3
19:00 600 подскачания на въже (досега правих по 500, доста показателно е увеличаването за моето т.нар. спортуване :))
тренировка- още не съм решила, ще допълня по късно :)
Малко размисли: чудя се дали да не си купя извара и да почна да хапвам и нея, чета из дневниците, при всяка втора спортуваща мацка е включена в менюто и...чудя се и кога се приема, непосредствено преди тренировка (аз тренирам доста късно към 22:00) или преди лягане....или между храненията...нямам идея още обмислям този вариант,а и количеството не ми е ясно на прием. Попринцип знам,че трябва с всяко хранене да се приема протеин колкото дланта ми, ама с изварата дали е така? Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна.Пък и ако ми каже и точна марка, ще съм още по, че доста болкуци се навъдиха из маркетите :):)

Мнението беше редактирано от Ани Василева на 31.05.12 19:55.

АВ

01.06.12
01:25

Тренировка:
00:00 5 мин.кардио+загряване+ http://www.youtube.com/watch?v=69ol43VYgr8&feature=plcp
(12 мин. по 45 сек. упражнение и 15 сек.почивка. 3 серии)
1ва-Dive bombers,Burpees,Squat leg lifts,Burpees;
2ра-Dive bombers,Burpees,Squat leg lifts,Burpees;
3та-Dive bombers,Dive bombers,Burpees,Squat leg lifts,Burpees+разпускане;
Общо за деня-около 2 и 1/2 литра вода

АВ

01.06.12
20:55

01.06
250 мл вода преди хранене,10:30 4 с.л. кис.мл 2% + мюсли + 1 ч.л.кокосови стърготини + 1 Омега-3
11:00 тренировка - 5 мин. скачане на въже + загряване + http://www.youtube.com/watch?v=TTZ5Voqp7Ys&feature=channel&list=UL
(12 мин.,по 45 сек. упражнение и 10 сек. почивка; 3 и 4 упр - напади напред и половинки кор.преси
12:00 4 с.л. извара + 2-3 парченца козе сирене + малко соев пастет с маслини + червен пипер
14:00 250 мл вода преди хранене,бобена яхния (1/2 купа) + 3 с.л. извара с 1 с.л. кис.мл.+ нарязани няколко маслини + малко соев пастет
15:00 10 бр. лешници
15:30 двойна доза кафе с мед + 1 чаша пасиран компот от кайсии
18:00 250 мл. вода преди храненето, малко супа със свинско месо + 2 парчета домат + малко извара + 1/2 кебапче и кюфте +1 Омега-3
19:00 600 подскачания на въже
Малко размисли - доволна съм от днешния ден, изморих се достатъчно с тренировката; 3тото упражнение нещо ми беше трудно заради това предпочетох напади, а 4тото не мога да правя цели кор. преси, за това са половинки...не знам защо не мога да правя, никога не съм могла :). Относно менюто също съм доволна, включих и извара в храненията ми, може би единствено пасирания компот не трябваше да присъства,ама хора сме грешим :) :) И честит празник на всички, които се чувстват деца и имат такива! :)
Вода: около 2 литра

АВ

02.06.12
19:30

02.06
ставане в 09:30
250 мл вода преди храненето, 10:00 4 с.л. кис.мл.3,6% (имаше само такова)+3с.л. извара+плочка сирене+мюсли+1 Омега-3
11:50 тренировка: 5 мин. скачане на въже+загряване+ http://vbox7.com/play:4b287afa6e + 3Х20 половинки кор.преси
12:20 200 мл. пасиран компот от кайсии+1 мъфина с извара
13:00 250 мл.вода преди хранене+3 парчета козе сирене (последното) + няколко парчета домат+малко соев пастет с маслини+няколко колелца кренвирш+6-7 бр. маслини
14:30 1 киви http://www.bb-team.org/articles/3760_kivi-malka-vitaminna-bomba
16:00 600 подскачания на въже
16:30 двойна доза кафе+1 с.л. мед+ 2 парч. Шоколад Милка+1 шок.бонбон (оправдано ми е,защото съм скачала на въже и ми е усилен метаболизма )
18:00 250 мл.вода преди храненето + 2 пържени крилца (голяма и непростима грешка!)+няколко парчета домат и краставица+малко извара+малко тел.салам+1 Омега-3
20:00 10 бр. черешки+ 3-4 парчета обелена ябълка +3-4 бр. сурови лешници
Общо вода за деня: 2 литра (само вода)
Малко размисли: страхотна мускулна треска от вчерашните упражнения (много се радвам  :) ), този кренвирш и тел.салам не трябваше да ги ям..хем знам,че са пълни с боклуци…за пърженото….не трябваше :(:(. май днес храната ми е в повече или на мен ми се струва така

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1