Кондиция и Красота

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.10.12
17:36

Блага, да не се чудиш защо Мила не идва в залата и ако други спрат да идват (не посочвам никой конкретно).

Аз имам приятели в НАТФИЗ и са уникални! Едва се добирам до 1 билет за представленията им на края на всеки семестър ;)

15.10.12
17:38

Въобще не мисля да се главоболя с това, Вито :D
Нито е моя залата, нито се бъркам в тренировките на хората, които тренират там, достатъчно ми къса МОЯ задник Цербер, за да обръщам внимание на посещаващите :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 15.10.12 17:44.

Мила

15.10.12
17:48

Хайде и аз да се самоцитирам :) Блага, не хапи ;)))

казано от Мила на 15.10.12, 15:18:

казано от Блага на 15.10.12, 15:12:

Няма как да избира :D Може да ни съчетае, иначе в Натфиз читавата стока от около 10 години се брои на пръстите на едната ми ръка ;)

Няма какво да избирам, то е избрано и няма място за съчетание или пък съпоставка. Знаеш, нали Блага ;)
Та нека последната дума бъде моя, защото дневникът е мой и звездата съм аз 8-)
С Блага и друг път сме влизали в спорове относно натрапчивите коментари, в момента смятам, че беше груба относно Лукреция (предвид факта, че не я познаваш). Определено,съм сигурна, че Лукреция нямаше за цел да те обиди точно теб (защото пък аз я познавам доста добре) и определено генерализираше натрапчивите мнения като цяло.
Както казах, аз знам, че и на Блага целта и не е да ми каже ‘’прави така и така и всичко е се получи’‘, но просто от страни погледнато така прозвуча. Аз вече обясних, че де мотивиращия фактор при мен не може да бъде излекуван с тренировки.
С това приключвам и се надявам последната дума наистина да е моя.
Нека споровете са интелигентни, а не демонстриращи превъзходство. :)

15.10.12
17:54

Your wishes are my commands (y)

15.10.12
19:36

На сила хубост не става :)
И все пак обещанията са си обещания...

Мила

20.10.12
12:42

Мнението беше редактирано от Мила на 20.10.12 12:43.

Мила

20.10.12
14:31

19.Октомври.2012

Храна за последните 5 дни
Достатъчно качествена, за да си позволя повече - дробчета на фурна с доматен сос, ориз със свинско и патладжани, страшно много пържен патладжан, домати, 1 голям суров карфиол, хляб с много масло, домашно сладко от круши, пилешко месо, бекон, сирене, маслини, няколко чаши червено вино.

Тревнировка

3 Rounds of:

40 Kettlebell Swings (55/35#)
30 Double Unders
20 DB Thrusters (45/35#)
10 Burpees

2:00 Rest at the edn of each round

Използвани тежести - 2х16 кг за тръстерите, 16 кг за суинговете. 2 кръга. Имах чувството, че тези тръстери никога не достигаха бройката от 20…
Вече ме болят раменете.

Суплементация

Новото е - 5 грама АЛКАР на ден, хидрохлоридна формула на йохимбин, 2 грама зелен чай, 5-10 гр лецитин, 400-600 мг АЛА.
Махам синефрина и барк йохимбето.

Мнението беше редактирано от Мила на 20.10.12 14:33.

20.10.12
16:58

Мила , следила ли си досега калории и ако да, имаш ли наблюдения в/у прогреса тогава и сега?

Мила

20.10.12
22:31

20.Октомври.2012
Храна

13:00 - филия бял хляб с малко масло, няколко лъжици домашно сладко от круши + хапка масло
16:00 - ориз с патладжани, домати и пилешки дробчета
20:30 - ориз с патладжани, домати и пилешки дробчета, сирене, маслини

Тренировка - Рос Енамайт BW Conditioning

LEG CIRCUIT

Bodyweight Squats x 20
Lunges x 20
Semi Squat Jumps x 20
Calf Raises x 50
Rest 30 seconds – Repeat 3 times

CORE WORK
Knee Hugs x 15
Superman x 15
V-Up x 10

STRENGTH AND CONDITIONING
Burpees x 10
Pushups x 15

Ужасно много ме болят раменете и трицепсите...

Суплементация

10:00 - 2 гр АЛКАР, 100 мг АЛА, 500 мг зелен чай, 5 гр рибено масло, Витамин - А, Ц, Е, Д, Йохимбин ХКЛ
13:00 - 1 гр зелен чай, йохимбин хкл, мултивитамини, 5 гр рибено, 1 лъжица лецитин, силимарин, биотин
Преди тренировка - 3 гр алкар, йохимбин хкл
След тренировка - 200 мг АЛА, магнезий, БЦАА

казано от Ramon Dekkers на 20.10.12, 16:58:

Мила , следила ли си досега калории и ако да, имаш ли наблюдения в/у прогреса тогава и сега?

Рамон, утре ще ти отговоря на този въпрос, като прегледам трак листа с калории, а и днес главата ми пуши. Утре, рано сутрин след АЛКАР-а пипето ще е свежо. :)

Мнението беше редактирано от Мила на 20.10.12 22:33.

Мила

21.10.12
23:17

казано от Ramon Dekkers на 20.10.12, 16:58:

Така, отговарям :

1. Преди миналата година февруари месец - 1800 ккал всеки ден, стриктно ВМ-НВД. Посредствени тренировки с тежести, за сметка на това, буквално тренировките ми бяха 7 от 7 дни в седмицата, дори и през зимата. Когато не тренирах с тежести тичах - 5 километра 20 минути, 10 километра - между 50 и 54 минути. С повече подкожни мазнини. Мазна.

2. След април месец 2011 г., до април месец 2012 г. - 1500 - 1600 ккал, предимно ВМ. Промяна в тренировките - започнах да тренирам по схемите на Рос Енамйт, запалих се и по комплексите. 1-2 пъти в седмицата по 5 километра тичах. Промяна във визията. Издръжливост - сериозна.

3. След април месец 2012 - напрежение, сериозни проблеми със зъб, калориите варираха от 1200-1300-1500 - предимно ВМ с джънк от време на време, много кашкавал, заквасена сметана с конфитюр/мед, доста алкохол. Тренировки - предимно КФ комплекси, кондиции СТ по Рос енамайт. Определено видима промяна във визията. Издръжливост - добра.

4. От Юли - Октомври месец 2012 година - дни с предимно малко калории, повече въглехидрати (предимно качествени), рядко повече от 60 гр протеин на ден, по-малко месо, доста алкохол. Тренировки - предимно комплекси и комплексни движения. Силата не виждам да е спаднала -напротив, определено издръжливостта по време на тренировка се е понижила, по-бързо се изморявам, по-лошо възстановяване. Видимо по-малко мазнини, видимо няма загуба на ММ. Пропорциите се променят, по-изчистена визия. Започвам да се харесвам.

5. Така не може да продължавам, ще вдигам калории, ще ги въртя, ще ям колкото е необходимо, но ще се развия максимално !

Мнението беше редактирано от Мила на 21.10.12 23:21.

21.10.12
23:23

Интересен пост, мерси!

22.10.12
00:27

Доста алкохол - видима промяна във визията, що на мен не ми действа така... :D

22.10.12
06:57

@Мила- благодаря за изчерпателния отговор. Честно казано и аз мисля да спра да гледам калории и т.н ,т.е да ям каквото има сготвено у нас +5-10 яйца или 500гр пилешки сърца на ден. Иначе относно 5-та точка- имаш много потенциал и ще го развиеш, защото си постоянна , но трябва време ;) И аз мислех ,че за 3-4 месеца ще стана машина ама ...
@gotcha- как да не ти действа така? Зависи каква промяна търсиш- при мене стабилно омазняване+болки в дроба :D

Мила

22.10.12
12:27

казано от gotcha на 22.10.12, 00:27:

Доста алкохол - видима промяна във визията, що на мен не ми действа така... :D

Да отбелжа, че под ‘’доста алкохол’’ нямам предвид всеки ден. Просто преди почти не близвах алкохол, смятайки, че това буквално ще ми срине ‘’здравословния’’ начин на живот.
Когато употребявам алкохол, винаги е с мярка.
Осъзнавам, че алкохола пречи на доброто представяне - в тренировъчно и визуално отношение, но осъзнавам и това, че употребата му не е две-три крачки назад, когато не се злоупотребява.

казано от Ramon Dekkers на 22.10.12, 06:57:

@Мила- благодаря за изчерпателния отговор. Честно казано и аз мисля да спра да гледам калории и т.н ,т.е да ям каквото има сготвено у нас +5-10 яйца или 500гр пилешки сърца на ден.

Ами аз правя същото. В къщи се готви спрямо моите принципи главно. Допълнително си набавям протеин от яйца, месо, сирене, кашкавал.
Ако не ми се яде - не се тъпча.
Когато ми се яде - увеличавам храната, с подходящите нутриенти.
Предпочитам да въртя калориите, отколкото всеки ден да се стремя да поглъщам някакво количество храна - понякога на сила, понякога с чувство на глад.

http://www.vbox7.com/play:7d4a7de9

Мила

22.10.12
21:38

22.Октомври.2012

Храна
14:00 - сирене, домат, филия хляб, масло
21:15 - пилешко месо (доста), доматен сос, 2 филии хляб, малко масло

Тренировка

0. Фоам ролер, вработване - тяга, обръщане

1. Power Clean / Plank (a.k.a. Atomic Power)

20 rounds (20 рунда)

20 sec - 1 Power Clean @ 100 kg (в рамките на 20 сек 1 повт силово обръщане, щанга 100 кг)
20 sec Plank (20 сек планк)
Възможности за скалиране - тегло на щангата равно на СТ, за жени - 3/4 от СТ.

Миналия път използвах щанга 40 кг, днес 42.5 кг. 8-)
20/20 @ 42.5 кг

2. Death by Dead Lift, BW (60 kg)

(пускаш часовника, 1-вата минута правиш 1 повт мъртва тяга, а остатъка от минутата почиваш
2-рата мин правиш 2 повт, остатъка почиваш... И т.н.
10-тата мин правиш 10 повт, 11-тата - 11 повт... Докато издържиш!)

Резултат: 15 минути + 11 повторения от 16-тата минута.

Суплементация

10:00 - 2 гр АЛКАР, 100 мг АЛА, 1 гр зелен чай, 5 гр рибено масло
13:00 - 500 мг зелен чай, йохимбин хкл - 5 мг, мултивитамини, 5 гр рибено, 1 лъжица лецитин, силимарин, биотин, Витамин - А, Ц, Е, Д, Б комплекс 100
След тренировка - 200 мг АЛА, магнезий, БЦАА, 2 гр АЛКАР

Мнението беше редактирано от Мила на 23.10.12 10:25.

АЛА-та не ти ли е в малки количества?

Мила

22.10.12
21:44

Ами Рицарю, може и да е малко, да. Аз гледах стака на емзо и той препоръчваше дози между 400 и 600 мг. Прага беше мисля 1200 - 1800 мг.
Ти колко смяташ, че трябва да пия, при 5 гр АЛКАР на ден ?

Ти трябва да пиеш АЛКАР-а+АЛА-та заедно, защото са синергисти. Аз повече от 1200 мг на ден не пия, а съм 95 килограма... Според мен 5 грама АЛКАР на ден са много.

Мила

22.10.12
22:00

Да, знам, че се пият заедно. Тогава ще вдигна до 600 мг АЛА и ще смъкна на 4 гр. АЛКАР.

22.10.12
22:01

Я да си задам въпроса, при условие, че АЛА не трябва да се пие сутрин или като цяло на гладно, за да не се получи хипогликемия, а аз тренирам фастнат като преди тренировка съм на средно 15ч. фаст трябва ли да пия АЛКАР пак с АЛА?
Много съм навит на тая комбинация, ама имам някви въпросителни...

22.10.12
22:03

Аз също се чудих това. Предив, че цикличното ми идва дюшеш, обаче ако започна old anarchy stack ще трябва да пия сутрин алакар с ала и зелен чай екстрат примерно. А пише, че АЛА на гладно дразни стомаха.

Просто пиеш 5 грама бцаа с АЛКАР и АЛА-та, аз съм пил по 4 грама на гладно и не съм имал проблеми. Но аз съм си аз. АЛКАР е отвратителен, ако е на прах.
Преди тренировка: 2 грама АЛКАР+600 мг АЛА+5-10 грама бцаа и си чук.

22.10.12
22:09

Мен не ме притеснява толкова дразненето на стомаха, колкото това да не пометна в залата и да ми причернее нещо :D
Ма щом рицаря вика, че нема грижи - екстра, само да падне кешовица и се метам у схемата (rock)
Най ме зарибява факта, че АЛКАР действа добре на мозъчето, че моето често е “омотано” :( и АЛА-та за инсулиновата чуствителност...

Чакам си дипломата “АЛКАР Експерт” ;)

Мила

24.10.12
11:26

Невероятна мускулна треска имам от двата комплекса миналия ден - плешки, кръст, дългите гръбни мускули, рамене, предмишница, задник, задни бедра - агония.
Мачкам се с фоам ролера - за определено време ме отпуска и пак се започва. Днес цял ден ще се мачкам, не знам какво да измисля за тренировка.
Може би ще отида да потичам или ще направя някое комплексче с дъмбели (пудовки).

С тези самолети почваш да ме плашиш... най - противния ми транспорт! И най - сериозния ми кошмар, ще спра да ти гледам дневника вече, психичното ми здраве се разклаща още повече, а предвид нестабилността му и в момента става плашещо... :)

Мила

24.10.12
12:33

Добавки и самолети...най-големите страхове на Лукреция...като дявол и тамян :D

24.10.12
12:45

казано от Мила на 24.10.12, 11:26:

агония.
...
Днес цял ден ще се мачкам, не знам какво да измисля за тренировка.

Интервално мачкане и почивка, предлагам аз :)
А с този самолет накъде? Че и на мен отдавна ми се е приискало да се кача на един такъв и да не се връщам (wasntme)...Не знам защо, но от край време ме обхваща еуфория при вида на самолети и летища...липсват ми пътуванията...

Като спирт от разредител бягам! :D Както не веднъж съм казвала, най - хубавото нещо от полета е, когато ти съобщават, че кацаш!

Мила

24.10.12
12:54

казано от Маргарита Манева на 24.10.12, 12:45:

Интервално мачкане и почивка, предлагам аз :)
А с този самолет накъде? Че и на мен отдавна ми се е приискало да се кача на един такъв и да не се връщам (wasntme)...Не знам защо, но от край време ме обхваща еуфория при вида на самолети и летища...липсват ми пътуванията...

Веднага си взимам бележка, интервално мачкане и почивка за днес.
А относно самолетите, освен, че са ми страст - обожавам чувството на излитане със самолет и аз обичам много странстването...

казано от Лукреция Швайнщайгер на 24.10.12, 12:46:

Като спирт от разредител бягам! :D Както не веднъж съм казвала, най - хубавото нещо от полета е, когато ти съобщават, че кацаш!

О, Лукреция, започвах да се чудя, защо в няколко твои постове не фигурираше думата ‘’спирт и алкохол’’ ...спокойна съм вече...

24.10.12
12:55

И аз имам мечта, свързана със самолет... Ех...
Това са трите места, на които искам да отида ПОНЕ веднъж...

Мда, и стомаха ми харесва най - много излитането, толкова, че се опитва да се раздели с всичко в него, за да остане единствен ствидетел на това прекрасно събитие!

Мила, спокойно, не съм станала трезвеник - сакън, чукай на дърво! ;)

Мила

24.10.12
13:06

@Блага, прекрасни избори! Мачу Пикчу е предизвикателство за всеки турист, интересуващ се от Свтовното културно наследство, а не от алкохолен и секс туризъм (каквито всъщност наистина съществуват)
@Лукри, миличко, няма шанс да свържа думичката ‘’трезвеник’’ с теб...притесних се, да не си забравила как се изписва думата ‘’алкохол’’ предвид останалата ти една мозъчна клетка, която смятам, че вече е увредена. :)

Тя се бори неистово да се избави от оковите на умрелите и вече събратя, за да не я застигне тяхната съдба, но се боя, че усилията и ще останат безплодни! Увредената тъкан се разпространява като рак - постепенно и по съседство, приема друга биологична форма и убива всичко здраво! Горкичката ми клетчица е обречена, но като удавник маха безпомощно в центъра на алкохолизираното ми мозъче!

24.10.12
13:55

ще ме прощавате ама какво е АЛКАР и за какво се пие?вие обяснявате по-добре от гугъл и от опит ще кажете нещо:)

Мила

24.10.12
13:56

Ацетил - Л - Карнитин. По-добрата форма от Л-карнитина. :)

24.10.12
14:01

уф боже
това го знам
но не знаех че така го наричате:)

24.10.12
14:09

казано от Лукреция Швайнщайгер на 24.10.12, 12:57:

Мда, и стомаха ми харесва най - много излитането, толкова, че се опитва да се раздели с всичко в него, за да остане единствен ствидетел на това прекрасно събитие!

Честно казано разбирам Лукреция :D, имайки предвид ежедневието й. Веднъж ми се е случвало да летя след 3-4 часов сън и с див махмурлук и това е едно от най-големите мъчения, на които човек може да се подложи своеволно...Та предполагам това е чувството, което тя изпитва при всеки полет :D.
Но наистина, Лукреция, озадачаваш ме - мислех, че безплатният алкохол в самолета ще ти се стори като “рай в облаците” :D.

Иначе и аз обожавам да летя (като изключим в ситуации като предната) - чувството при отлепянето от земята е неописуемо :)

Мнението беше редактирано от Петър на 24.10.12 14:09.

Петър, моля те, на мен ми става лошо от самолети - страх ме е неистово и ми се повдига, което неизменно води до опасността да повърна, а това е излишно разхищение на алкохол! Аз пари и алкохол не връщам! :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1