11.04.13
21:39
11.04.2013/четвъртък
Храната:
- 70гр овесени ядки, 30гр овесени трици, 300мл 1,5% прясно мляко, стевия, ванилия и канела
- 1 банан
- 200гр котидж, 4ф хляб Вита, 40гр свиски деликатес, 1 краставица
- 1 ябълка
- 46гр пълнозърнест сусамов тахан, 20гр суров слънчоглед
- 1 ябълка
- салата от домати, краставици и лук с 4-5гр зехтин и 40гр краве сирене, 255гр печен свински шол на скара, 10гр натрошени какаови зърна
Не ми се смята, та затова днес без сметки! :)
”Физическо”-то:
почивен ден
Just thinking: След вчера гърбината ми яко се е одървила! :D Все едно съм турната в калъп!
Изпивам си бабешката инка и си лягам! Само трябва да си изпрося едно разтриване от мъжО и ще спя спокойно! :D
13.04.13
13:24
12.04.2013/петък
Храната:
- 50гр овесени ядки, 20гр поръска за хляб, 200мл 2% цедено кисело мляко
- 2 ябълки
- 165гр печен свински шол на скара, 200гр котидж, 4 пълнозърнести оризовки, домати
- 100гр сурови ядки микс с боровинки
- 45гр пълнозърнест сусамов тахан, 20гр суров слънчоглед
- таратор с 2,9% кисело мляко, мъничко зехтин, орехи, краставици и пресен чесън, 40гр кашкавал от овче мляко, 55гр печен свински шол на скара, 4 пълнозърнести оризовки, 25гр купешка лютеница
И днес не ми се смята! Сега остава и да спра да тегля и вече ще съм ОК! :D
”Физическо”-то:
почивен ден
Just thinking: Кофти новина днес, но аз вярвам, че нещата винаги се оправят, така че - скоро очаквам хубавите новини! :)
13.04.13
19:02
спираш да смяташ и теглиш? еха-ставаш нормален човек :)
13.04.13
21:56
Хахаххаххахах, е - няма да е от днес! :D :D :D
13.04.2013/събота
Храната:
- 100гр овесени ядки, 300мл 1,5% прясно мляко, стевия, ванилия и канела
- “физическо”
- 1 банан
- 55гр пълнозърнест сусамов тахан, 20гр суров слънчоглед
- 5 оризовки, 1 кренвирш, 2 доматчета
- салата с домати, краставици, лук, около 5гр зехтин и 30гр краве сирене, ужасно много :D печено пиле на скара - 410гр (blush), зелен чесън
- 45гр овесени трици, 200мл 1,5% прясно мляко, стевия, ванилия и канела
Голяма свинщина днес! Изядох де що видях! :D
”Физическо”-то:
Ден 4: крака+гърди+трицепси
-кростренажор - 3 мин./степен 5 от 10
-загряване
-напади с лост зад врата - 4х15/20кг, редувах 15 ляв/15 десен крак и така по 3 серии на крак
-плие с дъмбел - 3х10/17,5кг
-лицеви опори (чисти) - 1х10, 1х8, 2х7
-флайс на лежанка с наклон 45 градуса - 3х10/2х5кг
-разгъване на скрипец за трицепс - 1х10/20кг, 3х10/30кг
-кростренажор - 10 мин./степен 1 от 10
- 200 скока на въже
Just thinking:
# Опитах се да пробвам да направя обръщането само с лоста. Е няма такъв чук като мене. И подхвърлях, и на пръсти се повдигах, даже подскачах :D, е не - та не! Голям зор ще ми е да го науча това нещо и това е! :@ Освен да си посинявам ключиците, друго не постигам! :D А толкова лесно изглежда по клипчетата. (dull)
# Ям що годе правилно, ям що годе правилно... и изведнъж - праааас - кренвирш! :D :D :D Луда работа!
# Искам си кросфитските тренировки, пък... :@
66 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 13.04.13 21:59.
14.04.13
20:55
14.04.2013/неделя
Храната:
- 56гр пълнозърнест сусамов тахан, 20гр суров слънчоглед, 1 ябълка
- “физическо”
- 165гр печено пиле на скара, 20гр купешка лютеница
- минимум 2 часа трамбоване из зоологическата градина в Добрич (sun)
- 1 кренвирш, 2 малки пълнозърнести хлебчета с трици
- 1 ябълка
- 75гр кафяв ориз (в сурово състояние) с доматен сос, зелена салата с лук, мъничко зехтин и балсамов оцет и 10 маслини, 100гр печено пиле на скара
- 50гр пълнозърнест сусамов тахан, 20гр суров слънчоглед, 3 ягоди
- допълвам още 1 ябълка
”Физическо”-то:
Ден 5: гръб+рамо+бицепси
-загряване
-гребане с дъмбел с опора на лежанка - 1х10/15кг, 4х10/17,5кг
-придърпване на вертикален скрипец с надхват- 1х10/30кг, 4х10/40кг
-придърпване на вертикален скрипец с подхват- 4х5/50кг
-разтваряне встрани за рамо с гирички - 3х10/2х5кг
-скотово сгъване за бицепс - 1х10/кривия лост, 3х10/кривия лост+5кг
-300 скока на въже
Добавките:
Допелхерц Актив Витамини А-Я Депо
Just thinking:
# Злият дух на кренвиршите продължава да ме преследва! :D Ама днес ми е простено (wasntme), хапнахме набързо, на паркинга на един супер в Добрич, след страхотната разходка.
# Скрипецът си го дърпах без да си движа тялото назад. Определено с подхват ми е много по-лесно да дръпна по-голяма тежест.
# Това разтваряне встрани за рамо не мога и не мога да го направя с повече от 5 кг! :@ Що така и аз не знам.
# И сега - една питанка към четящите тук! :D Гледам из дневниците на много от жените във форума, че пият разни добавки, знайни и незнайни за мен. Та, след като искам да ми пораснат :D още мускули по ръцете, раменете и гърба, а в същото време искам да орефеля тези по останалата част от тялото ( и новопорасналите евентуално :) ) и след като се има предвид, че никак не се лишавам от хапване :D .... ега си и обяснението дето го дръпнах .... трябва ли да пия нещо или да си карам както до сега?
67 (h)
Подпис! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 14.04.13 21:29.
Моят съвет за мускулна маса е,че може да минеш и без добавки,но имай впредвид,че жените за 1 година могат да качат 2-3 пъти по-малко чиста м.маса от мъжете при еднакви условия и без зоб.При долната част на тялото ще ти е по-лесно да качиш.
Наблягай на качествена храна и тренировки,в които в серия можеш да направиш макс. 1-2 повторения със съответната тежест.Например,както си споменала не повече от 5кг за рамо-ако можеш с 10кг едно повторение-прави с 10кг. Лег,клек,тяга,бицепс и т.н. на същия принцип. Или системата 5*5,има я в статиите. Може да си направиш нов сплит-гърди,рамо,ръце,крака- всяко в отделен ден,за да си почиват по-добре.Корем и прасец може и по-често да правиш. Храната и почивката за най-важни за растежа на мускула. Чисти протеини-тоест да не са от колбаси. Храни,богати на аминокиселини-мед и всякакви растителни храни,богати на такива. За да качваш по-лесно,а и да чистиш по-лесно,трябва да си вдигнеш тестореновите нива- с въпросните тежки тренировки,повече червено месо,цели яйца,броколи,спанак,зеле,йохимбето мисля също е тестостероно стимулатор. Въглехидрати-ориз,леща,боб,картофи,пълнозърнести храни,ядки,мед.
Протеин може да си вземеш по желание,но ти си хапваш достатъчно,съдейки по дневника ти.
Минала си периода,в който едновременно е можело и да качваш и да чистиш.Аз бих избрала първо да изчистя,защото колкото по-малко мазнини имаш,толкова по-чисто ше качваш после.
16.04.13
21:32
15.04.2013/понеделник
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 70гр овесени ядки, 30гр овесени трици, стевия, ванилия и канела
- 1 ябълка
- 70гр кашкавал от краве мляко, 200гр котидж, 4 оризовки, 2 моркова
- 1 ябълка
- 2 оризовки, 50гр сирене
- около 330гр (в сурово състояние) бяло пилешко месо, задушено с 10гр дижонска горчица и 50гр 2,9% кисело мляко, гъби, зелена салата с лук, около 5гр зехтин и балсамов оцет
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
16.04.2013/вторник
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 80гр овесени ядки, 18гр овесени трици, стевия и канела
- 1 ябълка
- около 330гр (в сурово състояние) бяло пилешко месо, задушено с 10гр дижонска горчица и 50гр 2,9% кисело мляко, 73гр краве сирене, 3 оризовки
- 100гр сурови ядки (кашу и бадеми) и боровинки
- “физическото”
- омлет от 3 яйца, половин кренвирш и 47гр кашкавал, домати
- 200мл 1,5% прясно мляко, 70гр овесени ядки, стевия и канела
”Физическо”-то:
-загряване
-заден клек - 1х5х30/1х5х45/1х5х50/3х5х60кг
-лег - 1х5х20/1х5х30/3х5х40кг
-гребане с щанга - 1х5х20/1х5х30/3х5х40кг
-френско сгъване - 3х10 с кривия лост
-някъде в промеждутъка - къмто 10 опити за обръщане с 30кг. Че ги обръщам, обръщам ги, ама не знам техниката ми как е.
-СС - 15 коремни преси на римско столче/10 повдигания на прави крака на стенд - 3 кръга
- бърпи+суинг с дъмбел 15кг - 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1, за време: 00:11:19:23
Добавките:
Just thinking:
# Тия дни както винаги ям като за последно! :D
# И защо по дяволите съм толкова изпълнителна!?! (devil) Vic, ти ще си виновен, ако утре не мога да си движа ръцете от рамената! :D Още към средата на импровизацията ми, направо горяха. И продължават да са така! (dull) Ама такова шоу им направих в залата. До сега не бяха виждали някой да се тръшка като обезумял по пода и да размахва дъмбели напред-назад! :D :D :D Да взема да почна да им събирам пари за атракцията, а!?! А като им изпраскам и една мъртва тяга, щото това аз пък не съм виждала някой да го прави там, окончателно ще ги довърша! 8-)
# Надявам се, че не съм объркала бройките в рундовете и че съм засякла що годе точно време, че с тоя мой телефон... (wasntme) И не на последно място - надявам се, че времето не е много трагично, щото си почивах доста, не отричам, ама имаше моменти, в които ми идеше направо да им се издрайфам на мокетчето. (blush)
# Когато веднъж си хванал пудувка, това да мяткаш дъмбел е голям отврат и много неудобно нещо! Ммм, да!
# Клековете с 60-те кила днес бяха по-добре откъм сила. Аз затуй и тръгнах първо с 50, че си мислех, че съм уморена, ама ми се видя леко. На лежанката обаче 40 кила си ми бяха бая. Последните 5-ти повторения едвам ги избутвах. Буквално ги вдигнах от срам, за да не се затисна и да трябва да викам за помощ! :D
68 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 17.04.13 21:24.
Напоследък се зачитам в дневника ти, просто ме радваш с тези тренировки.
Не ги мисли другите в залата. И на тях им разнообразяваш ежедневието и си имат още една тема за разговор :D
казано от Златина Цонева на 14.04.13, 20:55:
”Физическо”-то:
Ден 5: гръб+рамо+бицепси
-загряване
-гребане с дъмбел с опора на лежанка - 1х10/15кг, 4х10/17,5кг
-придърпване на вертикален скрипец с надхват- 1х10/30кг, 4х10/40кг
-придърпване на вертикален скрипец с подхват- 4х5/50кг
-разтваряне встрани за рамо с гирички - 3х10/2х5кг
-скотово сгъване за бицепс - 1х10/кривия лост, 3х10/кривия лост+5кг
-300 скока на въже# Скрипецът си го дърпах без да си движа тялото назад. Определено с подхват ми е много по-лесно да дръпна по-голяма тежест.
# Това разтваряне встрани за рамо не мога и не мога да го направя с повече от 5 кг! :@ Що така и аз не знам.
# И сега - една питанка към четящите тук! :D Гледам из дневниците на много от жените във форума, че пият разни добавки, знайни и незнайни за мен. Та, след като искам да ми пораснат :D още мускули по ръцете, раменете и гърба, а в същото време искам да орефеля тези по останалата част от тялото ( и новопорасналите евентуално :) ) и след като се има предвид, че никак не се лишавам от хапване :D .... ега си и обяснението дето го дръпнах .... трябва ли да пия нещо или да си карам както до сега?
По въпрoса с раменете - няма да пораснат с 1 упражнение, изолиращо. Даже се учудвам, че заглавието на тренировката съдържа думата “рамо”.
Отделно, че подбраното упражнение не е най - подходящото. Ако ще е едно само, нека да е военна / раменна преса с щанга. Изолиращите упражнения - след раменната преса, ако има такива. За начало не са ти необходими. И тук ще дам различно гледище от това на колежката Julsa Vena.
При раменете не прави единици и двойки. Там заложи на повечко повторения, принципно раменете трябва да попораснат и да се пооформят и с малки кг. И са много капризни, внимавай как ги товариш. Травмите там по правило напомнят винаги за себе си после. Отделно са и лимитиращият за много упражнения фактор.
За ръцете - лицеви, кофички, лег тесен/широк хват, набирания/скрипец подхват - ще ти свършат добра работа.
Винаги давай приоритет на базовите упражнения.
Като цяло не падай под 5 повторения на каквото и да е. И не жертвай доброто изпълнение в името на Голямата гира.
За скрипеца подхват - бицепсът помага, затова е по - лесно и има аванс за повече кг.
За релефа - каквато и добавка да взимаш, ако с на плюс с калориите, трудно ще стане...а паралелно с желание за хипертрофия е още по - трудно, особено щом имаш вече стаж в залата. Най - лесно е последователното изпълнение - качваш - чистиш.
За добавките - в идеалния случай витамини и рибено масло. Може и без тях, обаче е хубаво, особено при такива тежки тренировки като твоите, да имаш витаминки допълнително.
По - нататък има опции и за други неща, но всички те са силно пожелателни и в зависимост от това как ти вървят тренировките и какви са ти кратко- и средносрочните цели.
Мнението беше редактирано от Инис на 17.04.13 01:36.
17.04.13
09:26
гледам Злати отскоро е на 5х5 + кросфит :) Wonderwoman :)
Тези “чистения” са ми малко мъгляви-нали изглежда добре, в чудесно здраве и сила, толкова ли е важен този релеф :)
бе не знам колко е важен,но по-малко мазнини тежат по-малко на сърцето,на костите и т.н. При положение,че не живеем в ледников период,да има дефицит на храна,няма смисъл да поддържаме много подкожни мазнини в запас
От друга страна пък ти е по-леко и свободно.
17.04.13
21:56
Благодаря за коментарите момичета! (F) Наистина са ми от полза!
Кобре, и аз не знам вече на кво съм! :D Пълен хаос цари в тренировките ми, ама така е - I want it all and i want it now! (grin)
17.04.2013/сряда
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 100гр овесени ядки, стевия и канела
- 1 банан
- 4 оризовки, 40гр кашкавал от краве мляко, 200гр котидж, 53гр шпеков салам, домати
- 100гр сурови ядки (кашу и бадеми) и боровинки
- “физическото”
- 215гр печени на скара пържоли от свински врат, червено цвекло, зелен чесън, домати с малко зехтин и около 25гр краве сирене.
- 35гр пълнозърнест сусамов тахан, 20гр суров слънчоглед
”Физическо”-то:
-загряване
-горен скрипец с надхват - 1х10х30/1х5х40/3х5х50 - мислех още, ама ми заеха скрипеца
-мъртва тяга - 1х10х20/1х5х40/1х5х50/3х5х60кг - леко ми беше на тия кила, ама не посмях да опитам с повече, без някой да ми следи техниката... ще видим другия път.
-раменна преса - 1х5х10/1х5х15/3х5х20кг
-сгъване за бицепс - 3х10 с кривия лост
-СС - 15 коремни преси на римско столче/10 повдигания на прави крака на стенд - 3 кръга
-3 кръга от 100 скока на въже/10 лицеви опори/10 клека СТ - исках лицевите да са както трябва, но и трите пъти успях по 8 цели + 2 от колена
Добавките:
Just thinking:
# Ще чистя мазнини друг път! :D С това моето хапване... Пък и като се замисля вече наистина се харесвам, чувствам се добре, здрава съм, мисля че съм силна (blush), ама още по-добре ще е да ми се виждат плочките на корема, примерно. :D
69 (h)
С твоите тренировки ще е лесно да изкараш преса.Но ако изчистиш храната,естествено.
18.04.13
22:31
18.04.2013/четвъртък
Храната:
- 30гр поръска за хляб (лен, сусам, мак, слънчоглед), 60гр овесени ядки, 195гр 2,9% кисело мляко
- 1 шоколадова паста :D
- 3 мандарини
- 208гр печени на скара пържоли от свински врат, 4 оризовки, 70гр краве сирене, домати
- 1 ябълка
- 58гр печени на скара пържоли от свински врат
- 290гр печено пиле, салата от домати, краставици, около 5гр зехтин и 20гр краве сирене
- 23гр пълнозърнест сусамов тахан, 20гр суров слънчоглед
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
Just thinking:
# Днес се почерпих! Сутринта видях, че някакви си купуват пасти в стола на работа, мислих, мислих, па си рекох - какво толкова. И си взех една. Не ми беше особено сладка, т.е. - можеше и без нея! Ама пък какво толкова като е с нея, хич не се чувствам гузна, казано с други думи! :D
# Да взема пак да смятам пустите калории, а? Не, че нещо против храната имам, дори напротив! :D Ама много калории приемам май! Тюююю, искам да идва лятото и да има изобилие от домашни зеленчуци, с които мога да си пълня търбуха на воля и да не се сещам за друго! (wasntme)
Бла, бла, бла... Нищо не ми се “тинкинг” днес! Лека ви нощ! :D
19.04.13
09:20
без връзка с храненето и тренировките на Злати, но не се сдържах да споделя една култова мисъл на стената на старата ми зала:
“МАСА СЕ ПРАВИ НА МАСА.
СЯДАЙ ЧОВЕК, СТАВАЙ ЖИВОТНО “
19.04.13
22:00
19.04.2013/петък
Храната:
- 200мл 2,9% кисело мляко, 50гр овесени ядки, 30гр овесени трици, 35гр поръска за хляб (сусам, лен, мак, слънчоглед)
- 1 ябълка
- 130гр печено бяло пилешко месо, 95гр печена на скара пържола от свински врат, краставица
- 100гр елда, 4гр краве масло, 60гр краве сирене
- 3 оризовки, 50гр пушено пуешко филе, 155гр котидж, 30гр филе “Елена”
- 40гр пълнозърнест сусамов тахан, 20гр суров слънчоглед
~ 2425ккал; МЗ~116гр / ВХ~195гр / БЛ~152гр
”Физическо”-то:
По принцип почивен ден, ама като се прибрах от работа реших да поскачам малко у дома с Death by Burpees - отначало опитвах да са с класическите лицеви опори, но накрая си се пльосках яко по земята :D Със сигурност обаче бърпитата бяха chest-to-ground. То те направо си бяха nose-to-ground, добре че има килимче :D :D :D В резултат: 11 рунда + 11 бърпита и половина (бях се пльоснала вече на земята, когато иззвъня таймера) (grin)
Добавките:
Just thinking:
# (devil) Като си сметнах калориите кво?!? Пак са си във висините! :D Голям апетит, голямо нещо!
# Мразя бърпитата! :D :D :D В началото си виках - то лесно бе, има време за почивка, ама после.... Малииииии! :D… Няма време даже да умреш, кво остава за друго! (grin)
# Като цяло обаче беше хубав ден! Успяхме да намерим приемен дом на тази космата красавица, което ме направи много, ама наистина много щастлива! Струваха си и мръзненето на вятъра, и нервите, и телефонните разговори! (sun)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 19.04.13 22:29.
20.04.13
20:44
20.04.2013/събота
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 70гр овесени ядки, 30гр овесени трици, стевия и канела
- “физическо”
- 4 оризовки, 45гр кашкавал от краве мляко, 200гр котидж, няколко резенчета кренвирш и шпеков салам, а после още 2 оризовки с 20гр купешко сладко от боровинки
- 1 ябълка
- мнооого варено пилешко месо, къмто 395гр, варени броколи и карфиол, зелен чесън, краставица с балсамов оцет
~ 2220ккал; МЗ~89гр / ВХ~168гр / БЛ~186гр
”Физическо”-то:
-заден клек - 1х10хСТ/1х10х20кг/1х5х30кг/1х5х45кг/3х5х60кг
-хориознтален лег - 1х5х20кг/1х5х30кг/3х5х40кг
-гребане с щанга - 1х5х20кг/1х5х30кг/3х5х45кг
-мъртва тяга - 1х5х30кг/1х5х40кг/3х5х70кг
-раменна преса - 1х5х10кг/1х5х15кг/3х5х20кг
-СС от 15 коремни преси на римско столче/10 повдигания на прави крака на стенд - 3 кръга
Добавките:
Just thinking:
# Килата на тренировката на клека, лежанката и тягата си ми натежаха. Вероятно и заради това, че трябваша да бързам и да се вмествам в конкретно време. Усещам напрежение в дясното рамо, ама дано премине до утре, че по план ще тренирам с Vic в двора на старото ми даскало.
# Обядът беше пълен сбирщайн и доизяждане на някакви остатъци в хладилника, че като излязохме в 9 без 15 и се прибрахме почти в 14 часа.
# Калориите пак не са малко, ама поне не прескочих 2500. :D
# Успях да дремна час и половина следобед, което си беше направо дар Божи :D, че след вдигане на тежести винаги ми се спи, та две не виждам.
70 (h)
21.04.13
19:45
21.04.2013/неделя
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 60гр овесени ядки, 40гр овесени трици, стевия и канела
- “физическо”
- 1 банан
- 100гр пълнозърнести спагети с 35гр кашкавал от краве мляко, 40гр шпеков салам (blush), шарена сол и доматен сос без захар, 85гр варено-пушено пуешко филе, варени броколи и карфиол
- 1 ябълка
- 100гр кафяв ориз, сварен с бульона на вчерашното пиле, 125гр свински сърца и 70гр свинска рибица на скара, салата от домати, краставици и зелен лук, само със сол
~ 2010ккал; МЗ~54гр / ВХ~280гр / БЛ~124гр
”Физическо”-то:
Тренировка с Vic и компания в “Богоров”:
- Загряване на ставите + три обиколки на училищния двор, като на всеки 30сек. се прави по едно бърпи.
- Комплекс 1: за максимално бързо време - 50 бърпита + 50 набирания с отскок - 30сек. работа, после 30сек. почивка и така до 50 изпълнения. Моят резултат: 8:08 мин.
- Комплекс 2: за максимално бързо време - 5 лицеви опори + около 30 метра спринт общо (тичаш 15м, пипаш земята и още 15м наобратно) + скокове на височина (около 60 см) до като свърши минутата - 1мин. работа, после 1мин. почивка и така докато станат 50 скока. Моят резултат: 6.56 мин.
Добавките:
Just thinking:
# Тююю, не бях тичала, може би повече от половин година и още на загряващите обиколки ми се щеше да си ходя у нас! :D
# И после, разбира се - бърпита (devil), че и с набиране. (grin) Що годе бива. 2 ми дойдоха в повече, за да приключа с около 30сек. по-малко, ама на - не можах да ги вместя в работната фаза. Иначе поддържах постоянна скорост и правех по 6 бърпита с 6 набирания с отскок за 30 секунди и така до края.
# Във втория комплекс ме притесняваше скачането на височина, че до сега не го бях правила, ама то се оказа не чак толкова трудно и страшно, колкото си мислех! :)
# Малко повечко въглехидрати днес, ама поне са от “редовните”. :D
# След тая тренировка и последвали 2 часа мотане със сприхава тийнеджърка по магазините, за да си избира дънки (dull), буквално едвам си държах очите отворени и едвам се довлачих до нас, за да се капивична за един час в кревата. Не, че ми стигна, ама се файдица. А довечера 100% ще спя като къпана!
71 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 21.04.13 19:50.
21.04.13
20:22
Много ме кефиш каква си надъхана и как забавно си описваш тренировките :D
//Сори за спама
22.04.13
22:39
Благодаря mrynkalce! :) Общо взето съм доста добронамерен, открит и забавен човек, ако не ми щукне да се държа като темерут, разбира се! :D
22.04.2013/понеделник
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 70гр овесени ядки, 30гр овесени трици, стевия и канела
- 1 банан
- 2 шоколадови бонбона и 1 кола лайт ( любимата ми колежка е рожденичка и нямаше как да не се почерпя за нейно здраве :) )
- 100гр кафяв ориз, от вчерашния, 20гр свински сърца и 115гр свинска рибица на скара, варен карфиол, 2 доматчета
- 170гр пъстърва на скара, салата от домати, краставици, зелен лук, мъничко ленено масло и 25гр краве сирене, 25гр маслини
- 10гр натрошени какаови зърна
~ 1630ккал; МЗ~47гр / ВХ~191гр / БЛ~114гр (без бонбоните)
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
Just thinking:
# Одървен гръб и болезнени прасци! :D
# И трепети в майчиното ми сърце! :D Ще пращам синковеца на състезание по плуване чак в Пазарджик. За първи път ще се дели от мен и хем знам, че е крайно време да стане по-самостоятелен и все ги пустосвам с кака му като са залепени за мене, пък ми е притеснено. Луда работа! :D Той обаче е доволен, а това е най-важното!
# Храната днес е невероятно малко (wasntme), ама ми текнаха нещо цифките след тренировката в “Богоров” и май ми се позагуби апетита. Но бързо ще си вляза в крачка... и хапка! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 22.04.13 22:41.
23.04.13
22:11
23.04.2013/вторник
Храната:
- 100гр елда, 70гр краве сирене, 5гр краве масло
- 1 банан
- 195гр пъстърва на скара
- 100гр сурови ядки микс (кашу, бадеми, боровинки)
- 175гр 2% цедено кисело мляко, 30гр суров слънчоглед
- 3 оризовки, 45гр кашкавал от краве мляко
- огромна салата от спанак, див чесън, зелен лук, мъничко ленено масло и балсамов оцет, около 40гр маслини, 205гр пъстърва на скара
- 10гр счукани какови зърна
~ 2495ккал; МЗ~127гр / ВХ~174гр / БЛ~155
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
Just thinking:
# Трябваше да тренирам днес, но се чувствам много свински. (dull) Събудих се в 4 сутринта и до 6 не можах да заспя въобще. Котката е разгонена и цяла вечер мърмори и трополи из къщата, май и пълнолуние имало, барабар с ужасната хрема, която лепнах - картинката е направо прелест. Боли ме носа, боли ме лигавицата в устата, устните ми са изпръхнали - ще мра бе! :D За капак и шефката днес беше яко яхнала метлата и фучеше из офиса! :D :D :D Като се сговнят нещата, яко се сговнят и това е! (devil)
# Вероятно ще почивам още тая седмица. Мисля си, че хич няма да ми се отрази зле. Ако се чувствам ОК, ще тренирам чак в събота. Стига да оздравея, де! Сега ми е тегаво, гърба ми е схванат, уморено ми е, абе - въобще не е време за тренировки, затова - релакс и силна храна! :D В тоя ред на мисли - днес беше мазен ден! :D
24.04.13
22:30
24.04.2013/сряда
Храната:
- 180гр 2% цедено кисело мляко, 30гр суров слънчоглед, 40гр овесени ядки, 20гр овесени трици
- 1 ябълка
- 3 оризовки, 100гр краве сирене, 70гр маслини
- 80гр сурови ядки микс със стафиди и боровинки
- 1 ябълка
- гювече с печен пипер, 56гр кашкавал, 56гр сирене, 2 яйца, домашен доматен сок, краставица
- 3 оризовки с 25гр мед и после още 25гр мед и 30гр суров слънчоглед
~ 2840ккал; МЗ~154гр / ВХ~219гр / БЛ~110
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
Just thinking:
# Блааааааа, хремата не ми минава. (devil)
# Апетитът ми и той! (blush) :D На път сам да стана госпожа 100 кила! :D :D :D
# И да исках да тренирам - нямаше да ме огрее. С това предстоящо състезание на малкия направо ще се разчекна да тичам от работа на басейна, после наобратно към къщи... прибираме се по никое време... Въобще - ужасТ! А треньорката му като се надъхала, не е истина! :D ЧовекОт не си дава голям зор и едва от две дни почна да се старае, пък те взели, че го харесали! Шоу! :D
25.04.13
09:15
Злати, Злати, 3 бона калории за трети почивен ден? Кефиш ме :) Успех на момчето-я обясни къде какво ще се състезава, какви ще са наградите :)
25.04.13
21:33
(blush) :D :D :D Ех, Кобре, как ме гъбаркаш само!
А синковецът ще ходи на състезание по плуване и тичане чак в Пазарджик. Някаква много съкратена версия на Модерен петобой, съобразена с възрастовата им група. Та така. За награди е рано да се говори, важното е да участва и да финишира! :)
25.04.2013/четвъртък
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 50гр овесени ядки, 50гр овесени трици
- 1 ябълка
- 3 оризовки, 90гр краве сирене, 55гр маслини, 1 кренвирш, 53гр кашкавал от краве мляко, 3 домата
- 1 ябълка
- 60гр пълнозърнести спагети с доматен сос, доста гъби и шарена сол, салата от домати, краставици и зелен лук с 40гр краве сирене
~ 1865ккал; МЗ~92гр / ВХ~205гр / БЛ~81
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
Just thinking:
# Днес доста по скромно в яденето! Кобреееееее, обърни внимание! :D
# Хора, кажете какво да си правя носа, че да спре тая хрема. (dull) Ако не тече, е запушен и се налага да дишам през устата като пълен тапир! Искам вече да се оправям, защото искам в неделя да отида на тренировката на Vic.
Злати, за носа - в 1 ч.л.сребърна вода, капваш 2 капки клеева - много е гадно, но върши чудеса.
Също и сока на кромит лук - и това е гадно (grin)
Подкрепям горното мнение.Ако сокът на лука е подсладен,е по-малко гадно.
Идея-захаросан мед и масло се правят на топче и се слага в носа като си легнеш,главата да ти е по-ниско от рамената,от топлината ще се стече :) назад,няма да се задушиш. За задна хрема е идеално.Иначе и при мен среб.вода,клеева тинктура и лук правят чудеса.
казано от Златина Цонева на 25.04.13, 21:33:
...
# Хора, кажете какво да си правя носа, че да спре тая хрема. (dull) Ако не тече, е запушен и се налага да дишам през устата като пълен тапир! Искам вече да се оправям, защото искам в неделя да отида на тренировката на Vic.
Дижонска горчица (wasntme)
27.04.13
14:53
26.04.2013/петък - почивен ден
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 50гр овесени ядки, 50гр овесени трици
- 1 банан
- 5 оризовки, 65гр краве сирене, 70гр маслини, 1 кренвирш, домати
- 100 гр сурови ядки микс - кашу, бадеми, боровинки
- 395гр печено пиле (blush), салата от домати, краставици и зелен лук, с 6-7гр ленено масло и 25гр краве сирене
~ 2640ккал; МЗ~156гр / ВХ~197гр / БЛ~137
27.04.2013/събота
Храната:
- 150мл 1,5% прясно мляко, 50гр овесени ядки, 50гр овесени трици
- “физическо”
- 1 банан
- 5 оризовки, 50гр кашкавал, 1 кренвирш
- 3 оризовки, 60гр мед, 20гр суров слънчоглед, 1 ябълка
- 180гр свински котлет на скара, салата от краставици, пресен чесън и 200гр 1,5% кисело мляко
~ 2110ккал; МЗ~79гр / ВХ~257гр / БЛ~112
”Физическо”-то:
-загрявка
-заден клек - 1х5х30кг/1х5х40кг/5х5х50кг
-хоризонтален лег - 1х5х20кг/1х5х30кг/5х5х35кг
-гребане с щанга - 1х5х20кг/1х5х30кг/5х5х40кг
-мъртва тяга - 1х5х30кг/1х5х40кг/5х5х60кг
-раменна преса - 1х5х10кг/1х5х15кг/5х5х20кг
-коремни преси на римско столче - 3х15
Добавките:
Just thinking:
# Ще дописвам... Най-вероятно още храна! :D :D :D… Е, дописах. Първо си мислех да не вечерям, ама като ми замириса на свинско от скарата... къде няма да вечерям бе?!? :D Добре, че наличните количества бяха по-ограничени, та да не избухна отново с якото плюскане!
72 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 30.04.13 22:08.
Скоро ли започна 5*5? :) АКо да,кажи как ти се отразява на силата.И аз карам на тоя протокол за някои муск.групи и съм доволна.
29.04.13
22:23
28.04.2013/неделя
Някакъв тотално умопомрачителен ден! (devil) :D Като ме спече едно притеснение заради малкия и направо... не е за разправяне! Каквото не видях, това не изядох! Толкова много не помня от кога не съм яла. (blush) То не беше елда с краве масло и сирене; банан; един съб с черен хляб с трици, шунка, кашкавал, домати, краставици, салата, пипер, лук и маслини; доста козунак; овесени трици и овесени ядки с прясно мляко, стевия и канела; ябълка; сусамена тахан халва; кола лайт; зелена салата с лук, репички, ленено масло и балсамов оцет; 2 порции мусака; още халва... И добре, че нямах повече място, щото както чаках малкия да се върне чак в 1:30 в полунощ, можеше да продължа да тъпча от нерви! (envy) Блааааа, добре че свърши! Не мислех, че съм чак толкова луда! :D :D :D Че и не тренирах... Пълен отврат отвсякъде!
29.04.2013/понеделник
Храната:
- 1 кренвирш, 100гр краве сирене, 1 домат
- огромна зелена салата с пресен лук, краставица, репички, около 13-14гр ленено масло и балсамов оцет; 2 варени яйца; по една хапка Камембер и Датско синьо сирене (по около 10-12гр), колкото да ги опитам, щото като цяло не съм фен на тия смрадливи деликатеси! :D
~ 1965ккал; МЗ~152гр / ВХ~76гр / БЛ~81
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
Just thinking:
# След вчерашната лудост и неконтролируемо нервно тъпкане с храна, днес мислех до вечеря въобще да не ям, ама в 10 коремът ми вече свиреше, и като не си бях взела нищо от вкъщи - ядох ядки. Два пъти! :D В резултат - яко високомазнинен ден. Добре поне, че въглехидратите ми са малко, та да има някакъв баланс!
# JulsaVena, идея си нямам даже как ми се отразява системата 5х5. Въобще напоследък и храната ми, и тренировките ми са някакъв пълне хаос и въобще не знам до къде ще я докарам така. :D Трябва да се стягам, ама пусто - трудна работа!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 29.04.13 22:25.
30.04.13
22:09
30.04.2013/вторник
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 100гр овесени ядки
- няколко парчета луканков салам, около 100гр краве сирене, около 30гр кашкавал от краве мляко, 60гр маслини, 1 краставица
- 80гр сушени боровинки
- и пак халва (blush) :D Къмто стотина грама! Изядох я! :)
- “физическото”
- голяма зелена салата с пресен лук, краставица, около 6-7гр ленено масло и балсамов оцет, къмто 215гр печено пилешко месо, половин чаша кола лайт
~ 2580ккал; МЗ~150гр / ВХ~194гр / БЛ~113
”Физическо”-то:
- заграване
- преден клек - 1х5х30кг/1х5х40кг/3х5х45кг
- гребане с дъмбел (за всяка ръка) - 1х5х10кг/1х5х15кг/5х5х20кг
- хоризонтален лег - 1х5х20кг/1х5х30кг/3х5х40кг
- раменна преса с дъмбели - права: 1х10 с 2х5кг/1х10 с 2х7,5кг, от седеж: 2х10 с 2х7,5кг
- скотово сгъване за бицепси- 1х10 с кривия лост, 2х10 с кривия лост + 5кг тежести
- кростренажор - 10мин на степен 5 от 10
- около стотина скока на въже
Добавките:
Just thinking:
# Пак изригнах с ядене! :D От всичко по много! :D :D :D
# Ужаст, хем било хубаво и трябвало да се почива, ама аз след тая непредвидена “ваканция” цяла седмица, сега направо не мога да вляза в ритъм. Всичко ми тежи! (devil) Не знам що е така, ама като си спазвах графика, въпреки мускулната треска и умората, бях по-в кондиция!... Нищо де, пак ще се влиза в ритъм!
# Мразя го тоя преден клек! (devil) Ако продължа с него, някой ден просто ще се удуша с щангата! :D Голям отврат значи! Вдигам лакти нагоре колкото мога, намествам се колкото мога и все ме натиска и натиска по гръкляна! Това да ми е по-труден за изпълнение и да не мога да го клякам с тежестите на задния клек е нормално, нали? Или повредата си е в моя телевизор!?! :D
73 (h)
ЗА предния клек е нормално да са ти по-малки работните тежести.За душенето,не знам..и на мен ми се случва,но рядко.
01.05.13
22:15
01.05.2013/сряда
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 60гр овесени ядки, 40гр овесени трици, ванилия, стевия и канела
- 3ф ПХ, 60гр краве сирене, 60гр телешка пъстърма, 40гр маслини
- 2ф ПХ, 25гр мед
- 2ф ПХ, 30гр шпеков салам, 30гр телешка пъстърма
- 1 банан
- гювече от печен червен пипер, 20гр кашкавал от краве мляко, 30гр краве сирене, домашен доматен сок и 2 яйца, 2ф ПХ, краставица
- 20гр овесени ядки, 20гр овесени трици, 35гр мед
~ 2230ккал; МЗ~76гр / ВХ~287гр / БЛ~105
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
Just thinking:
# Май ме хваща ПМС-то. Нервна съм, гладна съм, все ми се хапва нещо сладичко! (devil) Щом се докарах до там да дъвча сурови овесени ядки и трици, омешани с мед! :D Ченето ми се схвана! :D :D :D
01.05.13
23:14
и аз днес се “душах” с предния. зор е голям
03.05.13
13:33
02.05.2013/четвъртък
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 100гр овесени ядки, ванилия, стевия и канела
- “физическо”
- 1 банан
- 3ф ПХ, 50гр краве сирене, 45гр телешка пъстърма, 40гр купешка лютеница
- 2 парчета козунак (blush)
- 125гр телешка пъстърма
- 30гр овесени ядки, 20гр суров слънчоглед, 35гр мед
- зелена салата с пресен лук, краставици, около 10гр ленено масло и балсамов оцет, мноооооооооого печен на фурна агнешки бут (inlove)
Калориите пак удариха небето! :D
”Физическо”-то:
- зягряване
- заден клек - 1х5х30кг/1х5х40кг/3х5х50кг
- хоризонтален лег с раменен хват - 1х5х20кг/1х5х30кг/3х5х35кг
- гребане с щанга - 1х5х20кг/1х5х30кг/3х5х40кг
- мъртва тяга - 1х5х30кг/1х5х40кг/3х5х60кг
- раменна преса - 1х5х10кг/1х5х15кг/3х5х20кг
- коремни преси на оня уред, дето хем буташ с крака, хем дърпаш с ръце, за да си свиеш тялото - 1х10х20кг/2х10х30кг
- кростренажор - 10 мин на степен 1 от 10
Добавките:
Just thinking:
# Пустата хрема ми обостри синузита и сутринта дори комбалите ми бяха залепнали.
# Дойде ми - поне си обясних от де е тоя зверски апетит и тая задръжка на вода! Като си видях фейса сутринта в огледалото, честно се замслих да ида ли до фитнеса или не, че да не изплаша някой!
# Е, отидох, ама ми тежеше мама му стара! Не знам заради здравословното ми състояние в момента ли е, заради пролетната умора ли, хем почивах миналата седмица, ама пък нерви имаше в изобилие, заради цикъла ли, нещо друго ли е причината... Не, че се оплаквам - ни най-малко! Ще си вляза пак в ритъма, ама мразя да ми е таквоз сгъбясано и безсилно!
# Обаче стартирах с празниците! :D Ще ям и козунаци, и агнешко, и козунацир, и яйца, и козунаци, и зелена салата, и козунаци - и хич не ми пука, ако ще да стана 70 кила. Ще му мисля после! То на човек му се запира душичката с това мерене и пресмятане, с внимаването да не хапнеш нещо не толкова здравословно и да си надвишиш нужните калории ( не че аз много внимавам с последното :D ) - та поне на празник да е като на празник! :D
Така де! Весело посрещане и изпращане на празниците, и хапка, и пийка, ама умната! ;)
74 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.05.13 20:56.
казано от Златина Цонева на 03.05.13, 13:33:
# Обаче стартирах с празниците! :D Ще ям и козунаци, и агнешко, и козунацир, и яйца, и козунаци, и зелена салата, и козунаци - и хич не ми пука, ако ще да стана 70 кила. Ще му мисля после! То на човек му се запира душичката с това мерене и пресмятане, с внимаването да не хапнеш нещо не толкова здравословно и да си надвишиш нужните калории ( не че аз много внимавам с последното :D ) - та поне на празник да е като на празник! :D
Така де! Весело посрещане и изпращане на празниците, и хапка, и пийка, ама умната! ;)
Адски безсмислен пост ще направя, ама ми е едно такова....гузно... таааааааааа тези козунаци...и на мен са ми проблем, ама като чета дневниците, не съм единствена, та....поне ме успокоявате :D
03.05.13
21:09
03.05.2013/петък
Храната:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 50гр овесени ядки, 50гр овесени трици, ванилия, стевия и канела
- 2ф ПХ, 130гр печен на фурна агнешки бут
- някакъв бъркоч от 10гр счукани какаови зърна, 20гр суров слънчоглед, 10гр овесени ядки, 10гр овесени трици, 35гр мед
- голяма салата от много магданоз, пресен лук, краставици, около 10гр ленено масло и балсамов оцет, омлет от 1 яйце и 3 белтъка
~ 1975ккал; МЗ~104гр / ВХ~169гр / БЛ~110
”Физическо”-то:
почивен ден
Добавките:
Just thinking:
# Цял ден ме боли главата. Отврат! Вероятно щото спах чак до 10:30. Кога съм спала аз до толкова късно!?! Ама поне спестих 2 яденета! :D
# Утре сме на гости на свекито = якото похапване! :D Чак не ми се мисли как ще се олея! Ще се опитам да наблягам на салатите и месата, ама в неделя козунаците няма да ми се разминат! Дано поне другите сладки работи не ме изкушат, че посегна ли - работата става страшна! (devil)
06.05.13
11:45
04.05.2013/събота - трябваше да е ден с тренировка във фитнеса, но тръгнахме рано та - почивен ден!
Храната у свекито:
- 300мл 1,5% прясно мляко, 70гр овесени трици, стевия и канела
- 1 скумрия на скара, задушени гъби с олио, зелена салата с пресен лук, краставица, олио и оцет, 2-3 малки парченца сирене и още толкова кашкавал
- доооооста козунак, пепси лайт
- много зелена салата с пресен лук, краставица, олио и оцет и салата от зеле и моркови, пак с олио и оцет, 2 свински пържолки на фурна, печени фъстъци
05.05.2013/неделя
Храната у свекито:
- 3 варени яйца
- пилешко бяло месо на скара, задушени гъби с олио, зелена салата с пресен лук, краставица, олио и оцет, 1 парче домашна пица, козунак, няколко сурови лешника, кола лайт
...и най-сетне у дома!
- 1 пържолка от бяло пилешко месо на скара (изостанала от обяда), и бъркоч от овесени трици, овесени ядки, суров слънчоглед, какаови зърна и мед
”Физическо”-то:
Без малко да си остане почивен ден, ама след една разправия с мъжо (devil) възседнах велото и въртях педалите 40 минути. Първите 20 на степен 5 от 10, а вторите 20 - на 3 от 10. Пулсът ми се движеше между 135 - 145. Много пот пролях!
Just thinking:
# Като цяло очаквах по-безпаметно плюскане, ама като не броим количеството козунаци :D, парчето пица и измислените безалкохолни, другото си беше съвсем прилично. При това не ядох по триста пъти на ден както като съм си във Варна, а максимум по 3-4, което си беше супер.
# В събота ходихме да зяпаме племенника на състезанието му по спортно ориентиране, а в неделя се помотахме из града, та имаше, па макар и минимално, движение. Иначе си отспах - в събота спах следобед, в неделя спах до към 10 часа. Починах си с други думи! :)
# И празници, празници, ама ако не ти вдигнат кръвното, няма да е ОК!!! (devil) Така ме ядоса мъжО с безкрайните му забележки колко козунак съм изяла, че не е истина! Сякаш той се лишава от дадени храни, той ходи да вдига тежести и да се поти в залата, и все едно той ще ми носи качените килограми! Пълен чук! (envy) Много ми докривя! Правя каквото мога, за да се храня що годе качествено и добре, опитвам се да си осигурявам нужното движение и усилие за тялото ми, що пък няколко дни в годината да не се наплющя като свиня, дет се вика! Като тегля всяка хапка - вманиячена съм била, откачала съм, като вдигам тежко - луда съм била, щяла съм да се контузя, като реша да ям - пак съм щяла да стана 100 кила, става ли ли ми дрехите и тем подобни! Гърррррррррррррррр! (devil) Добре, че съм що годе спокоен човек, че можеше да стане много грозно, ама аз общо взето си мълча и си трупам емоциите в себе си! Затова и сега си ги нашляпах тука, та да се поразтоваря! :D
# И весели празници впрочем! Здрави и щастливи, удовлетворени от живота, постигнали целите си и поставили си още много нови! :)
06.05.13
12:13
Вземи го веднъж мъжО на фитнес с тебе и да видим после кой колко ще изяде :D
Ние с моят като тренираме заедно, в момента в който се приберем и се почва някакво безразборно ядене в състезателно темпо, после баня, и чàк тогава спокойно почвам да готвя нещо или да притоплям ядене и сядаме да ядем - ама официално; на маса и в чинии :D
06.05.13
20:24
Radost_nezemnA, :D, и дума не дава моичкият да се издума за трениране. Той и Vic все вика да го заведа на някоя тренировка на открито, ама не ще и не ще! Инак все мърмори, че трябвало да намери начин да се раздвижва и да разпуска, ама само с приказките си остава! (devil) Пък и разядем ли се яко и двамата, направо ще се разорим! :D И без това сега едва ми насмогва на апетита! (grin)
06.05.2013/понеделник
Храната:
- 4 варени яйца с шарена сол
- “физическо”
- бъркоч от 20гр овесени трици, 20гр овесени ядки, 20гр суров слънчоглед, 10гр какаови зърна и 27гр мед
- 100гр елда с 62гр краве сирене и 5гр краве масло
- 3ф пълнозърнест хляб, 53гр кашкавал от краве мляко, 38гр шпеков салам
- голяма зелена салата с пресен лук и краставици, подправена само със сол и балсамов оцет, 1 варено яйце, 2 белтъка
~ 1870ккал; МЗ~101гр / ВХ~142гр / БЛ~97гр
”Физическо”-то:
- загряване
- заден клек - 1х10х20кг/1х5х30кг/1х5х40кг/3х5х60кг
- вертикален скрипец с надхват - 1х10х30кг/1х5х40кг/1х5х45кг/3х5х50кг
- гребане с дъмбел с опора на лежанка (под лек наклон, че ми е по-удобно) - за всяка ръка по 1х5х10кг/1х5х15кг/3х5х20кг
- хоризонтален лег с щанга, с широк хват - 1х5х20кг/1х5х30кг/3х5х35кг
- преден клек - 1х5х20кг/1х5х30кг/3х5х40кг
- гребане с щанга - 1х5х20кг/1х5х30кг/3х5х40кг
- мъртва тяга - 1х5х30кг/1х5х40кг/3х5х60кг
- раменна преса с щанга - 1х5х10кг/1х5х15кг/3х5х20кг
- СС коремни преси на римско столче/повдигане на крака на стенд - 3х15/10 (първата серия повдигане - изпънати крака, втората - свити в колената)
- кростренажор - 10мин, степен 1 от 10
Just thinking:
# Голям хаос тая моя тренировка :D , ама след голямото хранене, реших да се понапъна малко повече! Ще видим утре как ще съм!
# После имаше и около час и половина-два мотане с хлапетата за обувки, което за щастие беше ползотворно, а не само късане на нерви, както се случва обикновено! :D
# Яденето е невероятно малко като за мен! :D :D :D Ама още ме държи за козунаците! (devil) А и реших, че наистина искам да поизчистя малко мазнинки от тук - от там. А с юнашко плюскане, уви няма как да го постигна! (dull) Така че, без обаче да се заричам (wasntme), ще се опитам да се храня горе-долу така - да се въртя около 1800-1900, максимум 2000ккал дневно. Ще се опитам и в дните, когато почивам от тренировките в залата, да въртя велото в къщи по 30-40 минути. Пък... каквото е рекъл Господ... и дъртешкият ми метаболизъм! :D :D :D
75 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.05.13 20:26.
06.05.13
22:10
леле тва е нова система 10х5х5 -признай, че зобиш тайно :)
след такава тренировка ще проклинаш деня в който си решила да тренираш :)