26.04.13
17:17
#1161
казано от Anelia на 26.04.13, 17:03:
Ами пастьоризацията не е ли точно загряване на млякото? Т.е. ти правиш същото, което и производителите на мляко правят: убиват бактерии чрез загряване.
Аз също пия доста домашно прясно мляко (между 1/2 и 1 л на ден) и винаги ми е влияело много добре, не се подувам, подпухвам и т.н. Също го варя. От купешкото също не ми става нищо, само че е далеч по-безвкусно и съм сигурна, че не е толкова качествено.
Но пастьоризацията според мен не е бедата на купешкото мляко.
O, не Анелия. Процеса на пастьоризацията е коренно различен. Това мога на 1000 процента да го твърдя, тъй като знам как протича този процес.
Накратко - в огромни варели за няколко секунди през определен интервал от време, млякото се загрява до изключително висока температура, остава се да се охлади леко и пак процеса се повтаря. Това е т. нар. Ultra High Technology на прясното мляко.
При кипване на млякото температурата е десетократно по-ниска, бактериите са си там.
P.P @Стояне, не мога да го пия сурово. И не си заминават повечето полезни неща при варене.
Мнението беше редактирано от Мила на 26.04.13 17:20.
Мила, ти направо му е*а майката на млякото с тези космически темепратури :)
По принцип се грее до 72 градуса по едната технология, някой го греят и на по-ниски темепратури.
Мнението беше редактирано от Дилян на 26.04.13 17:24.
26.04.13
17:27
#1163
UHT-то не е така ( а то вече на почти всички кутии се вижда УХТ) Но аз относно хранете тук отказвам да коментирам, щото пак месото ще е риба.
Както и да е, просто варенето и пастьоризацията са различни неща.
Да, да така е ама и не вярвайте какво пише на опаковките - 10 000% мога да ви убедя че не нужно да се чете какво пише на тях :)
27.04.13
14:44
#1165
27.Април.2013
Тренировка
“Klepto”
4 rounds for time of:
27 Box jumps -51cm
20 Burpees
11 Cleans @ 45 kg
*Комплекса е - скок на 61 см, 145 pounds Squat clean (for man) Аз не съм правила обръщане в разножка, защото за утре ще ми трябват бедрата.
2. ДУ
3. Коремни преси
4. Изхвърляне на ръка с дъмбел - @ 21 кг х 5,4,3 повт.
Храна
10:00 - баничка (nhappy2)
14:30 - 3 филии черен хляб с кайма, сланина и разтопено домашно краве масло (след тренировка)
Довечера: алкохол и салати, мезета - нещо подобно
*Клепто - чудесен геройски комплекс! Скоковете върху кутия трябва добре да се обмислят. Бърпита - на всеки 5 бърпи 15-20 сек раздишване, така краката не се изморяват. Обръщането - 4-4-3. Обръщането с клек ще начертае друга траектория, определено.
Основен проблем - липса на въздух + топлината.
Мнението беше редактирано от Мила на 27.04.13 14:45.
29.04.13
09:49
#1166
28.Април.2013
Тренировка
Щанги.
1. Загряване - преден и заден клек до 40 кг х по около 3 сеирии х 10-15 повт
2. Преден клек
3. Пропадане
4. Изхвърляне - протяжки
5. Обръщане - протяжки
6. Обръщане - Тодорка каза, че таак съм обръщала, като на снимката по-долу хахаха като Лолита. Но накрая направих едно мъжко обръщане, за което чаааак @Боби каза, че изглеждало добре :Д
7. Лежанкаааа - 5 х 10 @ 30 кг
8. Корем от вис
Храна
17:00 - 2 пилешки бутчета, 1 палачинка със сладко от смокини
19:00 - 22:30 - почти 2 ракии, салата родопчанка, панирани сиренца, задушени картофи с бекон и шунка
П.П. А да и двете рамене, особено лявото в момента ме боляяяяят и то много, защото леко изпуснах лоста зад мен при изхвърлянето...
Мнението беше редактирано от Мила на 29.04.13 11:44.
казано от Мила на 29.04.13, 09:49:
Но накрая направих едно мъжко обръщане, за което чаааак @Боби каза, че изглеждало добре :Д
Ми добре си изглеждаше. Само не забравяй, че нищо не разбирам от обръщания и май почти всички ми изглеждат добре. :D
казано от Boby_ на 29.04.13, 10:51:
казано от Мила на 29.04.13, 09:49:
Но накрая направих едно мъжко обръщане, за което чаааак @Боби каза, че изглеждало добре :Д
Ми добре си изглеждаше. Само не забравяй, че нищо не разбирам от обръщания и май почти всички ми изглеждат добре. :D
:D Армен каза, че и на него моето тласкане му изглежда добре, докато Тоди се държеше за главата и гледаше надолу :D
29.04.13
11:13
#1169
Този път Тодорка се съгласи с Боби и каза ‘’стига’’ - да завършим тренировките с нещо хубаво ..хаха
Лолита обръща 8-)
02.05.13
13:30
#1171
02.05.2013
Тренировка
1.
100 ft Walking lunge(30m)=60 крачки
50 Push-ups
50 Double-unders
25 Knees to elbows
50 Box jump, 24 inch box (61cm)
25 Overhead squats, 65 pounds/45pounds (30/20kg)
15 Pull-ups
50 Sit-ups
източник: http://www.crossfit.com/mt-archive2/008831.html
2. Заден клек - 3 х 15 @ 40 кг
3. Гребане - 3 х 6-8 @ 40 кг
4. Щангистка тяга - 4х4 @ 40 кг
Храна
13:00 - 1 час след тренировка 1 банан, 50-60 гр сирене
До края на деня - малко козунак, 300 гр гърди, заквасена сметана с какао и 1 с.л. домашно сладко, вероятно и още нещо ще ям.
- Ходещите напади ги изчислих, че трябва да са 60 бр.
- лицевите - след 25-тото ми беше тегаво
- ДУ -лесни (не съм смятала, че някога ще го кажа, браво на мен за прогреса (sun) )
- колене към лакти - с мн. тесен хват, защото ме боли лявото рамо, на онова място. Вероятно поне 10 от 25-те ще са ноу реп, но се опитвах да вдигам коленете по-близо до лактите
- Скок върху кутия - доволна, разпределих си силите добре, краката не ми блокираха, таза горе заключен
- Клек със щанга над глава - 25 бр без накъсване, без залитане, имаше повторения на пръсти, но бяха малко
- набирания - ммм, зле, 4-2-2-2-2…
- коремни преси - лесни
-заден клек - като ми понатежи и започвам да си измествам тежестта на пръстите
- щангистката тяга - ами мисля, че го схващам движението (с фитили)
02.05.13
13:39
#1172
Обръщане и изтласкване. Slow motion. Супер добре направено видео, заслужава си 3-те минути !
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_Chad_Vaughn_CJslow_Heber_720.mov
03.05.13
08:57
#1173
Значи, вчерашната храна беше перфектна, до момента в който не открих един буркан от домашен ръчел. Цял нощ ме е обливала студена пот и сега ми е лошичко (nbat) Май нещо захарта е била висока...
Така, сега мисля какво да тренирам днес. Ще е кондиция + щанги.
Поздрав с хубава БГ музика (sun)
http://vbox7.com/play:3b7b37be
Мнението беше редактирано от Мила на 03.05.13 08:58.
казано от Мила на 02.05.13, 13:39:
Обръщане и изтласкване. Slow motion. Супер добре направено видео, заслужава си 3-те минути !
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_Chad_Vaughn_CJslow_Heber_720.mov
:) за който не му се сваля.Иначе ръчела си е направо диабето-предразполагащ :D
03.05.13
12:57
#1175
Да бе този ръчел ми излиза още през носа, лошо ми е на корема, сякаш изпитвам глад. Вчера до 23:30 със сестра ми си играхме на едно на теб, едно на мен :D обаче на нея и няма нищо (пък е 43 кила) може би защото, когато тя не гледаше в буркана, при моя ред с вилицата аз си бодвах по 2 парченца хахахаха :D
04.05.13
19:59
#1176
04.05.2013
Тренировка
1. ДУ, протяжка изхвърляне @ 20 кг, изхвърляне @ 30 кг
“Jackie”
1000 meter row (SDHP x 100 @ 15 kg)
20 kg Thruster x 50 reps
15 pull-ups (30 reps)
3. Deadlift 3-3-3-3-3 @ 70, 75, 80, 85, 90 кг
4. Обръщане + Преден клек @ 40 кг х 10 повт х 3 серии
5. Гребане с щанга - 3 х 7 @ 40 кг
6. Корем с 5 кг диск зад врат - 2 х 15
7. Корем от вис - 2 х 10
8. ДУ
9. 50 бърпита - 3.40 - този път явно много съм почивала, с 1 мин повече от последния път
Комплекса в оригинал е 30 набирания, аз правих 15 набирания. И двете рамене ме болят сериозно, не успявам да си допра ръцете зад гърба заради болката в тях.
Мачкам с ролер и топче, правя упражнения за ротаторния маншон, но след изпускането на щангата в неделя доста ме болят.
Храната - ами има :Д, днес съм само на 500 гр извара със 70 гр сметана, за вечеря зелена салата и месо
07.05.13
20:25
#1179
Вито, за миг песента ми разби сърцето...на Блаж песента ми събра разпилените части, но само за миг...еми шанс или нямам шанс:)
Трябваше да тренирам днес, но си сипах чаша уиски...сложих си малко картофки, кашкавал, луканка, извара и сметана. ‘‘Pon the replay’’ ситуация.
Утре ще тренирам, днес ще си лекувам...рамото бе:)
07.05.13
22:07
#1180
Повлияно от Sweet Coffee:
Това с уискито и картофките звучи примамливо... Нека по-бързо се оправя рамото. :}
Мнението беше редактирано от Kuroi Kenshi на 09.05.13 16:02.
08.05.13
09:07
#1181
Повлияно от Lucifer…иначе рамото днес е по-добре:)
09.05.13
10:26
#1182
08.05.2013
Тренировка
1. Загряване, малко ролер
2. Преден клек - 10-10-10-10-10 reps @ 35, 37.5, 40, 45, 47
3. Обръщане - 4 х 47.5 кг от вис, 3 х 50 от земя, и не успях да обърна 52.5, де да знам защо - а знам, техника:)
4. Complete 4 rounds:
Each round consists of 6 cycles of the following:
2 @ 11 кг, 2 @ 13.5 кг, 2 @ 16 кг, 2 @ 18.5 кг
DB Hang Power Clean
DB Front Squat
DB Push Press
DB Lunge RT
DB Lunge LT
*Rest as needed between rounds.
*Do not set the weight down during the 6 times through the cycle.
*Go up in weight each round to perform the heaviest round possible.
*Perform Lunge with the DB in the rack position.
2 @ 11 кг - без да оставям на земята
2 @ 13.5 кг - без да оставям на земята
2 @ 16 кг - 3+1+1+1
2 @ 18.5 кг - 2+1+1+1+1
5. Корем с диск зад врат - 2 х 15 @ 5 кг
6. Корем - повдигане на колене от лост, стегнати лопатки, бавно спускане без залюлаване
7. Прасец - 2 @ 18.5 кг х 15 в супер сет с
8. Разгъване на диск за трицепс (назад) - 2 @ 5 кг х 10
9. 50 бърпита - разбих ги на 10-ки, този път не се мотах много
Предния клек - ами мога още да кача на 10-ките, но има още работа по многото повторения с малка тежест.
Иначе от кръгавоете с 2-те 18-ки съм супер доволна. Ето, наистина съм излекувала рамота. Пуш пресите бяха лесни и безболезнени.
Преди лягане - фоам ролер и топче. Топчето много ми помага при болката в рамото и плешката.
Храна - 13:00 - сандвич с 100 гр кашкавал
Преди тренировка - малко заквасена сметана, парче кашкавал
След тренировка - малко луканка, кашкавал, телешко месо със захарно цвекло(кочан) 1 филия бял хляб.
22:00 - извара със таратор, 1 малко уиски
Храната е добре, в момента обаче нагъвам кукис :Д
Мнението беше редактирано от Мила на 09.05.13 10:27.
11.05.13
22:42
#1183
11.05.2013
Тренировка
21:00-22:00
1. Скачане на въже - бързо темпо
2. ДУ
......
...... така няколко серии
3. Ходещи напади с 15 кг диск пред гърди
4. Ходещи напади с 2 х 5 кг в ръце
5. Скокове на - 67 см
6. Скокове на - 72 см
7. Скачане на въже - бързо темпо
8. ДУ
9. Корем с 5 кг диск зад врат - 3х10
10. Скачане на въже - бързо темпо
11. ДУ
.....и така близо 1 час
Храна към 13:00 разбърках с пасатора - кашкавалена извара, натрошено сирене, 2 с.л. заквасена сметана, добавих и краставици - до към 18:00, вероятно около 500 гр всичко (малко остана де)
20:00 - печено пиле с нови картофки, праз лук, моркови, 1 филия хляб
Суплементи - малко и най-необходимото - рибено масло, цинк, магнезий, силимарин, хром, пробиотици
Със възпалено ляво рамо съм. Щангите другата седмица, в зависимост от това как ще са рамото и плешката.
Мнението беше редактирано от Мила на 11.05.13 22:43.
14.05.13
09:33
#1184
13.05.2013
Тренировка
1. Загряване, техника с лост 10 кг - протяжка, изхвърляне
2. Военна преса х 15 @ 25 кг
3. Изтласкване, пуш преси + обръщане от вис - @ 30 кг, @ 35 кг вработване, доста бр
4. Обръщане от земя - @ 40 кг, обръщане в разножка, изтласкване
5. Широка тяга - 3 х 4 @ 40 кг с фитили
4 кръга
10 х суинг @ 24 кг
10 х напади @ 15 кг диск над глав
5 х бърпи
6. Корем - 3 х 10 @ 5 кг диск зад врат
7. Малко въже, ДУ
Храна 14:00 - двоен сандвич с гауда, пилешко, ръжен хляб
19:30 - извара, сирене - малко преди тренировка
20:30 - картофена манджа, малко сирене, 2 малки наденички
Рамото не ме болеше, само пукаше грозно...
И нямам никаква издръжливост.
Мнението беше редактирано от Мила на 14.05.13 09:35.
21.05.13
10:50
#1185
19.05.2013
Тренировка - Щанги
1. Преден клек - @ 40 кг х 10 повт около 5 серии
2. Изхвърляне - протяжка - с тояжка, с 15 кг лост, с 20 кг лост х много бройки и повт
3. Пропадане + Клек с щанга над глава - 3 повторения + 3 повторения х много серии @ 20 кг
4. Обръщане протяжка с разножка - 20 кг, 30 кг
5. Швунг
5. Абдуктор
6. Лежанка
7. Едно упражнение за изправяне на стойката
Може и друго да има, но не помня.
Вчера само мачкане с ролера и топче.
Храната е добре, без джънк, месо, мазнини предимно от ядки и семена сурови, вечер малко въглехидрати хапвам ас :))))
Мнението беше редактирано от Мила на 23.05.13 10:18.
21.05.13
11:03
#1187
казано от Мила на 26.04.13, 17:17:
O, не Анелия. Процеса на пастьоризацията е коренно различен. Това мога на 1000 процента да го твърдя, тъй като знам как протича този процес.
Накратко - в огромни варели за няколко секунди през определен интервал от време, млякото се загрява до изключително висока температура, остава се да се охлади леко и пак процеса се повтаря. Това е т. нар. Ultra High Technology на прясното мляко.При кипване на млякото температурата е десетократно по-ниска, бактериите са си там.
Извинявам се за неканената намеса, но случайно се зачетох за млякото и ... Моите познания по физика ли не са достатъчно добри, но всяка течност си има определена температура на кипене, като това би следвало да е максимума на нагряване. Температурата при която кипва която и да е течност се влияе от надморското равнище, но друга ми е мисълта. Не може млякото на котлона да кипи при една температура, а да е възможно то да бъде загрято на още по-висока, пък за десет пъти по-висока съвсем! Интересно ми стана, ако аз не съм наясно с нещата - ще се радвам да получа отговор, че да не си живея в заблуда ;) Иначе пастьоризацията до колкото съм чела - нагрява се до под 50-60 градуса. До тези градуси умират всички вредни бактерии, не знам кои от полезните имат същата съдба. Следователно нагряването на котлон до кипване е с по-висока температура - около 80 и няколко градуса, като тя варира (пак според надморската височина) и е логично да се гътнат повече полезни бактерии...
Игра с налягането е- може да се накара водата да кипи и при 1 градус целзий на теория, а може и далеч над 100.В нашия случай млякото.
21.05.13
11:23
#1190
О, дори не ми дойде на ум за игра с налягането, там може в пъти да се увеличи температурата, съгласих се! Благодаря :)
ПС: Извинявам се за спама в дневника, ама си ми беше интересно
Мнението беше редактирано от Шош на 21.05.13 11:23.
21.05.13
11:42
#1191
казано от Наталья Заболотная на 21.05.13, 10:57:
И изометрии за корем хахаха :D
Това са ... ужасни неща :///
Мнението беше редактирано от Мила на 21.05.13 11:43.
казано от Мила на 21.05.13, 11:42:
казано от Наталья Заболотная на 21.05.13, 10:57:
И изометрии за корем хахаха :D
Това са ... ужасни неща :///
От две седмици ги прав и ми се показва третия ред плочки човек и страничните, смятай колко ми е бил зле корема, ама така ме боли, докато го правя, че не е истина. ;(
21.05.13
12:07
#1193
казано от Шош на 21.05.13, 11:03:
казано от Мила на 26.04.13, 17:17:
O, не Анелия. Процеса на пастьоризацията е коренно различен. Това мога на 1000 процента да го твърдя, тъй като знам как протича този процес.
Накратко - в огромни варели за няколко секунди през определен интервал от време, млякото се загрява до изключително висока температура, остава се да се охлади леко и пак процеса се повтаря. Това е т. нар. Ultra High Technology на прясното мляко.При кипване на млякото температурата е десетократно по-ниска, бактериите са си там.
Извинявам се за неканената намеса, но случайно се зачетох за млякото и ... Моите познания по физика ли не са достатъчно добри, но всяка течност си има определена температура на кипене, като това би следвало да е максимума на нагряване. Температурата при която кипва която и да е течност се влияе от надморското равнище, но друга ми е мисълта. Не може млякото на котлона да кипи при една температура, а да е възможно то да бъде загрято на още по-висока, пък за десет пъти по-висока съвсем! Интересно ми стана, ако аз не съм наясно с нещата - ще се радвам да получа отговор, че да не си живея в заблуда ;) Иначе пастьоризацията до колкото съм чела - нагрява се до под 50-60 градуса. До тези градуси умират всички вредни бактерии, не знам кои от полезните имат същата съдба. Следователно нагряването на котлон до кипване е с по-висока температура - около 80 и няколко градуса, като тя варира (пак според надморската височина) и е логично да се гътнат повече полезни бактерии...
Ultra-high-temperature processing
Ultra-high temperature processing, (less often) ultra-heat treatment (both abbreviated UHT), or ultra-pasteurization is the sterilization of food by heating it for an extremely short period, around 1–2 seconds, at a temperature exceeding 135°C (275°F), which is the temperature required to kill spores in milk.[1] The most common UHT product is milk, but the process is also used for fruit juices, cream, soy milk, yogurt, wine, soups, honey, and stews.[1] UHT milk was invented in the 1960s, and became generally available for consumption in the 1970s.[2]
High heat during the UHT process can cause Maillard browning and change the taste and smell of dairy products.[3]
UHT milk has a typical shelf life of six to nine months, until opened. It can be contrasted with HTST pasteurization (high temperature/short time), in which the milk is heated to 72°C (161.6°F) for at least 15 seconds.
22.05.13
09:38
#1194
21.05.2013
Тренировка
1. Загряване само със СТ, ролер и топче
2. Комплекс
Clean and Jerk / Pullups / Pushups / Weighted Lunges + weighted vest
6 rounds for time (6 рунда за време):
Weighted vest 15 kg (жилетка 15 кг)
2 Clean & Jerk @ 75 kg (2 повт обръщане и изтласкване 75 кг)
4 Pullups (4 набирания)
6 Pushups (6 лицеви опори)
8 Weighted Lunges @ 20 kg overhead 4L+4R (8 напада с диск 20 кг над глава, 4 ляв + 4 десен крак)
За жени:
- 0 кг жилетка
- 40 кг щанга
- 15 кг диск за нападите
Така го правих аз, както е почернената част. Комплекса е супер! Не съм почивала, едно след друго с умерено темпо, за да го изкарам без да се задъхвам. Голям проблем ми бяха набиранията. Правих ги по 1-ко:@ за да ми стигнат силите за всички 24 бройки...оффф мразя набирания. А изтласкването беше стабилно и за сега почти нямам болка в лявото рамо.
3. Гребане с щанга @40 кг - подхват, надхват - 5-6 повт
4. Арнолд преси - @ 10 кг - първо лява, после с дясна (видях доктора да го прави така)
5. Преден клек @ 40 кг х 5 бр
6. Военна преса с дъмбели - 2 @ 10 кг
8. Скок - 72 см х 10
9. ДУ - няколко бройки
От 3 до 8 са в супер серии около 3-4 супер серии.
Храна: пълнозърнесто хлебче с месо, няколко бонбона, 2 кукис
Преди тренировка: 2 кебабчета
След тренировка - мусака, сирене, маслини, месо
25.05.13
10:00
#1195
24.05.2013
Тренировка
1. Ролер и загряване СТ
2. Комплекс
“Omar”
For time:
30 кг barbell Thrusters, 10
15 Bar-facing burpees
30 кг barbell Thrusters, 20
25 Bar-facing burpees
30 кг barbell Thrusters, 30
35 Bar-facing burpees
За мъже: 95 pound barbell
Bar-facing burpees - http://vimeo.com/34370207 - задължително при скока трябва да се преземиш на двата крака.
Преди да си кажа времето - @Vik колко минути даваш за този комплекс?
3. Заден клек - 4 х 20 @ 30 кг в СС
4. Повдигане за прасец - 4 х 15 @ 2 дъмбела х @ 11 кг
5. Преси с дъмбели - 2 @ 11 кг х 5 в СС
6. Чуково сгъване - @ 11 кг х 10
7. Разгъване на диск зад врат
8. Корем с 5 кг диск - 2 х 10
9. Повдигане на колене от лост - 2 х 10
Храна
1. Сметанов сладолед, котлет
2. 300-350 гр свинско сърце
3. 3 кюфтенца, салата 2 л. сладко от сливи, белен слънчоглед със захар (ndolars) (nmuchfun)
Мнението беше редактирано от Мила на 25.05.13 10:02.
25.05.13
16:55
#1196
Хайде, казвам си времето на комплекса 15:27 мин. Като мога да го направя поне за 13:00 мин. ако го правя в по-голяма зала, където има повече въздух и е по-хладно от в къщи, непрекъснато спирах да се бърша и да пия вода.
27.05.13
10:53
#1197
26.Май.2013
Тренировка
21-15-9 reps for time of:
65 кг Deadlift
61 см Box jump
Тези 65 кг ми натежаха на краката. Тягата не беше само на кръст, обикновено с толкова кг я правя с прави крака и сега ми се пръснаха баджаците.
Изхвърляне и Клек със щанга над глава - много серии много повторения
50 суинга с @ 24 кг
50 бърпита
Коремни преси
И още неща съм правила, не помня какво обаче, тренировката се състоя късно през вечерта.
Храна - 1 парче домашен кекс, свинско печено сърце, малко шоколад, печен бут, 2 бисквитки.
Въобще не си отпочинах тези 3 дни. През цялото време адски мн проблеми и напрежение, и продължава серията.
В момента се чувствам супер изморена, а е само Понеделник...
29.05.13
11:15
#1198
Снощи щях да тичам, но си тръгнах късно от работа. В 8 и нещо вечерта бях в къщи, естествено след час и нещо си пътуване до нас.
Чудя се майките с деца и работа кога успяват да тренират? Ами тези бащи, които работят тежък физически труд, грижат се за семейство и тренират, те кога успяват?
Мисля, че моето поколение е кекаво, изморена съм от това напрежение, а живота ми едва започва....
Котьоооо, кажи нещо хубаво (sun)
Започвай да пиеш трибестан - животът изведъж започва да става по-хубав, вервай ми :D
И друго - вино, тютюн, хашишче нещо тревичка, промени нещо - знам ли и аз.
Как се лекувам аз? - Гледам да съм сред хора, откогато се прибрах от Казанлък спя у Тоди, там се прибирам, просто не мога да се прибера вкъщи, там ми е потиснато, не намирам нищо за себе си.
Вторник най-късно напускам старата си квартира и ще живея в ателието срещу Тоди и Стоян, вече нямам търпение.
Залата ще ми е наблизо, Витан също, най-накрая ще мога да му направя обещаната торта, без да ме е страх, че ще се разтопи, докато му я донеса до залата :D
Промяна ти трябва, както и на мен, сериозна промяна.
Ще ми дойдеш на гости в новата квартира, ще спиш при мен, ще се забавляваме, може и да отскочим до Студентски, виж какви хубави предложения ти правя, на които не можеш да откажеш ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 29.05.13 11:37.
казано от Мила на 29.05.13, 11:15:
Снощи щях да тичам, но си тръгнах късно от работа. В 8 и нещо вечерта бях в къщи, естествено след час и нещо си пътуване до нас.
Чудя се майките с деца и работа кога успяват да тренират? Ами тези бащи, които работят тежък физически труд, грижат се за семейство и тренират, те кога успяват?Мисля, че моето поколение е кекаво, изморена съм от това напрежение, а живота ми едва започва....
Котьоооо, кажи нещо хубаво (sun)
Хе хе, сладурана (sun)
Чакай да ти споделя за мен :)
До преди да имам дете ЕСТЕСТВЕНО всичко беше по-лесно :) От работа, директно в залата и после у дома на салатка и вечеря с мъжо. След като се появи малкия юнак нещата се обръщат на 360 градуса. Но това само в началото, докато е бебок, после колкото повече пораства, става все по лесно. От работа, в яслата за дребен, от там пазаруване, у дома - приготвяне на вечеря, мъжо се прибира, аз съм наредила масата да вечерят двамцата, а аз бегом в залата :) Това е в общи линии. После си вечерям сама :)
Ако тренирам у дома, всичко е същото до момента с прибирането в къщи - преобличам се за тренировка, вадя си пудовките, малчо се занимава с нещо си там а аз тренирам (makeup) Е, тика ми се между ръцете като правя лицеви, или завира някоя играчка между краката ми докато суингувам, ама....свиква се :)
Започнах да тренирам обратно след бремеността когато бебчо беше на 3 мес.( освен това раздах секцио ). Важно е желание да има, и мъжо да споделя интересите ти, защото ако не - вече имаме проблем :)
П.П. За умората .... ами и с нея се свиква ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 29.05.13 13:30.