08.10.13
22:23
08.10.2013/вторник
Храната:
- елда с краве сирене
- ябълка
- 100гр сурови ядки микс (кашу, бадем и боровинка)
- микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), пълнозърнест тахан, мед
- 1 банан
- “физическото”
- салата от домати, краставици, лук и печен пипер с хималайска сол, зехтин и краве сирене, 1 и 1/2 пъстърва на скара
”Физическо”-то:
- загряване
- 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 1хPower Clean - 40кг и 1хBack Squat - 60кг (преди рундовете загрявки с по-ниски тежести и на двете упражнения)
- Bench Press - можело, неговата кожа!!! (party) 1х3х50кг + 2х2х50кг + 3х4х45кг (преди това загрявки с по-ниски тежести)
- Хиперекстензии - 1х10 + 3х10 с 5кг диск
- Наклони на страни с 15кг диск в ръка - 3х10 на всяка страна
- 60 клека СТ
- Преден планк - 2 минути
- 10 минути на кростренажора
Just thinking:
# Много съм доволна от лежанката днес! :D Директно си казах на инструктора, че искам да ме пази, ама да не пипа щангата въобще, че да виждам какво точно правя! И можело, бе! А аз се съмнявах в себе си!
# И от обръщането и клека съм доволна. На клека можеше и по-големи килограми да сложа, защото не ми тежеше много, ам нищо - по-натам. Обръщането... ми... обръщам, ама не знам правилно ли го правя и не смея да опитвам с повече. (blush)
# Скатах “Коленете към лактите” (blush) днес, виновата! И си направих клековете от предизвикателството в залата, щото реших, че вечерта у дома хич няма и да имам мерак да се поместя повече! :D
146 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 08.10.13 22:24.
казано от Златина Цонева на 08.10.13, 22:23:
# Много съм доволна от лежанката днес! :D Директно си казах на инструктора, че искам да ме пази, ама да не пипа щангата въобще, че да виждам какво точно правя! И можело, бе! А аз се съмнявах в себе си!
Браво за лежанката! :) А разговора за пазенето и непипането на щангата го водя почти на всяка тренировка, в която ме пази някой, който не го е правил досега. На 90% от момчетата ръцете им са на лоста от първото повторение, въпреки че няма никаква нужда от това. От страх ли е, презастраховане или навик не знам, но е така.
09.10.13
22:12
Благодаря, Boby! :)
09.10.2013/сряда
Храната:
- пълнозърнести макарони с шарена сол
- ябълка
- малко парче шоколадова торта и 1 шоколадов бонбон ( шефката почерпи за внучето, та... (wasntme) )
- 3 оризовки, кашкавал от краве мляко, краве сирене, 4 печени червени пиперки, 2 домата
- 1 печена на скара пъстърва; салата от домати, печен червен пипер и лук с хималайска сол и зехтин; краве сирене, кашкавал, 3 оризовки
- 1с.л. пълнозърнест тахан с 1ч.л. мед
”Физическо”-то:
- почивен ден
- вечерта 65 клека СТ / преден планк - 1:15 минути / 1х7 пълни лицеви опори
Just thinking:
# Кашони, кашони, кашони.... затрупаха ни със стока на работа! Че и за утре си имаме в изобилие за подреждане! (devil) А гърбината, гърдите и рамената наболяват. :)
# Днес буквално се одървих от студ вечерта на басейна с малкия! (dull) Както съм хремава, утре като нищо и гърлото ще ме боли! И реших, че вече ходя ли аз да го чакам по час на открито, ще влизам във фитнеса на Приморски. Не съм измислила кви ще ги дялкам там, ама гледах днес през прозорците една девойка как крачи на пътечката, та и да се подрусвам 30-40 минути само, ще си е от файда! И най-вече - ще съм на топло! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 09.10.13 22:29.
казано от Златина Цонева на 09.10.13, 22:12:
к И реших, че вече ходя ли аз да го чакам по час на открито, ще влизам във фитнеса на Приморски.
Ама как до сега не си ги комбинирала тези две чудесни нещица ??? Аз ако бях отдавна да съм съчетала спорта на малчо с моя ;) хехехехе
09.10.13
22:39
Ми щото до сега (и за напред де) тъй ги бях наместила нещата, та да го водя на басейна в “почивните ми” дни. Вземах си книга и един час спокойствие и духовна храна! :D Ама пусто, много застудя вече, а откакто си разкарах голямото количество ненужни мазнини, буквално нямам стопляне! (dull) Искам си “изолацийката” обратно! :D :D :D
10.10.13
21:54
10.10.2013/четвъртък
Храната:
- микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 1с.л. пълнозърнест тахан, 1ч.л.мед
- 1 печена на скара пъстърва, 3 оризовки, 1 домат
- 100гр сурови ядки (бадеми, кашу) и червени боровинки
- 8 пилешки крилца, някаква туршия от камби с мазнина, 3 оризовки
- микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 1с.л. пълнозърнест тахан, 1ч.л. мед
”Физическо”-то:
- загряване
1. 10 рунда, без засичане на време, с минимални почивки, от:
- 1 х Набиране с подхват (с повдигане на максимално изпънати пръсти)
- 1 х Кофичка (на стойката за хиперекстензии, без помощ с краката)
2. Мъртва тяга с нарастваща тежест - 1х3х30кг/1х3х40кг/1х3х50кг/1х3х60кг/1х3х70кг/1х3х80кг/1х3х85кг/1х3х90кг/5х1х95кг - отначало с надхват, от 80кг нагоре - със смесен хват
3. Раменна преса - 1х5х20кг/1х5х25кг/3х5х30кг - само последното повторение от последната серия беше пуш, другите си бяха чисти раменни преси
4. Гребане с дъмбел - за всяка ръка 1х5х12,5кг/1х5х17,5кг/1х5х22,5кг
5. Страничен планк на изпъната ръка - 6х30сек, редувайки лява и дясна страна, т.е. по 3 на страна
- разтягане
Just thinking:
# Не мога да се смея! :( Болят ме гръдните мускули! :D
# Не смея да ги сложа отново тия 100 кила на тягата и това е! (dull) Все се притеснявам да не би да не я правя правилно, когато е с повече килограми... Ще си ги затвърждавам бавно, пък когато се почувствам по уверена, тогава...
147 (h)
11.10.13
21:51
11.10.2013/петък
Храната:
- микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 1с.л. пълнозърнест тахан, 1ч.л.мед
- 1 банан
- 40гр пълнозърнести макарони с шарена сол, 6 пилешки крилца, 2 домата
- 3 с.л. овесени трици, 200мл 1,5% прясно мляко
- варено домашно пиле - много :D, сигур къмто 500гр
”Физическо”-то:
- почивен ден
- 70 клека СТ
- преден планк
Just thinking:
# Днес уж почивах, пък пак нищо не свърших. Пълен провал с ваденето на задграничния паспорт на щерката. (dull) После още миткане по разни безумни инстанции... Гърррррррррр! (devil) Единственото хубаво нещо беше, че като изпратих домашните на работа и училище сутринта, легнах и спах 2 часа и половина! :D
12.10.13
10:54
12.10.2013/събота
Храната:
- 40гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 50гр пълнозърнест тахан, 15гр мед
- “физическо”
- .....
(после ще дописвам храната)
”Физическо”-то:
- откраднато от дневника на Aleks S:
1. с 30кг щанга:
10 Tръстър
20 Тяга
8 Tръстър
18 Тяга
6 Tръстър
16 Тяга
4 Tръстър
14 Тяга
2 Тръстър
12 Тяга
2. Обръщане от вис с 30кг - 5х5
3. Бедрено сгъване / Бедрено разгъване - 2х10 с 20кг и на двете упражнения
Just thinking:
# МнооооооУ зле! (dull) След лежанката във вторник и мъртвата тяга в четвъртък, днес нямах сила за нищо. Мускулната треска така и не ми беше отминала. Буквално не можех да си вдигна 30кг-та щанга. За к`во ли ми трябваше да се правя и аз на “мъж” и да се мъча с тия тръстери и тяги... Завърших за потресаващите 8мин и 42сек. Спирах триста пъти, за да дишам. Дори и сериите тяга накъсвах, защото просто не ми стигаше силата. Буквално тръстърите ги изкарах по-леко от тягите. (dull) Обръщанията после бяха лесни, а тия бедрени работи и аз не знам що ги правих. Май-за да убия малко време, че имах една среща след фитнеса...
# Предчувствам, че утре ще се изложа като кифла в “Богоров” - нито сила ще имам, нито въздух за нищо... (dull) Мммм, да! Сраааам! (blush)
148 (h)
казано от Златина Цонева на 12.10.13, 10:54:
...
- откраднато от дневника на Aleks S:
1. с 30кг щанга:
10 Tръстър
20 Тяга
8 Tръстър
18 Тяга
6 Tръстър
16 Тяга
4 Tръстър
14 Тяга
2 Тръстър
12 Тяга
... Завърших за потресаващите 8мин и 42сек.
Thruster / Deadlift - Комплексът е тежък и времето ти е ОК.
12.10.13
19:06
... Хм... Щом казваш! :)
И да допиша храната, макар, че явно като не съм я написала, не е била за описване! (blush) :D
- 3ф хляб Вита с домашна лютеница, 3 пилешки крилца + още 2ф хляб с къмто 30гр мед
- после на кино с децата и що ли ми трябваше да ям от пуканките (dull) Устните ми изпръхнаха, езикът ми се изприщи, изпих суматия си вода и все още ми е терсене от тая сол в устата. Утре сигурно ще съм подута като плондер!
- 1 домат, доматен сок с праз, картофена манджа с домашно пиле
- микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), пълнозърнест тахан, мед
Отново ям като невидяла! (dull) Май пак ще взема да си меря и смятам порциите, че тая лакомия не мога да я озаптя...
... и 75 клека СТ
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 13.10.13 20:49.
13.10.13
20:04
13.10.2013/неделя
Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр пълнозърнест тахан, 15гр мед
- “физическо”
- 1 шоколадов бонбон - черпня :)
- 3 палачинки - 2 със сирене и 1 с купешко сладко от къпини
- 1 ябълка
- доста готвена свинска плешка (винен кебап) - къмто 430гр (wasntme) с мъничко сосче
- няколко печени кестени (около 50гр)
”Физическо”-то: Тренировка с Vic и компания в “Богоров”:
5 големи кръга от:
1. 400 метра бягане
2. 3 рунда от:
- 4 набирания (моите с подхват и с подскок)
- 6 лицеви опори (първите 3 големи кръга чисти, последните 2 - от колена)
- 8 напада (по 4 на крак, с редуване на краката)
- 10 суинга с 16 кг. пудовка
Време - 33,20 мин.
Just thinking:
# Калориите пак в небесата. Ма така е, с тия палачинки! Децата са виновни! :D
# Физическото - супер... обаче аз не бях супер! :( Тюююю, писна ми все да съм последна! Хората финиширали и забравили, аз още се гърча. Хич ме няма с тия скоростни изпълнения и това е. Въздух нямам, сила нямам, скорост нямам, нищо нямам... Кефя се и се дуя колко съм дръпнала или бутнала през седмицата и в неделя - тупуууур, комплексите на Vic бързо ме приземяват обратно! (dull) Мммм, дааа! Добре, че съм що-годе спокоен човек, че иначе до сега щях да съм се депресирала яко! :D Ама никакво отказване, пък! Гърч до дупка и това е! Ай с****р, няма да се предавам заради един голям задник, дето не може да се научи да тича!
149 (h)
P.S.: И да си добавя - 80-те клека СТ
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 13.10.13 21:00.
13.10.13
20:42
Добре си се справила Злати. Всеки има силни и слаби страни. Аз като тренирах с Кф групата, винаги бях последна на бягането, без изключение. Наваксвах на другите неща. Голяма част от групата бяха със сериозен спортен бекграунд, но имаше и на моето ниво или напълно начинаещи. Залата е в нещо като склад, до нас има клуб по бокс и клуб по някакви танци. Понякога тях ги пускат да бягат с нас, защото и техните часове започваха на кръгъл час- та тогава бях последна от трите клуба :D. Сещам се един път като отидох и поглеждам таблото - не знам си колко кръга от : 1 миля бягане+ 100 бърпита, вътрешният ми глас направо се развика- „Тръгвай преди да са те видели, луда ли си, навън е минус 2 градуса, вали. Иди си у вас, хапни, сипи си чаша винце. :D. Другия ми глас обаче- Стой и бягай, катʼ не си бягала на време. Не си си тръгнала от работа по-рано и не си дошла до тук, че да си тръгваш. И така, бягах си, кво да правя. Още не ми е силна страна, особено дългите разстояния ама се подобрява лека-полека.
Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 13.10.13 20:43.
казано от Aleks S на 13.10.13, 20:42:
... поглеждам таблото - не знам си колко кръга от : 1 миля бягане+ 100 бърпита, ...
Ммм... Добра идея! (grin)
казано от Vic на 13.10.13, 22:32:
казано от Aleks S на 13.10.13, 20:42:
... поглеждам таблото - не знам си колко кръга от : 1 миля бягане+ 100 бърпита, ...
Ммм... Добра идея! (grin)
Aleks, нямаш си друга работа и ти :x
13.10.13
23:04
Ще ме споменавате с добро някоя неделя, чувствам :D
За по-автентично, изчакайте да захладнее (devil)
14.10.13
06:24
:x Вие луди ли сте?!? :D
Това посмъртно не мога го избяга! 1 миля не е ли 1600 и кусур метра? Че и 100 бърпита! Че и “не знам си колко кръга”... (dull)
Ако стартирам по хладно, къде ранна пролет може и да финиширам! :D :D :D
казано от Златина Цонева на 14.10.13, 06:24:
Това посмъртно не мога го избяга! 1 миля не е ли 1600 и кусур метра? Че и 100 бърпита! Че и “не знам си колко кръга”... (dull)
Ако стартирам по хладно, къде ранна пролет може и да финиширам! :D :D :D
Злати,не се казва НЕ МОГА :) Казва се ЩЕ ОПИТАМ ;) Не само за бягането,а и за всичко и току виж си се изненадала от себе си :)
14.10.13
09:16
казано от Juls на 14.10.13, 08:52:
Ако стартирам по хладно, къде ранна пролет може и да финиширам! :D :D :DЗлати,не се казва НЕ МОГА :) Казва се ЩЕ ОПИТАМ ;) Не само за бягането,а и за всичко и току виж си се изненадала от себе си :)
Не се казва “ще опитам”, а - “действам”
Мнението беше редактирано от perseverance на 14.10.13 09:25.
казано от perseverance на 14.10.13, 09:16:
казано от Juls на 14.10.13, 08:52:
Ако стартирам по хладно, къде ранна пролет може и да финиширам! :D :D :DЗлати,не се казва НЕ МОГА :) Казва се ЩЕ ОПИТАМ ;) Не само за бягането,а и за всичко и току виж си се изненадала от себе си :)
Не се казва “ще опитам”, а - “действам”
Прави с,но това донякъде зависи и от психологическата настройка. Ако каже действам и не успее има 2 варината: 1.да се разочарова 2.да се надъха още повече . Ако се случва вариант 2-супер.Ако вариант 1- тогава по-добре да каже ще опитам и да има реални очаквания,които има вероятност да надмине :) Поне аз така разсъждавам. :)
Мнението беше редактирано от Juls на 14.10.13 09:46.
14.10.13
10:01
Ако каже “ще опитам”, още в този момент се настройва, да не успее. А вярата в победата е половин победа.
14.10.13
18:07
:D Е, аз не казах, че няма да опитам!
Просто споделих, че има вероятност да финиширам пролетес! :D :D :D
А, че няма да се откажа - със сигурност няма! Ако щеше да става, до сега да съм го направила вече - два пъти се пречуках до кръв, един път така си натъртих петата, че после ме боля сигур цял месец, детито се оповръща от зор пред мене, ама дори не ми е минала и мисълта да не отида на тренировките! Дори напротив, усещам се как се дразня, ако възникне ангажимент извън Варна и няма как да съм с групата! Всеки път тръгвам с желанието и хъса да направя най-доброто, ама... то не винаги ми се получава и може би, заради това овесвам нос понякога! Обаче! :) Вярвам, че един ден ще съм поне мааааалко по-бърза, мааааалко по-силна и, че ще успея да се набера като хората! :D :D :D
14.10.13
22:13
14.10.2013/понеделник
Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 30гр стафиди, 55гр тахан от лен и сусам, 15гр мед
- 1 ябълка
- готвена свинска плешка (винен кебап) 300гр, 2ф хляб Вита, 1 домат
- 175гр задушени на тиган пилешки сърчица, задушени гъби, кисели краставички, кисел чесън (от на мама (inlove)), няколко скилиди сух чесън
~ 2110ккал, ВХ~80гр (без тези от зеленчуците)
”Физическо”-то:
- почивен ден
- 20 набирания единички - редуване на надхват и подхват, от едва-едва подпиране на изпънати пръсти (много висок тоя лост у дома, бе (dull)), а някои дори и от нулева позиция (т.е. без никакво опиране на краката :)) + 1 път двойка набирания с подхват
- 85 клека СТ
- преден планк - 1 минута
Just thinking:
# Още в неделя ми излезе пришка на единия мазол на лявата ръка. добре, че днес позасъхна. Тюю, тия моите опити за набиране направо ми омазолиха ръчичките! :D :D :D
16.10.13
06:09
15.10.2013/вторник
Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 30гр стафиди, 55гр тахан от лен и сусам
- 1 ябълка
- 100гр задушени на тиган пилешки сърчица, задушени гъби, 3ф хляб Вита, 1 домат
- “физическото”
- 200гр пилешки гърди на скара, 1ф хляб Вита, 1 домат, кисел чесън
- 20гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 20гр стафиди, 45гр тахан от лен и сусам
~ къмто 2170ккал; ВХ ~ 116гр
”Физическо”-то:
5 рунда от:
6 броя Руски суинг х 15кг
6 броя Лицеви опори (първите 2 цикъла и първите 2х6 от третия цели, другите - на колена)
9 броя Клек СТ
всеки рунд от по 3 минути, с по 1 минута почивка помежду тях
Общо: 154 суинга; 139 лицеви опори (49 чисти + 90 на колена) и 207 клека
С по 5 повторения по малко на всяко движение! (dull) :D
- преди лягане - набирания някакви:
5 чисти (т.е. стартирам с пръсти във въздуха) 1 с надхват, 1х2 с подхват, 1 с надхват, 1 с подхват
5 единички от пръсти с надхват
5 единички от пръсти с подхват
Just thinking:
# Наложи се да дръпна тренировката от четвъртък във вторник, че бях на родителска среща и нямаше време за фитнес.
150 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 16.10.13 06:10.
16.10.13
17:47
Веси, ще ми се, но лоста у дома се пада точно под един трегер, на който веднъж без малко да си разбия главата, опитвайки се! :D А и да си призная честно - въобще не знам как точно да се залюлея, за да си изхвърля тялото нагоре. Не знам кое на къде да извивам и общо взето нищо не ми се получава! (blush)
16.10.13
22:08
16.10.2013/сряда
Храната:
- 25гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 30гр стафиди, 65гр тахан от лен и сусам, 10гр мед
- 5 какаови зърна
- 240гр пилешки гърди на скара, 2 домата
- 5 какаови зърна
- 115гр краве сирене, запечено с червен пипер и около 5гр зехтин, 3ф хляб Вита, 100гр пилешки гърди на скара, кисел чесън
- 1ф хляб Вита, 26гр мед
~ къмто 2130ккал; ВХ ~ 105гр
”Физическо”-то:
- почивен ден
- преди лягане:
90 клека СТ + набирания някакви:
5 единички чисти (т.е. стартирам с пръсти във въздуха) с надхват
5 единички чисти с подхват
5 единички от пръсти с надхват
5 единички от пръсти с подхват
Just thinking:
# Хъ, като не знам как да правя кипинг набиранията, ще мъча стандартните! :D Ма много ме болят мазолчетата! (dull)
17.10.13
22:30
17.10.2013/четвъртък
Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 30гр стафиди, 55гр тахан от лен и сусам, 10гр мед
- 160гр пилешки гърди на скара, 50гр кашкавал от краве мляко, 85гр краве сирене, 3ф хляб Вита
- 1 мъничка ябълка
- “физическото”
- 45гр камембер, 4ф хляб Вита, огромно :D количество варени броколи, карфиол и брюкселско зеле с 200гр 4,5% кисело мляко
~ 2400ккал ; ВХ ~ 125гр (без тези от зеленчуците)
”Физическо”-то:
- загряване
- 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 1хPower Clean - 40кг и 1хBack Squat - 70кг (преди рундовете загрявки с по-ниски тежести и на двете упражнения)
- Bench Press - 10 единички х 50кг (преди това загрявки с по-ниски тежести)
- “Колене към лакти” - 1х7, 1х6
- 600 скока на въже
Just thinking:
# Ако някой си мисли, че не може да се преяде до пръсване с треволяк - аз съм живото доказателство за противното! :D Тая вечеря беше тоталното освинчване! :D :D :D
# Като цяло си обърках схемата на тренировки! Май трябваше да въртя другата седмица, ама нейсе! :D
# Обръщанията добре, дори при загряването опитах едно с 45кг. Обърнах го, ама си беше трудно, та затова си карах комплекса с 40-те.
# Задния клек - тежък! (dull) Много кила сложих и направо си ме мачкаха! Не е добре...
# Но пък на лежанката съвсем сама си направих 10-те единички с 50кг. :) Като започна да си ги правя съвсем уверено, ще вдигам килата.
# “Колене-те към лакти” също ми се получиха прилично. Вече не просто се мъча само да си вдигна краката нагоре до където стигнат, а се изтеглям с гърба нагоре, което явно е правилният начин. :)
151 (h)
P.S.: Забравих да си впиша:
95 клека СТ + набирания някакви:
5 единички чисти (т.е. стартирам с пръсти във въздуха) с надхват
5 единички чисти с подхват
Ае! Сега ще спя спокойно! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 17.10.13 23:00.
19.10.13
15:19
18.10.2013/петък
Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 15гр стафиди, 45гр тахан от лен и сусам
- през деня - доста филийки хляб Вита, краве сирене, кашкавал от краве мляко, печени червени пиперки, миш-маш с пипер, яйца и сирене, кисели краставички, чесън
”Физическо”-то:
- много почивен ден :D
- само 100 клека СТ преди лягане
19.10.2013/събота
Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 40гр тахан от лен и сусам
- “физическото”
- 55гр извара, 55гр краве сирене, 50гр кашкавал, няколко печени червени пиперки, варени карфиол, броколи и брюкселско зеле с 65гр 2,9% кисело мляко
- 200мл 1,5% прясно мляко с 50гр овесени трици, стевия, ванилия и канела
.................................................. (хубавото предстои :D)
”Физическо”-то:
- загряване
1. 10 рунда, без засичане на време, с минимални почивки, от:
- 1 х Набиране с надхват (с повдигане на максимално изпънати пръсти, първите 3-4 си бяха чисти)
- 1 х Кофичка (на стойката за хиперекстензии, без помощ с краката)
2. Мъртва тяга с нарастваща тежест - 1х3х30кг/1х3х40кг/1х3х50кг/1х3х60кг/1х3х70кг/1х3х80кг/1х3х90кг/1х3х95кг - отначало с надхват, от 90кг нагоре - със смесен хват
3. Гребане с дъмбел - за всяка ръка 3х5х22,5кг
4. Страничен планк на изпъната ръка - 6х30сек, редувайки лява и дясна страна, т.е. по 3 на страна
5. 105 клека СТ
Just thinking:
# До сега така, от другата седмица - с леки корекции в програмата.
# И по стечение на ангажиментите утре ще скатая тренировката в “Богоров”, ама да не решите, че съм решила да скатая подмолните предложения на Aleks!!! :D :D :D
# Отиваме на гости на девера, да ме гощава с агнешко. (inlove) Ще гледам да хапвам месо, салати и някоя и друга ядка.... ама нищо не обещавам тържествено! :D
# Много тежки тия 95 кила, как съм дръпнала 100 - въобще не ми го побира акъла! (dull)
Ае, до скив!
152 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 19.10.13 16:37.
20.10.13
21:43
Храната, дето уж щях да я контролирам тия дни, направо не е за описване! (blush) :D :D :D
За капак - тотален мързел днес! Само пътуване насам-натам и малко миткане по магазините... Как да не го е яд после човек, че е изпуснал тренировката в “Богоров”! (dull)
21.10.13
21:46
21.10.2013/понеделник
Храната:
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 30гр грозде*, 45гр пълнозърнест тахан
- 2 ябълки*
- 1 хапка домашна питка (черпня), 3 варени яйца* с шарена сол, около 50гр печено пилешки гърди
- 30гр лешници*
- къмто 135гр варени ярешки дреболийки* (мозък, сърце, бъбреци, черва, шкембе, дроб, език, бузи), 60гр краве сирене, няколко парчета камби от туршия*
- 20гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 15гр лешници*, 50гр грозде*, 55гр пълнозърнест тахан
Калориите не можах да ги сметна. Предполагам, че не са надхвърлили 2500.
”Физическо”-то:
- почивен ден
- само 110 клека СТ преди лягане
Just thinking:
# Много късно легнах вчера и много рано станах тази заран, та днес цял ден съм като маносана. (dull) Че и кашони имаше за мъкнене на работа... И уж щях да внимавам с манджорето :D, пък то - пак ойде коня у ряката! :D :D :D
22.10.13
21:55
22.10.2013/вторник
Храната:
- 30гр овесени трици, 30гр овесени ядки, 200мл 1,5% прясно мляко, стевия, ванилия и канела
- 2 жълти ябълки*
- 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 50гр грозде*, 60гр пълнозърнест тахан
- 35гр лешници*
- “физическото”
- 2ф хляб Вита, 50гр веяна скумрия, 170гр ципура на скара, 3 оризовки
~ къмто 1850ккал, ВХ - доста - 159гр
”Физическо”-то:
загряване
1. 10 рунда без засичане, но с минимални почивки от 2 x Deadlift - 80кг и 2 x Thruster - 35кг
2. 10 x Pullups - двойки, първата двойка с надхват, после още 9х2 с подхват, тръгвам - 5 пъти от увиснало състояние, а останалите 5 от стъпала на максимално изпънати пръсти върху един дъмбел, като при второто набиране от серийката си се пускам до долу и се изтеглям нагоре без никаква помощ с краката (party) + плюс още 2-3 единички с надхват
3. Преден планк за 8 интервала 20:10
разтягане
....
и да допиша - 115 клека СТ преди лягане
Just thinking:
# Достраша ме да туря 40 кила на тръстерите за двойките. И май не сгреших, (dull) щото към края ме заболя лявата китка.
# А на тягата мислех да опитам двойките с по-малко, ама си рекох, че ще се понапъна и то взе, че се получи! :D
# Тия набирания с надхват - голям зор. (dull) Особено след тягата и тръстерите. Първата двойка стана като на магия, като на второто повторение малко придърпах :D , за да изкарам брадата над лоста. И после вече не можех такива. С подхвата обаче ми беше много по-лесно. Спокойно се провесвах напълно между първото и второто набиране и после си се изтеглях нагоре. Браво на бицепсчетата ми! :D :D :D
153 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 22.10.13 22:05.
23.10.13
21:58
23.10.2013/сряда
Храната:
✩ 30гр микс от смлени семена (лен, сусам, слънчоглед), 30гр суров слънчоглед, 50гр грозде*, 50гр пълнозърнест тахан
✩ 190гр краве сирене, 5 оризовки, 2 домата
✩ 1 жълта ябълка*
✩ 1ф хляб Вита, 40гр кашкавал от краве мляко
✩ 1 печена на скара ципурка (100гр), 3 оризовки, 35гр краве сирене, 40гр веяна скумрия, 170гр от баницата на мама (inlove), кисел чесън*, кисели краставички
~ калориите не ги зная колко точно са - къмто 2000 без баницата
”Физическо”-то:
✩ почивен ден
✩ само 120 клека СТ преди лягане
Just thinking:
✩ Краднах си малко символчета от Sunny S.! :)
✩ И яко започва да ме наболяват мускулите по гърбината! (dull)
✩ И ядох баница щото беше станала супер и ми се ядеше! :D И малко ми стана “манджа с грозде” вечерята с тия доизяждания на изостанали работи в хладилника, ама...
Това е!
24.10.13
22:26
23.10.2013/четвъртък
Храната:
- 50гр овесени трици, 200мл 1,5% прясно мляко, стевия, ванилия и канела
- 3 малки червени ябълки*
- 100гр сурови ядки (кашу, бадеми и боровинки)
- 20гр овесени трици, 30гр суров слънчоглед, 60гр грозде*, 55гр пълнозърнест тахан
- “физическото”
- 2ф хляб Вита, 30гр моцарела с домати, хималайска сол и капки зехтин, 220гр свинска рибица на скара, кисел чесън*
~ къмто 2125ккал
”Физическо”-то:
G.I.Jane - 100 Burpee Pullups за време - 22:55
....
и 125 клека СТ преди лягане
Just thinking:
# Много ми е времето, ама като за първи път - толкова. (dull) Постлах една завивка, уж да не се тръшкам по плочките в коридора (че лоста ми е там, на 2,08м от земята), ама тя пък се плъзгаше напред-назад и все трябваша да я намествам. Освен това ми се обели пришката , та нахлузих едни ръкавици без пръсти на щерката. Е, старата пришка опазих, ама ми излезе нова! :D А ръкавиците бяха мокри, когато ги свалих... Бавих се, почивах... абе зор голям! Първо си рекох - ще опитам само едно, да видя как е и ще го бъде ли или не. После - нека да разнообразя малко и да опитам поне 50. Ама като ги докарах до 50, а още 10, после още 10… взех, че ги направих 100. Доволна съм, щото признавам си, много пъти ми се щеше да се откажа. (blush) Набиранията бяха с як отскок и с подхват, като минимум брадичката чукваше в лоста и то рядко, повечето си бяха с брада над лоста.
Това е в общи линии. Предчувствам, че утре гърбът ще ме боли яко! :D
# Иначе продължавам да хапвам яко, ама то си имало причина - ежемесечната, която ме споходи днес, та се надявам до ден-два и това да се нормализира.... или пък може би - не! :D :D :D
154 (h)
казано от Златина Цонева на 24.10.13, 22:26:
....
Браво Злати (handshake) Аз все още не мога да се реша да го направя това чудо на чудесата (dull) Страх ме е дали ще го завърша :D
Но сега ти ми даде кураж да опитам в най скоро време ;)
25.10.13
09:57
100 лицеви, 100 скока 100 набирания БИЛИ ТЕ и с отскок. вие сте не-хора-не мога да чета повече :( това е просто убийствено натоварване. масимума набирания за ден ми е бил 50-60 в доста серии и после не можех да се облека 3 дни. ако направя 100, не знам. и тези клекове - 120 клека без тежест- ще ги правя около 30 мин и ще ми сецнат краката за 2 дни напред. откъде вземате такова възстановяване?
казано от Веселина Иванова на 25.10.13, 08:51:
....Браво Злати (handshake) Аз все още не мога да се реша да го направя това чудо на чудесата (dull) Страх ме е дали ще го завърша :D
Но сега ти ми даде кураж да опитам в най скоро време ;)
В неделя ще ви дам възможност да покажете как се справяте :)
казано от Vic на 25.10.13, 12:29:
....Браво Злати (handshake) Аз все още не мога да се реша да го направя това чудо на чудесата (dull) Страх ме е дали ще го завърша :D
Но сега ти ми даде кураж да опитам в най скоро време ;)В неделя ще ви дам възможност да покажете как се справяте :)
УРААААА мен ме няма тази неделя (nmuchfun), аз от предната предупредих, че ще липсвам ;) хехехе пак спасих кожата (makeup)
Мнението беше редактирано от Vess на 25.10.13 13:14.
....В неделя ще ви дам възможност да покажете как се справяте :)
Май не трябваше да го казваш предварително. Може и аз да се опитам да си намеря “основателна” причина и да не дойда (wasntme).
Мнението беше редактирано от Яни на 25.10.13 14:31.
25.10.13
17:40
В неделя ще ви дам възможност да покажете как се справяте :)
“Кракен” :D, аз и моята голяма уста! :D :D :D
Веси, абе, докато го правех си беше много уморително и задъхващо, ама гадното дойде като свърших. Буквално ми се доповръща, седнах на леглото и усещах как потта извира от лицето ми и тече надолу. Кръвно ли вдигнах, нещо друго ли стана - не знам, ама си беше яко “бляк” (puke). Трябваха ми десеттина минути да се осаферя!
Кобре, то моето не е баш класическият вариант, щото четох, че лостът трябва да е минимум на 15см над изпънатите ти ръце, а моя е таман до връхчетата на средните ми пръсти. Т.е. нужен ми беше по-малък отскок, което пък от своя страна означава, че не се набирам от напълно провесено състояние (не, че бих могла 100 пъти, разбира се!). А и буквално се отказах от чистите лицеви при бърпитата и се тръшках като свинкя у кочина по земята! Потна и грухтяща! :D :D :D А клековете не знам за колко ги правя - не съм засичала. Ама си ги деля на серийки от по 30-40, с максимум минута-две почивки между тях.
И никакво търсене на “основателни” причини за неявяване в неделя, ей! И без това мъжО вика, че сме му мязали на “бялото братство”, та - всички “братя” и “сестри” по оръжие (демек - пудовки) под строй в двора на даскалото! :D
26.10.13
18:32
24.10.2013/петък
Храната:
❧ 20гр овесени трици, 30гр суров слънчоглед, 42гр грозде*, 65гр пълнозърнест тахан
❧ 4 малки червени ябълки*
❧ 220гр печена свинска рибица на скара, 3 оризовки, 2 домата
❧ 1ф хляб Вита, 70гр печена свинска рибица на скара, 1 домат
❧ после на рожден ден на съученичка на синковеца. Взех и каката, че нещо ми се дуеше, че е много добра на боулинг! Е, не позна! :D Направо я разбих! Цял час играхме! Само дето после си “разбих” режима с едно парче от тортата! (blush) Странното е обаче, че ми изтръпна върха палеца на дясната ръка, с която играя. И продължава да е изтръпнал. Не знам защо така. А топката ми не беше тежка - само 8 кг.
❧ 200гр печено пиле на грил, кисели краставички
~ 1860ккал (без тези от тортата)
25.10.2013/събота
Храната:
❧ 2ф хляб Вита, 75гр кашкавал от краве мляко, 1 домат
❧ “физическото”
❧ 195гр русенско варено от консерва (blush), 3 оризовки
❧ 135гр печено пилешко бутче на грил, кисели краставички, домашна лютеница*, 3ф хляб Вита
❧ час и половина следобедна дрямка
❧ 1 голяма жълта ябълка*
❧ 185гр печено бяло месо от пиле на грил, домашна лютеница*
❧ дописвам: 315гр печено ярешко*, домати и за десерт - къмто 55гр мед*
~ калориите - много :D
”Физическо”-то:
❣ разгряване
❣ Zercher Squat
1х5х20кг/25кг/30кг/35кг/40к/45кг/50кг - 1х5х55кг + 4х5х50кг
❣ Bench Press - 5-5-5-5-5
1х5х20кг/25кг/30кг/35кг/40кг - 3х5х45кг + 2х5х40кг
❣ Sumo Deadlift High Pull
1х5х20кг/25кг/30кг/35кг - 1х5х40кг + 4х5х35кг
❣ разтягане
.....
и да си допиша и тук - 130 клека СТ преди лягане
Just thinking:
# Днес мислех да не се напъвам много с тежестите, че да не стане някоя естетическа издънка заради цикъла, ама... то добре се получи всъщност.
155 (h)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 27.10.13 08:37.