Личният дневник на Endilana

Темата е заключена.
Прескочи до:

Олеле, днес беше 12тата ми тренировка със спайдърите - последна от първият цикъл и най-бруталната досега

Ренегатско 22.5 кг
3х5 на ръка (едва я направих последната серия, но я направих де)

Гуд Морнинг 37 кг
3х5

Напади 40 кг
3х5

Скрипец
47 кг 1х5
45 кг 1х5
42 кг 1х5

Коремни - краката са изпънати на пода и от легнало положение държиш две гири над главата си и се вдигаш нагоре. Целта е ръцете да не ти минават напред, а да са винаги на едно ниво над главата
2 гири от 6 кг
3х5

обръщане 25 кг
3х10 (подготвям се за да почнем да правим обръщане за време) - добра техника :)

изхвърляне (power snatch)
25 кг 1х10
20 кг 4х10

изтлаксване с подскок (ей тва ми .... мамата)
15 кг
3х15

бягане по стълби 5 надолу, 5 нагоре - 2 пъти най добро време 32:50 ( сестра ми направи 31:85 да й се не види  >:-(  странното е, че на единиците няма кой да ме бие ама на 5ците не съм толкова добра)

ПП вече усещам болката

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 29.05.09 08:09.

29.05.09
08:21

Мдам, наистина много яка тренировка :)
Браво за снача! Аз още не го умея...  :-S а като гледам и как ми се ‘развива’ кръста...скоро няма да го ‘про’-умея :)

29.05.09
08:33

Как правиш това ренегадско направо не знам... Умирам от ..

29.05.09
08:36

казано от tonu на 29.05.09, 08:33:

да, и аз между другото немея пред нейното ренегадско :)

Венци, а какъв е следващият цикъл? Имаш ли си идейка вече?

казано от tonu на 29.05.09, 08:33:

псувайки - ядосай се, или по-скоро закани му се и ще видиш, яе бързо ще прогресирав. Но честно 22.5 кг си ми тежаха яко.

Лим  за snatch-a не бързай, защото наистина ако не внимаваш кръста отива. Мен ако питаш, когато си учила тягата и гуд морнига, никой не ти е показал как да си го пазиш кръста и оттам.... А може и да са ти слаби мускулите в долната част на гърба и затова всичко да отива в кръста, знам ли.... ама споко Галя ще те научи добре, сигурна съм.

Следващият цикъл - обръщане, изтласкване и изхвърляне за време - нещо като табата. Набирания - тесен, неутрален и евентуално широк хват. Диманичен клек. Overhead squat, overhead lunge. И да мина под 14% мазно :)

ПП. Мария е дявол.

29.05.09
17:21

Венци, как си с Вм-то? Яде ли ти се сладко?
Аз, честно, не посмявам заради това, ама ако не си яла и ако не ти се хапва сладичко, ще направя отново опит :)

Уин, не никакъв глад. Направо и аз се очудвам

Купих си бански :) Ето го :)

Много съм щастлива тази сутрин - наканих се да се снимам и изненада - жърнала съм се пак да доброто старо ниво :) ИХУУУУ ;)

Хайде, чакам коментари :)

ПП ето какво става с ВМ и щангички :0

30.05.09
07:52

въх въх.браво много добра форма .. ;)

30.05.09
07:53

Хехе, бял бански - класика ;) Супер си! Но на аватара като че ли си малко по-изчистена - поне на мен така ми се струва :) Но си готова за плаж определено ;)

30.05.09
07:53

Венци , изглеждаш невероятно ! Много по-малък съм от теб ( на години ) , но тази снимка ме кара да се изчервя.. :red: . Лятото ще си красива гледка на плажа.. :red:

по-изчистена съм, но съм много наблизо вече :) А къде бях.... хайде още малко

30.05.09
07:55

Мдам, много добре ти се отразяват сланина + щанги ;)

И мноого як бански! Ха да изтрепеш рибата с него на плажа и да те подгонят готини еколози ;)

Имам и доста вени по долният корем - не мога да ги снимам, ама са повечко от преди  :) Мерси на всички :)  Сега другата седмица ще видим колко % съм :)

Ето така съм като не се стягам :)

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 30.05.09 07:58.

Мила

30.05.09
08:07

Поздравления!Заслужена фигура ;-P

ER

30.05.09
08:08

Айде напъни се още малко и ше ти позволя за ме заведеш на плаж :D

30.05.09
08:09

Супер си Венцито, браво :)

30.05.09
08:14

Щракни някой път гръб, бицепс, трицепс, бИдра... :)

Другата седмица - тия сега бяха инзжънредни снимки - поради големият интерес а и да опровергая неверниците, които твърдят, яе от ВМ се дебелее :) Не, просто си се радвах на банския (мака че времето тук е толкова гадно, че не знам кога ще го нося). Но със замерването ще пусна на бедра и ръце със сигурност - гърба няма кой да ми го снима :(

30.05.09
08:18

Хах защо ли имам усещане , че ще има мнооооооого желаещи да ти снимат гърба :red: . Не се притеснявай , времето ще се оправи :)

30.05.09
08:23

Венци, дъжд вали, слагаш банския и излизаш :) (...е, малко е хладно) От високомазнинна с много белтъци аз също съм успявал да чистя. Дори до преди 2 седмици това бе режимът ми.
Гръб - на самоснимачка.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.05.09 08:26.

30.05.09
08:24

казано от Венцеслава Атилова на 30.05.09, 08:17:

Но със замерването ще пусна на бедра и ръце със сигурност - гърба няма кой да ми го снима :(

Нямаш ли самоснимачка на фотоапарата - потърси self-timer или нещо такова по опциите? Само трябва да намериш подходящо място където да го поставиш :)

30.05.09
08:32

Венце-Туна, ти си едно доказателство, че когато човек ИСКА - МОЖЕ. Добре, че те има в тоя форум  :) .

30.05.09
09:16

готин бански ... въпреки, че съм привърженичка на триъгълните чашки:) Определено бялото подчертава тена! Аз с моя си тен на тоя дъжд само си спомням щастливото му придобиване и тъгувам за плажа ...:(

казано от Ива Павлина на 30.05.09, 09:16:

готин бански ... въпреки, че съм привърженичка на триъгълните чашки:) Определено бялото подчертава тена! Аз с моя си тен на тоя дъжд само си спомням щастливото му придобиване и тъгувам за плажа ...:(

аз по принцип съм привърженичка на “без чашки” хаха, сериозно, хич не обичам да имам разлика :)

30.05.09
09:39

Венци, бравос! Изглеждаш супер ;-) Голяяяяямо Браво!
Добре е щом не ти се хапвало и сладко, и аз се изненадвам, но има логика като се отучиш и да не пипаш вече.
Ще видя, ще помисля де... още имам резерви  :smirk:

30.05.09
10:03

казано от Венцеслава Атилова на 30.05.09, 09:37:

казано от Ива Павлина на 30.05.09, 09:16:

аз по принцип съм привърженичка на “без чашки” хаха, сериозно, хич не обичам да имам разлика :)

И аз съм привърженик на равния тен :)
Ама пък трябва да има ‘комплект’ за....официални случаи  :lol:

Уини, и аз не съм приритвала за сладко от няколко седмици - а мен поне ме знаеш каква ламя за сладости съм/ бях ;

Уин Мерси. Мен това най-много ми харесва в този режим - никакъв глад за сладко, много е освобождаващо ;)  сега залитам към сметаната :)

ER

30.05.09
10:10

Аре стига си писала и ходи свърши малко работа, че имаш семейство да издържаш ... :P

30.05.09
10:16

...аз също съм привърженик на стила “без чашка”  :red:  :coolsmile:

BU

30.05.09
10:41

казано от Стоянчо на 30.05.09, 10:16:

А защо да оставят дупетата си на сянка и да се лишават от слънчев загар в областта ? :)

30.05.09
10:45

казано от DeadManWalking на 30.05.09, 10:41:

А защо да оставят дупетата си на сянка и да се лишават от слънчев загар в областта ? :)

...чувала съм, че някои мъже намират неравномерния тен в тази част за секси.... :)

30.05.09
10:54

Интересна дискусия...
@DeadManWalking, ти чистак голи май искаш мадамите...има си нудистки плажове за тая работа, но там освен споменатите от теб части, ще видиш и доста отблъскващи наденичоци  :lol:

ER

30.05.09
10:55

Абе зависи от формата/размера на гърдите, ареолите, разликата и т.н.
Много фактори ...
А иначе, ние като едни отявлени естети оценяваме всичко, що е красиво, подобаващо :)
Обаче пък като видя някоя супер отпусната развиснала се топлес фенка лошо ми става...

Мнението беше редактирано от eraziel на 30.05.09 10:55.

Този дневник нещо взе да ми омръзва. Смятам да стигна 12-13% и да отворя нов - поддържащ. Тука всички чистим сега, май няма никой който да е в период на поддържане. :)

ER

30.05.09
10:56

Аз съм в процес на поддържане ... на алкохолното съдържание в кръвта :D

казано от eraziel на 30.05.09, 10:55:

Абе зависи от формата/размера на гърдите, ареолите, разликата и т.н.
Много фактори ...
А иначе, ние като едни отявлени естети оценяваме всичко, що е красиво, подобаващо :)
Обаче пък като видя някоя супер отпусната развиснала се топлес фенка лошо ми става...

хахаха :) Не знам, аз и без това нямам много какво да крия или показвам ...... та ни са срамувам. Мама тъй ма й учила

30.05.09
11:00

казано от Венцеслава Атилова на 30.05.09, 10:57:

и без това нямам много какво да крия или показвам

Е, на някой пък именно това им харесва ;)

BU

30.05.09
11:00

казано от Limka на 30.05.09, 10:45:

казано от DeadManWalking на 30.05.09, 10:41:

...чувала съм, че някои мъже намират неравномерния тен в тази част за секси.... :)

Едва ли мъж ще ти каже,че не намира тази част за секси заради разлика в тена... :) Пък и е естествено,като е беличко,значи си го крила,чувстваме се специални.  %-P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1