казано от Diddlina на 10.06.12, 23:12:
казано от Vessi-barabesi на 10.06.12, 13:29:
Не съм доволна от времето си, затова като се прибрахме с хлапето, нахраних го, полижих го да спи и се наказах със следното :
http://www.bodyrock.tv/2011/02/11/new-400-rep-workout-great-for-six-pack/
1) One Leg Burpee 5 reps on each leg
2) Burpee Knee Raises 10 reps
3) Side Burpee Knee Tuck 5 reps on each side
.....
време : 17:12 мин.Веси, ти и 4те кръга ли направи за 17 минути ???
Хе хе, нееееее Дени, пропуснала съм да напиша, само 100 повторения т.е. 1 кръг ;) хе хе моя грешка (blush)
Днес, 11.06.2012 понеделник :)
Ще съм си вкъщи с малкия цяла седмица, спрях го от ясла, че е сополив, ходихме при педиатърката да вземем болничен, според нея е ОК детето, аз го виждам че е доста по-добре от събота и неделя, но...по добре да се оправи напълно и така. Тъй като и мъжа ми го няма, ще се тренира у дома ;)
Та днес до момента ядох : ябълка, кафе с мед, 3 бонбона от мед, какао, ядки и ленено семе, преди малко обяда беше от домат, маслини, кашкавал и пиле печено на грил. Довечера ще е шопска салата + варени яйца, на малчо много му се усладиха, така че...това ще е :)
Тренировката беше : ( откраднах си от Дени (blush) с лека промяна на нападите с мъртва тяга хай-пул + лицеви опори )
1 кръг : 10 затворническо изправяне
2 кръг : 1 кръг + 10 мърта тяга хай-пул ( 16 кг. пудовка ) + 10 лицеви опори стриктни
3 кръг : 2 кръг + 20 клека с 16 кг. пудовка
4 кръг : 3 кръг + 10 бърпита
5 кръг : 4 кръг + 40 в-преси ( докосване на пръсти на ръка с пръсти на крака )
време : 17:05 мин.
после обратното :
5 кръг : 4 кръг + 40 в-преси ( докосване на пръсти на ръка с пръсти на крака )
4 кръг : 3 кръг + 10 бърпита
3 кръг : 2 кръг + 20 клека с 16 кг. пудовка
2 кръг : 1 кръг + 10 мърта тяга хай-пул ( 16 кг. пудовка ) + 10 лицеви опори стриктни
1 кръг : 10 затворническо изправяне
време : 17:11 мин.
Сега е ред да почивам и с кеф да си изгледам финала на Ролан Гарос, дано не завали в Париж ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 11.06.12 14:39.
...........
дописвам храна : късен следобед, праскова и ябълка, после вечеря - шопска салата + печено пиле на грил
Утре ми е ден да почивам, но все си мисля, че може и някой интервали да направя у дома (wasntme)
11.06.12
22:36
Айде и ти като мен. Вкъщи ли съм - мирна не седя. Все ще си измисля нещичко, що пък не нали. :D
А за днешната тренировка и аз мисля да я изкопирам от Дени ;) Готинка ми се струва и дано се впиша в т’ва време, че сутрин все бързам.
казано от Deskameska на 11.06.12, 22:36:
Айде и ти като мен. Вкъщи ли съм - мирна не седя. Все ще си измисля нещичко, що пък не нали. :D
А за днешната тренировка и аз мисля да я изкопирам от Дени ;) Готинка ми се струва и дано се впиша в т’ва време, че сутрин все бързам.
Еееее все ще се вместиш в 30 мин. че и по-малко сигурно ;)
11.06.12
23:03
Абе, знам ли, сутрин са ми по-забавени движенията. Събуждам се след 15-тата минута от тренировката :D Затова се раздвижвам с кростренажора, че да мога да я изкарам.
Утре съм намислила друга, но тази няма да я пропусна, определено.
Днес, 12.06.2012 вторник, стана както и предположих - тренирах (sun)
храна до момента : кафе с мед, ябълка, 3 бонбона от ленените, цяла краставица, домат и пилешко филе печено.
тренировката : Мейд бай Веси - 12.06.2012
20 интрервали 50/10 от следното :
бърпи - 11, 9, 9, 9 - общо 38
набирания - 20, 15, 15, 15 - общо 65
скачащи клека - 30, 30, 30, 30 - общо 120
лицеви опори - 20, 20, 20, 20 - общо 80
бърпи рол оувър - 7, 6, 7, 7 - общо 27
За сега това :)
Мнението беше редактирано от Vess на 12.06.12 13:59.
12.06.12
14:07
Ей, пак много добре. Само т’ва последното бърпи с търкаляне по пода ли е?
казано от Deskameska на 12.06.12, 14:07:
Ей, пак много добре. Само т’ва последното бърпи с търкаляне по пода ли е?
Да, падаш за лицева, претъркулваш се и се изправяш за скок, после обратното ;) хе хе
Омазах днес храненето следобед.....ядох :
1 от мойте ленени бонбони с мед и какао
вечеря - голяма салата шопска, 3 варени яйца, кашкавал,
и преди малко - пъпеш, много ми охаеше и не се стърях (blush) а също така и сусамова сладка домашно приготвена с мед, какао, сусам и ленено семе ;)
Нещо в храната ми куца, мисля че трябва да променя малко режима.....НВД-то явно не действа вече, а и не правя никакви зареждащи дни (wasntme) въглехидрата ми за целия ден е единствено от ябълка 1 или 2 и то сутрин, и мед, който е не повече от 1с.л. рано сутрин, и зеленчуците разбира се.
Голямо лутане се лутам с това хранене....
казано от Vessi-barabesi на 12.06.12, 23:21:
Моят съвет: експериментирай не с хранителни ражими, а с продукти, т.е. наблюдавай коя храна как ти действа и съответно увеличавай количества или я изключвай. :)
казано от Margaritka на 12.06.12, 23:39:
казано от Vessi-barabesi на 12.06.12, 23:21:
Моят съвет: експериментирай не с хранителни ражими, а с продукти, т.е. наблюдавай коя храна как ти действа и съответно увеличавай количества или я изключвай. :)
Ще опитам и така, да, добра идея. Просто много са ми орязани въглените, а имам чувството, че чак толкова не е добре за мен.
Днес, 13.06.2012, сряда
Пак домашна тренировка, докато хлапето спи ;)
http://www.bodyrock.tv/2011/05/28/600-rep-fat-burner-workout/ - аз направих 300
Jump Lunge Kick Up - 30 reps
Side Burpee Knee Tuck - 30 reps
Super Girl Squat - 30 reps
Diving Knee Tucks - 30 reps
Jack Jump Tuck - 30 reps
3D Push Ups - 30 reps
One Leg Jump Up - 15 reps on each leg
Ab Chopper - 30 reps
Sumo Twist Crunch - 30 reps
Plank Lift Off - 30 reps - заменено с 30 набирания
забравих да добавя, че след това направих х 30 обръщания на ръка с 14 кг. пудовка. Накъсано ги правих х 5, х 6 и сменях ръцете.
храната :
закуска - ябълка, 3 бонбона сусамови с мед и какао, 1 половин филийка с масло и кашкавал запечена, остана от малечко
обяда - ще е сега, салата домати и свинско със зеле
Мнението беше редактирано от Vess на 13.06.12 14:33.
13.06.12
14:45
Излъгала съм те 300 съм направила. :( Който не брои. Ужас. Веднага ще поправя. Минах го веднъж само. Наваксвах много на подскоците, лицевите и коремните, другото зор. Ама ти пък набирания си правила, т’ва дето аз изобщо не мога.
казано от Deskameska на 13.06.12, 14:45:
Излъгала съм те 300 съм направила. :( Който не брои. Ужас. Веднага ще поправя. Минах го веднъж само. Наваксвах много на подскоците, лицевите и коремните, другото зор. Ама ти пък набирания си правила, т’ва дето аз изобщо не мога.
Абе долу-горе значи еднакво сме се справили като време, щото това за набиранията го реших в последния момент като дойде ред на коремните, и докато сложа лоста и т.н. а и те моите са с отскок Дес....все още :(
13.06.12
15:19
С отскок ама 30, а аз с 5 отскока - 1 :D. Коя е желязната сега, а? :D
Следобед имаше : ябълка, малко бейби моркови задушени в масло
вечеря : шопска салата - много, и кашкавал - солидно количество, нямах място просто за свинското със зеле.....
преди малко - доявах остатъците на хлапето от - моркови, яйце, сирене и царевичка ;)
вода - достатъчно, 2 кафета - 1 сутринта и 1 следобед.
Това е то :)
Каква я надробих днес, 14.06.2012 четвъртък :)
7:30 - 8:00 - ябълка и сусамови сладки домашни с мед, кафе, 1 филийка с крема сирене останала от хлапето, от малките тип Вита
13:30 - свинско със зеле
14:10 - тренировка
16:00 - резен ябълка и шепа сурови лешници
тренировката : Мейд бай Веси (sun)
300 повторения за време :
1. Скачащи напада с ритник - 30 ( х15 на крак )
2. Бърпи на 1 крак х 15 на крак - 30
3. Затворническо изправяне - 30
4. Бърпи с набиране - 30
5. Мъртва тяга СТ на 1 крак х 15 на крак - 30
6. Бърпи с 2 лицеви опори без скок горе - 30
7. Руски суинг до хоризонтала с 14 кг. пудовка - 30
8. Стандартни бърпита - 30
9. В - коремни преси - 30
10. Половин бърпи ( без лицева ) - 30
време : 35:44 мин.
Много ми е гот да си правя сама тренировките ;) винаги съм искала и мечтала да се занимавам с това, супер бях и като водех тренировките по Тае Бо. Само дето няма зала където мога да си водя клас, навсякъде е заето а и все питат къде си водела и т.н. ми то така къде да натрупа опит човек.....Или ако има свободни часове то все са през деня, когато аз съм на основната си работа, вечерните часове навсякъде са фуул. Да взема да си отворя зала аз и ще си реша проблема (sun)
Днес специално никак не съм в кондиция, събудих се със страхотни болки в гърлото и главоболие, имах работа по разни нотариуси, там голямо чакане, то затова и храната ми има толкова голямо часово време между закуска и обяд.....
Даже си мислех, че няма да мога да тренирам днес, кофти ми е, отпаднало ми е.......но тренирах, защото ще почивам утре и в събота.
Та така :)
Мнението беше редактирано от Vess на 14.06.12 16:30.
Днес и утре мисля да почивам, не се чувствам никак ОК, боли ме много гърло, смуча тук разни гадории, отпаднало ми е и само ми се лежи.....
Днес само храна : ябълка, кафе с мед, 3 сусамови бонбона с мед, варено яйце, кашкавал, маслини, 1/2 кисело мляко.
Започвам малко по малко да си хапвам мляко пак.....но смао кисело, прясно не се консумира у дома от доста време насам.
Сутринта даже и хлапето не изкарах милото, така му се излизаше, но на мен ми е кофти, какво да направя......ппппфффф.......
казано от maria nikiforova на 15.06.12, 14:11:
Е ти намери кога да се разболееш! Къде го лепна тоя вирус?
Нямам си идея, но положението става все по - зле....и температура вдигах днес, а гърлото ми....направо все едно гълтам игли...гадна работа, може от малчо да съм прихванала, нали той беше сополив.....
Инъче си хапнах още :
следобед - шепа череши
вечеря - шопска салата + свинска вратна пържолка + айрян
Това е то :)
Днес, 16.06.2012 събота, отново планувам почивка, събрали са ми се 6 дни някъде без почивка и сега заслужена двудневна ;)
и без това не се чувствам ОК, вече съм на антибиотик, с налепи и т.н. неизбежно стана с тия налепи.....гадна работа....
храна : кафе с мед, сусамови сладки с мед, няколко соленки на детски РД, и няколко хапки от тортата но не беше никак хубава, и затова само си кусах да не обидя домакинята ;) сок портокал някакъв от тия “наторалните ” хе хе.....
След обед сме планували плажче, но ще видим кога ще се събуди малечко-палечко (sun)
16.06.12
14:08
Хаха, и аз съм с налепи, но няма да се дам. Правя си гаргара с ракия и сол, много добре действа. Ще се пробвам да мина без АБ. :)
казано от Deskameska на 16.06.12, 14:08:
Хаха, и аз съм с налепи, но няма да се дам. Правя си гаргара с ракия и сол, много добре действа. Ще се пробвам да мина без АБ. :)
Ееееее, браво на теб, аз много се притеснявам малкия да не заразя та затова дотичах до чичо доктор, че....още една седмица не ми се седи в нас.....
Мнението беше редактирано от Vess на 16.06.12 14:31.
Привет народе, както си бях решила, така и стана - тренирах :)
Днес, 17.06.2012 неделя (sun)
храна :
закуска : кафе нес, 3 сусамово-лешникови сладки с мед
обяд : преди малко - след тренировка 2 резена ябълка, 2 варени яйца, кашкавал......ужаааас празен хладилник........
вечерята ще е - шопска салата, пиле печено с настъргани тиквички
тренировката : Мейд бай Веси , взаимствах принципа от Зузана, но сама си структурирах упражненията ;)
1. Скок с високи колена ( имитира скок върху кутия, само че без кутия ) - 30
2. Лицеви опори - 30
3. Напад-отпад - брои се за 1 повторение - х 30 на крак
4. Кофички на стол - 30
5. Скачащи клека ( клек до хоризонтала и скок горе ) - 30
6. Набирания с отскок - 30
За време, като на всяка минута - 3 Бърпита :)
Мое време : 20:40 мин.
Тотал бърпита - 60 :)
След това :
обръщане - х 20 на ръка с 14 кг.пудовка
изхвърляне - х 20 на ръка с 14 кг. пудовка
Това ме прави много хепи, последно можех да изхвърлям с 12 кг.
Е, вече изхвърлям с 14 кг. и то със заключени лакти в горно положение, точно както трябва да си е ;) ще направя клипче следващия път :)
Това е драги ми смехурковци, много ми липсваше днес тренировката с Вик и групата :( надявам се другата седмица вече да съм на линия :)
Бързам да дописвам, че имаше и нещо като втора тренировка, нооооо много лежерна, не бих го нарекла тренировка, но да си го впиша ;)
от 19 до 20 часа в училище Богоров, тъй като днес не присъствах с групата на Вик, отидохме с хлапето и то докато риташе и тичаше наоколо, аз :
набирания - около 20 - 30
лицеви опори - 30
крака до лоста - около 20 - 30
тичане между тези упражнение - 1 час ;) подир дребното зверче :P и топката :)
Та така :)
Днес, 18.06.2012 понеделник .....
много ми е сдухано нещо....ПМС, много работа и т.н......
Днес плана беше да се тренира на обед, после....промених и реших, че ще тренирам към 19 часа преди вечеря. Да ама не.....нещо нямам желание, не знам защо така, а вчера умирах да тренирам, днес плана беше за зала с тежести......пак ще видим какво ще реша до края на ноща ;)
храната :
кафе, 3 бонбона сусамови с мед
пилешка пържола бут със шопска салата
шепа орехи и 1 ябълка
бонбон Тофифи
шопска салата + печено пиле на фурна
Това е за сега ;)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.06.12 20:20.
казано от Vessi-barabesi на 18.06.12, 20:19:
много ми е сдухано нещо....ПМС,
)
това е заразно, пак се подредихме :D
казано от diva 97 на 18.06.12, 22:09:
казано от Vessi-barabesi на 18.06.12, 20:19:
много ми е сдухано нещо....ПМС,
)това е заразно, пак се подредихме :D
Мани, мани :D скоро ще е факт обаче 8-)
Та да довърша за днес :)
22.00 часа - тренировка WOD_18.06.2012_Made by Vessi (sun)
5 рунда за време от :
1. Бърпи - 10
2. Обръщания - 10 ( х 5 на ръка @ 14 кг. пудовка )
3. Бърпи сумо клек - 10
4. Изхвърляния - 10 ( х 5 на ръка @ 14 кг. пудовка )
Общо бърпита - 100 :P
Време - 24:38 мин.
Предвид положението и настроението в което се намирам, вообще не бързах, въпреки че тренировката е за време, по-скоро изчиствах техника, чисти лицеви, почти са гърди до пода всичките ;), заключени лакти при изхвърлянията и така.
След това направих :
Табата планк - 8 интервала 20/10 - коремчето се подпалиииииии (sun)
Подута ама поне тренирах (dull)
Лека, отивам да спя |-)
Мнението беше редактирано от Vess на 18.06.12 23:18.
Днес, 19,06,2012 вторник :)
храна :
кисело мляко с 3 с.л.овес, ябълка и малини
кафе, шепа орехи
гръдска салата, пилешка кавърма
тренировката : Thruster/Front squat/Burpee
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
тежест - 20 кг. щанга
време - 21:46 мин.
Много ми се струва времето, но...много се мотках на големите бройки :( от 6-тото повторения някъде правех всичко на куп, но преди това много накъсвах....:( лоша работа.
Обядвах след тренировката, т.е. преди час, но още съм гладна.....
Мнението беше редактирано от Vess на 19.06.12 22:24.
Дописвам :
вечеря - салата шопска, пилешко печено
и преди малко ядох 50 гр. черен шоколад (blush)
Така, снощния черен шоколад прерастна в 100 гр. (blush) но всичко е обяснимо, МПС е вече в историята и последствията от него са факт ;)
Днес, 20.06.2012 сряда :) мисля да тренирам, проблема е кога ??? най-вероятно ще е пак след вечеря, тъй като мъжа ми ще е на фитнес след работа а комплекса, който съм си харесала е с пудовка, а малечко-палечко ми се вре все отгоре и няма как в негово присъствие да се разхвърля ;)
Да споделя, онзи ден ме гледа, че си приготвям пудовката, и мъничето започва да имитира движение като суинг и ми вика ....ъ..ъ..ъ..ъ..ъ....и сочи пудовката, той е един бъдещ КросФит-ър, те Варненската група знаят това, виждат го често на тренировка с мама :)
Храната днес :
закуска - кафе горчиво, ябълка, ред черен шоколад с цели бадеми, шепа орехи
обяд - скумрия цяла печена с гарнитура зеле, шопска салата
междинна - череши, орехи, кафе горчиво
вечерята - .......................
Инъче, тренировката ще е http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58885
Само ме притеснява обръщането с пресата, дали ще се справя с 14 кг......и се чудя с какво да заменя упражнението (wasntme)
Някакви идеи ?
Мнението беше редактирано от Vess на 20.06.12 15:59.
Дописвам :)
19.00 - тренировката : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58885
25 V-ups
50 Snatches @ 14 кг.
25 Push-ups - ( без скалиране, колене и т.н., чисти )
50 Swings @ 14 кг.
50 Burpees - чисти с лицеви
50 Clean & Press - ( х 10 на ръка и после само обръщания до 25 бр. на ръка, след това само раменни преси с 14 кг. - 15 повт., пудовка държа с две ръце, слаби са ми още 14 кг. на ръка :( )
50 Mountain Climbers
време - 19:29 мин.
После вечерях : шопска салата, варени 2 яйца, тиквички в масло
Привет народе :)
От днес отново сме си у дома с дечко, ВАРИЦЕЛА :) беше контактен от яслата, и не ни подмина (punch), което естествено води до домашни тренировки по обедно време ;)
21.06.2012 четвъртък :)
закуска - кафе с мед, 2 орехови бонбона с мед, ябълка
тренировката :
Десет варианта на бърпита - 2 рунда за време (sun)
1. Бърпи на 1 крак - 10 ( х 5 на крак )
2. Бърпи скок високи колене - 10
3. Бърпи на страни с коляно към лакът - 10 ( х 5 на крак )
4. Бърпи стъпка върху стол - 10 ( х 5 на крак )
5. Бърпи с отлепяне на длани на лицевата - 10
6. Бърпи сумо клек - 10
7. Бърпи с набиране - 10
8. Бърпи без лицева опора - 10
9. Бърпи с 2 лицеви опори без завършващ подскок - 10
10. Бърпи - жабка - 10
200 БЪРПИТА за 33:24 мин. якоооооо (rock)
Първите 100 - 15:24 мин. на вторите 100 - 18 мин.
След тренировката хапнах - домат, тиквички в масло и яйце, кашкавал :)
Като се наспи дечко, сме при докторката да каже колко дни ще сме под карантина (dull)
Мнението беше редактирано от Vess на 21.06.12 14:18.
казано от Vessi-barabesi на 21.06.12, 14:15:
...
Десет варианта на бърпита ...
...
О-бърпи-ла си се! :D
Слдващият път - Burpee Mile с мен!
казано от Vic на 21.06.12, 14:55:
...
Десет варианта на бърпита ...
...О-бърпи-ла си се! :D
Слдващият път - Burpee Mile с мен!
Хе хе, това е голямо предизвикателство мисля ;)
Както ги мразех, взеха да ми стават любимо занимание :P за в домашни условия си е страхотно натоварване ;)
Следващата седмица мисля да ги направя 300 :) и така постепенно, докато направя 4 рунда от горните ;)
А това за 4-те обиколки на стадиона си е доста интересно 8-)
21.06.12
15:25
От днес отново сме си у дома с дечко, ВАРИЦЕЛА :) беше контактен от яслата, и не ни подмина (punch), което естествено води до домашни тренировки по обедно време ;)
Дано мине безпроблемно. Моята госпойца имаше доста пъпки, но за сметка на това нямаше други проблеми - само един ден лека температура. Ментоловият спирт много облекчава сърбежа. Сега почивайте 10 дена - кеф.
Десет варианта на бърпита - 2 рунда за време (sun)
1. Бърпи на 1 крак - 10 ( х 5 на крак )
2. Бърпи скок високи колене - 10
3. Бърпи на страни с коляно към лакът - 10 ( х 5 на крак )
4. Бърпи стъпка върху стол - 10 ( х 5 на крак )
5. Бърпи с отлепяне на длани на лицевата - 10
6. Бърпи сумо клек - 10
7. Бърпи с набиране - 10
8. Бърпи без лицева опора - 10
9. Бърпи с 2 лицеви опори без завършващ подскок - 10
10. Бърпи - жабка - 10200 БЪРПИТА за 33:24 мин. якоооооо (rock)
Първите 100 - 15:24 мин. на вторите 100 - 18 мин.
Леле, бравос!Аз събирам смелост и сили за тази тренировка. Мен също ме кефят бърпитата, ама дали съм готова за тези не знам???
21.06.12
15:26
Да допълня, че времето ти също ми се струва много добро :)
Забравих да спомена, че вчера нещо съм си прищипала отзад в ляво, и няма да Ви казвам какво предизвикателство си бяха лицевите опори.....пппппфффффф......дали от течението, което стана снощи в нас за да разхладим, дали нещо на изхвърлянията с 14 кг. направих не знам...но е кофти...... (dull)
Дес, докато не опиташ няма как да разбереш, бях ги правила миналата или по миналата седмица само 100, направих ги за 17 мин. и нещо, не ми се рови сега записки точно колко бяха, но днес времето ми беше по - добро, да (y)
Мнението беше редактирано от Vess на 21.06.12 15:29.
21.06.12
15:31
казано от Vessi-barabesi на 21.06.12, 15:10:
Следващата седмица мисля да ги направя 300 :) и така постепенно, докато направя 4 рунда от горните ;)
Абсолютно безсмислено ще бъде. Няма да развиеш повече качества така.