Веднъж казваш, че рекордът за средна скорост на етап е 57.7, после казваш, че топ спринтьорите едва развивали 40-50 на равно...последно знаеш ли за какво точно говориш? То е очевидно, че не знаеш, въпросът е поне малко да се замисляш :)
Мнението беше редактирано от Станимир на 20.07.16 18:12.
Ами прочетете бе хора има уикипедиа. Но пак вие говорите за различни неща. Средна скорост на етап отсечка няма нищо общо от това да развиеш средна скорост за 500 - 1000 метра :)
The fastest stage win was by the 2013 Orica GreenEDGE team in a team time-trial. It completed the 25 km time-trial at 57.7 km/h.[10]
Това е за Тюр дио Франс . Средно за 185 км отсечки са някъде между 40 и 50 км час. Ама защо отивате натам незнам.
Ако някой от вас може да поддържа 40 км час за повече от 1- км на равно, шапка му свалям.
Станимир, сподели какви са твоите данни. Това пише за Тюр дио Франс.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 20.07.16 19:05.
Аз мода да поддържам 40км/ч за доста повече от километър, а максималната ми скорост на равно е около 60, без да съм голям колоездач. Всъщност съм твърде голям за колоездач :D И се пише Тур дьо Франс :)
Мнението беше редактирано от Станимир на 20.07.16 19:12.
казано от Станимир на 20.07.16, 19:10:
Аз мода да поддържам 40км/ч за доста повече от километър, а максималната ми скорост на равно е около 60, без да съм голям колоездач. Всъщност съм твърде голям за колоездач :D И се пише Тур дьо Франс :)
Пиша го така, понеже не знам къде е на клавиатурата.
Но да продължим с фактите ..
The fastest time-trial is Rohan Dennis’ stage 1 of the 2015 Tour de France in Utrecht, won at an average of 55.446 km/h
За домашно оставам на теб да ми кажеш каква е денивелацията.
Отговарям ти, понеже ти каза на човека че незнае какво говори. Той ти даде точни данни, ти му казваш “То е очевидно, че не знаеш, въпросът е поне малко да се замисляш”
Наспамихме дневника на Боби с глупости, ама...какво общо има средната скорост за етап със скоростта, която спринтьор може да развие на равно(70+)?!?
Ами, от информацията която имаш оставям ти да прецениш ... не случайно ти пускам трасетата, прожължавам.
4 July 2015 — Utrecht, 13.8 km (9 mi) individual time trial (ITT)
Dennis, who had clocked an average speed of 55.446 km/h (34.5 mph)
Значи победителя минава 13.8 км трасе с 55 километра в час. Утрехт оставям на теб да прецениш каква му е денивелацията.
Но явно не ме разбираш, да приключваме темата ...
Мнението беше редактирано от kaloyan на 20.07.16 19:56.
20.07.16
20:52
казано от Станимир на 20.07.16, 19:36:
Наспамихме дневника на Боби с глупости, ама...какво общо има средната скорост за етап със скоростта, която спринтьор може да развие на равно(70+)?!?
Кой спринтьор на етап ги прави тези + 70 на равно?
Ако сте си изяснили кой е по-бърз по нанадолнище, мисля да продължа с дневника си.
20.07.2016 г.
Колоездене:
- 15 км за 0:57, средна скорост 15,8 км/ч.
Днес без зор. На връщане ходихме със Зозо и малката до парка, поразпуснахме на слънце, после без зор към нас
Добавки:
1. Към 7 - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs.
2. Преди лягане (план) - 3 таблетки Orange Triad на Controlled Labs, 5 грама креатин на AST Sport Science, 10 грама рибено масло.
Обобщение за деня:
Повече от Sporsdirect няма да поръчвам. На хартя чудесни цени, на практика имат два размера - чувал и за слаботелесни. За обувките да не говорим - поръчах ниски спортни Керимор, получавам някакви дървени трупчета с изглед на обувки, които на дължина са ми къси, но компенсират с ширина като за два крака в един чепик. Може би са ги замислили за слонове и чак след като не са си намерили хоботести клиенти с достатъчни доходи, са ги пуснали на промоция за хора с голям крак.
Похарчих над 200 паунда, а получих на практика нищо, освен една-две дрешки за жената и детето. При това направих опит да покрия два съседни размера на една и съща дреха. 2XL ми е тесен в гърба и то много. 3XL все едно съм го откраднал от Хафтор Бьорнсон. Похарчени на вятъра пари!
Храна:
Поредният безсмислен коментар в тази секция.
20.07.16
23:12
казано от Boby_ на 20.07.16, 23:01:
Ако сте си изяснили кой е по-бърз по нанадолнище, мисля да продължа с дневника си.
Много ясно, че аз съм най-бърза по нанадолнището, хахахаха :D :D :D
Чакам с интерес обобщението за храната на новото място. Срам не срам, но искам да питам и как седи въпроса с боклука, вълнува ме :)
Боби, Честит Рожден Ден !!!
Жив и здрав пак да ти пожелая, най-вече това :) Все по-силен, все по-устремен, все по-успешен.
Весел и незабравим празник (cake) (beer)
21.07.16
08:52
Боби!
Честит рожден ден! :) :) :)
Желая ти много здраве, бъдещи успехи, хубави тренировки (ако може без контузии, а стари болежки да се обаждат по-рядко или хич), стабилни мускули (как без такова пожелание? :D), широки усмивки и много късмет!
Днес който пожелае, може да си добави 2-3-5 бири за твое здраве!
Весело празнуване. :)
(beer)
(muscle)
(cake)
(rock)
21.07.16
09:01
Още един Рак :)
Честит рожден ден !
Жив и здрав и много положителни емоции (beer)
21.07.16
09:11
Честит рожден ден, Боби! Жив и здрав, много успехи, усмивки и плочки ти желая! :P :D
Честит рожден ден ! Желая ти здраве, мигове изпълнени с щастие и положителни емоции! (beer)
21.07.16
09:22
Честит рожден ден! Жив и здрав, ти и цялото семейство.
Здраве,спокойствие ,сигурност на всички фронтове и мощни тренировки ти желая!!!
21.07.16
10:32
Честит Рожден Ден, Боби! Жив и здрав, и по-малко стрес!
21.07.16
10:36
Честит Рожден Ден и от мен, Боби ! :))) (beer) (beer) (beer)
21.07.16
10:41
Честит рожден ден, Боби! Бъди здрав, щастлив и все така целеустремен и стабилен! Наздраве!
Честито и от мен Боби!
Да си жив и здрав, както и всички окло теб.
ПП: А и да, довечера ще пия някоя друга бира за твое здраве!
Мнението беше редактирано от Dnes на 21.07.16 11:42.
Жив и здрав Боби ....железата да олекват , травмите да пазят тишината и семейството да ти е живо и здраво като тебе и да те слушат ...:)
21.07.16
11:48
Жив и здрав, Боби! Весел празник и нека днес не те съпътства обезБИРЯВАНЕ ;) :) :)
Честит рожден ден, Боби! Преди всичко здраве, а днес - повече (sun) и (beer) ;)
21.07.16
14:43
Честит рожден ден, Боби !
Честит рожден ден, Боби. Аз ще ти пожелая само много късмет и весело изкарване на празника (днес бирите на корем са позволени), защото, който си е късметлия всичко му се случва в живота и мъдрата поговорка. На Титаник всички са били здрави, но са нямали късмет.
Честит Рожден Ден, Боби!
Успех в новата работа, бързо приспособяване и дано там имате още повече късмет и щастие.
Не на последно място здраве и много, много сбъднати мечти :-)))))
ЧРД и от мен, Боби !
Желая ти най-вече много здраве, щастие и да “вървиш” в посока ” само напред”!
Честит рожден ден и от мен, Боби. Да си жив и здрав и всичко по вода/бира. Сега ще пия една ракийка тъкмо за твое здраве :)
21.07.16
23:53
Честит Рожден Ден, Боби!
Понеже си и убав, и умен, и скромен, и мнооого силен, а всичко друго, ти беше пожелано от драгите ни съфорумци, аз ти желая лесно и комфортно адаптиране на новото място, само положителни емоции и запомнящи се мигове с цялото ти прекрасно семейство.
Наздраве!
21.07.16
23:58
Честит Рожден Ден и не само XXL, но и XXXL да са ти тесни в гърба ти пожелавам :)