плочки

17.08.09
08:31

Има  следния проглем, лявата  страна на  стомаха ми  плочките са по слапо развити от  отколкот в дясната страв говария за  гораната половна на стомаха. Какви  опражнения да  изпълняван да  ги  изравния. И неси  вобразявам

GO

17.08.09
08:56

Това е нормално за един човек , няма да тренираш повече една страна , ще си ги тренираш двете , във сайта има упражнения за корем и при това те не са малко!....

Оправи си малко правописа... :)

По-Здрави ! ;)

17.08.09
09:39

кои са най  добрите  опражнения и най  ефективни

GO

17.08.09
09:58

Избери си бре , мой човек :) !..

Пак ти казвам , оправи малко правописа , че ми е малко трудно да те разбирам , не ме карай аз да започвам с диалектите  :coolgrin:  ...

Аз бих избрал :

1.Извивки на тялото встрани (с щанга, от наклон или вис);

2.Руско извиване;

3.Повдигане на краката;

4.V-преса;

5. И разбира се , коремните преси.

Ако не ти допадат , има още няколко , можеш да си избереш...  :coolsmile:

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 17.08.09 10:01.

17.08.09
12:05

казано от Bezgreshniat на 17.08.09, 09:58:

Избери си бре , мой човек :) !..

Пак ти казвам , оправи малко правописа , че ми е малко трудно да те разбирам , не ме карай аз да започвам с диалектите  :coolgrin:  ...

Аз бих избрал :

1.Извивки на тялото встрани (с щанга, от наклон или вис);

2.Руско извиване;

3.Повдигане на краката;

4.V-преса;

5. И разбира се , коремните преси.

Ако не ти допадат , има още няколко , можеш да си избереш...  :coolsmile:

Толкова много различни теми има по този въпрос, а отностно краснописа направо ми се... Опражнения мопражнения.. Най-вече, като чуя думата плочки и ми бърка в гъза, правите коремни мускули си имат научно измислено найменование, не този селски израз, разпространен незнам си от коя улица...

Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.09 12:07.

GO

17.08.09
13:33

Всъщност , ще ми е доста интересно да разбера от кой велик човек е тръгнала тази дума...  :lol:

17.08.09
16:53

казано от Bezgreshniat на 17.08.09, 13:33:

Всъщност , ще ми е доста интересно да разбера от кой велик човек е тръгнала тази дума...  :lol:

От някой фаянсажия, бифш културист, те нали знаеш, има ги много прости, особенно селяндурите и забравят, и са го питали приятели, като са му гледали снимките, кат е бил млад, и те нали прости и те, незнаели какво е то, що е то, и той. аааа...мммм....бббббб... плочки са това.. и така... Предполагам. ха ха.. :-D :-D

Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.09 16:55.

17.08.09
19:34

Ние нашия клас сме си селяндури и наименованието “плочки” го заменяме със така хитрото понятие ” гранитогрес”  :-) . Ама то това е че никои няма такова нещо :-D

17.08.09
20:06

казано от Sleart на 17.08.09, 19:34:

Ние нашия клас сме си селяндури и наименованието “плочки” го заменяме със така хитрото понятие ” гранитогрес”  :-) . Ама то това е че никои няма такова нещо :-D

Нии от нашия клас, всички сме дебелаци, с изключение на мен, разбира се, така, че не говорим много често за коремни мускули, някакси неудобно, все пак.. :D Говорим за бирени коремчета, тухли четворки, и чат-пат кой, колко испил, какво изял, общо зето много са зле тия неудачни “мажаги”.. :D Хаха, шега, неможе винаги, всички, тук да сме сериозни, все едно руски батальон, през 2-рата световна война, стоени мирно в колона.. :D

Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.09 20:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1