17.08.09
08:31
Има следния проглем, лявата страна на стомаха ми плочките са по слапо развити от отколкот в дясната страв говария за гораната половна на стомаха. Какви опражнения да изпълняван да ги изравния. И неси вобразявам
17.08.09
08:56
Това е нормално за един човек , няма да тренираш повече една страна , ще си ги тренираш двете , във сайта има упражнения за корем и при това те не са малко!....
Оправи си малко правописа... :)
По-Здрави ! ;)
17.08.09
09:58
Избери си бре , мой човек :) !..
Пак ти казвам , оправи малко правописа , че ми е малко трудно да те разбирам , не ме карай аз да започвам с диалектите :coolgrin: ...
Аз бих избрал :
1.Извивки на тялото встрани (с щанга, от наклон или вис);
5. И разбира се , коремните преси.
Ако не ти допадат , има още няколко , можеш да си избереш... :coolsmile:
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 17.08.09 10:01.
казано от Bezgreshniat на 17.08.09, 09:58:
Избери си бре , мой човек :) !..
Пак ти казвам , оправи малко правописа , че ми е малко трудно да те разбирам , не ме карай аз да започвам с диалектите :coolgrin: ...Аз бих избрал :
1.Извивки на тялото встрани (с щанга, от наклон или вис);
5. И разбира се , коремните преси.
Ако не ти допадат , има още няколко , можеш да си избереш... :coolsmile:
Толкова много различни теми има по този въпрос, а отностно краснописа направо ми се... Опражнения мопражнения.. Най-вече, като чуя думата плочки и ми бърка в гъза, правите коремни мускули си имат научно измислено найменование, не този селски израз, разпространен незнам си от коя улица...
Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.09 12:07.
17.08.09
13:33
Всъщност , ще ми е доста интересно да разбера от кой велик човек е тръгнала тази дума... :lol:
казано от Bezgreshniat на 17.08.09, 13:33:
Всъщност , ще ми е доста интересно да разбера от кой велик човек е тръгнала тази дума... :lol:
От някой фаянсажия, бифш културист, те нали знаеш, има ги много прости, особенно селяндурите и забравят, и са го питали приятели, като са му гледали снимките, кат е бил млад, и те нали прости и те, незнаели какво е то, що е то, и той. аааа...мммм....бббббб... плочки са това.. и така... Предполагам. ха ха.. :-D :-D
Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.09 16:55.
Ние нашия клас сме си селяндури и наименованието “плочки” го заменяме със така хитрото понятие ” гранитогрес” :-) . Ама то това е че никои няма такова нещо :-D
казано от Sleart на 17.08.09, 19:34:
Ние нашия клас сме си селяндури и наименованието “плочки” го заменяме със така хитрото понятие ” гранитогрес” :-) . Ама то това е че никои няма такова нещо :-D
Нии от нашия клас, всички сме дебелаци, с изключение на мен, разбира се, така, че не говорим много често за коремни мускули, някакси неудобно, все пак.. :D Говорим за бирени коремчета, тухли четворки, и чат-пат кой, колко испил, какво изял, общо зето много са зле тия неудачни “мажаги”.. :D Хаха, шега, неможе винаги, всички, тук да сме сериозни, все едно руски батальон, през 2-рата световна война, стоени мирно в колона.. :D
Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.09 20:08.