Кристиян и кросфит мечето

Прескочи до:

Честит рожден ден, пожелавам ти да си жив, здрав като машина и винаги да си съпътстван от успехите в спорта и живота.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 22.03.12 07:41.

Честит рожден ден! :)
Пожелавам ти много здраве, щастие, успехи в спорта и професионална реализация.

22.03.12
07:04

Честит Рожден Ден! Здраве, късмет и много успехи ти желая! (party)

22.03.12
07:40

Честит празник! Нека всичките ти мечти станат реалност през тази година.

22.03.12
10:34

Честит Рожден Ден и от мен! (sun)

22.03.12
13:34

Честит рожден ден! Бъди здрав и щастлив! Мачкай, както в спортен така и в професионално-академичен аспект!

Благодаря за пожеланията, да ви се връща!

Вчера не можах да тренирам, за това днес:
Загрявка
Лег ЛР - 105кг, като имам известни съмнения че Иван Шишманов ми помогна. Неуспешен опит на 110кг - отново психическата преграда
12.5 - последният open комплекс - 60 повторения - 12 пълни рунда, като набиранията не бяха гърди до бара, но тръстърите си бяха на 45кг.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 23.03.12 18:46.

казано от Кристиян  Иванов на 23.03.12, 18:46:

Лег ЛР - 105кг, като имам известни съмнения че Иван Шишманов ми помогна.

Не се съмнявай, защото не ти помогнах !Даже знаейки, че си ми конкурент замалко да направя така, че случайно без да искаш да се затиснеш и да се потрошиш :D. Иначе честно казано твоето постижение на лега ме комплексира.

Вчера (събота) - кондиционна тренировка на открито до заWODa изпълнена с тичане, тичане настрани, назад и др, фермерска с 2x24кг пудовки.
Комплекс - 10 лицеви, ~15 напада с 24кг пудовка на гърди, 10 лицеви и ~15 отпада с 24кг пудовка без гърди. 2 пъти с пудовка, едни път без, малко почивка и още един път с 24кг пудовка.

Днес (неделя) - тренировка във заWODa заради дъжда.
Пуш преса/набирания на халки - 3x20/5, 3х40/5, 3x60/4, 3x65/4, 3x70/4
Хоризонтални набирания с една ръка на въже, редувана с арчър лицеви. Четири серии, като първите две бяха от колене на лицевите, а вторите две серии - нормални.
Изометричен клек и клек с изпънати ръце напред, държейки 10кг диск, който си подаваме няколко души.
30 бърпита, като за финал, определени от мястото на отказване при клековете.

Солидна мускулна треска в бедрата и задника след вчера.
Пуш пресата своеобразен рекорд. По време на Супергероя правих тройки на 50кг, а сега можех да пробвам и малко повече.
Изчистих си някои идеи за следващите месеци.

казано от Иван Шишманов на 24.03.12, 20:04:

казано от Кристиян  Иванов на 23.03.12, 18:46:

Лег ЛР - 105кг, като имам известни съмнения че Иван Шишманов ми помогна.

Не се съмнявай, защото не ти помогнах !Даже знаейки, че си ми конкурент замалко да направя така, че случайно без да искаш да се затиснеш и да се потрошиш :D. Иначе честно казано твоето постижение на лега ме комплексира.

Ти така ще кажеш :D Лега е май единственото нещо което ми върви, всичко друго ми е страшно зле. За сведение прилагам снимка, на която държиш доста по-спокойно от мен пудовката и не ти личи да си депресиран :)

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 25.03.12 20:36.

Това е за заблуда на конкурента, даже вкарвам лека психологическа усмивка :D

казано от Иван Шишманов на 25.03.12, 20:40:

Това е за заблуда на конкурента, даже вкарвам лека психологическа усмивка :D

Скрита лимонка си ти :D Пазиш се, за да можеш да изненадаш накрая.

Днес -  мускулна треска на задните и предните бедра, задника и най-вече на трапеца и  и бицепсите
Загрявка
Тяга - 3х40, 3х60, 3х80, 1х100, 1х120, 5х80
Фолксваген 13 минути, лега ме спря доста рязко
Тяга 2х5х80
Фермерска разходка 2х2 пудовки по 32кг, 3 пъти фермерска разходка с 2 пудовки по 32кг с препятствия, 5 пъти феермерска разходка настрани с препятствия с 2 пудовки по 32кг
Суингове до хоризонтала с 32кг пудовка - 10, 15, 20, 15, 10
Арчър лицеви опори
Skin the cat

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 27.03.12 21:26.

Вчерашният ми мерак за тренировка беше възпрепятстван от пътуване до Правец. Днес ме гонеше адският мързел ама:
Набирания с тежест 3x5, 3x10, 3x15, 3x20
Candy - 29 минути. Отне ми известно време да се осъзная - първият и вторият ми рунд заедно бяха 13 минути, останалите три заедно 16 минути.

Загрявка
The Chief AsRx - 3, 2, 3, 3, 0
Малко упражнения за корем с швейцарската топка
Кипинг набирания
Опити за прогресия за задна везна
Tuck на халки
Landmine с 15кг + лоста

Най-после бях що-годе съсредоточен в тренировката. Мускулна треска в следствие на Candy в краката, гърдите и гърба. Комплекса обаче си беше зверски. Определено ми остава като един от любимите, но 60кг за clean ми бяха много. Последните 3 минути прекарах в неуспешни опити за clean. Благодарение на мускулната треска клековете ми смазаха краката. Ще се пробва пак след време.

Дружна тренировка в заWODa
Загрявка и мачкане
Редуване на военна преса и набирания с почивки - 5x20/5, 5x40/4, 3x60/5, 2x65/5
Лег - 5x20, 5x50, 5x70, 1x100, 1x100
Интервален комплекс състоящ се от 7 станиции - скок на кутия, бърпита, повдигане на крака на шведска стена, wall balls с 5кг, клекове със собствено тегло, лицеви на халки, сумо тяга и high pull с 24кг пудовка - Нямам никакъв спомен за бройките за 2 рунда от всичко общо бяха към 331

Трети пореден ден, в който имам клекове в комплекс, но мускулната треска на краката ми е най-слаба. От The Chief имам мускулна треска на горната част на гърба, трапеца и кръста, до някъде.

Тренировка в заWODa
тяга 3x40, 3x60, 3x70, 3x80, 3x90, 3x100
Опит за Калсу с 30кг тръстъри. 65 повторения за 12:34.На 65-тото повторение си отнесох брадата с щангата и спрях. Следващият вторник нов опит.
Редуване на набирания и кофи на халки.

Кофти тренировка заради недовършеният комплекс, но поне от тягата съм доволен.

Загрявка
Много приятен комплекс от @Vic - Beach 1, само тръстърите бяха с 2х8кг пудовки, вместо с 1х16кг
Лицеви на халки/набирания на халки - 10/5, 10/5, 10/5, 15/5
5хTuck на халки за 20-30 секунди с по 1 минута почивка
Разтягане
Планк на 60см кутия и швейцарска топка (същата височина)
- краката на кутията, ръцете на топката
- краката на топката, ръцете на кутията
- краката един до друг върху топката, ръцете върху кутията
- 1 крак на топката, ръцете на кутията

Много хубава тренировка се получи :)
По принцип мислех да пробвам отново Линн, но хвата от нападите отказа и набиранията щяха да са жалки.
Очаквах от Планка на топката и кутията да се пребия, оказа се че не е толкова трудно, стига да се намери баланс, както и при халките.

Дружна тренировка на открито до заWODa
Загрявка
2 пъти от дърпане на кола 30м, 30м напади, 30м дърпане на гума с 15кг, 30м спринт, 60м фермерска
комплекс от 10 кръга от бърпита, скокове от място, бърпита и 200м тичане(ходене)

Много приятна тренировка

Няколко снимки от днешната тренировка, като други снимки могат да бъдат намерени тук

Отново дружна тренировка в заWODa
Загрявка
Редуване на военна преса, пуш преса и тръстъри с 16кг пудовка с една ръка - 3/4/7, 1/3/7, 1/2/7, 1/2/7
Редуване на хоризонтални набирания на една ръка със завъртане на тялото и лег с пудовка с една ръка - първата серия с 16кг пудовка, последвалите 3 с 24кг
Комплекс - 100 суинга за време, като в началото на всяка минута има по 3 toes to bar. Суинговете бяха до вертикала с 24кг пудовка. Хвата си замина след 3-4 минути.
Разтягане.

E що не пишеш килограмите на първото :P…  а това 3/4/7 и т.н. какво означава?

казано от Марин Маринов на 08.04.12, 20:44:

E що не пишеш килограмите на първото :P…  а това 3/4/7 и т.н. какво означава?

Защото съм се заблеял - 60кг военна преса, когато не можеш повече повторения се минава веднага на пуш преса.
А 3/4/7 са съответно 3 повторения военна преса, последвани веднага от 4 повторения пуш преса и по 7 тръстъра на ръка с 16кг пудовка.

Волна програма в заWODa
Загрявка
Pheezy - Скалиран с 60кг за предният клек и пуш пресата и 80кг за тягата - 19:55
Фермерска разходка с 2x32кг пудовки - напред и настрани с препятствия
Опити за снач
2х10 суинга до хоризонтала с 32кг пудовка, 2х10 суинга до вертикала с 32кг пудовка
Разтягане

Определено съм доволен от комплекса. Мислех да го свърша за под 15 минути, но не се получи. Toes to bar бяха основният проблем, всичко след тях също, защото хвата вече си беше отишъл. Следващият път повече.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 10.04.12 22:45.

Волна програма в заWODa
Загрявка и някои движения с пудовки

Kettlebell Penthatlon  С 16-ка пудовка на всички движения, най-вече заради второто движение.
1 - 120*2=240
2 - 60*2=120
3 - 100*2=200
4 - 110*2=220
5 - 110*2=220
total = 1000

Доволен съм като цяло. One arm half snatch-а ме забави най-много, заради накъсването на движението при пускането на пудовката. Второто движение ми беше без спиране, само редуване на ръцете и го свърших близо 2 минути преди да ми изтече времето за него. В началото натоварването си го отнесе хвата, накрая рамената. Ако не се стараех да са по равно повторенията, а наблягах на по-силната ръка можеше и повече.

Дихателен клек (клек в 20 повторения) с 50кг преден клек. На петнадесетото повторение оставих щангата раздишах за 2-3 секунди, clean-нах я и довърших.

Разтягане

Хубава тренировка като цяло.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 11.04.12 21:47.

Отново волна програма в заWODa
Загрявка
Religion - 7:20 минути, 21 задни клека на 80кг
5 рунда за време и бройка от:
Максимална бройка клек с щанга на гърба*
7 бърпита със скок на кутия 20” (51см)

*Начинаещите и средно напредналите използват собственото тегло за тежест на щангата.
5x1x100кг тяга
Dead by ring pushups - 8 минути, след това вече беше трудно не да правя кофи, а да пазя баланса си
7 пъти tuck на халки до отказ и 10-15сек раздишване между сериите
5х10 суинга до хоризонтала с 24кг пудовка с една ръка и смяна на ръцете в горна позиция
Разтягане

Комплекса отговори на очакванията ми - отвратителен за краката. Скоковете на кутия бяха неочаквано предизвикателство.

Тема напълно несвързана с тренировките

Дипломната ми работа, като проект вчера беше одобрена за финален кръг на състезание по уеб програмиране в Разград, което ще се проведе на 20, 21 и 22.

Днес беше одобрена и за финалният кръг на националната олимпиада по информатика, който ще се проведе на 11, 12, 13 май.

Такаа, заради състезанието тази седмица, тренировките са на заден план, после ще наваксвам :D

Вторник - 17.04 - Тренировка в къщи
Неуспешен опит за Балистик Синди, след третият кръг краката ми просто блокираха. Определено ще се прави пак, като борбата няма да е за време, а за завършване.

Днес - 19.04 - Тренировка в къщи
Загрявка
За първи път успешно задържане на headstand на една ръка, ще гледам тия дни да го документирам :D

Upper body isometric holds by @Oranje/Юли - леко модифициран - нямам халки, заради което кофите на халки отпаднаха. А заради неуспешният опит на балистик Синди, добавих клекове накрая. Резултата по рундове в ред на hspu/набирания/клекове.
2/4/30
2/4/30
4/4/30
2/3/39
1/3/40
Първи и втори рунд бяха с широк надхват на задържането в горна точка и самите набирания. Трети и четвърти с подхват на ширината на рамената. Пети с надхват на ширината на рамената. Набиранията бяха стриктни всеки път. При HSPU-тата основен проблем беше запазването на баланс. Страшно хубав комплекс с добро натоварване в рамките на десетина минути.

3x12 Standing Russian Twist с 15кг

Разтягане

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 19.04.12 17:45.

Следя те от близо :D и ставаш все по здрав и по здрав.
Евала !

След защитата.... Малко съм прекалил с разкрача, но ще се оправя

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 21.04.12 17:01.

Юли с какво те храни бе момко ...

Юли, най-вероятно за негово щастие, не ме храни :D, но дава насоки от към тренировки. А на храненето ми би завидяло всяко средностатистическо прасе.

Тренировка в заWODа
Загрявка
Редуване на заден клек с кофи на халки - 3x20, 3x40, 3x50x 3x60, 3x70, 3x80/5, 3x90/5, 3x90/5, 3x90/5

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 от
набиране
скок на кутия 24 инча
колене към лакти
14:40

5x 20 секунди tuck на халки и 20 секунди почивка
Разтягане

Задният клек беше доста приятен и контролиран. Комплексът просто ми отнесе хвата след вторият рунд.

Тренировка в заWODa
Загрявка и мачкане
Редуване на пуш преси с chest to bar стриктни набирания на халки - 3x20, 3x30, 3x40/3, 3x50/3, 3x60/3, 3x60/3, 3x60/3

казано от Кристиян  Иванов на 31.03.12, 16:25:

Загрявка
The Chief AsRx - 3, 2, 3, 3, 0

Днес - The Chief AsRx - 3, 3, 2, 1, 3, едни рунд повече, но със страшно жалки clean-ове. Само първият и втори рунд бяха power cleans, след това - накъсани на тяга и hang clean.
Фермерско-сервитьорска разходка с препядствия
4xУнилатерална фермерска с 24кг пудовка в ръка с препядствия
Още няколко chest to bar стриктни набирания на халки

Друг трябваше да е днешният комплекс, но имах неочаквана мускулна треска на гърдите и го отложих, та реших пак да се пробвам на The Chief. Краката ми просто се скапаха от клековете. Като цяло, имайки в предвид, че по едно време в четвъртият рунд мислех да спра комплекса съм доволен, че го подобрих с 1 рунд.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 25.04.12 18:36.

Почти непредвидена тренировка в домашни условия
Загрявка и мачкане
1/2 Cindy - вместо в рамките на 20 минути - 10 минути, резултат - 12 пълни рунда
Няколко серии планк

Исках 10 рунда за половината Синди, така че съм доволен. С все сила от началото и 2-3 почивки за раздишване, иначе без големи почивки.
В храненето днес преобладават домашен ябълков щрудел и домашна баница :)

Дружна тренировка в заWODa
Загрявка
Пробвах Vic’s KB Warm Up, като нещата в червено ги пропуснах, с 16кг пудовка
- 10 х въртене около торса (в едната и в другата посока)
- 10 х руски суинг
- 10 х суинг до вертикала
- 10 х руски суинг с една ръка
- 10 х Хай пул с една ръка (суинг вариант)
- 10 х изхвърляне
- 10 х обръщане и изтласкване
- 10 х изхвърляне, последвано от напад, пудовката над глава

Двубои по двойки с обръщане на гуми на 2х30м.
Отборен комплекс с тичане, 15 бърпита и удари с чук докато те изгонят, гонейки 300 удара на отбор.

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 28.04.12 20:04.

Тренировка сред природата
Опит за Vic’s KB Warm Up, с 24кг пудовка - първите 4 движения са ок, но след това 24-ката ми идва в повече.
Вариации на изхвърляне на пудовка напред с 16кг пудовка
Лег с пудвока
Разходки с пудовка - bottoms up
Tuck
Комплекс - 7 рунда от 7 tuck набирания, по 7 суинга на ръка с 24кг пудовка, по 7 пуш преси с 16кг пудовка на ръка.
13 минути и нещо, като последният рунд, набиранията вместо tuck си бяха кипинг.
Заслужено хапване.

Идеално време, приятно натоварване, въобще получи се добре :)
Снимки могат да бъдат намерени тук

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 29.04.12 18:18.

29.04.12
18:45

Добре сте действали днес : )

Страшно лека тренировка ва заWODa
Загрявка
10 въртене около торса с 16кг пудовка
10 суинга до хоризонтала
10 до вертикала
10 с една ръка

Набиране и разпъване на едната ръка в страни на халки
Няколко опита за прогресия на задна везна, колкото да видя колко съм зле.
Тяга 1x60, 1x80, 1x90, 1x100, 1x110 с хук грип, колкото да пробвам хук грипа.
4х редуване на слалом фермерска разходка с 2х32кг пудовки и слалом с разходка с пудовка - bottoms up с 8кг пудовка

Дружна тренировка на открито до заWODa
Загрявка и мачкане
клек с 16кг пудовка, държана с bottoms up
бг клек с пудовка
клек*
комплекс 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 от напади и отпади, клек*, бг клек. Първо се правят повторенията само на единият крак, след това на другият. Четните рундове са с пудовка - 16кг, нечетните без. @Oranje/Юли ще го разпише по-добре. След всеки крак си почивах докато го правеше Никола. След 7 спряхме :)
1хСервитьорска разходка с 16кг пудовка и препятствия
2хСервитьорско-фермерска разходка с препятствия, с 16кг пудовка в изпъната ръка и 32кг пудовка в другата
Разтягане и мачкане

Едит - комплексът, описан Разделяй и вдървей

Мнението беше редактирано от Кристиян Иванов на 01.05.12 20:47.

Няколко дни почивка покрай края на 12 клас, подготовка за олимпиада и работа. Само малко tuck набирания, че ми се понравиха като упражнение след излета на софийската група.
Чак днес краката започнаха да се нормализират след Разделяй и вдървей.
Утре ще се тренира дружно в заWODa

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1