Балансирана програма за отслабване

Четиридневен тренировъчен сплит за изгаряне на мазнини

Перфектният баланс! Отделяте 4 дни, тренирате с желание, стриктни се те... Успехът е несъмнен! Сантиметрите ще се топят, освен ако не прекалявате със сладкото! Наистина, избрахте си хубава тренировъчна програма, сега ориентирайте се към диета!
  • първи ден - гърди, предно рамо, кардио тренировка
  • втори ден - крака, корем
  • трети ден - почивка
  • четвърти ден - гръб, задно рамо, трапец, кардио тренировка
  • пети ден - бицепс, трицепс, корем, кардио тренировка
  • шести ден - почивка
  • седми ден - почивка

Програма за първи ден

Програма за втори ден

Програма за четвърти ден

Програма за пети ден

Ако не знаете как се изпълнява някое от упражненията, кликнете на него и ще получите допълнителна информация. Коремът се тренира два пъти седмично, тъй като е по-слаба мускулна група при повечето хора. Тренирайте 3 пъти седмично с тежести и 3 пъти правете кардио тренировка(тичане, велоергометър, скачане на въже). По възможност правете кардио тренировката сутрин на гладно в тренировъчен ден. Или сутрин на гладно в някой от почивните дни(общо 3 пъти седмично). Почивката между серийте е 60 - 90 секунди. Между различните упражнения се допуска до 2 минути почивка. Старайте се да работите с максималната тежест с която можете да изпълните броя указани повторения.

Този текст е публикуван на 14.03.2007 и е актуализиран на 14.04.2007.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Седмичен бюлетин от BB-Team

100% ново и практично знание. 0% спам.

Абонирай се
Препоръчани продукти
apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1