2 бързи въпроса помощ

12.02.18
18:22

1. В програмата ми пише упражнения за рамо (за странично, за предно и за задно). Обаче в интърнет като ги потърся ми излиза едно и също упражнение. Може ли някой да даде линк с упражненията, ако знаете.
2. В езин сайт пише, че е може да спиш 6ч. и да се наспиш в друг, че на тинейджърите са им нужни 9, а в трети, че са им нужни между 7 и половина и 8 и половина, кое е вярното?

Привет,

За предната, страничната и задната глава на раменете си можеш да използваш съответно упражнения като повдигане на ръцете напред, встрани и назад.

Има и по-комплексни упражнения, като различни типове преси, например с дъмбели или с щанга.

Можеш да намериш още в секцията с упражнения за рамо.

Осносно съня, няма правилен и еднозначен отговор. Необходимото количество сън е строго индивидуално и може да се мени в зависимост от различни фактори, възрастта е само един от тях. Други са стрес в ежедневието, физическо натоварване, дали имаш натрупан сънен дълг и други. Един ден може да са ти необходими 6 часа, друг 9, трети 7.5.

Отделно не е само въпрос на количество сън, а и на качество.

Сам ще трябва да усетиш за себе си при колко часа сън се чувстваш бодър и енергичен на следващия ден. Повечето хора интуитивно могат да преценят това. Общата препоръка е в интервала 6-9 часа. Експериментирай.

13.02.18
09:34

Освен това тиновете не са хора,като хора))))))))
Само храна и кеф им трябва на тях...и всичко е ОК!)))

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1