Специализация за ръце от Рег Парк

Програма за бицепс и трицепс за напреднали

Това е програма от известния гигант, културистът Рег Парк. Програмата е предназначена само за атлети със сериозен стаж и постижения в залата. Тя се изпълнява три пъти седмично.

Бицепс

Трицепс

  • За най-добри резултати Рег Парк препоръчвал програмата да се изпълнява три пъти седмично.
  • Парк лично предпочитал да комбинира бицепса и трицепса с по-големи групи като гърба и раменния пояс, отколкото да ги тренира самостоятелно, така че имате и още един вариант.
  • Според препоръката на Рег почивката между сериите трябва да бъде сравнително кратка, колкото да си поемете въздух.
  • Добре e сериите на упражненията да се изпълняват с прогресивно покачване на тежестта от серия в серия. Ако имате трудност да изпълните определена серия обаче, е желателно да намалите тежестта с малко за следващата.

Този текст е публикуван на 07.10.2013.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Седмичен бюлетин от BB-Team

100% полезно съдържание и съвети. 0% спам.

apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforum-blockforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-new-postforum-recommendforum-subscribeforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1