Програма за по-големи ръце от Бил Стар

По-големи ръце без изолиращи упражнения, как?

Често срещано явление по залите е много трениращи да тренират ръцете с много изолиращи упражнения и безброй серии и повторения, които не водят до някакъв резултат. Има едно просто правило за растеж на тялото и то е да се стимулират големите мускулни групи като гърба, краката и раменния пояс с базови упражнения, за да пораснат, и малките като ръцете и прасците. Това е и главната цел на тази програма.

Понеделник

Сряда

Петък

  • Програмата се изпълнява три пъти седмично: понеделник-сряда-петък или вторник-четвъртък-събота.
  • Програмата е предназначена за средно напреднали и напреднали трениращи.
  • За да имате добри резултати от програмата, трябва да се храните в калориен излишък и да поемате достатъчно протеин, почивката между тренировките също е важна.
  • Основната цел на програмата е да се стараете да увеличавате тежестите и повторенията, като се стараете да запазите стриктната форма.
  • Пробвайте програмата за няколко месеца и ще имате гарантирани резултати. Ако изпълнявате всичко правилно, не само ръцете ви ще се увеличат, но и цялата ви физика ще се промени.

Този текст е публикуван на 13.09.2013.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforum-blockforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-new-postforum-recommendforum-subscribeforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle-iconGoogle+gym-wizardhabitillustration-404instagramleft-arrowlogo-smallloss-wizardmail-iconMailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofileread-laterreadingright-arrowsearchservice-1service-2service-3service-4servicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitter-iconTwitterwoman-placeholder1