Тренировъчни програми на Стив Рийвс (III част)

Програма за напреднали атлети и състезатели

Вече натрупал достатъчно опит и стаж, Стив Рийвс започва да използва повече упражнения в своята програма, но продължава да тренира цялото тяло три пъти седмично. Това е една от програмите, които е използвал в състезателен период.

Рамене

Гърди

Гръб

Бицепс

Трицепс

Крака

Прасци

Еректори

Врат

  • 1. Сгъване на врат с диск на чело – 3 х 15
  • 2. Екстензия на врат с шлем – 3 х 15

Системата се препоръчва на напреднали трениращи, заради високия обем общо повдигнато тегло, сериозното навтоварване върху нервната система и нуждата от добре съобразена схема за възстановяване.

Напомняме на избралите я да не използват максималната възможна тежест за всяка серия, а да подходят планирано. По-важно за успеха на системата е прилагането й в рамките на 8-12 седмици. Все пак целта на системата е по-добра сепарация, по-твърди и изразени мускули и същевременно по-малко количество мазнини.

Този текст е публикуван на 25.09.2013.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Седмичен бюлетин от BB-Team

100% ново и практично знание. 0% спам.

Абонирай се
Препоръчани продукти
apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1