Вталяваща програма за издръжливи!

За търсещите умерен микс между кардио, програма за сваляне и програма за оформяне

Ако се нуждаете от интензивнен режим за вталяване и оформяне и сте издръжлива порода - непременно опитайте този план!
  • Първи ден - фитнес тренировка + кардио дейност
  • Втори ден - почивка
  • Трети ден - фитнес тренировка + кардио дейност
  • Четвърти ден - почивка
  • Пети ден - фитнес тренировка + кардио дейност
  • Шести ден - почивка
  • Седми ден - фитнес тренировка + кардио дейност

Първи и пети ден - фитнес тренировка + кардио дейност

Само в пети ден 

Трети и седми ден - фитнес тренировка + кардио дейност

Само в седми ден

Програмата изисква поне 4 до 6 месечен опит във фитнес зали. Предназначена е преди всичко за хора с предишен опит в тренировки и следва да се прилага при диета с калориен дефицит не по-голям от 350 ккал, понеже в самата тренировка, рядко се изразходват по-малко от 300 ккал.

Почивайте по 30 до 60 секунди между сериите и 60 секунди упражненията. С напредване в програмата, можете да опитате изпълнение на суперсерии, като групирате упражненията по  мускули с противоположни функции (антагонисти).

Към всяка втора тренировка се добавят упражнения за коремна преса за сметка на 10 минути кардио. Програмата е подходяща за хора, целящи развиване на общаиздръжливост. Кръговият характер я прави лесно поносима.

Този текст е публикуван на 14.04.2007 и е актуализиран на 16.03.2008.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Седмичен бюлетин от BB-Team

100% ново и практично знание. 0% спам.

Абонирай се
Препоръчани продукти
apple-placeholderarrowback-arrowbb-hexbb-lettersbeginner-wizardbodyweight-wizardbookmarkcalendar-foodcalendar-notescalendar-trainingGroupcartcheckoutclosecrossdiarydocumentdumbbell-wizardexpert-wizardfacebook-iconfacebookfemale-wizardfemalefootnotesforumgains-wizardghost-image-squareghost-imagegoogle+gym-wizardhabitinstagramleft-arrowlinkedinlogo-smallloss-wizardmailmaintain-wizardmale-wizardmaleman-placeholdermeasurementsmedium-wizardmessagesmy-bbnewsletterphotosplaceholderpollprofilereaction-greatreaction-negativereaction-neutralread-laterreadingright-arrowsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestarstoresubmit-arrowticktop-arrowtwitterTwitterwoman-placeholderyoutube1