Четиридневен план за изгаряне на мазнини с машини

Лесна за заучаване и прилагане тренировъчна програма

Ако току що сте влязли във фитнес центъра или сте там от скоро, но се чувствате неуверени да тренирате със свободни тежести, то разгледайте тази програма. Тя е предназначена за онези от Вас, които се стремят към изгаряне на мазнини, харесват спортните тренажори и скрипци, но трудно балансират с добавъчна тежест и имат проблем в синхрона или баланса.

  • Понеделник: Тренировъчен план
  • Вторник: Почивка
  • Сряда: Тренировъчен план В
  • Четвъртък: Почивка
  • Петък: Тренировъчен план А
  • Събота: Тренировъчен план
  • Неделя: почивка

Тренировъчен план А

Последователност:
1; 2+3; 4+5+6; 7+8; 9.

Препоръки:
Почивайте по 30 секунди между упражненията в двусет или трисет, по минута между две кръга в рамките на един двусет/трисет и по минута и половина между два двусета.

Тренировъчен план В

Последователност:
1; 2+3; 4+5; 6; 7+8; 9; 10.

Препоръки:
Почивайте по 30 секунди между упражненията в двусет или трисет, по минута между два кръга в рамките на един двусет/трисет и по минута и половина между два двусета.

Машините в повечето клубове не си приличат, защото са дело на различни спортни марки или различни спортни линии в рамките на една марка. Тази особеност може да направи трудно разпознаването на любимите тренажори, в случай че смените фитнес центъра. Ако все пак го направите, наемете инструктор в новия клуб, който да Ви покаже как се борави с новите за Вас фитнес уреди.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1