Тренировъчни програми на Стив Рийвс (част II)

Тренировъчни програми на Стив Рийвс (част II)

Програма за средно напреднали атлети

Вече ви запознахме с тренировъчната програма за начинаещи, използвана от легендарния Стив. Следва програмата за по-напредналите.

След като Стив Рийвс тренирал около половин година самостоятелно, той решил, че трябва да продължи напред. Стив започнал да тренира в залата на Ед Ярик в Оукланд, Калифорния. Залата била напълно оборудвана и една от първите на Западното крайбрежие от началото на 40-те години.

Ед Ярик изготвил програма на Рийвс за средно напреднали, по която да тренира няколко месеца 3 пъти седмично. Само след 4 месеца тренировки под ръководството на Ед, Рийвс качва около 14-15 килограма чиста мускулна маса.

Програма

Програмата е подходяща за начинаещи (под треньорски контрол) и средно напреднали трениращи. Характерът й е с ясно изразен акцент върху ръцете, което я прави подходяща за трениращи с доминиращи гръб и гърди и изоставащи ръце.

Изпълнявайте във вертикална последователност, като почивате по 2-3 минути между сериите.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1