Още повече мускули след половин година в залата?

Тридневен сплит за покачване на мускулна маса

Преполовите ли годината без да сте кръшкали от залата, то време е за нова програма. Понеже сте начинаещи и/или нямате време избирате 3 дневен фитнес сплит. Успехът ще е по бавен от началния бум, ето защо не очаквайте да растете като гъба. Периодът между 6 и 12 месеца тренировки е критичен за всеки занимаващ се с фитнес.

В него изработвате фитнес лайфстайл навици. Те са факторите, които ще ви държат в залата, понеже ентусиазмът за "големи бицепси" се изпарява, веднага щом схванете, че това отнема години. Опитайте тази програма и не кръшкайте! Успех!

  • първи ден - гърди, бицепс, корем
  • втори ден - почивка
  • трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
  • четвърти ден - почивка
  • пети ден - рамо, крака, корем
  • шести ден - почивка
  • седми ден - почивка

Програма за първи ден

Програма за трети ден

Програма за пети ден

Ако не знаете как се изпълнява някое от упражненията, кликнете на него и ще получите допълнителна информация. Коремът се тренира два пъти седмично, тъй като е по-слаба мускулна група при повечето хора.

Следвайте програмата три пъти седмично като наблягате на изграждането на техниката и същевременно адекватното повишаване на работната тежест. При възможност слагайте по-голяма тежест в следващата серия спрямо предишната.

Почивайте до две минути между сериите и до три минути между различните упражнения.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1