Колбасите и нвд
Yonislav Stamov
Купувам телешко/пилешко месо - 20-30 кг
Мила
Разлики между нормално зрели и презрели банани
ULTRA
Калциев двухлорид в млечните продукти
Tsvyatkoff
Въпрос относно отслабването и бобовите изделия
Филе Тилапия
Максимилиян Малчев
Извара "Пършевица"
I.Petrov
Какаото на Dr.Oetker
TheVikk
Прясно мляко и сирене като източници на мазнини
Извара Жоси?
Stoyan Chanev
Калориите в тези храни?
By the way
Говежда Пастърма (вакуумирана) - мнения?
IvanDimov
Яйца - не от клетъчно отглеждани кокошки?
GodBlessU
Въпрос за определени храни?
mit kong
Варено-пушен свински бут
Никола Раев
Какво мислите за оризовките?
aDDicTeD
Заешко месо; София
Херцог Трън
Месо - от къде и колко.
Сава Барбаров
Нискомаслено сирене (10%) във Варна ?
Badfish
Има ли разлика в енергийната стойност на българските и американските бадеми?
tfkk tfk
Месарски магазин - Варна /телешко,пилешко/
Master Admin
Задължително ли е да обработвам термично овеса (да го готвя), преди да го ям?
Стоян Арменов
Кори за баница - полезни ли са?
Павел Стефанов
Извара "Мероне" - хранителни стойности
Александър
Съотношение суров/приготвен ориз
Красен
Маджаров Лайт (Light)
Krasimira Licheva
Сусам а.к.а Фитинова киселина (Вреден ?). . .
Иван П.
Алтернатива на бяло брашно?
andie h
Канела - коя е истинската ?
Mr Ванков
Магданоз и копър - суров, сушен или замразен
Качествена извара?
I.G.
Хранителен състав на храни, които нямат данни за съдържанието
Rossen Belov
Има ли смисъл да се консумира зехтин?
Валентин Стойков
Пилешки гърди на Градус - вода и слуз
Стоян Иванов
Въпрос за изчисляване на количество въглехидрати в порция картофи
venci ganev
Хранителните таблици по етикетите - лъжат ли?
бетка тетка
Вече няма обезмаслена извара във kaufland
Tony
Слънчогледово брашно (обезмаслено) - има ли такова животно?
Django
калориите в мазнините - на грам или милилитър
free your mind
Прием на пъдпъдъкови яйца
Стефан Димитров