Гарантирано отслабване за амбициозни хора, разполагащи с време

Петдневен тренировъчен сплит за изгаряне на мазнини

Ако сте сериозно амбицирани да влезете във форма, като изгорите всичко излишно - тази схема е за вас! Единственото, което ви е нужно за следване на програмата е повечко свободно време! Потенето е гарантирано!

  • първи ден - гърди, корем, кардио тренировка
  • втори ден - крака
  • трети ден - гръб, кардио тренировка
  • четвърти ден - почивка
  • пети ден - рамо, трапец, корем
  • шести ден - ръце, кардио тренировка
  • седми ден - почивка

Програма за първи ден

Програма за втори ден

Програма за трети ден

Програма за пети ден

Програма за шести ден

Това е една високо разходваща енергия програма, която се препоръчва на хора занимаващи се основно с интелектуален труд. Ако не знаете как се изпълнява някое от упражненията, кликнете на него и ще получите допълнителна информация. Коремът се тренира два пъти седмично, тъй като е по-слаба мускулна група при повечето хора. Тренирайте 3 пъти седмично с тежести и 3 пъти правете кардио тренировка (тичане, велоергометър, скачане на въже). По възможност правете кардио тренировката сутрин на гладно в тренировъчен ден или сутрин на гладно в някой от почивните дни (общо 3 пъти седмично). Почивката между серийте е 60 - 90 секунди. Между различните упражнения се допуска до 2 минути почивка. Старайте се да работите с максималната тежест с която можете да изпълните броя указани повторения.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1