Тренировъчната програма на Бил Пърл

Тренировъчната програма на Бил Пърл

Научете как е тренирал един шампион от миналото

В най-добрите години в своята кариера Бил Пърл е тренирал 6 пъти седмично. Това е програмата, по която е тренирал преди конкурса "Мистър Вселена". Благодарение на програмата и отличното възстановяване той покачва постепенно теглото си от 87 кг до 108 кг.

Понеделник - Сряда - Петък

Вторник - Четвъртък - Събота

Тренировъчни препоръки

Това е система, силно фокусирана около саркоплазмената хипертрофия, което е видно от големия тренировъчен обем. Програмата е подходяща за напреднали трениращи с предишен опит в изпълнението на обемни тренировъчни системи и отлично възстановяване.

Препоръчително е натуралните трениращи да започнат изпълнението й с 36-48 часа пауза между всяка тренировка и едва след осмата тренировка да сгъстят изпълнението на препоръчаното по седмични дни.

Хранителни препоръки

Комбинирайте следването на програмата с висококалорично хранене по високовъглехидратна или равномерно балансирана диета, с изразителен въглехидратен излишък в 8-те часа следтренировъчен период.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1