Тренировъчната програма на Бил Пърл

Научете как е тренирал един шампион от миналото

Тренировъчната програма на Бил Пърл

В най-добрите години в своята кариера Бил Пърл е тренирал 6 пъти седмично. Това е програмата, по която е тренирал преди конкурса "Мистър Вселена". Благодарение на програмата и отличното възстановяване той покачва постепенно теглото си от 87 кг до 108 кг.

Искаш ли да тренираш по правилния за теб начин без повече лутане?

Методът на BB-Team е модерният начин да тренираш за резултати с правилните насоки спрямо твоите възможности, предпочитания и ежедневие.

Понеделник - Сряда - Петък

Вторник - Четвъртък - Събота

Тренировъчни препоръки

Това е система, силно фокусирана около саркоплазмената хипертрофия, което е видно от големия тренировъчен обем. Програмата е подходяща за напреднали трениращи с предишен опит в изпълнението на обемни тренировъчни системи и отлично възстановяване.

Препоръчително е натуралните трениращи да започнат изпълнението й с 36-48 часа пауза между всяка тренировка и едва след осмата тренировка да сгъстят изпълнението на препоръчаното по седмични дни.

Хранителни препоръки

Комбинирайте следването на програмата с висококалорично хранене по високовъглехидратна или равномерно балансирана диета, с изразителен въглехидратен излишък в 8-те часа следтренировъчен период.

Още съдържание по темата
Тренировки-по-време-на-бременност-първи-триместър
Тренировки по време на бременност - първи триместър
Тренировки-по-време-на-бременност-втори-триместър
Тренировки по време на бременност - втори триместър
Тренировки-по-време-на-бременност-трети-триместър
Тренировки по време на бременност - трети триместър
Как-да-тренирам-след-като-родя
Как да тренирам след като родя?
Направи първата стъпка към твоята цел.

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

top-arrow