Предпролетна схема за изгаряне на мазнини

Четиридневна система за средно-напреднали и напреднали фитнес любители

Програмата е подходяща за напреднали и средно-напреднали фитнес любители, които имат добре тренирана мускулатура и умерен процент подкожни мазнини (20-30%). Схемата има висок обем и умерена плътност, което я прави подходяща най-вече за хора с тренирана сърдечно-съдова система и отработен контрол върху дишане и активна почивка.

  • Ден първи - тренировка "А"
  • Ден втори - тренировка "B"
  • Ден трети - почивка
  • Ден четвърти - тренировка "C"
  • Ден пети - почивка
  • Ден шести - тренировка "D"
  • Ден седми - почивка

Тренировка А

Тренировка B

Тренировка C

Тренировка D

Последователност:

Програмата може да се изпълни в кръгов характер с вертикален ред или в комбинирани кръгове (2 х 2, 4 х 4), отново с вертикален ред. Почива се около минута между сериите и минута + 30 сек.*броя на сериите в сет между отделните кръгове. Кръговият характер улеснява изпълнението, като трудността се покачва с намаляване на упражненията в сет.

Започнете с кръгов вариант и постепенно в синхрон с постигнатия напредък разделете упражненията в тренировъчните дни първо на два, а после на четири сета. Можете да използвате схемата за 8 до 10 седмици, заедно с диета с умерен калориен дефицит. Скъсявайки почивките, има голяма възможност да претренирате или да изпаднете в хипогликемия. Обезателно следете пулса си и времето за почивка, за да извлечете оптималното от всяка тренировка.

Хареса ли ти?

Сподели с приятели в:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 read-later1